Betinia VISA kifizetés – #1 Útmutató 2023

Labdarúgó stadion 3

A Betinia a megbízható, Magyarországon is elérhető online sportfogadás oldalak közé tartozik, a VISA pedig az egyik leggyakrabban használt fizetési mód az országban. Szerencsére a kettő könnyen összeköthető, hiszen a Betinia VISA kifizetés abszolút elérhető opció az online sportfogadás oldalon.

Ezen cikkünkben azt fogjuk bemutatni, hogy milyen lépéseken kell keresztülmenned ahhoz, hogy az oldalra érkezés pillanatától eljuss addig, hogy kifizetést igényelsz VISA kártyáddal. Továbbá a Betinia VISA kifizetés legfontosabb szabályait, határait, tranzakciós díjait és időbeli megkötéseit is ismertetni fogjuk. Tarts velünk és tudj meg mindent erről a fizetési módról!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Betinia VISA kifizetés az alapoktól

A Betinia (vagy kövesse ezt a linket) VISA kifizetés érdekében fontos tudni, hogy pontosan mely lépések vezetnek el eddig. Ezt fogjuk most bemutatni, hogy a kezdő játékosok se tántorodjanak el a kihívástól. Hidd el, nem bonyolult az egész, és ha ügyesen játszol, akár már az első napodon el is juthatsz addig, hogy kifizetési kérelmet adj le.

Logo Visa

Ha a mi fogadási tippjeinket követed, akkor főleg simán nyerhetsz majd, de persze a saját ötleteidet is várjuk. Most pedig következzék hát az első lépés: a Betinia regisztráció.

Regisztrálj magadnak egy új felhasználói fiókot a Betinia oldalán

Az új fiókod létrehozásához nyisd meg a böngésződet, és menj fel a Betinia hivatalos honlapjára, melyet oldalunkról is egy kattintással elérhetsz. Az oldal magyarul is elérhető – ha alapból nem magyar nyelven töltene be, akkor a főoldal legalján tudod átváltani. A dolgokat nagyban megsegíti ez, használjuk ki bátran!

A jobb felső sarokban találhatod a “Regisztrálj” gombot, erre kell kattintani első körben. Itt az oroszlános szobor megjelenését követően válaszd ki az üdvözlő bónuszodat sportfogadáshoz, majd kattints a “Következő lépés” gombra alul. Itt add meg az email címedet, a felhasználónevedet és a jelszavadat, majd pedig fogadd el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi irányelvet, illetve biztosítsd az oldal üzemeltetőit, hogy már elmúltál 18 éves.

Mobil eszközökön Betinia_5
A Betinia elfogadja a VISA

Ismét kattints a következő lépés gombra, és add meg az alábbi adataidat: Név, Családnév, Telefonszám, Születési dátum. Válaszd ki a nemedet is, majd kattints ismét a “Következő lépés” gombra. Itt add meg az országot, ahol élsz (Magyarország), és a valutát, amit használni szeretnél (forint).

A következő a lakcímed. Írd be a városodat, a pontos címedet (utca és házszám), végezetül pedig az irányítószám következik. Kattints a “Játék kezdése” gombra, és ezzel a lépéssel a felhasználói fiókod már el is készült. Jöhet a következő lépés!

Befizetés és az üdvözlő bónusz bezsebelése

Ha regisztráltál, akkor tedd meg az első befizetésedet is. Ezt rögtön meg is duplázhatod az első befizetési bónuszodnak köszönhetően, így 35,000 forint befizetését követően akár 70,000 forintot is láthatsz majd a számládon. Azzal már lehet kezdeni játszani! Na de lássuk is, hogyan teheted meg az első befizetésedet:

Jelentkezz be az új fiókodba, és kattints a jobb felső sarokban található Befizetés gombra, majd válaszd ki a VISA opciót. Válaszd ki a lehetőségek közül, vagy add meg magadtól, hogy mennyi pénzt szeretnél a számládra tenni. A befizetés minimális díja 5,000 forint, így ennél kevesebb összeggel nem érdemes számolni. A Betinia VISA befizetés maximális összege 600,000 forint.

Ha ez megvan, kattints alul a narancssárga “Befizetés” gombra. Ekkor a rendszer átirányít a fizetési oldalra. Itt add meg a bankkártya adataidat (kártyaszám, neved, kártya lejárati dátuma, CVV biztonsági kód) és kattints a Befizetés gombra. Az összeg azonnal megjelenik a számládon – sőt, ha kiválasztottad a bónuszodat, akkor a kétszerese is!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A harmadik lépés – Tedd meg az első tétedet

Regisztráltál és már az első befizetésedet is megtetted – amivel a sportfogadási üdvözlő bónuszodat is megszerezted. Nincs más hátra, mint előre: irány a fogadóiroda. Ehhez kattints a felső menüsorban található “Sportfogadás” gombra. Itt válik elérhetővé a Betinia összes fogadási piaca. A legnépszerűbb ligák és sportágak közül válogathatsz kényed-kedved szerint.

Ezernél is több foci fogadási kínálat vár rád, de más sportokból is több száz odds érhető el. VÁlogasd össze al egjobbakat, majd add meg, hogy mennyi pénzt szánsz a szelvényedre. Természetesen kombi és szisztem fogadások is elérhetőek az oldalon, így nem kell szégyenlősködni. Nyugodtan kipróbálhatod a legvadabb, legelvetemültebb sportfogadási stratégiáidat is!

A negyedik lépés – Betinia VISA kifizetés

Regisztráltál, befizettél, játszottál. Itt most svárni kell, és ha jó oddsokat választottál, akkor a szelvényed nyert is. Ez a nyeremény a Betinia számládon azonnal meg is fog látszani – de azt a pénzt a boltban még nem költheted el. Itt jön a képbe a Betinia VISA kifizetés. Ahhoz ugyanis, hogy valóban a zsebedbe kerülhessen a pénz, előbb kifizetési kérelmet kell küldened. Már mutatjuk is, hogy hogyan:

Betinia Bónusz_2
A Betinia bónuszajánlat

A jobb felső sarokban a Befizetés gombtól balra találhatod az Egyenlegedet. Vidd ide a kurzort, a legördülő menüből pedig válaszd ki a Kifizetés gombot. Itt válaszd ki a VISA opciót és kövesd az utasításokat. Írd be, hogy mennyi pénzt szeretnélk kivenni a Betinia számládról, majd kattints a Kifizetés gombra. Add meg a banki adataidat, majd pedig várd ki, hogy minél hamarabb megérkezzen a pénzed!

Betinia VISA Kifizetési korlátok

A Betinia VISA kfizetésnek vannak szabályai, amiket be kell tartanod. Ezek betartása nlkül nem fogsz tudni sikeresen beadni kifizetési kérelmet, úgyhogy érdemes szem előtt tartani ezeket az aranyszabályokat. Ezek közül a legfontosabbak am inimális, illetve maximális Betinia VISA kifizetési limitek. Ezeket fogjuk bemutatni Nektek a következő néhány sorban, kezdjük az alsó határral!

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

A Betinia VISA kifizetés alsó korlátja

Sajnos nem lehet akármekkora nyereményt kiutalni. A Betinia VISA kifizetés minimális összege legalább 5,000 forint kell, hogy legyen. Ez alatt nem kérvényezhetsz kifizetést. Erről nem csak a Betinia oldala tehet, a bankokkal közösen jutottak erre a megállapodásra.

A VISA kifizetés általában más oldalakon is hasonló minimális limitekkel dolgozik, ez alól pedig a Betinia sem kivétel. Persze remélhetőleg sokkal többet fogsz nyerni, és akkor nem lesz akadály ez az 5,000 forint értékű alsó limit.

Betinia VISA kifizetés felső korlátja

A felső limit már egy fokkal izgalmasabb. A Betinia VISA kifizetés maximális értéke 600,000 forint lehet. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes 600,000 forintnál többet nyerni a Betinie profi sportfogadójaként, sőt.

Csak annyi, hogy ha ragaszkodsz a VISA kifizetéshez, akkor egy összegben maximum 600,000 forintot kaphatsz. Szóval, ha mondjuk 1,500,000 forintot nyersz, az például három részletben kerül kifizetésre.

Betinia VISA kifizetés időtartama

A Betinia oldalára nem lehet panasz, ők minden tőlük telhetőt megtesznek ügyfeleik tökéletes kiszolgálása érdekében. Így a Betinia VISA kifizetés várakozási ideje is a lehető legminimálisabbra lett csökkentve. Az oldal üzemeltetői ugyanis azonnal átnézik az összes kifizetési kérelmet, és ezek instant elbírálás alá kerülnek.

Szimbólumok Foci

Az oldal tehát nem fog megvárakoztatni, ha rajtuk múlna, azonnal a bankszámládra is kerülne a pénz a kifizetési kérelem sikeres elbírálását követően. A bank azonban még közbeszólhat bankkártyás utalás terén. Miattuk előfordulhat, hogy több munkanapot is igénybe vehet az utalás, de ez már a banki adminisztráción múlik. A Betinia azonnal értékel, és tudatja is veled a döntését.

A Betinia VISA kifizetés költsége

A legjobb az egészben, hogy a Betinia VISA kifizetés ingyenes. Több oldal is dolgozik tranzakciós díjakkal, ami lehet fix összeg, de lehet a nyereményed X százaléka is. A Betinia szerencsére az utóbbit válaszotta, számnak pedig a nullát adta meg. Azaz pontosan ennyi a tranzakció díja: nulla forint. Zéró. 0%. Ingyen intézheted pénzügyeidet az oldalon. Mi természetesen le is teszteltük, valóban nincsenek rejtett költségek!

Betinia VISA kifizetés

Sajnos igen, tökéletes még ez az oldal sem lehet. Persze ha rajtuk múlna, ők azok lennének. Nem a Betinia veti ki az adót ugyanis, hanem a magyar szerencsejáték törvények szabályozzák azt. Azok szerint pedig a NAV-nak van egy pár fős elit listája. Aki arra felfér, attól adómentesen nyerhetsz.

A Betinia sajnos – még – nincs rajta azon a listán, így a tőlük szerzett profit adóköteles és szerepelnie kell az adóbevallásban is.

Magyar zászló

Gyakori Betinia VISA kifizetési problémák és megoldások

A Betinia VISA kifizetés egyszerű tud lenni, ha odafigyelsz a részletekre és mindent a szabályok szerint csinálsz. Ha azonban valami véletlenül elkerülte a figyelmedet, akkor könnyen nehézzé válhat az utalás folyamata. Az ilyesfajta esetek megkeserítik az ember életét, aki csak arra vágyik, hogy végre kézhez kapja a készpénzét.

Hogy megelőzhessük az ilyen kellemetlenségeket, ennek érdekében összegyűjtöttünk néhány gyakran előforduló hibát, amiket egykori játékosaink jelentettek a múltban. Természetesen megoldási javaslataink is vannak, hogy hogyan is kerülheted el mindezeket.

Az azonosítás fontossága

Minél előbb, annál jobb, ez lebegjen a szemed előtt. Célszerű az első befizetést követően rögtön azonosítani is magadat, hiszen azonosítás nélkül nem fogsz tudni Betinia VISA kifizetési kérelmet indítani. Vagy hát, fogsz tudni csak nem fogják elfogadni, pont a saját érdekedben. Azonosítás nélkül ugyanis nincs biztosítva, hogy te kapod meg a pénzedet.

Ezért regisztráció után az első dolgod vezessen a profilodra. Előbb erősítsd meg az email címedet, majd pedig töltsd fel azon dokumentumokat, melyek az azonosításodhoz lesznek szükségesek. Ezek általában egy villanyszámla a lakcím, és egy személyi igazolvány a személyazonosság igazolására.

Az egész folyamat alig pár percet vesz igénybe, cserébe hosszú napokkal rövidítheti le a Betinia VISA kifizetés időtartamát. A saját érdekedben is javasoljuk tehát, hogy igazold magad, amint csak lehetséges.

A pontosság fontossága

Már regisztrációkor is érdemes odafigyelni, hogy minden adatot pontosan, és a valóságnak megfelelően adj meg. Ha ezt nem teszed meg, akkor az oldal nem fogja tudni elhinni, hogy valóban Te vagy a játékos, aki megnyerte azt a hatalmas összeget, és így bukni fogod a kifizetést is. Szóval alaposan nézd át személyes adataidat, hogy nehogy emiatt maradj pénz nélkül.

Betinia Platform_2
A Betinia weboldal

Különösen nézd át, hogy a valóságnak megfelelő adatok szerepeljenek a nevednél, a lakcímednél és a születési dátumodnál. Ezek ugyanis az azonosításhoz is kellenek, ami nélkül bizony nincs Betinia VISA kifizetés. Légy pontos és őszinte, különben könnyen ráfázhatsz.

Használhatom valaki más VISA kártyáját is?

Nagyon fontos, hogy csak olyan bankkártyát használhatsz be- illetve kifizetéshez is, amin a Te neved szerepel. Minden egyéb esetben elutasításra fog kerülni a tranzakció. Szóval nem, nem használhatod más kártyáját Betinia VISA kifizetéshez, csak a sajátodat.

Elutasították a Betinia VISA kifizetési kérelmemet

A Betinia VISA kifizetési kérelem több okból is elutasításra kerülhet. Az egyik leggyakoribb ok, amikor már fizetési módot próbál választani a játékos kifizetéshez, mint amit a befizetéshez használt. Használd ugyanúgy a VISA kártyádat mindkét alkalommal, így biztosan elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket.

Ha ugyanazt a módot használtad, és az adataidat is pontosan adtad meg, mégsem sikerült elfogadtatni a kérelmedet, akkor lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ők majd biztosan segíteni fognak megoldani a problémáidat.

BÓNUSZ

35000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

94%

74%
ÉRTÉKELÉS

Ne felejts el egyeztetni a bankoddal se!

Ha bármi egyéb okból kifolyólag elutasításra került a kifizetési kérelmed, előbb lépj kapcsolatba a Betinia ügyfélszolgálatával. Ők tudni fogják, mi a probléma. Ha ők sem tudnak segíteni, akkor viszont úgy tűnik, a Betinia részéről minden rendben van. Ilyenkor a bankodnál érdemes próbálkozni. Lehet, hogy ők találtak téves adatot, vagy egyszerűen csak pillanatnyilag kihagyott a rendszerük. Kétségbe tehát ne ess, megoldás mindig lesz!

Összefoglalás

Cikkünk végére értünk. Bízunk benne, hogy ezen a ponton már kívülről fújod a Betinia VISA kifizetés legnagyobb előnyeit és hátrányait, tisztában vagy az alsó és felső kifizetési limitekkel, a tranzakciós díjakkal és az utalások időtartamával. Tudod azt is, hogy hogy kell be- illetve kifizetést végrehajtani az oldalon, na meg a tökéletes nyerő szelvényt is össze tudod állítani elviekben. Mostmár nem is maradt más hátra, csak játszani, nyerni, na meg bezsebelni a nagyobbnál hatalmasabb pénzösszegeket!

Utolsó frissítés: 15/12/2022 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben a Betinia VISA fizetési lehetőség minden fontos részletét megvitattam, és bemutattam az előnyeit és hátrányait is. Ha van fogadása vagy tervez fogadni a Betinia oldalon, a VISA az egyik legjobb fizetési lehetőség, amit használhat. Kattintson a Betinia gombra itt, és fogadjon kedvenc sportágaira most a VISA-kártyájával.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli