Birkózás fogadás – Top 10 oldalak 2023

A birkózás egy rendkívül szórakoztató sportág, amit még izgalmasabbá tehetsz akkor, ha fogadásokat is kötsz rá. A birkózás ugyanis számos fogadóiroda kínálatában szerepel. Ha fogadásokról van szó, akkor sokan a csapatban játszható sportokra gondolnak, azonban a sportfogadási irodák az olyan mérkőzéseket is rendszeresen felveszik a kínálatukban, mint amilyen például a birkózás.

Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy mit érdemes tudni magáról a sportról, a fogadási lehetőségekről, illetve kitérünk arra is, hogy mire kell figyelni akkor, ha egy birkózó mérkőzésre szeretnél fogadást kötni.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Röviden a birkózásról

A birkózás egy több ezer éves sportág, amely hosszú ideje saját bajnokságokkal rendelkezik, illetve olimpiai sportnak is számít. Talán azonban azt már kevesebben tudják, hogy a modern birkózást kategóriákra osztották attól függően, hogy a birkózók milyen módszereket használhatnak az adott esetben a győzelem eléréséhez.

A legjobb sportok

Ez pedig egy-egy fogadás szempontjából nagyon fontos lehet, így mindig alaposan járj utána, hogy milyen változatra szeretnél fogadást kötni. Birkózó mérkőzéseket ma már egész évben rendeznek, és számtalan olyan bajnokság van, amelyekre fogadni is lehet.

Miért érdemes fogadni a birkózó mérkőzésekre?

Magyar zászló

A profi birkózás története tele van olyan történetekkel, amelyekben a mérkőzésekhez kapcsolódó szerencsejátékról szólnak. A sportág kezdeti időszakában nem volt ritka, hogy a promóterek mérkőzéseket szerveztek, hogy azokon nyerészkedjenek, akik fogadtak a mérkőzés kimenetelére.

Ahogy azonban a sportág népszerűsége nőtt, sokkal nehezebbé vált a mérkőzések megbundázása anélkül, hogy az emberek tudomást szereztek volna róla. Ennek eredményeképpen a profi birkózásra való fogadás sokkal szabályozottabb és tisztább üzletággá vált. Ezzel együtt egyre több hivatalos fogadóiroda vette fel ezeket a mérkőzéseket a kínálatába.

Néhány évvel ezelőtt a fogadások a sport mérkőzésekre korlátozódtak. Manapság azonban a fogadók érdeklődésének eltolódása figyelhető meg, és a szórakoztató fogadások egyre népszerűbbek. Ezeket szintén érdemes figyelembe venni akkor, amikor kiválasztod azt, hogy milyen fogadást szeretnél kötni.

A birkózásra való fogadás előnyei

A birkózásra való fogadás rengeteg előnyt tartogat magában. Ezek közül az egyik legelső szempont az a lehetőség, hogy a verseny győztesére általában magas oddsal lehet fogadni még akkor is, ha a favoritra teszed meg a tipped. Emellett azt is érdemes tudni, hogy a birkózás nagyszerű lehetőség az élő fogadásokhoz, mivel a versenyek rendkívül változékonyak, és a bonyolultság és a fáradtság küszöb miatt nagyon eltérőek.

Annak ellenére, hogy nagy küzdelem zajlik, sokszor nem kis taktikát igényel egy-egy fogadás megjátszása. A különböző sportolói stratégiák miatt pedig sokszor végül nem az erősebb fél nyer, így nemcsak a mérkőzés, hanem a fogadások is izgalmasak lesznek. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A birkózásra való fogadás fő hátrányai

Természetesen, mint minden fogadás, úgy a birkózás esetében is vannak hátrányok. Az egyik legfontosabb, hogy a legtöbb nagy versenysorozat rövid időszakon keresztül tart, amely nem teszi lehetővé, hogy egész évben bármilyen típusú küzdelemre lehessen fogadni.

Jellemző a szabadfogású mérkőzések széles választéka és kevesebb az összes többi fajra való fogadás. Emellett pedig az is elmondható, hogy sokszor kevesebb fogadási piac is áll rendelkezésre, mint más sportágak esetében. 

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A legnépszerűbb birkózás fogadási piacok

Mielőtt belevágnál a birkózás fogadások világába, fontos, hogy megismerd a rendelkezésre álló fogadási piacokat. A birkózó mérkőzéseken az alábbi fogadási típusok a leginkább elterjedtek.

 • A mérkőzés győztese – Ha új vagy a fogadásokban, akkor ideális esetben ezzel a fogadási piaccal kezdd az utad, mivel viszonylag egyszerű és könnyen érthető. Itt az általad választott sportfogadási iroda előre meghatározza az egyes játékosok szorzóit. Ezen a piacon ki kell választanod azt a birkózót, akiről úgy gondolod, hogy a legnagyobb esélye van a győzelemre, majd nincs más teendőd, mint hogy megvárd az eredményeket. 
 • A jövő bajnoki piaca – Ahogy a név is sugallja, ebben a esetben egy jövőben megrendezésre kerülő eseményre kell fogadni. Az ilyen típusú fogadási piacon minden birkózó mérkőzés több kategóriára van osztva, amelyek mindegyikének van egy-egy koronás győztese. A bukmékerek a kategóriáknak megfelelően különböző oddsokat állapítanak meg a játékosokra. 
 • Első győztes: Fogadás olyan birkózókra, akiknek még nincs győztes rekordjuk, így arra fogadsz, hogy megnyerik az első mérkőzésüket
 • Megjelenési fogadások: Fogadás azokra a birkózókra, akiknek életük első mérkőzése lesz. 
 • Leghosszabb ringben eltöltött idő: Fogadás arra a birkózóra, akinek a leghosszabb a mérkőzés ideje a ringben.
1Bet Bónusz_3

Hogyan lehet jó fogadásokat kötni a birkózásra?

Ahhoz, hogy sikeres fogadásokat köthess a birkózásra, fontos, hogy rendelkezz némi tudással és készségekkel, valamint figyelj azokra a részletekre, amelyek döntő szerepet játszhatnak a fogadás sorsában.

Ez azt jelenti, hogy nem árt minőségi elemzéseket végezni az egyes ellenfelek erősségeiről és gyengeségeiről. Ez azért fontos, mivel a küzdelemben a különböző technikák bizonyos számú pontot adnak, amelyeknek döntő szerepe lehet. Fontos, hogy fejben kialakíts egy hozzávetőleges tervet a küzdelemről, ahol azt is figyelembe veszed, hogy mekkora az esélye a zsákmány pontoknak mindkét sportoló esetében.

Emellett az is lényeges, hogy tanulmányozd a sportolók teljesítményének statisztikáit. Gyakran vannak olyan kategóriák, mint például a „kényelmetlen ellenfél”, például az összetétel vagy a személyes paraméterek alapján, amelyek lehetővé teszik a vereség előrejelzését. A verseny országa is jelentős szerepet játszik, sőt a motivációt gyakran befolyásolják a sportolót körülvevő szurkolók. Mindezek mellett egy-egy mérkőzés során érdemes a következőket figyelembe venni:

Birkózás fogadás
 • A játékosok ismerete – A küzdelmek eredményeinek sikeres előrejelzéséhez ismerned kell a résztvevőket, ez a fő követelmény. Még ha jelenleg nem is rendelkezel ilyen ismeretekkel, minden információt be tudsz szerezni az internetről. Itt mindent megtalálhatsz, amire szükséged van. Mindenféle statisztikát, eredményeket, harci előzményeket és a korábbi harcok visszajátszásait. 
 • A korábbi mérkőzések története – Ez szintén kulcsfontosságú elem. Vannak átlagos és gyenge képességű birkózók, akik ismeretlen okok miatt legyőzik a kedvenceket, akiknek problémáik vannak, ezért nagyon fontos, hogy egy tapasztalt szakértő szemével észrevedd a lehetőségeket a korábbi küzdelmek alapján. Ennek több oka is lehet. Egy eltérő harcmodor például megzavarhatja az esélyest, és elbizonytalaníthatja a mérkőzés során, de az is számíthat, ha például az egyik fél balkezes.
 • A birkózók fizikai és pszichológiai formája – Még a legjobb birkózók sem érhetnek el sikert, ha fizikailag és pszichológiailag rosszul készülnek fel. Az egyéni küzdelem rövid időintervallum, ami alatt hatalmas erő felhalmozását és felhasználását igényli. Ha egy harcos nem edzett megfelelően a verseny előtt, akkor nem lesz honnan erőt merítenie. Ha viszont fizikailag tökéletesen felkészült, de az elméje nem működik megfelelően, akkor a siker az ő esetében kevésbé valószínű.
 • A verseny minősítése – Köztudott, hogy minél magasabb a verseny minősítése, annál nagyobb a nyereményalap és a birkózók motivációja. Annak ellenére, hogy az egyéni küzdelemben a díjak nem olyan nagyok, mint a labdarúgásban, a résztvevők nem különböznek más sportolóktól. Ők is arra törekszenek, hogy a legrangosabb és legjobban fizetett versenyeken nyerjenek. Az ilyen versenyek során valószínűleg több izgalmat is tartogatnak majd.
 • Bátran fogadj az outsiderekre – Ha alapos elemzés után úgy gondolod, hogy egy elméletileg gyenge ellenfélnek vannak esélyei a biztos favorit elleni küzdelemben, akkor érdemes rá fogadni. Az oddsok valószínűleg magasabbak lesznek, így nagyobb nyereményre tehetsz majd szert. Ne feledd azonban, hogy végül minden a mérkőzésen dől el, ahol mindkét félnek van esélye a győzelemre. 
 • Nem szabad minden mérkőzést megjósolni – Talán elmondható, hogy ez a tipp a legfontosabb az összes közül. Fogadás közben a legnagyobb hiba a túl sok mérkőzésre való tippelés megfelelő felkészülés és elemzés nélkül. Ez szinte minden esetben egyenes út a veszteségekhez. Ha nem akarod megismételni az ilyen hibákat, akkor egy versenyen belül egy, maximum két mérkőzésre kell koncentrálnod, és megpróbálnod a lehető legjobban felkészülni rájuk, nyomon követni és elemezni a statisztikákat és a közvetlen mérkőzések előzményeit. Így pénzt spórolhatsz meg, miközben a kellemes játékélményről is gondoskodsz. 
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A birkózás egy igazán izgalmas és egyedi sportág, ami sokak kedvencének számít. Ezzel együtt egyre több fogadóiroda felismerte azt is, hogy érdemes felvenni azon sportágak közé, amelyekre fogadni lehet, hiszen erre számos ügyfelüknek van igénye.

A birkózás sajátos fogadási piacokat kínál, azonban ebben az esetben is igaz az, hogy a fogadásokra alaposan fel kell készülni, ismerni kell a játékosokat, illetve a korábbi mérkőzéseket és statisztikákat. Ezzel ugyanis garantálhatod azt, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a fogadásokból, a lehető legjobb játékélményben lehessen részed. 

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a birkózási fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli