Eurovíziós Dalverseny fogadás – Top 10 oldalak

Az Eurovíziós Dalverseny már 1965 óta megrendezésre kerül, Magyarországon is nagy rajongótábor követi minden évben. A versenyen azok az országok vehetnek részt, melyek tagjai az EBU-nak, a z European Broadcasting Union-nak, ez jelenleg több, mint 65 tagot jelent.

Minden évben feltörekvő zenekarok lépnek fel az eseményen, Magyarország részéről máig Bayer Friderika számít az egyik legjobbnak, aki a Kinek mondjam el vétkeimet című számmal egészen a 4. helyig jutott. De az évek során számos előadó fordult meg ott a jól ismert előadók és együttesek között, például Delhusa Gjon, Charlie, a V.I.P., a Nox, Rúzsa Magdi, ByeAlex és az AWS.

Fogadási szempontból azért olyan népszerű az Eurovíziós Dalfesztivál, mert teljességgel kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni rajta. Minden országban a nézők szavaznak, majd a helyi televízióadó riportere olvassa be, hogy az adott országban kinek, hány pontot adtak a nézők. Emiatt garantáltan izgalmakkal teli a fogadás, miközben a műsor komoly szórakoztató értékkel is bír.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mire fogadhatsz az Eurovíziós Dalversenyen?

Eléggé meglepő, hogy egy szórakoztató eseményen hány dologra lehet fogadni, de az online sportfogadó irodák leleményessége nem ismer határt. A legtöbb bukmékernél pénzt tudsz tenni a következőkre:

 • Győztesre fogadás: Itt arra tudsz tétet tenni, hogy melyik ország versenyzője fog az élen végezni.
 • Döntősökre fogadás: Fogadni lehet a döntőbe jutó országokra is.
 • Elődöntős fogadás: Természetesen arra is lehet tétet tenni, hogy mely országok kerülnek be majd az elődöntőbe. 2023-tól már két elődöntőt is rendeznek.
 • Legjobb három fogadás: Egyes online bukmékereknél arra is fogadhatsz, hogy mely országok lesznek az első három helyezettben.
 • Speciális fogadások: A fentiek mellett a legkülönfélébb speciális fogadási típusok is elérhetők. Ide tartozik például az, amikor a déli vagy az északi országok legjobbját kell eltalálni. Ilyenkor mindig részletes magyarázat is tartozik a fogadáshoz a feltételek között.
A legjobb sportok

Az Öt nagy ország

Magyar zászló

1996-ban Németország sikertelenül indult a dalversenyen, ami azért volt problémás, mert ez az ország jelentős részben fizeti minden évben az Eurovíziót.

Emiatt hoztak egy szabályt, hogy a Négy nagy ország, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország és Spanyolország indulói nem eshetnek ki, és minden évben automatikusan részt vehetnek az éves megmérettetésen.

Ez az elnevezés 2011-től Öt nagy országra változott, mivel Olaszország is visszatért. További módosulást jelentett a szabályokban, hogy amikor 2004-ben bevezették az elődöntőket, akkor a Nagy országoknak már nem csak azt garantálták, hogy biztosan ott lesznek a következő évi versenyen, hanem egyből be is kerülnek a döntőbe.

Az Eurovíziós Dalverseny fogadás során figyelembe kell venned néhány dolgot, ha a Nagy országok valamelyikére fogadnál. Természetesen nagy balhé lett abból, hogy a legnagyobb befizető országok csont nélkül bejutnak a döntőbe, és megint csak a pénz számít. Törökország például ki is lépett a sorozatból.

Mivel a nézők szavaznak, ezért az ellenszenv vagy éppen egy jól időzített médiakampány komolyan visszavetheti ezeknek az országoknak a megítélését, és ezáltal elbukhatod a fogadásod. Ugyanígy, mivel ezek az országok egyből a döntőbe jutnak, így kevesebben vannak a nézők előtt, és az ismertségük is jóval alacsonyabb lehet. Ez egy újabb érv amellett, hogy óvatosabban fogadj az Eurovíziós Dalfesztiválon, amikor a Nagy ötről van szó.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Eurovíziós Dalverseny fogadás stratégia

Bár a nézők ízlése folyamatosan változik, azért az elmúlt évekből kialakult már egy trend, hogy jó eséllyel milyen dallal lehet megnyerni az Eurovíziós Dalversenyt:

Érzelmes, mélyen szántó mondandóval rendelkező dalok: Az Eurovíziós Dalverseny híres arról, hogy a számok nagy része mögött valamilyen mélyenszántó mondandó vagy elgondolkodtató történet húzódik meg. Emiatt a dalok jó része ilyen, jó példa erre a már említett Bayer Friderika Kinek mondjam el vétkeimet című száma, amely az abortuszról szólt.

Friss stílusok: A legtöbb dal leképezi a legújabb trendeket a zenében, ezért a tévénézők tudat alatt is egy plusz pontot adnak nekik.

Folklór és nemzeti dalok: Az Eurovíziós Dalverseny fogadás során azt is meg kell fontolnod, hogy számos ország valamilyen nemzeti motívumot vagy folklórt csempész a dalaiba, mert ezek nagyon kedveltek a nézők előtt. Sőt, nagyon sokszor az előadók a saját nyelvüket használják az angol helyett.

Látványos díszletek: A nézők szintén nagyon kedvelik a látványos díszleteket, és azok az együttesek, melyek így lépnek fel, rendszerint jó helyen végeznek. Erre kiváló példa a 2006-os finn győztes, a Lordi, mely a Hard rock hallelujah című számát zombinak beöltözve adta elő, látványos effektekkel gazdagítva az amúgy is jó zenét.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ezeket összefoglalva a következő dolgokkal készülhetsz fel a fogadásra:

Jár utána az előzményeknek: Ismerd meg a korábbi évek győzteseit, a mondandójukat, zenei stílusukat, látványvilágukat. Keress hasonlókat a mostani indulók közül.

Légy képben az aktuális zenei trendekkel: Ha folyamatosan fogyasztod a legújabb média tartalmakat, akkor biztosan a füledben vannak a legújabb zenei trendek. Ha ilyen indulót találsz, az már fél siker a győzelemre.

Figyelj oda a pénzedre: Ne tedd fel az összes pénzed egyetlen fogadásra. Még a legnagyobb favoritok is elbukhatnak, ha a nézők máshogy döntenek, ezért mindig csak akkora összeget tegyél fel, melynek esetleges elvesztése még nem dönti be a büdzsédet.

Gyakran ismételt kérdések az Eurovíziós Fesztiválról és az online fogadásról

Az alábbiakban összeszedtük azokat a gyakran felmerülő kérdéseket, melyek elolvasásával te is tovább bővítheted a tudásod.

1Bet Bónusz_3

Hogyan működik az Eurovíziós Dalverseny fogadás, mi kell hozzá?

Az Eurovízióra történő fogadáshoz mindenképpen szükséged lesz egy online fogadóirodára, melyet kiválaszthatsz az általunk ajánlott listából. Itt létre kell hoznod a saját fiókod, majd a fogadáshoz pénzt is fel kell töltened a számládra.

Az Eurovíziós Dalverseny általában külön kategória a bukmékerek kínálatában, ahol ezt megnyitva tallózhatod az elérhető fogadási lehetőségeket. Amint kiválasztottad a neked megfelelőt, rákattintva vagy mobilon rábökve állíthatod össze a fogadási szelvényed. Nyertes fogadáskor a téted és a nyereményszorzó szorzata lesz a nyeremény, vesztes tippnél a téted elveszik.

Mikor érdemes az Eurovízióra fogadni?

Az online fogadóirodák általában az Eurovíziós Dalverseny kezdete előtt indítják a fogadási lehetőségeket, ekkor már ajánlott körbe nézni a kínálatban. Nem ritka, hogy az odds-ok nagyot változnak az idők során, ezért egy korán elhelyezett téttel akár nagyobbat is nyerhetsz.

Hogyan állíthatom össze a 100%-ban biztos fogadószelvényem a Dalversenyre?

100%-ban biztos fogadás nincsen, mivel a nézők hangulatát és szavazási hajlamát nem lehet előre megjósolni. Elég egy szerencsétlen médiahír vagy más elszólás és a szavazók rögtön favoritot váltanak. Emiatt az Eurovíziós Dalverseny fogadás kockázatosnak számít, és mindig csak akkora összegeket tegyél fel tétnek, ami nem okoz pénzügyi problémákat neked, ha mégsem jönne be.

Eurovíziós Dalverseny fogadás

Mely országok az esélyesei az Euróvíziós Fesztiválnak?

Bár elméletben mindegyik ország ugyanakkora eséllyel indul, az elmúlt években néhány ország sikeresebben szerepelt. Ez persze nem jelent semmit a jövőbeni fogadásokat nézve, de ha meg szeretnéd ismerni őket, akkor Svédországról, Norvégiáról és Olaszországról van szó. Az utóbbi években pedig többször is jól szerepelt Izrael és Ukrajna is.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre, ha fogadni szeretnék az Eurovízióra?

Az elérhető fizetési módok köre mindig az aktuálisan választott online fogadóirodától függ. Ezek között megtalálhatók a banki átutalás, a bankkártyák és hitelkártyák, az e-pénztárcák és az előre feltölthető prepaid kártyák is. Néhány sportfogadási oldal elfogadhatja a népszerűbb kriptopénzeket is.

A fizetési módokat tekintve is mindig érdemes elolvasni a bukméker általános szerződési feltételeit, mely speciális kikötéseket tartalmazhat. Ilyen lehet például, ha ugyanazt a fizetési módot kell használni a beutaláshoz, mint a kiutaláshoz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mennyire biztonságosak az online fogadóirodák?

Mindig válassz olyan fogadóirodákat, melyek rendelkeznek a szükséges működési engedélyekkel, megbízható fizetési módokat használnak, és jó véleményekkel rendelkeznek az online felhasználói fórumokon. A legnagyobb bukmékerek már több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a fogadások terén, és nem kockáztatják a reputációjukat az ügyfelek megtévesztésével.

Összefoglalás

Az Eurovíziós Dalverseny kétség nélkül az európai tévézés egyik legnagyobb ünnepe, melyet minden évben rengetegen követnek a kontinensen. Ilyenkor nagyon sokféle fogadási lehetőség is elérhető a versenyre, amit te is felhasználhatsz, ha újféle izgalmakra vágysz.

A fenti összefoglalóból mindent megtudhattál az Eurovíziós Dalverseny fogadás témakörben, az Öt nagy országhoz kötődő kockázatokról, illetve a saját stratégiád kialakításának módjáról. Ezután már nem marad más, mint hogy ezt élőben is kamatoztasd, és amikor eljön a verseny ideje, körbe nézz a legjobb online fogadóirodák kínálatában.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Eurovíziós Dalverseny fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli