Hűség bónusz – Top 10 oldalak 2023

A fogadóirodák között nagyon komoly verseny küzd a hűséges ügyfelekért, és számos módon próbálják meg maradásra bírni a más regisztrált tagokat. Ennek egyik módja a hűség bónusz (vagy másik ismert nevén a loyalty bónusz), amit te is igénybe vehetsz, hogy még többet hozhass ki az e-szerencsejátékból.

Ebben a cikkben nagyon részletesen áttekintjük ezt a témát, megtudhatod, hogyan működnek az ilyen bónuszok, milyen típusai vannak, és hogyan szerezheted meg a legjobb ajánlatokat.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a hűség bónusz, és miért érdeke az online fogadóirodának, hogy rendelkezzen ilyennel?

A hűség bónusz egy olyan jutalom, mellyel a bukméker a rendszeresen nála fogadó játékosokat jutalmazza. A bónusz lehet egy csomag, változó tartalommal, és minden fogadóirodánál eltérő feltételek is társulhatnak hozzá. Egy dolog azonban biztos, a hűség bónusz egyaránt jó neked és a bukmékernek is. Ehhez meg kell értened, hogyan működik az ügyfélszerzés, és miért áldoznak erre a vállalatok.

Egy új ügyfél, a fogadóirodák esetében a fogadó megszerzése mindig költséges. Hiszen a játékosokat valahogy el kell érni, akár hirdetéssel, akár a kaszinó bemutató portáloknak fizetett promóciós díjjal. Amikor egy online fogadóiroda elkölt egy megadott összeget erre a célra, és abból neki megadott számú új játékosa lesz, akkor az összeget elosztva a játékosok számával megkapja, hogy mennyiért szerzett meg egy új fogadót.

A legjobb sportok

A fogadóiroda a játékos fogadásai után nyereményt fizet el, és akkor szerez csak nyereséget, ha a fogadások nem jöttek be. El kell telnie jó sok fogadásnak, mire az újonnan regisztrált tagra eső megszerzési költség megtérül, és a játékos már nyereséget hoz.

Emiatt, a bukméker mindent megtesz azért, hogy miután megérkeztél, ne hagyd el az oldalt, hanem a lehetőség szerint jó sokáig nála maradj. A hűség bónusz az egyik olyan eszköz, amellyel maradásra bír, hiszen az ilyen promóciók mutatják meg, hogy jó helyet választottál, ahol neked is megéri maradni.

Hogyan működnek a hűség bónuszok? Többféle változat létezik, de mindenhol a tétjeid összértékét követik

Magyar zászló

A hűség bónuszok működése a fentiek alapján már pofon egyszerű, minél magasabb összértékben teszel tétet, annál magasabbra hágsz fel egy képzeletbeli ranglétrán, és annál több jutalmat kaphatsz.

A fogadóirodáknál a leggyakrabban elterjedt megoldás a hűségpontok alkalmazása, ahol bizonyos mennyiségű forint, dollár vagy euró elköltéséért pontot kapsz. Van, ahol fix időszakok alatt, például havonta, negyedévente kell össze gyűjtened egy pontértéket, melynek elérésekor jár a bónusz.

Máshol a pontokkal mérföldköveteket szabadítasz fel vagy újabb szinteket nyitsz meg. A szintek között lefelé- és felfelé is lehet lépkedni attól függően, hogy a megelőző időszakban mennyi pontot gyűjtöttél. Ezekben a megoldásokban az a közös, hogy minél több pontod van, annál komolyabb elismerésre számíthatsz az online fogadóirodától. Az ajándékok között megtalálhatók a következők:

Új befizetési elérési bónuszok: A hűséges tagoknak elérési befizetési bónuszok nyílhatnak meg, hogy a következő befizetésedkor ingyen promóciós összeget kaphass. Gyakori, hogy minél magasabb szintre jutottál a pontgyűjtésbe, annál nagyobb százalékot ad hozzá a fogadóiroda a bónuszhoz, vagy annál magasabb értékig veheted igénybe.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Készpénz visszatérítési bónuszok: A hűségpontjaidért cserébe készpénz-visszatérítést is kaphatsz, általában kreditek formájában, amit fogadásokra költhetsz. Itt is jellemző, hogy minél több pontod lett, annál több pénzt kaphatsz vissza.

Ingyenes fogadások: A szintedtől függően ingyen fogadások is elérhetővé válthatnak. Ha high roller játékos vagy, akkor jóval több jutalmat szánnak neked a bukmékerek, mintha csak most kezded meg a fogadói karriered.

Ajándéktárgyak: Nem ritkaság, hogy a fogadóirodák értékes tárgynyereményeket vagy rajongói ajándékokat ajánlanak fel a hűségedért cserébe. Ezek valóban nagyan menő cuccok, ha pedig nem szeretnél a postázásukkal foglalkozni, akkor a legtöbb esetben készpénzre is váltható az értékük.

Jobb odds-ok: Szintén gyakori hűség bónusz, hogy jobb odds-okat kapsz az elköteleződésedért cserébe a fogadóirodától, mint az átlagos játékosok. Ez már a pénztárcádon is érezhető, ha sikeresen teszel tétet egy megnöveld odds-ú eseményre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Miben térnek el a hűséges ügyfeleknek adott bónuszok a hagyományos promócióktól?

Mivel a fogadóiroda valóban a hűségedet jutalmazza az ilyen bónuszokkal, ezért elemi érdeke, hogy te is értékesnek érezd őket. Ha nem így lenne, az ellenérzéseket keltene, és a játékosok már csak a sértettségül miatt is elhagynák a bukmékert.

Ez a hűség bónusz esetében a legnagyobb különbség a hagyományos bónuszokhoz képest, hiszen nem csak, hogy értéke van, de csak akkor kaphatod meg, ha te is bizonyítottad az elköteleződésedet. Míg például az üdvözlő bónuszt minden új játékos megkaphatja, a hűség bónuszt nem.

Milyen hatással vannak a loyalty bónuszok a játékosok stratégiájára?

A loyalty bónuszok komoly hatással lehetnek a játékosok stratégiájára, és ha belegondolsz ebbe, akkor jó eséllyel a saját fogadói viselkedéseden is láthatod ezt. Ezek az ösztönzők ugyanis rendkívül hatékonyak, és arra motiválnak, hogy gyakrabban fogadj. Eközben pedig, jó érzést keltenek benned, úgy érzed, hogy tartozol valahova, ahol elismernek, emiatt pedig kisebb eséllyel fogsz másik online fogadóirodát keresni.

A hűség bónusz jutalmak jótékony hatással lehetnek a rendelkezésedre álló összegre. Bár gyakran a bónuszok kreditként íródnak jóvá, ettől függetlenül, amikor velük fogadsz, addig sem kell a saját egyenlegedet kockára tenned. A velük elért nyeremények pedig egyértelműen plusz nyereségként értelmezhetők a fogadói karrieredben.

1Bet Bónusz_3

Jó tudni, hogy a hűség jutalmakkal kísérletezhetsz is. Ha van olyan niche, amit nem mernél a saját pénzeddel megkockáztatni, esetleg olyan fogadási esemény, mely ugyan izgalmas, de igen csak rizikós, az ajándék összeget esetleg felteheted rá. Ha nagy is a kockázata az elvesztésének, azért mégsem a saját pénzedet bukod el, hanem az ajándékba kapottat.

A stratégiádon is pozitív változásokat észlelhetsz. Ha egy olyan online fogadóirodánál játszol, ahol jól láthatóan rendszeresen gondot viselnek a hűséges fogadókra, akkor ezt a tényt beépítheted a stratégiádba. Ha tudsz építeni a visszatérő ajándékokra, akkor új perspektívák nyílhatnak meg előtted, és bátrabban átlépheted a saját korlátaidat. Miközben pedig a legjobb megoldáson agyalsz, javul az ítélőképességed és a gondolkodásod is.

Hogyan vehető igénybe a loyalty bónusz, és milyen korlátozások járhatnak vele?

Alapvetően kétféle módon juthatsz a hűség bónuszhoz, miután jogosulttál váltál rá. Az első módszer, hogy az online fogadóiroda követi a költéseidet, és ahogy eléred az újabb mérföldköveket, automatikusan szintet lépsz, és ezt közli is veled.

A másik megoldás, amikor neked kell figyelned, hogy megjelenik-e a fiókodban a hűség bónusz, majd rákattintva be kell gyűjtened. A megjelenéséről esetleg értesítést kaphatsz. Ilyenkor megadott időtartamod van arra, hogy igényeld a jutalmad, különben elévül, és már nem lesz elérhető.

Ha megszerezted a neked járó jutalmat, akkor a legnagyobb korlátozás általában az, hogy nem utalhatod ki rögtön a való életben lévő számládra. A loyalty bonus promóciós ajándéknak számít, emiatt egyik buki sem szereti, ha mindjárt kiutalod. Gyakran megadott mértékű lejátszási követelmény kapcsolódik hozzá, például az értékének 20x-osának megfelelő értékben kell fogadnod vele, hogy a megmaradt összeg és bónusszal elért nyeremények kiutalhatóvá váljanak.

Szintén gyakori korlátozás, hogy bizonyos időtávon belül el kell használnod, különben a fennmaradó összeg elévül. Ez egy érthető restrikció, hiszen a fogadóirodának terveznie kell az ingyen pénzek kintlévőségével is, és ezek nem maradhatnak elérhetők az idők végeztéid.

Végül pedig, lehetséges, hogy a promócióban megkapott hűség jutalom csak megadott piacokra, földrajzi területekre vagy eseményekre vonatkozik, és máshol nem tehetsz tétet vele. Az ilyen korlátozások mindig nagyon részletesen ki vannak fejtve az általános szerződési feltételekben, amit mindig fontos megismerned!

Gyakran ismételt kérdések

A fentiekben megismert tudásanyag mellé jó ötlet, ha elolvasod a leggyakrabban felmerülő témákat is a területen. Ezek új ötleteket adhatnak, amelyeket aztán a saját javadra fordíthatsz.

Labdarúgó stadion 13

Milyen hűség bónusz jutalmak érhetők el az online bukmékerek oldalain?

Nagyon sokféle, de rendszeresen felbukkan közöttük az ingyenes fogadás, a befizetési elérési bónusz, a pénzvisszafizetési bónusz, az exkluzív jutalmak vagy a jobb odds-ok.

Igényelhetem pénzben a nekem járó hűség promóciót?

A hűségedért járó ajándékok általában kredit formájában érkeznek, azaz, nem tudod azonnal kiutalni őket. A hozzájuk kötődő követelmények, például a megadott értékben történő lejátszás után azonban szabadon rendelkezhetsz mind a fennmaradó bónusszal, mind a vele elért nyereményekkel. Akár haza is utalhatod őket.

Ha a hűségedért fix nyereménytárgyat kapsz, akkor rendszerint van rá lehetőség, hogy pénzre váltsd az értékét. Arról a szerződési feltételek rendelkeznek, hogy mit tehetsz ezzel az összeggel.

Van valamilyen általános formula, hogy mennyire értékelik a fogadóirodák a hűséges ügyfeleket?

Általános formula nincs, mivel ez a marketinghez tartozik, és minden fogadóiroda szabadon dönthet arról, hogy milyen promóciókat indít az ügyfelei megtartásának érdekében. Az azonban elmondható, hogy a loyalty bónuszok a legtöbb esetben értékesek, és valódi ösztönzést nyújtanak arra, hogy minél többet játssz az adott helyen.

Más bónuszokat is igénybe vehetek, ha van már hűség bónuszom?

Ezt minden esetben a fogadóiroda általános szerződési feltételei rögzítik, de alapvetően a hűség bónusz csak egy extra jutalom, amivel a hely téged jutalmaz. Ettől függetlenül a minden tag számára elérhető promóciók neked is járhatnak. Ha további kérdéseid vannak a témában, akkor mindenképpen érdemes felkeresni az adott fogadóiroda ügyfélszolgálatát.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A hűséges ügyfél mindennél többet ér, és jól tudják ezt az online bukmékerek is. Ennek köszönhetően minden meg is tesznek annak érdekében, hogy minél több ilyen fogadójuk legyen, és számos előnnyel és ajándékkal jutalmazzák őket.

Ebben a cikkben részletesen kitárgyalásra került a téma, így már te is tudhatod, mire számíthatsz, ha rendszeresen a kedvenc fogadóirodádnál teszel meg téteket. Ne felejtsd el ellenőrizni a hűségprogram részleteit az általános szerződési feltételek elolvasásával vagy az ügyfélszolgálat felkeresésével. Így tudni fogod, mit kell ahhoz tenned, hogy még többet hozz ki a rendelkezésedre álló keretből a hűség bónusz felhasználásával.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a hűségbónusz a fogadásokban, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ki ezeket a tippeket, és regisztrálj most az itt felsorolt fogadóirodáknál, és igényeld a bónuszodat most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli