VIP fogadási bónusz – Top 10 oldalak 2023

A fogadóirodák között hatalmas a verseny, és emiatt mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy őket válasszák a játékosok. Ebben a versenyben a VIP fogadási bónusz ajánlatok nagyon fontos szerepet töltenek be, mivel a high roller játékosok és a sokat fogadó sportfogadók számára kínálják őket.

Ők azok a réteg, akik stabil bevételt jelentenek minden bukmékernek, és sokkal kevesebb erőforrás szükséges a kiszolgálásukra, mint a sok, de kevesebbet költő ügyfél esetében. A VIP bónuszok lehetővé teszik, hogy a játékosok nagyobb téteket tehessenek meg, és olyan előnyöket élvezhessenek, mint a kiemelt ügyfélszolgálat vagy megemelt limitek.

Ebben a cikkben megismerheted a VIP fogadási bónuszok jellemzőit, az ilyen kiemelt fogadási számlák működését, az előnyöket és hátrányokat. A bejegyzés végén pedig még a leggyakrabban feltett kérdéseket is elolvashatod.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mit jelent az a high roller tét, és hogyan működnek a VIP fogadási bónuszok?

Ahogy az online kaszinókban, úgy az online fogadóirodákban is megtalálhatók azok a high roller játékosok, akik nagyobb téteket raknak meg a mérkőzésekre. Őket a legtöbb bukméker kiemelt fiókmenedzserrel látja el, aki az év minden napján, éjjel-nappal elérhető.

A legjobb sportok

A VIP bónuszok általában úgy működnek, hogy a játékosok a fogadási oldalon megtett tétjeik után pontokat kapnak. Gyakran a VIP rendszer is több szintű, melyen a szerencsejátékos egyre magasabbra emelkedhet, de az elvárt aktivitás hiányában vissza is eshet.

A legtöbb esetben a fogadóirodák platformja automatikusan figyeli a téteket, és a megfelelő mérföldkövek elérésekor szintén automatikusan szintet lépsz. Hogy hogyan vannak meghatározva ezek az elérendő mérföldkövek, azt minden fogadóiroda magának alakítja ki.

Milyen előnyökkel jár, ha valaki VIP fogadó?

Az elérhető előnyök listája is nagyon változatos, de mivel sportfogadásról van szó, ezért általában a következő elemeket megkapja a high roller játékos:

 • Személyi menedzser: ahogy azt már a bevezetőben említettük, a VIP játékosoknak saját személyi menedzser jár, akit bármikor el tudnak érni a kérdéseikkel vagy észrevételeikkel.
 • High roller limitek: A VIP játékosok általában mentesülnek azon limitek alól, melyek a hétköznapi játékosoknak meg van határozva. Ez nem csoda, hiszen az esetenként akár több ezer vagy tízezer eurós tétjeikkel pillanatok alatt kimerítenék a szokásos napi-, heti- vagy havi limiteket.
 • Meghívók és ajándékok: A VIP ranglétrán eltöltött pozíciódtól függően beengedést kaphatsz olyan eseményekre, melyek csak a legjobbaknak érhetők el. Ide tartozhatnak a speciális fogadások az online események, de akár a minden térítést tartalmazó valódi utazások is. Emellett személyre szóló ajándékokat is kaphatsz a fogadóirodádtól.
 • Gyors kifizetések: A fogadóirodák egyik legfájóbb pontja, hogy a kifizetéseket előbb engedélyezni kell az ügyfélszolgálatnak, ami akár napokig is eltarthat. A VIP játékosoknak ilyen nincs, őket a lehető leghamarabb kiszolgálják.
 • Jobb odds-ok: A VIP fogadási bónusz körébe tartozik a jobb nyereményszorzó is, melyet szintén csak a legtöbbet költő játékosok kaphatnak meg.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Speciális promóciók a VIP fogadási bónusz keretében

Magyar zászló

Mivel az online fogadóirodák közötti verseny olyan hihetetlenül nagy, a bukméker oldalak a lehető legtöbb dolgot akarják belezsúfolni a VIP fogadási bónusz keretei közé. A fenti ajándékok mellett nem ritka, hogy további promóciók is várnak rá, amint bekerülsz az online fogadóiroda VIP klubjába:

Újra töltődő bónuszok a VIP játékosok számára: Az egyik leggyakoribb újra töltődő bónusz az elérési bónusz, mely akkor jár a high roller fogadónak, amikor ismételten befizet egy nagyobb összeget.

Ekkor újra jár neki a bónusz, melyet a fogadásokra költhet. Itt azért találkozhatsz megkötésekkel, például a legtöbb fogadóiroda nem engedi a VIP bónusz igénybe vételét, ha van függőben lévő kiutalásod, esetleg az adott hónapban már küldtél haza pénzt a valódi életben lévő számládra.

Egy másik fajta újra töltődő bónusz típus az ingyenes tét, melyet szintén megkaphatnak a VIP játékosok az ismételt pénzbefizetésnél. Itt is lehetnek egyedi megkötések, például a lejátszási követelmény, melyet mindenképpen meg kell ismerned.

Pénz visszafizetési bónusz: A különféle cashback bónuszok is sokszor szerepelnek a VIP fogadási bónuszok között, ahol meg van határozva, hogy a high roller játékosok a vesztes tétjeik mekkora részét kapják vissza kreditként. Ez a VIP-ek esetében akár egészen magas is lehet, 10%-20%, de rendszerint nem lehet egyből kiküldeni a bankszámládra, hanem megadott alkalommal meg kell tenned tétként.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ajándéksorsolások: A VIP fogadókat nagy értékű ajándékok is várhatják a promóciók során, melyekért már valóban érdemes lehet ringbe szállni. Ide tartozhatnak az olyan, VIP életérzést szolgáló dolgok, mint egy körutazás egy VIP tengerjáró hajón, motorcsónak, sportkocsi és mások.

Ezeket azon tagok között sorsolják ki, aki a promóciós időszak alatt teljesítették a szigorú high roller tétmennyiséget. Nem kell aggódnod, a legtöbb esetben a szerződési feltételek kimondják, hogy az ajándéktárgy helyett a pénzbeli értéke is kérhető, így, ha te nyersz, akkor nem kell átutaznod az egész világon átvenni a sportautódat!

Ajándéktárgyakra levásárolható hűségpontok: A VIP pontokat gyakran ajándéktárgyakra is levásárolhatod, melyek között a fogadóirodák minden olyan dolgot megjelenítenek, ami kívánatos lehet egy high roller tétekkel foglalkozó játékosnak.

Hogyan legyél VIP játékos egy online fogadóirodánál?

Ha VIP játékos akarsz lenni egy online bukmékernél, akkor alapvetően a következő lépéseket kell követned:

 1. Válassz az általunk ajánlott listából egy online fogadóirodát, ahol már elérhető a VIP fogadási bónusz.
 2. Miután átkattintottál a fogadóirodához, ott kattints a regisztráció gombra.
 3. Add meg az adataidat, majd kattints a befejezés gombra. E-mailben érkezni fog egy megerősítő link, kattints arra a regisztráció befejezéséhez.
 4. Lépj be az online bukméker felületére, majd látogasd meg a pénztárt.
 5. Válaszd a neked tetsző fizetési módot, és tölts fel pénzt a fiókodba.
 6. Kezdd el tallózni a rendelkezésre álló fogadási lehetőségeket, és tegyél tétet arra, amely tetszik.
 7. Ha limitekbe ütközöl, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérd meg őket a limitek eltávolítására.
 8. Amint eléred a VIP jogosultságot, vedd igénybe a VIP fogadási bónusz lehetőséget.
1Bet Bónusz_3

Az mindig fogadóirodánként változik, hogy milyen limitek felemelését kell kérned. Léteznek olyan korlátok, melyek az egy fogadási eseményre feltehető összeget jelölik. Mások a napi-, heti- vagy havi összesített tétmennyiségre vonatkoznak.

Gyakran ismételt kérdések

Ha a fenti, nagyon részletes útmutatót végig olvastad, akkor most folytasd ebben a szekcióban a gyakran ismételt kérdésekkel. A segítségükkel olyan infókat is megkaphatsz, melyekre önmagadtól nem gondoltál, és segíthetik a fogadói sikereid.

Mi az a VIP fogadási bónusz?

A VIP fogadási bónuszok olyan jutalmak, melyeket az online fogadóirodák adnak a hűséges és nagyobb téttel játszó játékosok számára. Jóval többet nyújtanak, mint a hagyományos bónuszok és promóciók, és jóval nehezebb is elérni a hozzájuk társított belépési küszöböt.

Hogyan lehet elérni a VIP státuszt egy bukmékernél?

A legtöbb esetben a megjátszott tétek összességének kell elérni egy megadott szintet ahhoz, hogy VIP játékos legyél. Az nem számít, hogy a tétek nyertesek vagy vesztesek voltak, az elköltött összeg a fontos. Több fogadóirodánál több szintű a VIP klub, így ahogy egyre újabb mérföldköveket érsz el, úgy kapsz egyre értékesebb jutalmakat és előnyöket.

Összevonhatók a különféle fogadóirodáknál elhelyezett tétek egyetlen összegbe a VIP klub szempontjából?

Ez nem jellemző, kivéve, ha egy cégnek több brandje van, és közös VIP klubot tart fent. Ekkor lehetséges, hogy a különböző sportfogadási oldalain megtett téteket az anyagcég egy fiókban tartja nyilván, de ez eléggé ritka.

Labdarúgó stadion 6

Mennyire kockázatos egy high roller tét?

A high roller tét is kockázatos, mint a kisebb összegű tétek. A fogadásoknál soha sincs biztos tipp, ez igaz a nagy összegű szerencsejátékra is. Még high roller fogadóként is csak akkora összegeket tegyél kockára, melyek esetleges elvesztését megengedheted magadnak.

El lehet veszíteni egy VIP státuszt?

A legtöbb fogadóiroda rendszeres időközönként felülvizsgálja a VIP szintedet, és ha nem teljesítetted az előírt feltételeket, akkor visszaminősítheti a szinted, vagy ki is eshetsz a klubból. Ez nem jelenti azt, hogy ne kerülhetnél be újra, csupán a megadott összegű összfogadást el kell érned, hogy ismét VIP elbánásban részesülj.

Honnan tudhatom, hogy egy online fogadóiroda megbízható?

Válassz az általunk ajánlott listáról, ahol nem csak VIP fogadási bónusz vár rád, hanem megbízható és fair játékmenet. A legális online fogadóirodák hatóság által kibocsátott működési engedéllyel rendelkeznek, melyek el is látják az e-szerencsejáték oldalak ellenőrzését. Ha a legnagyobb bankkártyás cégeket és e-pénztárca szolgáltatókat elérhetővé teszik a bukmékernél, az is jó jel, mert ezek a szolgáltatók nem állnak össze bárkivel.

Milyen pénznemben érhetők el a VIP fogadási bónuszok?

Az elérési befizetési bónuszok és a pénzvisszatérítés általában az általad felhasznált pénznemben érhetők el. Ezek a részeltek minden esetben le vannak írva az általános szerződési feltételekben, más egyébbel együtt. Ha nem találod a téged érdeklő infót, akkor vedd fel a kapcsolatot az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával, ahol szívesen megválaszolják a kérdéseidet.

Igénybe vehetem-e a hagyományos bónuszokat VIP fogadóként?

Ez minden esetben a fogadóiroda szabályzatától függ. Nem lehetetlen, hogy a kisebb értékű bónuszokat is igénybe veheted, de high roller fogadóként sokkal jobb ajánlatokat kaphatsz, a VIP szintedtől függően. Érdemes ez esetben is elolvasni az általános szerződési feltételeket, vagy megkérdezni az ügyfélszolgálatot.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

VIP fogadási bónusz – Összefoglalás

A nagy tétekben játszott szerencsejáték kevesek szórakozása, de ha te megengedheted magadnak, akkor a fenti, részletes cikk sokféle információt adott a számodra. Most már csak választanod kell az általunk ajánlott fogadóirodák közül, létrehozni a fiókodat, majd megnézni, hogy rögtön képes vagy-e magasabb összegekkel fogadni.

Ha nem, akkor mindenképpen keresd fel az ügyfélszolgálatot, ahol a fogadóiroda munkatársai segíteni tudnak neked a korlátozások felemelésében. Majd, miután már elérted a minimálisan szükséges összesített fogadást, megkezdődhet a VIP tagságod, és igénybe veheted a kizárólag VIP játékosoknak szóló előnyöket és promóciókat.

Utolsó frissítés: 14/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel a VIP fogadási bónusz, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ki ezeket a tippeket, és regisztrálj most az itt bemutatott bukmékereknél, és igényeld a bónuszodat most.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli