Legjobb Cash Out Bonus – Top 10 Oldalak

Egyre több sportfogadási oldalon találkozhatsz a cash out vagy a cash out bonus kifejezésekkel. Rendszerint valamilyen ajánlat is társul hozzá az adott oldaltól, ami első látásra összezavarhat. Ha ki szeretnéd deríteni, miről is van szó, akkor csak olvasd el ezt a részletes cikket, melyben elmagyarázzuk, mire is szolgál ez a lehetőség, miért alakult ki, milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, és mikor érdemes élned vele.

A cikk vége felé pedig megismerheted azokat a leggyakrabban feltett kérdéseket, melyek a játékosok rendszering megismételnek, és most a válaszokat is megkapod rájuk. Ezek segítségével még tisztább lesz a kép, a fogadásaidat pedig immár még több tapasztalattal és információval kezdheted meg.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a cash out a sportfogadásban?

A cash out azért jött létre, mert brutális verseny zajlik a játékosokért az e-szerencsejáték világában, melyből a sportfogadás sem maradhat ki. Hogy folyamatosan újabb dolgokkal lássák el az ügyfeleket, a cégek kitalálták a cash out funkciót, mely lehetővé teszi a pénzhez jutást a számodra akkor, amikor az adott fogadás még nem ért véget.

A cash out során a mérkőzés, esemény vagy játék aktuális eredményétől függően az online bukméker felajánlja neked, hogy megvásárolja a téted, az általad megadott összegért. Ha elfogadod, akkor a fogadásod véget ér, megkapod az adott összeget, és lényegtelen, hogy mi lesz az eredeti fogadás kimenetele.

A legjobb sportok

Cash out példák

Hogy jobban megértsd, miről van szó, íme néhány példa. Tegyük fel, hogy tétet teszel egy ismert focicsapat győzelmére. Felteszel 100 eurót, 2,40-es odds-szal, így a csapat győzelme esetén 240 eurót remélhetsz.

Ahogy a meccs zajlik, eljön a félidő, és az eredmény még mindig 0-0. Ekkor a fogadóiroda felajánlja neked, hogy megveszi a szelvényed 65 euróért, amit, ha elfogadsz, akkor 65 euróval jobban jársz, mintha a döntetlen miatt vesztes fogadásod lenne. Ha nem fogadod el, akkor még bizakodhatsz, hogy a csapatod nyerni fog, és megkapod a 240 euródat.

Ha nem fogadod el, akkor előfordulhat, hogy a csapatod lő egy gólt, és megnő az esélye, hogy győzni fog. A 60. perc környékén a bukméker felajánlja neked, hogy 180 eurót ad a szelvényedért, amit, ha elfogadsz, akkor ez a tiszta nyereményed. Ha nem, akkor előfordulhat, hogy fordítás esetén semmit sem nyersz.

Végül pedig, bekövetkezhet, hogy az ellenfél lő két gólt, így hirtelen vesztes lesz a fogadásod. Ekkor az online bukméker felajánlhatja, hogy megveszi a téted 60 euróért. Ezzel az eredeti tétedhez képest is buksz, de legalább nem lesz nullás a szelvényed. Ha nem fogadod el, akkor bizakodhatsz benne, hogy fordít a megfogadott csapat, és nagyot kaszálsz. Természetesen ezek csak elképzelt esetek, de a valóságban is így történik a fogadóirodáknál a cash out.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen előnyökkel rendelkezik a cash out bonus?

Magyar zászló

A fentiekből már jól látható, hogy milyen előnyökkel járhat a cash out. Ha nyerésre áll a fogadásod, akkor lehetőséged van az alap tétedhez képest pluszban zárni anélkül, hogy kockáztatnád az eredmény megfordulását, és a teljes összeg elbukását.

Ha vesztésre állsz, akkor pedig az ajánlat segítségével legalább attól megmenekülhetsz, hogy a teljes téted elveszítsd, és az alap tét legalább egy részét visszakapd.

A cash out egyfajta rugalmasságot is biztosít. A segítségével kiszállhatsz egy akkor is, ha nem akarod valamilyen ok miatt végig várni a mérkőzést. Természetesen annak semmi akadálya, hogy a kiszállás után új tétet rakj, de ekkor mindig az aktuálisan friss odds-ok vonatkoznak rád.

Néhány sportfogadó iroda külön bónuszokat és promóciókat tart fenn azoknak a játékosoknak, akik meghatározott feltételek mellett a cash out opciót választják. Ha te is ilyen helyen játszol, az további előnyöket hozhat neked.

Milyen hátrányokkal találkozhatsz az igénybe vétele során?

A cash outhoz hátrányok is társulnak, ezeket is erősen ajánlott megismerned, mielőtt felhasználnád az ajánlatot. Az egyik legnagyobb hátránya az alacsonyabb nyeremény.

Bár mentesít a kockázatok alól, mindenképpen kevesebbet kapsz a fogadásodból vissza, mintha végig várnád a győztes fogadásodat. Ez eléggé frusztráló lehet, még akkor is, ha tudod, hogy az eredmények bármikor ellentétes előjelet vehetnek fel, és akkor biztosan jól jártál, hogy nem buktad el a pénzed.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Szintén hátrány, hogy a cash out nem érhető el a sportfogadási irodák minden ajánlatára. Sőt, a bukmékert semmi nem kötelezi arra, hogy egyáltalán kínáljon ilyen lehetőséget, a piaci verseny hatására kerülhet elő ez az előnyöd. De nem számíthatsz arra a terveid elkészítésekor, hogy garantáltan minden fogadásodnál élni tudsz majd a cash outtal.

Ha egy buki kínálja ezt az opciót, akkor is nagyon gyakori, hogy csak egy rövid ideig, igaz, eseményenként általában többször bukkan fel az ajánlat elfogadására szolgáló gomb. Ha túl sokat vársz, akkor a lehetőség elúszik, hiába szeretted volna eladni a szelvényed a megadott összegért.

A cash out sokszor előfeltételekhez kötődik, például a sportfogadási irodák csak azoknak az ügyfeleknek kedveskednek vele, akik már elértek egy megadott fogadásszámot, vagy az összesített tétjeik összege átlépett egy minimumot. Minden esetben olvasd el a buki általános szerződési feltételeit, ahol erről is képet kaphatsz.

Cash out – gyakran ismételt kérdések és válaszok

A cikk második felében megismerheted azokat a leggyakrabban feltett kérdéseket, és a rájuk adott válaszokat, melyek a témához kötődnek. Így még többet tudhatsz meg erről a funkcióról, és az extra tudást az előnyödre fordíthatod.

1Bet Bónusz_3

Van-e bármilyen korlátozás a cash out bonus használatakor a sportfogadási oldalakon?

Igen, előfordulhat, hogy a cash out igénybe vételét valamilyen feltételhez kötik az online bukmékerek. Ez lehet egy bizonyos számú fogadás vagy összesített tét elérése, de akár más feltétel is.

Mi alapján határozzák meg a cash out értékét az oldalak?

A cash out értékét számos faktor alapján határozzák meg a bukik. Ebben szerepet játszik a kezdés óta eltelt, vagy a még hátra lévő idő, az aktuális állás, az esélyek és számos más dolog.

Az általánosságban elmondható, hogy ha nyerésre áll a fogadásod, akkor az alap tétednél magasabb, de a várható nyereménynél alacsonyabb összeget kapsz meg ajánlatként. Ha viszont vesztes, akkor az alap tétednél is alacsonyabb összeget ajánl a fogadóiroda, de legalább nem lesz nullás a fogadásod.

Labdarúgó stadion 9

Kell valamilyen külön alkalmazás vagy megoldás a cash out igénybe vételéhez?

A legtöbb fogadóiroda böngészőből elérhető oldalt üzemeltet, de ha van mobil appjuk, akkor is hasonló a funkció. A cash out lehetőségnek a fogadás alatt kell felbukkannia valamilyen jól látható formában, például egy felbukkanó üzenetben vagy megjelenő gombként, melyre kattintva elfogadhatod az összeget. A technológiai megoldások változhatnak, de mindenképpen észre fogod venni, amikor előjön ez a funkció.

Lehet a cash out használatával pénzt veszíteni a sportfogadás során?

Igen, lehet. Ha a téted vesztésre áll, akkor a bukméker az alaptétednél alacsonyabb összeget ajánl neked, amit elfogadva pénzt vesztesz. Alternatívaként ott a lehetőség, hogy nem veszed igénybe ezt az opciót, és nyerő lesz a téted, ha megfordul az esemény állása, vagy az összes tétedet elveszíted, ha mégsem.

Van-e maximuma a cash out ajánlatoknak?

Az, hogy egy cash out ajánlat maximum mekkora összegről szól, az adott sportfogadási irodától függ. Minden ilyen szabályt megtalálhatsz az oldal általános szerződési feltételeiben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A cash out egy izgalmas lehetőség arra, ha az esemény közben szállnál ki a fogadásodból. Ennek sokféle oka lehet, és ha megtalálod az ideális alkalmat, akkor még úgy is pozitív lehet az eredményed, hogy nem várod meg a mérkőzés végét.

Ez az opció ad egy kis menekülő utat akkor is, ha vesztésre állsz, és az ajánlat igénybe vételekor nem a teljes téted lesz oda, hanem csak egy része. Bár ezt is nehéz elfogadni, még mindig jobban jársz, mintha pénz nélkül zárnád a fogadást.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a fogadási bónuszok kifizetése, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli