1. Deild Karla fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha téged magyarként is érdekel az izlandi foci, akkor jó hír a számodra, hogy ezzel a nemzetközi online fogadóirodák sincsenek másként. Folyamatosan a kínálatukban tartják a nemzeti bajnokságok mérkőzéseit, így mindig van olyan esemény, melyet megjátszhatsz.

Nincs ez másképp az 1. Deild Karla fogadás esetében sem, hiszen ez a széria is elég sokáig tart ahhoz, hogy izgalmakat generáljon a sportfogadók számára. Ha te is ezért vagy itt, akkor jó helyen jársz. A következőkben megtudhatod, mi is az izlandi másodosztályú-focibajnokság, hogyan működik, és milyen módon tehetsz téteket a mérkőzéseire.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a 1. Deild Karla, hogyan működik az izlandi labdarúgás rendszere és milyen kihatással van ez a fogadásokra?

Az izlandi labdarúgás is több szinten működik. Az elsőosztály a Besta deild karla, a másodosztály pedig az 1. Deild Karla. A harmadosztály neve a 2. Deild Karla, a negyedosztályé a 3. Deild Karla, az ötödosztály pedig a 4. Deild Karla. Ha még tudod követni, akkor létezik a Bikarkeppni karla í knattspyrnu Mjólkurbikarinn is, ami viszont az Izlandi Labdarúgókupa nemzeti elnevezése.

Érdemes még megemlíteni a Meistarakeppni karla-t is, ami az Izlandi Szuper Labdarúgókupát jelöli. Elég izgalmas ennyi bajnokságról és kupáról beszélni egy olyan ország esetében, amit kevesebben, mint 400 ezren laknak, nem igaz?

A legjobb sportok

Visszatérve az 1. Deild Karla bajnokságra, korábban csak 10 csapat szerepelt benne, de a 2008-as nagy izlandi focireform óta már itt is 12 formáció harcol meg egymással minden évben. A legjobb két csapat jutalma, hogy felkerülhet az elsőosztályba, míg a legutolsó kettő visszazuhan a harmadosztályba.

Ha az 1. Deild Karla fogadás a téma, akkor érdemes arra odafigyelned, hogy az ország eléggé északon helyezkedik el a földgömböm, ezért az időjárása is eléggé hektikus. A Golf-áramlatnak köszönhetően a nyara élvezhető, de hamar beköszönt a tél, ez pedig a focira is hatással van. A másodosztályú focibajnokságban is viszonylag rövid a szezon, pedig mindegyik csapat két-ét mérkőzést játszik a többivel, egyet otthon, egyet pedig idegenben.

Hogyan szerezd meg a fogadáshoz szükséges információkat az Izlandi elsőosztályú-bajnokság esetében?

Magyar zászló

A sportfogadás során akkor lehetsz a leginkább sikeres, ha megalapozott téteket teszel. Ehhez pedig utána kell járnod a játékosoknak és a csapatoknak is.

Mivel az izlandi foci kisebb nézőtömeget ér el, mint a nagyobb európai országok bajnokságai, ezért kevesebb róla az infó. De azért nem kell elkeseredned, hiszen kis leleményességgel így sem fogsz adatok nélkül maradni.

A nagy sporthírportálok rendszeresen szemlézik az izlandi labdarúgás híreit, igaz, magyar nyelven kevesebb a tartalom, de angolul könnyebb a dolgod. Találsz olyan oldalakat is, melyek kifejezetten a sportfogadásra szakosodtak, és tippeket és elemzéseket gyártanak le nap, mint nap. Ilyen helyeken is kutathatsz a 1. Deild Karla fogadás infói után.

A mérkőzéseken résztvevő 12 csapat és számos játékos is rendelkezik közösségi média felületekkel, ahol szöveges bejegyzésekkel, videókkal, képekkel és más posztokkal adnak infókat magukról. Ezek aranybányának számítanak a fogadás szempontjából, hiszen naprakész lehetsz a segítségükkel.

A legjobb platformok között van a Facebook, a Twitter, a YouTube, az Instagram, a Tiktok, és persze a csapatok saját honlapja. Facebookon érdemes megnézni azt is, hogy az adott csapat rendelkezik-e rajongói oldallal vagy csoporttal, mivel itt belsős infókat is szerezhetsz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mi szükséges a fogadáshoz, ha az izlandi focira tennél pénzt? Honnan tudható, melyik fogadóiroda becsületes?

Mindenképpen szükséged lesz egy fiókra egy online bukmékernél, de arra ügyelned kell, hogy csak a becsületes cégek közül válassz. Ehhez jó kiindulási alap lehet az általunk ajánlott fogadóirodák listája, hiszen, ha valamelyik elemre kattintasz, akkor máris átkerülsz egy legálisan működő bukméker oldalára.

A megbízható bukmékerek mindegyike működési engedéllyel rendelkezik, melyet valamelyik jól ismert Szerencsejáték Felügyelet adott ki, és ez egyben ellátja a rendszeres ellenőrzését is. Szintén jó jel, ha a fogadóiroda számos fizetési móddal rendelkezik, hiszen a bankolási szolgáltatók, közöttük a hitelkártya cégek, az e-pénztárcák vagy a prepaid kártyák nem szerződnek le akárkivel.

Ha tudsz velük fizetni az oldalon, az már azt jelzi, hogy komoly fogadóirodáról van szó, a működési engedélyt pedig általában feltüntetik a weboldal láblécében.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Amint egy ilyen online bukméker oldalára kerülsz, létre kell hoznod magadnak egy fiókot. Ez csupán pár kattintás és az adataid megadása, majd e-mailben érkezik egy link a megerősítéshez. Csak kattints rá, és akár be is léphetsz a fiókodba.

A tagi felületen az online fogadóiroda összes fogadási ajánlatához hozzáférsz. Könnyedén lapozhatsz közöttük, a kategóriáknak köszönhetően pedig átlátható a navigáció. Az 1. Deild Karla fogadás általában a Labdarúgás kategóriában kap helyet, az Izland szekción belül.

Ha megtetszik egy fogadási lehetőség, akkor csak kattints rá, és máris a fogadószelvényre kerül. Itt meg kell még adnod a tétedet, és máris láthatod, mi a várható nyeremény összege. Több esemény megfogadásakor a nyereményszorzók összeszorzódnak, így kis téttel is megcélozhatnod a nagyobb összegek elvitelét, de ilyenkor annak kockázata is sokkal magasabb, hogy elveszted a pénzed.

Gyakran ismételt kérdések

A rendelkezésedre álló infókat tovább bővítheted, ha elolvasod a 1. Deild Karla fogadás témakörében leggyakrabban felbukkanó kérdéseket. Ezek segítségével jobbá teheted a fogadásaid megtérülését, és elkerülheted az igazán nagy buktákat.

HotBet Bónusz

Meddig tart az izlandi másodosztályú labdarúgó-bajnokság?

Mivel az ország eléggé északon helyezkedik el, ezért a nyári szezon is rövidebb. De köszönhetően a Golf-áramlatnak, a másodosztályú bajnokság az áprilisi kezdetétől fogva egészen szeptemberig elhúzódhat.

Van minimális tét, amikor az izlandi focira fogadok?

A legtöbb fogadóirodánál van egy minimális tét, akármilyen mérkőzésre is fogadsz. Ennek mértéke oldalanként eltérő lehet, de jellemzően alacsony, pár 5, 10, 20 euró körül mozog. Ha ennél kevesebb tőkéd van, akkor még érdemes lehet hozzá gyűjteni egy picit, vagy olyan helyet keresni, ahol nincs minimum limit.

Általában a tétek maximális összege is meg van adva, mely vonatkozhat egy fogadásra vagy valamilyen periódusra, napi, heti, havi időtávra. Ezek a maximális limitek sokszor megemelhetők, ha például VIP játékos vagy high roller fogadó vagy. Ilyen esetekben mindig érdemes felvenni a kapcsolatot az online fogadóiroda ügyfélszolgálatával, és megbeszélni velük a kérdést.

Milyen csapatokra érdemes figyelni a másodosztályú bajnokságban?

Ez a kérdés kissé komplikált, hiszen a legjobbak felkerülnek az elsőosztályba, és onnan meg visszaesik az utolsó két helyezett. De mindenképpen jó stratégia a korábbi évek statisztikáinak tanulmányozása, és a csapatok egymás ellen játszott korábbi mérkőzéseinek leellenőrzése.

Az 1. Deild Karla eddigi legtöbbször győztes csapatai közé tartozik a Knattspyrnufélagið Þróttur, a Breiðablik, a Knattspyrnudeild Keflavíkur, a Knattspyrnufélagið Fram és a Knattspyrnufélagið Víkingur.

Labdarúgó stadion 5

Mit tegyek, ha már túlzásba viszem a sportfogadást?

Sokféle segítséget kérhetsz, ha úgy érzed, hogy már nagyon elszaladt veled a ló. Az online sportfogadó irodák honlapjain is megtalálod azokat a linkeket, melyek a szerencsejátékosokkal foglalkozó szervezetek honlapjára visznek. Emellett kérheted a fogadóiroda ügyfélszolgálatán az ideiglenes önkizárást, az önkorlátozást vagy a veszteséglimitek beállítását.

Milyen fizetési módok használhatók az online bukmékereknél?

A legtöbb fogadóirodánál sokféle fizetési móddal használhatsz, melyeket felhasználhatsz a befizetésekhez és a nyeremények kiutalásához is. Ezek között megtalálhatók a banki átutalás, a bankkártyák, a prepaid kártyák és az e-pénztárcák. Napjainkban már számos bukmékernél használhatod a kriptopénzeket is.

Milyen korlátozásokkal számolhatok, amikor ki akarom utalni a nyereményem?

Az első nyereménykiutalás előtt át kell esned egy ügyfélazonosítási eljáráson, melyet a hatályos törvények minden e-szerencsejáték oldaltól megkövetelnek. Emellett, ha igénybe vettél bármilyen bónuszt vagy promóciós összeget, akkor ezek feltételeinek is meg kell felelned, például az adott összeget megadott értékben meg kell játszanod, mielőtt a maradékát vagy a vele képzett nyereményeket haza küldheted.

Emellett még lehetnek másféle korlátozások is, például minimálisan kiutalandó vagy maximálisan kiutalható összeg, pénznemekre, a lakóhelyed szerinti vagy a választott bankolási mód szerinti korlátozások. Ezekről mindig bővebb infót kaphatsz a választott fogadóiroda ügyfélszolgálatán vagy az általános szerződési feltételeiben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen pénznemben fogadhatok?

A legtöbb fogadóirodánál többféle pénznemet is felhasználhatsz, de ezt mindig az adott hely dönti el. Nagyon gyakori, hogy a magyar forintot is felhasználhatod a legnagyobb nemzetközi pénznemek mellett.

1. Deild Karla fogadás – Összefoglalás

Az izlandi másodosztályú focimeccseket is sok rajongó követi, ezért a fogadóirodák szívesen tartják a kínálatukban ezeket a mérkőzéseket. Ha téged is érdekel a 1. Deild Karla fogadás, akkor ebből a cikkből számos dolgot megtudhattál róla. Most már nincs más teendőd, mint választani az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, létrehozni a saját fiókod, és máris körbe nézhetsz, milyen lehetőségek adódnak az izlandi foci háza táján.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az 1. Deild Karla fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli