Evezés fogadás – Top 10 oldalak 2023

Amióta az ember használja a kezét, azóta van evezés is. Na jó, mondjuk a tutaj feltalálása óta inkább, de a hajózás mindig is az ember barátja volt. Mára már a világegyik legnépszerűbb sportágává nőtte ki magát, mi pedig erről fogunk beszélni. Bemutatjuk az evezés rövid történetét, hogy honnan is indult, utána pedig áttérünk a szaftosabb témákra: az evezés fogadásra.

Bemutatjuk Neked a legjobb evezés fogadási oldalakat, a legjobb sportfogadási bónuszokat és promóciós ajánlatokat, de szó lesz még az evezés versenyekre elérhető fogadási piacok mellett számos egyéb témáról is. Hogy mi mindent mondunk még el? Hogy kiderítsd, ahhoz kénytelen leszel tovább olvasni!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az evezés rövid története

Már az ókori olimpiákon is rendeztek evezés versenyeket, de a velencei regatták is igen híresek voltak már a középkorban is. A ma ismert evezés nevezetű sportág a XVIII. Században született meg. Magyarországon az első evezés versenyt 1842-ben rendezték meg.

A legjobb sportok

A hazai sportág sokat köszönhet Széchenyi Istvánnak, aki külföldi utazásai során találkozott az evezéssel, ő “hozta haza” nekünk. Az evezés már az első újkori olimpiai játékok versenyszámai között is szerepelt 1896-ban.

Természetesen a mai napig ez a legrangosabb és legfontosabb evezés verseny. A sportág abszolút csúcsát Németország képviseli, akik – a Kelet-Német Birodalom érmeivel együtt – összesen 55 aranyérmet számlálnak. A második legsikeresebb nemzet az USA 33 arany-, 32 ezüst- és 24 olimpiai bronzéremmel.

Az evezés szabályairól

Hely hiányában csak a legfontosabb evezés szabályokat szeretnénk most megnevezni. Az evezésért felelős szerv a World Rowing Federation, azaz a Nemzetközi Evezőszövetség. A WR szabályai szerint egy hajó mérete 8,2 m egypárevezős, 10,4 m kétpárevezős és 13,4 m négypárevezős verzióban. Evezésben három kategória versenyez egymással: nők, férfiak, illetve nők és férfiak vegyesen. A versenyt értelemszerűen az nyeri, aki elsőként ér a célba.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Evezés fogadás

Ha szeretnénk az evezésre fogadni, szerencsére mára már nincs nehéz dolgunk. A legtöbb online sportfogadás oldal elérhetővé teszi a fogadási piacokat erre a sportágra. Nem csoda, hiszen Magyarországon különösen nagy népszerűségnek örvend az evezés, tekintve hogy a mieink is rendre remekül teljesítenek a legnagyobb tornákon, legyen szó Európa-bajnokságról, Világbajnokságról, de akár még az Olimpiáról is.

Persze előfordulhat, hogy a kisebb internetes fogadóirodák oldalán még nem érhető el ez a funkció. Mindig alaposan nézz körül regisztráció előtt, illetve bátran olvasd el értékeléseinket a sportfogadás oldalakról. Ezekben minden hasznos információt összegyűjtünk Neked. Többek között azt is, hogy elérhető-e az evezés fogadás az adott fogadóiroda kínálatában.

Evezés fogadási bónuszok

Magyar zászló

Ha már regisztráltál online sportfogadás oldalon, az király. Nem árt azonban, ha ezután is folyamatosan figyeled a lehetőségeket és nyitva tartod a szemed, bármikor jöhet ugyanis szembe egy, még az előzőnél is sokkal jobb üdvözlő bónusz ajánlat.

Nem ritka az sem, hogy ezeket a bónuszokat kifejezetten evezési versenyekhez szabják, így külön kedveskedve az evezésre fogadóknak. A leggyakoribb ajánlat, ami minden online fogadóiroda kínálatában elérhető, az persze továbbra is az üdvözlő bónusz, ami általában megduplázza az első befizetésedet.

Fontosabb evezés versenyek előtt azonban részesülhetsz újratöltő bónuszokban, pénzvisszafizetési garanciákban, vagy akár még befizetés nélküli ingyenes fogadásokban is. Csak az adott oldalon múlik, hogy milyen bónuszokkal is kedveskednek a játékosaiknak – azaz, Neked.

Evezés élő fogadás

Az evezés fogadás egyik legnagyobb újdonsága, ami csak az elmúlt pár évben került be a köztudatba, de alapjaiban változtatta meg a sportfogadást. Nem másról beszélünk, mint az élő evezés fogadásról, ami annyit tesz, hogy már a versenyek közben is tudunk fogadni a legjobb párosra, vagy evezőre, vagy csapatra, stb. Az élő evezés fogadás azért fontos számodra, mert ezáltal csökkentheted a ház előnyét.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Ha az előzetesen győztesnek várt versenyzőit szemmel láthatóan alulmúlják önamgukat, akkor még nem késő kijavítani korábbi hibás szelvényedet egy jobb, élő fogadással, amivel akár még nyerhetsz is. Információ-többletbe kerülsz a fogadóirodával szemben, ezt pedig mindig jó kihasználni. A legnagyobb online fogadóirodáknál van lehetőséged élő evezés fogadásokat kötni, használd is ki!

Evezés mobil fogadás

Szerencsére egy fejlett online sportfogadás oldal ad a mobil verzióra is, hiszen a legtöbb játékos ma már szeret néhanapján a mobilról is feladni egy-két szelvényt. Ez különösen hasznos, ha ép úton vagy bárhová a verseny alatt, de tudod, hogy melyik esemény a tuti, ami biztosan hozni fogja a profitot. Nem kell elkeseredni ilyenkor sem – csak olyan evezés fogadási oldalt kell választani, ahol mibolról is tudsz játszani.

Ehhez érdemes átolvasni online sportfogadás értékeléseinket, melyekben részletesen beszámolunk a fogadóirodák dizájnjairól, a reszponzivitásról, a mobil verzióról és természetesen arról is, hogy elérhető-e külön mobil sportfogadási app az adott bukmékerhez. Ma már tényleg semmi sem állhat közéd és a mobil evezés fogadás közé. Használd ki a lehetőségeidet!

HotBet Bónusz

A legfontosabb szempontok

Különösen új játékosok számára okozhat nehézségeket kiválasztani a legjobb evezés fogadási oldalt. Ebben szeretnénk most adni néhány hasznos tanácsot. Ezeket fogadd meg, ha a tökéletes evezés bukmékert szeretnéd megtalálni:

 1. Az elérhető sportágak alapján. Mindig nézd át a listát, hogy mi minden sportágra tudsz is fogadni az adott oldalon. Ha az evezés fogadás az, ami a legjobban érdekel, akkor értelemszerűen ez legyen a listád tetején. Felesleges olyan bukmékerre pazarolnod az idődet, ahol egy evezés fogadási szelvényt se adhatsz fel. A legjobb ha minden olyan sportágra tudsz fogadni egy helyen, amikre csak szeretnél. Szerencsére jó eséllyel fogsz találni ilyet partner oldalaink között.
 2. Az oddsok alapján. Mindig olyan sportfogadás oldalra regisztrálj, ahol a legmagasabb oddsokat kínálják. Ezzel is tudod maximalizálni a profitodat, hiszen győzelem esetén sokat számíthat akár 1-2 tizedes jegynyi eltérés is.
 3. A fogadási piacok alapján. Megvan a fogadóiroda, ahol van evezés fogadási lehetőség, és még az oddsok is elég magasak a piaci átlaghoz képest? Remek, akkor már csak azt kell megnézni, hogy van-e elegendő fogadási piac a versenyekre, elérhető-e a kedvenc versenyed a kínálatban, tudsz-e arra fogadni, amire szeretnél… Ha igen, akkor kiváló nyomon járunk!
 4. Az elérhető fizetési módok alapján. Senki sem akar szenvedni be- illetve kifizetés közben. Éppen ezért már a regisztráció előtt érdemes lecsekkolni, hogy milyen módokon tudod intézni a tranzakcióidat. Legyen gyors, egyszerű, kényelmes, és persze nem utolsó sorban: ingyenes.
 5. A bónuszok alapján. A legjobb pénz, amit elkölthetünk, az az, amit ajándékba kapunk. A bónuszok pedig pontosan ezt jelentik: ajándék pénzt, amit elkölthetünk. Ezért is érdemes olyan fogadóirodához regisztrálni, amelyik meghálálja beléjük fektetett bizalmunkat és rendszeresen ellát minket ilyen-olyan ajándékokkal – azaz bónuszokkal.
 6. A mobil verzió alapján. Ha gyakran vagy otthontól távol miközben játszanál, akkor fontos, hogy mobilon is el tudd érni a kedvenc bukméker oldaladat. Ezért érdemes lecsekkolni, hogy tudsz-e normálisan, kényelmesen és gyorsan játszani a mobilodról is.

Ez a hat fő szempont, amit mindig érdemes szem előtt tartani evezés fogadás előtt. Szerencsére nem kell kompromisszumokat kötnöd – rengeteg online sportfogadás oldal áll rendelkezésedre, csak győzd kiválasztani a legjobbat!

Evezés fogadás

Útmutató kezdőknek

Az első evezés fogadás minden kezdő játékosnak problémás lehet, de hidd el: nincs miért aggódni. Könnyebb az egész, mint gondolnád. Először is, válaszd ki az új online bukméker oldaladat, ahol a fogadást fogod kötni. Ennek legfontosabb szempontjait eggyel föntebb már bemutattuk.

Ha sikerült kiválasztani az oldalt, akkor menj fel a hivatalos honlapjukra és kattints a regisztráció gombra. Ott add meg az adataidat, regisztrálj, majd erősítsd azt meg az emailben kapott link segítségével. A regisztrációt követően lépj be a fiókodba és menj a befizetési aloldalra. Itt tedd meg az első befizetésedet, és ezzel együtt zsebeld be az üdvözlő bónuszodat is.

Innen menj át a sportfogadás szekcióra és keresd ki előbb a sportágak közül az evezést, majd pedig a tornát és az eseményt, amire fogadni szeretnél. Katt a szimpatikus oddsra, add meg a tétet és add fel a szelvényt. Ilyen egyszerű volt az evezés fogadás teljes menete!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Cikkünk során bemutattuk tehát az evezés fogadás legfontosabb momentumait. A figyelmes olvasó ezen a pontos már ki tudja választani a tökéletes evezés fogadási bukméker oldalt, fel tudja adni a szelvényeit, továbbá tisztában van azzal is, hogy milyen evezés fogadási bónuszok és egyéb ajánlatok várják őt játéka folyamán.

Ha bármi kérdésed maradt még, tedd fel bátran. Egyéb esetben pedig előre is sok sikert kívánunk a játékhoz – a nyereményekben pedig, remélem osztozunk majd!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az evezéssel kapcsolatos fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli