1. Līga fogadás – Top 10 oldalak 2023

A lett foci nem csak az elsőosztályú labdarúgó-bajnokságról és a kupáról szól, hanem hasonlóan értékes játék folyik a másodosztályban is. Ezt a szériát 1. līga vagy Latvijas Pirmā līga néven is ismerheted, ha figyelemmel kíséred a helyi összecsapásokat. A lettek mérkőzéseit ugyanis nem csak az országon belül, hanem Magyarországon is követik a rajongók.

Az online fogadóirodák is folyamatosan elérhetővé teszik a ligát a kínálatukban, hiszen egy egész országnyi rajongótábort nem lehet csak úgy negligálni. Ha téged is érdekel a 1. līga fogadás, akkor olvasd végig ezt a részletes cikket, mivel nagyon sok hasznos információt fogsz találni a témában. Ezután sokkal jobb fogadóvá válhatsz, mely kihathat a tétjeid jövedelmezőségére.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a lett 1. līga, és hogyan működik Lettország focirendszere? Mit kell figyelembe venni a fogadások során?

Lettország kicsi ország, mégis igen aktív fociélettel rendelkezik. Az elsőosztály a Virslīga, ahonnan a legjobb csapat bejut az UEFA-bajnokok ligájába, a második és harmadik helyezett pedig az UEFA Európa-ligába. Az utolsó visszaesik a másodosztályba, az utolsóelőtti pedig tét meccset játszik a bent maradásért.

A legjobb sportok

Az 1. līga jelöli a másodosztályt, ahol szintén 10 csapat küzd meg egymással. A legjobb felkerülhet az elsőosztályba, míg az utolsó két csapat visszasorolódik a harmadosztályba. Ez utóbbiban már 16 csapat játszik, keleti és nyugati csoportba osztva, hogy még izgalmasabbak legyenek az összecsapások és a tétmeccsek.

Érdemes még megemlíteni a negyedosztályt, ahol gyakorlatilag az összes többi csapat helyet kap, a számuk nagyjából 40 körüli, hiszen szezononként változik, hogy ki tud elindulni.

Miket fontolj meg, amikor az lett másodosztályú focimeccsekre teszel tétet?

Magyar zászló

Az 1. līga esetében nem beszélhetünk állandó favoritokról, hiszen ennek a ligának főleg az a célja, biztosítsa a megmérettetési lehetőséget az elsőosztályba nem elég jó csapatok számára. Ha egy formáció mégis kiemelkedik a többi közül, az felkerül az elsőosztályba, így az összetétel folyamatosan változik.

Az 1. līga fogadás szempontjából izgalmas meccseket hozhat, hiszen közel azonos tudásszintű csapatok küzdenek meg egymással. Fontos az otthoni mérkőzés, hiszen a tapasztalatok szerint a hazai pályán játszó csapatok rendszerint kapnak egy kis pluszt ettől a ténytől.

A nagyobb szurkolótábór is adhat egy extra lökést egy csapatnak, ezt figyelembe kell venned a tétjeid megrakásakor. A jobban motivált játékosok képesek lehetnek extra teljesítményt kihozni magukból, ami pont elég lehet áttörni az ellenfél védelmén, és belőni a döntő gólt.

Mindig tudd, hogy milyen az általad megfogadni kívánt mérkőzéseken a csapatok aktuális állapota. Ma már a közösségi médiából nagyon sok infó össze szedhető, értesülhetsz arról, hogy ki van eltiltás alatt, ki sérült le, vagy ki van kirobbanó formában.

Mivel Lettország északon található, ezért az időjárás is döntő behatással lehet az eredményekre. Kövesd az időjárás előrejelzéseket, majd a téted megtétele után, de még a fogadások lezárása előtt még egyszer ellenőrizd, hogy milyen idő lesz.

Ha több fogadóirodánál is rendelkezel számlával, akkor kihasználhatod azt a tényt, hogy a fogadóirodák között is hatalmas verseny dúl. Ellenőrizd le, melyik bukméker ad jobb odds-okat, és ott tegyél tétet, ahol a legjobban megéri neked pénzügyileg.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Bónuszok és promóciók az 1. līga fogadások során – ingyen pénz, mellyel jól járhatsz

Az 1. līga fogadások során is igénybe veheted az online fogadóirodák által biztosított bónuszokat és promóciókat. Ezek között egyaránt megtalálható az üdvözlő bónusz, mely a regisztrációdat követően jár neked, illetve a visszatérő és szezonális bónuszokat, melyekkel pedig a meglévő ügyfelek élhetnek.

A leggyakrabban elérhető bónuszok és promóciók a következők:

 • Befizetési elérési bónusz: itt az általad befizetett összeget az online fogadóiroda kipótolja a megadott mértékben. Például, 100% akár 500 EUR értékben, ez azt jelenti, hogy a befizetéseddel megegyező mértékű bónuszt kapsz, maximum 500 EUR-ig.
 • Ingyenes fogadások: az ingyenes fogadásokat a megadott fogadási lehetőségeken használhatod el, így nem kerül neked semmibe a tét.
 • Pénz visszatérítés: a promóciós időszakban elköltött tétjeid bizonyos százalékát visszakapod tétként felhasználható kredit formájában
 • Vesztes tétetek visszatérítése: hasonló a pénz visszatérítéshez, csak ebben az esetben a vesztes tétjeid megadott százalékát kapod vissza kreditkén
 • Ajándéknyeremények: a promóciós időszakban a megadott feltétel teljesítéséért járó ajándék, gyakran kisorsolva a jogosultak között. Általában van lehetőség arra, hogy inkább a pénzbeli értékét kérd az ajándék helyett.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Fontos tudnod, hogy a promóciós összegek igénybe vételéhez rendszerint különféle feltételek is társulnak, ezekről minden esetben olvashatsz az általános szerződési feltételek között. Ilyen lehet a kiutalási korlátozás, míg a megadott mértékben tétet nem tettél a bónusz segítségével a fogadásaidon.

Milyen fogadási lehetőségekkel találkozhatsz, amikor az 1. līga mérkőzéseire fogadsz?

Az 1. līga esetében is találkozhatsz azokkal a fogadási lehetőségekkel, melyek már más labdarúgóbajnokságokból ismerősek lehetnek. Ezek között megtalálhatók a következők:

 • Győztesre fogadás: Ez a leggyakoribb fogadási mód, ilyenkor azt kell eltalálnod, hogy ki nyeri meg a 1. līga meccset. Hasonló a régi totóhoz, ahol 1×2 lehetőségek voltak. Ebben a modern formában is az 1 jelenti az otthoni csapatot, a 2 a vendéget és az x a döntetlent.
 • Gólok száma fogadás: Itt azt kell megtippelned, hogy hány gól esik a mérkőzés folyamán. Különféle változatai a félidős fogadás, illetve a csapatokra lebontott eredmény.
 • Góllövő, szögletrúgó, büntetőrúgó fogadás: A kiemelt játékosok esetében többféle dolgot is megtehetsz, például, hogy a játékos szerez-e gólt, rúg-e büntetőt vagy elvégez-e sarokrúgást.
 • Élő fogadás: Ez esetben a fogadóiroda nem zárja le a fogadási lehetőségeket a mérkőzés kezdetén, hanem folyamatosan változó odds mellett tovább játszhatsz.
 • Hendikep fogadás: A gyengébb csapat előnyt kap a fogadóirodától, hogy még izgalmasabb legyen a fogadás.

A tétek megtételekor tarts szem előtt a következőket:

1Bet Bónusz_3

Mindig csak akkora összegekkel fogadj, hogy ha veszítesz, akkor se kerülj bajba. Ha így teszel, akkor valóban szórakoztatást jelent majd a sportfogadás. Soha ne hajszold a veszteségeidet, hanem maradj higgadt. Az ész nélküli tétrakás biztos út a teljes tőkéd elvesztéséhez!

Ha túlzásba viszed a szerencsejátékot, akkor ne habozz segítséget kérni az erre szakosodott szervezetektől. A honlapjuk elérhetőségeit az online fogadóirodák is feltüntetik a saját weboldalukon.

Önmagad is beállíthatsz korlátokat, melyek védenek a veszélyes túlköltekezéstől. Ide tartozik a veszteséglimit beállítása, vagy az önkorlátozás, esetleg az ideiglenes önkizárás. Szükség esetén kérd meg a fogadóiroda ügyfélszolgálatát, hogy segítsen a beállításukban.

Gyakran ismételt kérdések az 1. līga fogadás témakörben

A fentiekben megszerzett tudásod kiegészítheted, ha az alábbi szekciót is elolvasod. Itt olyan kérdéseket találsz, melyek gyakran felmerülnek az 1. līga fogadás terültén.

Mi a különbség az 1. līga, 2. līga és 3. līga között?

Ez több országban is megszokott, hogy az elsőosztályú futball-bajnokságot más néven nevezik, így a másodosztály kapja meg az 1. sorszámot. Lettországban is így van, az elsőosztály a Virslīga, így az 1. līga a másodosztály, a 2. līga a harmadosztály és a 3. līga a negyedosztály.

Az alacsonyabb osztályok biztosítanak felemelkedési és megmérettetési lehetőséget a kisebb csapatok számára, míg a fogadóirodáknál főleg az első- és a másodosztály mérkőzéseire tehetsz pénzeket.

Mi a legjobb stratégia, ha a lett focira fogadok?

A legfontosabb stratégia, hogy mindig légy jól informált a meccsen résztvevőkkel szemben. Tudd, hogy éppen ki van kirobbanó formában, és ki van lesérülve. Ha kell, akkor keresd fel a csapatok Facebookját, Twitterét, és informálódj onnan.

Labdarúgó stadion 9

Emellett fontos még az időjárás, a hazai pálya megléte, vagy éppen egy fanatikus rajongótábor. Ezek az apróságnak tűnő információk mind hozzáadnak a nagy közöshöz, és a segítségükkel alakíthatod ki a pontos képet a fogadáshoz.

Milyen fizetési módokat kínálnak a fogadóirodák?

Sokféle fizetési mód érhető el a fogadóirodáknál, melyek pontos listája a rezidens országod szerint változhat. Általában megtalálható közöttük a banki átutalás, a betéti kártyák, a hitelkártyák, az előre feltöltött kártyák, az e-pénztárcák és a kriptopénzek is.

Általában az a szabály a fogadóirodáknál, hogy a pénzmosás megelőzésének érdekében ugyanazt a fizetési módot kell használnod a nyeremény felvételhez, mint amit a befizetéshez használtál. Ha pedig a befizetésed után azonnal ki is utalod a pénzt, fogadás nélkül, akkor ideiglenesen felfüggeszthetik a fiókod, míg az ügyfélszolgálat le nem folytatja vizsgálatot, hogy mi történik.

Játszhatnak 18 éven aluliak az e-szerencsejáték oldalakon?

Nem, minden esetben csak a legális felnőttkort elérő játékosok játszhatnak az online fogadóirodáknál, mely Magyarországon a 18. életév. A regisztrációd nem is fog sikerülni, ha ennél fiatalabb vagy, ha pedig hamis adatokkal regisztrálsz, az komoly következményeket vonhat maga után.

Minden fogadóirodának és online kaszinónak kötelező a játékosainak azonosítása, melyet az EU ír elő. Ennek során fel kell töltened a személyazonosító igazolványod és más dokumentumokat, mielőtt még az első nyeremény felvételedet engedélyezik. Ha ennek során kiderül, hogy hamis adatokat adtál meg, törölhetik a fiókodat, és elkobozhatják az összegyűlt nyereményeidet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen pénznemet kell felhasználni a 1. līga fogadás során?

Mindegy, hogy 1. līga fogadásról van szó vagy más országról, a pénznemet mindig az adott online fogadóiroda határozza meg. Ez lehet euró, dollár, angol font vagy akár magyar forint is.

A befizetéseidet a meghatározott pénznemben írják jóvá a fogadói számládon, ebben teszed meg a tétjeidet, és ebben is fizetik ki az esetleges nyereményeidet. Ez azért fontos, mert ha a befizetéskor vagy kifizetéskor felhasznált fizetési módod más pénznemben van, akkor átváltási költségek és jutalékok is felszámításra kerülhetnek. Minden esetben ellenőrizd le ezeket a fogadóiroda és a választott fizetési mód általános szerződési feltételeiben!

Összefoglalás

A lett másodosztályú foci izgalmas szórakozást nyújthat a lett és a magyar rajongók számára. Emellett komoly fogadási lehetőséget is nyújt a szezon, ahol sok mérkőzés zajlik folyamatosan, így mindig van, mire tétet tenni.

Ha téged is az 1. līga fogadás érdekel, akkor ebben a cikkben nagyon sok hasznos dolgot megismerhettél hozzá. Most már nincs más tenni valód, mint választani az általunk ajánlott bukmékerek közül, és létre hozni a fiókodat. Válogass kedvedre a fogadási lehetőségek között, és csak akkor fogadj, ha úgy érzed, hogy teljesen komfortos számodra a kiválasztott esemény!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekel 1. Līga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli