Floorball fogadás – Top 10 oldalak 2023

Floorball fogadásról kezdőknek és haladóknak egyaránt. Ha még nem ismered ezt a sportágat, akkor azért, ha már igen, akkor azért érdemes minket olvasnod. Itt ugyanis a palánklabda fogadás alapjaitól kezdve a profi sportfogadási tanácsokig mindent meg fogsz találni egy helyen összegyűjtve.

Szó lesz a floorball kialakulásának körülményeiről, a szabályairól, a legjobb floorball fogadási oldalakról, és még számos egyéb, fontos információról is. Ha szeretnéd kideríteni, hogy pontosan mikről is, akkor annyit tudunk ajánlani, hogy olvass tovább!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A floorball rövid története

Megoszlanak a vélemények a floorball eredetével kapcsolatban. Egyesek szerint az Egyesült Államok a sportág otthona, és az 1960-as években született az meg. Egyéb beszámolók szerint Svédországban játszottak floorballt először, a 70-es években. Az biztos, hogy a svéd floorball szövetség az első hivatásos szervezet, azt pedig 1981-ben alapították. A Nemzetközi Floorball Szövetséget (IFF) pedig 1986-ban.

A legjobb sportok

A floorball alapvető szabályairól

A floorballt kézilabda pályán játsszák. Kapui hoki méretűek. Két csapat versenyez egymással, a cél az, hogy minél több gólt szerezzenek. A mezőnyjátékosok kezében ütő van, hasonlóan a hokihoz. A csapatok 5 mezőnyjátékosból és egy kapusból tevődnek össze. A hivatalos mérkőzések három 20 perces harmadból állnak. A mérkőzéseket két játékvezető tartja irányítás alatt. Ezek a floorball alapvető szabályai, amelyeket érdemes ismerni online sportfogadás előtt.

Floorball fogadás

Floorball foagdásokért érdemes a legjobb online sportfogadás oldalt választani. Ennek számos szempontja lehet. Ezeket, azaz a fő szempontokat szeretnénk most bemutatni, amelyeket mindenképp tarts szem előtt, mielőtt kiválasztanád azt – vagy azokat – az online sportfogadás oldal(aka)t, ahova regisztrálni fogsz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Legyen elérhető a floorball fogadás

Ez azért egy magától értetődő szempont, mégis sokan rászaladnak. Mielőtt regisztrálnál az új kedvenc online bukmékered oldalára, mindenképp csekkold le az elérhető sportágak listájáz. Nézd meg, hogy szerepel-e a floorball fogadás lehetősége, illetve minden más sportágé, amire szeretnél fogadni. Jó eséllyel van olyan fogadóiroda, amely minden kívánságodat teljsíteni tudja internetes sportfogadás terén, ezért nem érdemes lejjebb adni az igényeinkből.

Mindenképp biztonságos oldalra regisztrálj

Magyar zászló

Ha nálunk találod az online bukmékert, ahova regisztrálni szeretnél, akkor emiatt nem kell aggódnod. Mi alaposan leteszteltük minden partnerünket, akit megmutatunk olvasóinknak, és minden biztonsági tesztünkön átmentek ezek az oldalak.

Ha magadtól választanál fogadóirodát, akkor mindenképp nézz utána a biztonsági szolgáltatásoknak, a szerencsejáték engedélyeknek és minden egyéb fontos óvintézkesésüknek, amelyekkel téged védelmeznek.

Nézz utána a bankolási lehetőségeknek és a tranzakciós díjaknak

Regisztráció előtt nézz utána a fizetési lehetőségeknek is. Fontos, hogy elérhető legyen a kedvenc fizetési módot, mert hosszú távon olyan oldalon akarsz játszani, ahol kényelmesen tudod intézni a pénzügyeidet. Arra is érdemes figyelni, hogy pár oldal szereti lehúzni a játékosait. Nézd meg, vannak-e tranzakciós díjak, ilyen-olyan rejtett költségek, stb. Lehetőleg ne legyenek. A jobb oldalakon nincsenek!

Zsebeld be a legjobb üdvözlő bónuszt és a további ajánlatokat is

Az új játékosokat üdvözlő bónusszal várja egy jó fogadóiroda, ez az alap. Minél több extra pénzt kapsz, annál jobb. Még jobb, ha a meglévő ügyfeleket is folyamatos bónuszokkal és promóciós ajánlatokkal halmozza el a bukméker. Továbbá az sem árt, ha van egy jól kidolgozokk VIP Program is az oldalon, aminek jutalmait a leghűségesebb játékosok kamatoztathatják.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Csekkold le a mobil és élő floorball fogadás lehetőségét is

Ha fontos számodra, hogy bárhol és bármikor elérhető legyen az oldal egy kiadós kis szelvény feladására, akkor mindenképp csekkold le azt is, hogy elérhető legyen az élő floorball fogadás lehetősége, továbbá hogy jó minőségű legyen az oldal mobil böngészős változata is. Így akkor is fogsz tudni fogadni, ha épp távol vagy az otthon kényelmétől, de veled van a telefonod.

Floorball fogadási bónuszok

A legjobb online floorball fogadási oldalak kiválasztásakor már beszéltünk részben a sportfogadási bónuszokról. Az alábbi néhány sorban most a leggyakrabban előforduló, és a legjövedelmezőbb online sportfogadási bónuszokat szeretnénk bemutatni, hogy tudd, miket érdemes keresni az internetes bukméker oldalakon. Szerintünk ezeket mindenképp:

 1. Üdvözlő bónusz. Új játékosoknak egyszerűen jár. Ha ez nincs, akkor motiváció sincs arra, hogy regisztrálj. Kapj minél nagyobb arányú extra pénzt, akár már szimplán a regisztrációért is, de az első befizetésedre mindenképp járjon bónusz. Minél több befizetésedre jár jutalom, annál jobb!
 2. Újratöltő bónusz. Ha már érvényesítetted az üdvözlő bónuszodat, utána is jó, ha folyamatosan kapsz bónuszt a befizetéseid után. Erről hivatott gondoskodni az újratöltő bónusz, amiket floorball fogadáshoz is bátran felhasználhatsz.
 3. Pénzvisszafizetési garancia. A pénzvisszafizetési bónuszok a veszteségek minimalizálásáért jöttek létre. Fogadj a meccsre vagy a tornára, és ha nem nyersz, akkor is visszakapod a tét egy részét – nem ritkán akár még a száz százalékát is. Persze ha nyersz, akkor a bónuszt nem kapod meg – na ezt hívják úgy, hogy win-win szituáció, amiben csak nyerhetsz!
 4. Ingyenes fogadás. Általában a rangosabb floorball események előtt jár ingyenes fogadás egy-egy nagyobb meccsre. Például a Vb-döntő előtt esélyes, hogy fogsz kapni ilyen ajánlatokat néhány oldaltól. Ilyenkor nem kell befizetned sem, csak megkapod a bónuszt. Előfordulhat az is, hogy már kell legyen befizetés a számládon. Ilyenkor fel kell adnod egy fogadást, és a tét értékét megkapod ingyenes fogadásként.
1Bet Bónusz_3

Floorball mobil fogadás

A floorball mobil fogadás szerencsére ma már szinte minden valamire való online sportfogadás oldalon elérhető, hiszen az internetes bukmékerek törődnek ügyfeleikkel, azok pedig szeretnének a moiljukról fogadni.

A legjobb oldalak, mint például az Unibet, vagy épp a bet365, remek mobil verziós oldallal kedveskednek az ügyfeleiknek, de egyéb oldalakon akár még mobil sportfogadási appot is tölthetsz le. Azzal még kényelmesebb lehet a fogadás, de a mobil böngészős sportfogadási oldalakkal sincs semmi gond.

Az elérhető floorball fogadási piacok

Floorballl fogadás esetén számos fogadási piac közül válogathatunk, attól függően, hogy melyik piacon érezzük magunkat a legkomfortosabban, vagy hogy miben ülnek legjobban a tippjeink. Az alábbi fogadási piacok a legnépszerűbbek a floorball fogadók körében:

Floorball fogadás
 1. 1X2. Avagy a meccs győztese, háromesélyes fogadásban. Az 1 a haza, a 2 pedig a vendég csapat győzelmét jelöli, míg az X a döntetlent. Fontos tudni, hogy ez csak és kizárólag a rendes játékidőre vonatkozik, az esetleges hosszabbítás eredményére már nem.
 2. Dupla esély. Az 1X2 piac egy olyan továbbfejlesztett változata, ahol ugyan kisebbek az oddsaid, viszont sokkal jobbak a nyerési esélyeid. Ez is háromesélyes fogadás, itt is három kimenetel létezik, viszont a három közül kettővel is nyerhetsz. Fogadhatsz 1X, X2, vagy 12 eseményekre, duplázva a nyerési esélyeidet és csökkentve a ház előnyét.
 3. Alatt / Fölött piacok. Szereted megtippelni, hogy hány gól lesz a mérkőzésen, vagy hogy az adott csapat hány gólig fog legalább vagy legfeljebb jutni? Akkor az Alatt / Fölött a te floorball fogadási piacod, ahol pontosan ezt tudod megtippelni.
 4. Pontos eredmény. Ha az alatt / fölött nem elég kihívás számodra, akkor am érkőzések pontos végeredményét is megjósolhatod. Ez értelemszerűen óriási kockázatot jelent, hiszen csak akkor nyersz, ha mindkét csapat pontos gólszámát megjósolod. Ez azonban az oddsokon is tükröződik, szóval ha bejön a tipped, akkor busás jutalmakban részesülhetsz.
 5. Hendikep fogadás. Ha a két cspaat között óriási a különbség, az az oddsokon is meglátszik. Ennek kiküszöbölésére alkalmazhatjuk a hendikep fogadást. Ilyenkor “előnyből indítjuk” a gyengébb csapatot, így több gólos győzelmet várunk az erőfölényben lévő csapattól, így tudjuk növelni az oddsokat. Persze pont hogy a gyengébb csapatra is fogadhatunk, ha érezzük a meglepetést.

Floorball élő fogadás

A fentebbiekben főleg a mérkőzés előtti floorball fogadási piacokra koncentráltunk, de érdemes megemlíteni azt is, hogy akkor is fogadhatunk mérkőzésekre, ha az már elkezdődött. Valós időben, ahogy zajlanak az események, te láthatod, hogy hogyan alakulnak az események és milyen váratlan fordulatok befolyásolták egy-egy játékos teljesítményét.

Ezekre a fogadóirodák még nem, te viszont már tudsz reagálni, és így ki tudod használni a valós értékénél magasabban maradt oddsokat. Ez óriási előny és így tudod a legjobban csökkenteni a ház előnyét. Ez az élő fogadás legnagyobb királysága.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló

Cikkünket figyelmesen végigolvasva megismerkedhettél a floorball fogadás alapjaival. Ismered a sportág történelmét, keletkezési körülményeit és tisztában vagy a legalapvetőbb szabályokkal. Tudod, hogy mely oldalak kínálják a legjobb és a legnagyobb mennyiségű fogadási piacot floorball meccsekre, és azt is tudod, mik a legfontosabb szempontok ezen oldalak kiválasztásakor.

Már csak egy feladat maradt hátra: hogy regisztrálj a kedvenc bukmékered oldalára, és elkezdj játszani. Ha floorball fogadási tanácsokra, tippekre, és persze bónuszokra vágysz, nyugodtan térj be hozzánk, nálunk mindig meg fogod találni a legjobb opciókat. A nyereményedből persze részesedést várunk mi is: legalább egy sörre hívj meg minket, ha nekünk köszönhetően fogsz nyerni!

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a floorballra vonatkozó fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli