Biatlon fogadás – Top 10 oldalak

A biatlon egy olyan sportág, mely magában egyesíti a síelést és a lövészetet. Ennek megfelelően, a sportolók előbb síelnek, majd a meghatározott helyen megállnak, hogy a sportlövészet feladatát is teljesítsék. Ez az izgalmas sportág számos lehetőséget biztosít a fogadásra, és ebben a cikkben részletesen megismerheted ezt a témakört.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Milyen előnyökkel találkozhatsz, ha a biatlonra fogadsz?

A biatlonra történő fogadás számos előnnyel rendelkezik, melyek között a következők a legfontosabbak:

 • A sportág nagyon látványos és izgalmas fordulatokat hozhat, emiatt nem csak a fogadásod miatt izgulhatsz, hanem a versenyzők teljesítménye is teljességgel le fog kötni.
 • Az eredmények nagyban függenek a versenyzők tudásától, felkészültségétől és aktuális edzettségétől. Emiatt, ha folyamatosan követed a híreket és a versenyzők felkészülését, akkor előnyben lehetsz a fogadásaid összeállításakor.
 • Sokféle verseny és megmérettetést van egész évben, ezért nem okoz majd nehézséget, ha a biatlonra szeretnél fogadni az online bukmékereknél.
 • A nagy rajongótábor miatt a fogadóirodák sokféle segítséggel látják el a fogadni vágyókat, statisztikákkal, elemzésekkel és összesítésekkel.
A legjobb sportok

Milyen versenyformátumok közül választhatsz, amikor pénzt szeretnél feltenni erre a sportágra?

A biatlonosok számára többféle versenyformátumok léteznek, melyek közül a saját stílusuknak megfelelően választhatnak. Ez jó hír, hiszen neked sportfogadóként így még több lehetőséged lehet, hogy fogadásokat köss.

Sprint verseny: Ebben a versenytípusban a biatlonosoknak férfiak esetében 10 km nőknek 7,5 km hosszt kell teljesíteniük, melyben két lövészet van. Az elsőt állva kell teljesíteni, a másodikat pedig fekve. Minden elhibázott lövésért időbüntetés jár, így nem elég jó síelőnek lenni, a célpontokat is el kell találni. Az a versenyző győz, aki a legjobb idővel ér célba.

Egyéni verseny: Ez egy hosszabb formátum, hiszen a férfiaknak 20 km-t, a nőknek pedig 15 km-t kell teljesíteniük, miközben négyszer lőnek a célokra. A hibáért itt is időbüntetés jár, és a végső sorrendet az elért idő alakítja ki.

Váltó verseny: Négy fős csapatok indulnak, ahol a férfiak fejenként 7,5 km-t teljesítenek, a nők pedig 6 km-t. Mindenki kétszer lő, a hibáért időbüntetés jár. Ez a versenytípus még izgalmasabb, hiszen itt csapatonként négy versenyző teljesítményét kell előre megtippelni a fogadással, és ez nem mindig könnyű.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási piacok

Magyar zászló

A biatlon a kétféle részsport miatt kissé eltérő fogadási piacokat kínál, mint más sportágak. A legnépszerűbb fogadási lehetőségek közé a következők tartoznak:

Győztes fogadás: Itt arra tehetsz tétet, hogy az adott versenyt ki nyeri meg.

Helyezett: Ennél a fogadásnál többféle variáció is létezik. Van, amikor csak azt kell eltalálnod, hogy ki ér be az első, második, harmadik stb. helyen. Máskor tétet tehetsz az első kettő, első három stb. helyezettre. De olyan is létezik, hogy arra tippelsz, hogy egy versenyző biztosan nem kerül be a top 3-ba, 5-be vagy 10-be.

Több versenyes fogadások: A hosszabb versenyek vagy például az olimpia alatt olyan fogadási lehetőségek is megnyílnak, ahol az egész sportesemény legjobbjára vagy győztesére tehetsz fel pénzt.

Lövészeti feladatok teljesítése: Itt arra fogadhatsz, hogy a lövészeti feladatok alatt egy csapat vagy játékos hány találatot ér el vagy hány hibát ejt.

Biatlon fogadási stratégia

Az alábbi tanácsok figyelembe vételével kialakíthatod a saját stratégiád, így még sikeresebb sportfogadó lehetsz:

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Vedd figyelembe a versenyzők korábbi eredményeit: Ne sajnáld elvégezni a házi feladatot, amikor a felkészülésről van szó. Mindenképpen legyél tisztában azzal, hogy a résztvevők aktuálisan milyen formában vannak, és milyen előzményekkel rendelkeznek az adott pályán. Vannak ugyanis olyan biatlonosok, akiknek egy adott helyszín jobban fekszik, és ilyenkor favoritnak számíthatnak.

Nézd meg, milyen a pálya: A biatlon tipikusan egy olyan sportág, ahol nagyon fontosak a pálya adottságai. Ellenőrizd le a verseny hosszát, a domborzatot és a lőtávokat, hogy teljes képet kaphass!

Figyeld a meteorológiai előrejelzéseket: A verseny napján kiemelt fontosságú az időjárás, mely különösen a lövészetnél okozhat gondokat. Itt is igaz az, hogy vannak olyan versenyzők, akik rossz időben kifejezetten jól szerepelnek, és ha tudod, kik ők, akkor előnyt szerezhetsz a fogadás során.

Bánj megfelelően a pénzeddel: Ha egyetlen fogadásra felteszed a pénzed, akkor előbb-utóbb búcsút mondhatsz neki. Még a legbiztosabbnak tűnő téteknél is előfordulhat, hogy valami közbejön, és akkor tőke nélkül maradhasz. Mindig csak a pénzed egy részével fogadj, aminek az elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed!

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a biatlon témakörében, így tovább bővítheted a tudásod. Nincs más teendőd, mint végig menni az alábbi listán, és elgondolkozni az olvasattokon.

HotBet Bónusz

Milyen kockázatokkal járhat a biatlon fogadás?

A biatlonra való fogadás is sportfogadás, tehát nem számíthatsz arra, hogy egy tipped 100%-ban be fog jönni. Emiatt rendkívül kockázatos az a stratégia, ahol a teljes pénzed egyetlen fogadási lehetőségre teszed fel. Emellett minden szerencsejátéknál kialakulhat túlzott függőség is, ilyenkor segítséget kérhetsz az ezzel foglakozó szervezetektől, mint a GamCare, a Gamblers Anonymous vagy a GamTalk.

Milyen fizetési módokat használhatok, amikor fogadást kötök egy online fogadóirodánál?

Ez mindig az adott fogadóirodától függ, de napjainkban a nagy verseny miatt már széles körben érhetők el a különféle fizetési módok. Ezek között megtalálható a banki átutalás, a bankkártyák, az e-pénztárcák és gyakran még a kriptopénzek is.

A fizetési módok elérhetősége országonként változik, és általában ugyanazt a módot kell felhasználnod a nyeremény felvételéhez, melyet a befizetéshez vettél igénybe.

Milyen nagy biatlon versenyek vannak, melyek a fogadóirodák szempontjából mérvadók?

Köszönhetően a népszerűségének, sok biatlon verseny érhető el. Ezek között megtalálható a 26 versenyből álló Világkupa, az évente megrendezésre kerülő Biatlon Világbajnokság és Európa Bajnokság, a négyévenkénti Téli Olimpia, illetve a helyi versenyek.

Biatlon fogadás

Honnan tudhatom, hogy egy fogadóiroda becsületes?

Fontos, hogy mindig leellenőrizd, az általad használni kívánt online fogadóirodák rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel. Ezeket különféle szerencsejáték hatóságok adják ki, akik a felügyeletet is ellátják. Emellett független auditor cégek ellenőrzik folyamatosan, hogy az ilyen cégek fair módon viselkednek.

Léteznek bónuszok a biatlon fogadások esetében is?

Igen, az online fogadóirodák sokféle bónuszt kínálhatnak, mely alól a biatlon sem kivétel. Ezek között lehetnek ingyen összegek, ingyen fogadások, pénzvisszatérítés a fogadásaid után vagy a vesztes fogadások egy részének visszatérítése. Jellemző, hogy a nagy világversenyek alatt külön promóciókkal is találkozhatsz a bukmékereknél.

Azt azonban fontos leellenőrizned, hogy milyen feltételei vannak a bónuszok és promóciók igénybe vételének, és milyen követelmények társulnak hozzájuk. Ezeket az infókat is megtalálod a fogadóiroda általános szerződési feltételei között.

Melyik stratégia hoz biztos győzelmet?

Egyetlen sportfogadási stratégia sem hoz 100%-ban biztos győzelmeket, hiszen a véletlen mindenhol közbeszólhat. Léteznek olyan matematikai modellek, melyek elméletben mindig pozitívra hozhatják ki a fogadást, a gyakorlatban azonban nem működnek.

Erre példa a Martingale szisztéma, ahol vesztes tét után mindig duplázni kell a tétet, míg az első nyertes fogadás meg nem érkezik. Bár ez elméletben jól hangzik, a duplázások miatt valójában hamarabb elfogyhat a pénzed, mint az első nyertes fogadás megérkezzen.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mi a helyzet a befizetés nélküli bónuszokkal?

A befizetés nélküli bónuszok a sportfogadás világában is ritkák, és ha elérhetők, akkor általában pár tíz dollárt biztosítanak. Mivel komoly lejátszási követelmények társulnak hozzájuk, így elég ritka, hogy valódi pénzt lehessen csinálni a segítségükkel. Arra mindenesetre jó, hogy következmények nélkül teszteld az adott bukméker rendszerét, hiszen az ajándék pénzből fogadsz, és vesztes tét esetén nem a sajátodat bukod el.

Összefoglalás

A biatlon fogadás népszerűségének nem csak ennek a sportnak az izgalmai tesznek jót, hanem az a tény is, hogy nagyon sok online fogadóiroda kínál ilyen mérkőzéseket. Ebben a cikkben te is számos dolgot megtudhattál, kezdve azzal, mi is ez a sportág, és hogyan lehet rá tétet tenni a bukmékereknél.

Tippeket és trükköket is elolvashattál, a gyakran ismételt kérdések pedig olyan válaszokat is előtérbe hoztak, melyekre maguktól talán nem gondoltál volna. Most már nincs is más dolgod, mint körbe nézni az általunk kínált online fogadóirodáknál, és átnézni, milyen fogadási lehetőségeid vannak a biatlon területén.

Utolsó frissítés: 15/05/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a biatlon fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli