Biliárd fogadás – Top 10 oldalak 2023

A biliárd rendkívül népszerű szabadidős kikapcsolódásnak számít, amit hobbi szinten sokan űznek egy-egy hétvégi kikapcsolódás során. Azzal azonban talán már kevesebben vannak tisztában, hogy ez egy komoly sportágnak is számít, amelyet sokan profi szinten űznek.

Ehhez pedig rengeteg verseny is tartozik, ahol ezek a versenyzők megméretik magukat. Világszerte folyamatosan rendezik a biliárd eseményeket, sőt, még világbajnokság is létezik belőle. Ha pedig ennyire magas szinten űzik, akkor nem is lehet kérdés, hogy erre a sportra fogadni is lehet.

Számos bukméker iroda kínálatában szerepel a biliárd, amely igazán érdekes fogadási lehetőségeket kínál. Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy mit érdemes tudni erről a sportról, illetve a hozzá kapcsolódó fogadási lehetőségekről. Ha érdekelnek a részletek, olvasd végig a cikkünket.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit érdemes tudni a biliárd fogadásokról?

 Talán joggal mondhatjuk azt, hogy a biliárd az egyik legszebb és legcsiszoltabb játék, amelyben az ember részt vehet vagy amelyet nézőként végig követhet. Egy ilyen sportágban apró nüanszok is nagy különbséget jelenthetnek, éppen ezért szeretik az emberek nézni ezt a sportot, mint ahogy a fogadások is éppen ezért rendkívül népszerűek.

Ahhoz azonban, hogy valaki igazán sikeres lehessen a biliárdra való fogadásban, jól kell ismerni a sportágat, illetve a versenyzőket is. Szerencsére a fogadási lehetőségekből ma már nincs hiány, hiszen szinte bármelyik sportfogadási iroda oldalán megtalálhatod.

A legjobb sportok

A biliárd alapvető szabályai

 A biliárd egy tág fogalom, amely minden olyan játékra utal, amelyben dákót és biliárd golyókat használnak. A carom biliárd, a pool, az angol biliárd, a snooker és az orosz piramis a rendelkezésre álló játékok közé tartozik.

Annak ellenére, hogy ezek a játékok ugyanazt a felszerelést használják, a játékszabályaik különböznek egymástól, és mindegyiknek vannak egyedi jellemzői, amelyekkel a fogadóknak tisztában kell lenniük. Az egyik jelentős különbség a játékban használt golyók száma.

A normál biliárd játékban 22 golyót használnak, a pool játékban 16 golyót, a carom biliárdban pedig 3 golyót. Egy másik példaként érdemes megnézni a használt játékasztalok közötti különbségeket. A carom biliárd asztal abban különböznek a biliárdasztaltól, hogy nem rendelkezik zsebekkel. 

Mindezen különbségek ismerete segít a fogadóknak abban, hogy jobban megértsék, milyen típusú játékokra fogadnak, és hogyan prognosztizálhatják a legjobb eredményeket. A fogadási oldalakon azonban a legnépszerűbbnek a normál biliárd számít, hiszen ez az a játék, amelyet a legtöbben ismernek és játszanak hobbi szinten.

Ezt a változatot tehát, ahogy azt fentebb is említettük, 22 golyóval játsszák. Megtalálhatóak benne a színes golyók, amelyeket a zsebekbe kell juttatni, illetve egy fehér golyó is, amely a többi golyó mozgatására szolgál.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A golyók közül 15 piros, a maradék hat pedig sárga, zöld, barna, kék, rózsaszín és fekete színű. Minden egyes golyó bizonyos számú pontot ér a következők szerint:

 • Piros – 1
 • Sárga – 2
 • Zöld – 3
 • Barna – 4
 • Kék – 5
 • Rózsaszín – 6
 • Fekete – 7

A biliárdot két, vagy kettőnél több játékos játszhatja. Általában a játékosok felváltva ütik a golyókat a fehér golyónak a dákóval történő ütésével a hat lyuk valamelyikébe. A cél az, hogy először a piros golyó kerüljön a zsebbe, majd egy színes golyó, és a sorrend folytatódik. Ha egy játékos sikeresen juttat egy golyót valamelyik zsebbe, akkor újabb próbálkozásra van lehetősége.

Ha a játékos elvéti vagy a rossz golyót üti, az ellenfél kap lehetőséget a játék folytatására. Miután az összes piros golyót betettük, a játékosok megpróbálják betenni a maradék golyókat a pontok növekvő sorrendjében. Az a játékos nyeri a kört, akinek több pontja van. Az a játékos, aki meghatározott számú kört nyer, végül megnyeri a mérkőzést. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Tippek a biliárd fogadásokhoz

Magyar zászló

A biliárd tehát egy rendkívül népszerű sportág, amely a versenyzők részéről komoly felkészülést igényel. Ahhoz, hogy valaki győzni tudjon ebben a nehéz sportban, gyakorlást, technikai tudás és persze szerencse is szükséges.

A fogadások esetében pedig hasonlókat tudunk elmondani. Mint ahogy minden fogadás esetében, a biliárdnál is fontos, hogy megfelelően felkészülj, ha szeretnél fogadni egy-egy mérkőzésre, vagy éppen bajnokságra.

Ehhez természetesen nem árt ismerni a biliárd szabályait. Nagyon fontos azonban észben tartani azt, hogy a különböző játék típusoknak eltérő szabályai vannak. Éppen ezért mindig figyelj oda arra, hogy a választott mérkőzés melyik típusú játékba tartozik, és a szabályokat ennek megfelelően tanulmányozd.

Emellett természetesen nem árt ismerni magát a sportágat. Járj utána tehát annak, hogy kik a résztvevők, mely játékosok tartoznak az élvonalba. Nézd meg, hogy az általad favorizált biliárdos korábban milyen eredményeket ért el általában, illetve az adott versenyben szereplő ellenfelekkel szemben. 

HotBet Bónusz

Azzal sem árt tisztában lenni, hogy melyek azok a tényezők, amelyek befolyásolhatják az eredményeit, illetve a teljesítményét. Járj utána például, hogy volt-e valamilyen magánéleti, vagy szakmai problémája.

Tudd meg azt, hogy a lakhelyétől mennyire messze van az aktuális versenye, van-e például időeltolódás, amely befolyásolhatja az eredményt. Sőt, azt is érdemes megnézni, hogy az adott helyszínen korábban játszott-e már, és ha igen, akkor ott milyen eredményt sikerült elérnie. 

Ha mindezen információkat megtudod, akkor sokkal közelebb kerülsz ahhoz, hogy sikeres legyen a fogadásod. Persze azzal soha nem árt tisztában lenni, hogy bármikor megtörténhet, hogy egy-egy mérkőzés nem a várt eredménnyel végződik. Éppen ezért fontos, hogy mindig a felelős játék szempontjai szerint fogadj, és számolj a lehetséges veszteségekkel is. 

Biliárd fogadási piacok

A biliárd tehát egy rendkívül népszerű és sokoldalú sportág, amely izgalmas fogadási lehetőségeket kínál. Ezek között megtalálhatóak az adott mérkőzésre vonatkozó fogadási piacok, de akár egy adott bajnokság egészére is lehet fogadni. Többek között a következő fogadási piacokat találhatod meg a népszerű fogadási oldalak kínálatában.

Biliárd fogadás
 • A mérkőzés győztese – Ebben a fogadásban azt kell megtippelned, hogy ki fogja megnyerni a mérkőzést. Sőt, időnként az egyes körökre is elérhető ez a fogadási típus. Bár elsőre egyszerűnek tűnik ez a fogadás, sokszor mégis számos meglepetést tartogat. Különösen akkor, ha két hasonló képességű játékos csap össze, hiszen ebben az esetben szinte lehetetlen megjósolni az eredményt. Érdemes tehát okosan fogadni, és azokat a meccseket választani erre a piacra, ahol egyértelműek a különbséget. Így ugyanis nagyobb esélyed lesz a nyerésre még úgy is, hogy az elérhető nyeremény összege alacsonyabb lesz. 
 • Az elért pontok száma – Ez a fogadási lehetőség hasonlít az előzőhöz, azonban sokkal pontosabban kell jósolni, hiszen a játékosok eredményét is meg kell tippelni. Éppen ezért ez a fogadás még az igazán profik számára is nagy kihívást jelent. 
 • Hendikep fogadások – Ez a fogadási típus ma már szinte minden sport esetében megtalálható. A lényege az, hogy a kevésbé esélyes játékos számára a fogadási iroda valamilyen előnyt biztosít a fogadás során. Az eredményt pedig ezen előny figyelembe vételével kell megtippelni. 
 • A bajnokság nyertese – Természetesen a fogadási lehetőségek közül nem maradhat ki az sem, hogy megtippelhessük egy adott bajnokság végső győztesét. Ebben az esetben figyelembe kell venni azt, hogy számos dolog történhet az egyes mérkőzése során, amely befolyásolhatja a végső eredményt még akkor is, ha megvan az az egy, vagy két játékos, akik már a verseny előtt is abszolút győztesnek számítanak. 

Hogyan válasszunk online fogadási irodát a biliárd fogadásokhoz 

Ahhoz pedig, hogy igazán jó élmény legyen a fogadás, ki kell választanod a megfelelő online bukmékert. Ennek során fontos az, hogy csak megbízható, teljes mértékben törvényesen működő oldalt válassz, amely rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. 

Emellett azt is vedd figyelembe, hogy milyen intézkedéseket hozott a választott szolgáltató a biztonságos működés érdekében. Ami pedig nagyon fontos, hogy mindig nézd meg a fogadási oldalak által kínált szorzókat.

Ezek ugyanis sokszor eltérnek, amely lehetőséget ad arra, hogy ugyanazt a fogadást jobb feltételekkel kösd meg. Végül pedig vedd azt is figyelembe, hogy mi a véleménye a meglévő játékosoknak az oldalról. Az ő véleményük ugyanis sok mindent elárul az ügyfélbarát működésről, vagy éppen az ügyfélszolgálat megfelelő működéséről. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A biliárd tehát egy rendkívül izgalmas sport, amely számos fogadási lehetőséget kínál. Ahhoz azonban, hogy igazán élvezhesd ezt, két nagyon fontos dologra van szükség. Az egyik nem más, mint a sportágnak és a fogadási lehetőségeknek az ismerete.

Ez ugyanis lehetővé tesz azt, hogy a fogadások során a lehető legjobb döntéseket hozhasd meg, így nagyobb esélyed lesz arra, hogy sikeres legyél. A másik pedig a felelős játék szempontjainak a betartása, hiszen ezzel biztos lehetsz abban, hogy biztonságosan játszol.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a biliárd fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli