2. Futbalová Liga fogadás – Top 1o oldalak 2023

2. Futbalová Liga fogadás, avagy melyik online bukméker oldal oddsait érdemes kutatgatni, hogyha a szlovák másodosztályú foci mérkőzéseire szeretnél fogadásokat kötni? Többek között ezt fogjuk alaposan kivesézni, és természetesen azt is megmutatjuk, hogy mik a legfőbb szempontok az internetes fogadóiroda és a szlovák másodosztály fogadási piacok kiválasztásakor.

Alábbi cikkünkben szó lesz persze magáról a bajnokságról is, annak történelméről és szabályairól, ahogy bemutatjuk a rá fellelhető legnépszerűbb és leggyakrabban használt fogadási piacokat is. Olvass tovább, hogyha szeretnél mindent megtudni, ami csak kapcsolatba hozható lehet a 2. Futbalová Liga fogadással, vagy a legjobb szlovák másodosztályú fogadási ajánlatokkal és lehetőségekkel.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Útmutató kezdőknek

A 2. Futbalová Liga az a második legmagasabb szintű szlovák foci bajnokság. Ahogy az élvonalat, azaz a Fortuna Ligát, úgy a másodosztályt is Csehszlovákia kettészakadását követően, azaz 1993-ban alapították meg. A Szlovák másodosztály lebonyolításáért a Szlovák Labdarúgó Szövetség, azaz az SFZ a felelős szerv.

A legjobb sportok

A 2. Futbalová Liga lebonyolítása, szabályai és részletei

A 2. Futbalová Liga egy 16 csapatos bajnokság, és ez a második legrangosabb nemzeti liga Szlovákiában. A bajnokság első három helyezettje a következő szezon küzdelmeit az élvonalban, azaz a szlovák Fortuna Ligában kezdheti meg.

A bajnokság utolsó két helyezettje pedig a harmadosztályban folytathatja a következő szezonban, azaz a 3. Fotbalová Ligában, ami egy kétszer 16 csapatos rendszerben kerül lebonyolításra, az országot nyugati és keleti divíziókra osztva. A másodosztály már országos.

A Szlovák Másodosztály történelme

Megoszlanak a vélemények, hiszen a legsikeresebb másodosztályú csapat egyszer bajnok, aztán bentmarad az élvonalban. Ezzel együtt a liga abszolút rekordere a háromszoros bajnok FC Nitra csapata. Őket követi két másodosztályú bajnok címmel az FC Kerametal Dubnica nad Váhom, az FC VSS Kosice (Kassa), az 1. FC Tatran Presov, és persze az FK DAC 1904 Dunaszerdahely.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

2. Futbalová Liga fogadás

A 2. Futbalová Liga fogadáshoz a legjobb oldalakat mindenképpen nálunk találhatod meg. Hogy melyik válik aznoban a kedvenceddé, az teljes mértékben csak a Te személyes preferenciáidtól függ.

Nem tudunk megnevezni Egy Oldalt, ami mindenkinek a legjobb sportfogadás oldal, hiszen rengeteg lehetőség és variáció létezik, a többi pedig csak rajtad múlik. Meg tudjuk azonban mutatni a legjobb oldalakat, és a fő szempontokat, amelyek alapján érdemes válogatnod. Ezzel folytatjuk!

A legjobb magyar sportfogadás oldalak kiválasztása

Magyar zászló

A 2. Futbalová Liga fogadás cseppet sem egyszerű feladat, főleg ha még nem választottad ki azt sem, hogy hol szeretnél fogadni ezekre a mérkőzésekre. Erre számos szempontot érdemes figyelembe venni a választás meghozatala előtt. A legfontosabbak az alábbiak:

 1. Ne engedj a bónuszokból. Érdemes olyan oldalt választani, ahol már az üdvözlő bónsz is lenyűgöz, és azután is folyamatosan kaphatsz ingyenes fogadásokat, sport jackpotokat, újratöltő bónuszokat, pénzvisszafizetési garanciákat, stb.
 2. Csak a biztonságos oldalak közül válassz. Az internet egy gonosz hely, tele átveréssel. Ne hagyd magad becsapni. Válassz online sportfogadás oldalt tőlünk, mi alaposan letesztelünk mindenkit, aki csak szóba kerül. A végső szűrpnkön csak az ezer százalékig megbízható szerencsejáték oldalak jutnak át, ezeken nem fognak átverni.
 3. Csekkold le a sportágakat és a fogadási piacokat. Játssz olyan oldalon, ahol tudsz olyan szelvényeket feladni, amilyenre igazán vágysz. Ha te a szlovák másodosztály fogadás miatt regisztrálnál, de csak az élvonal meccseire tudsz fogadni, akkor keress tovább. Szerencsére sok magyar online bukinál fogadhatunk a 2. Futbalová Liga meccseire, nem kell megalkuvást kötni.
Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
 1. Fizetési módok és tranzakciós díjak. A pénzügyeid intézése hosszú távon rengeteg fejfájást okozhat, ha rosszul választanál. Ezért légy előrelátó, és már a kezdetekkor szűrd ki azokat az oldalakat, amelyek nem rendelkeznek az általad preferált fizetési módokkal. Még annál is rosszabb, ha óriási tranzakciós díjakkal akarják sújtani a kifizetéseinket, rosszabb esetben pediga befizetéseinket is. Csekkold le és válassz jól!
 2. Nézz rá a mobil verzióra is. Ha van sportfogadás app, az még jobb. Töltsd le, tedd fel, nézd meg, hogy tetszik-e, elég gyors-e, vannak-e hibái, akadozik-e, stb. Ha nincs app, mobil böngészőből nyisd meg az oldalt, és nézd meg, hogy kényelmes-e a navigáció. Ha nem, akkor van egy jó hírünk: kereshetsz tovább, a tökéletes sportfogadás oldalad még ennél is jobb élményt fog nyújtani!

2. Futbalová Liga fogadási piacok

Azt már bemutattuk, hogy hol és mi alapján érdemes sportfogadás oldalakat kutatni és választani. Az alábbiakban azt szeretnénk megmutatni, hogy a már meglévő bukidnál mi mindenre is fogadhatsz.

 1. Végső győztes. Már a szezon végeztével szinte azonnal fogadhatsz is a következő szezon bajnokára. Ez akkor óriási előny, ha az élvonalból egy olyan csapat esett ki, aki szerinted azonnal vissza fog jutni, vagy ha gyenge csapatok esnek ki, aki pedig épphogy lemaradt, attól újra komoly teljesítményre számítasz. Minél előbb kötöd meg ezt a fogadást, annál magasabb oddsokat találhatsz!
 2. Feljutó. Mivel több csapat is feljut az élvonalba, ezért érdemes lehet nem csak a bajnokra, hanem a feljutókra is fogadni. Így kisebb a kockázat, hiszen nem csak akkor nyerhetsz, ha az első helyen zár az átalad választott csapat. Értelemszerűen ilyenkor picit az oddsok is alacsonyabbak, szóval ez azoknak jobb választás, akik kisebb kockázatra vágynak.
 3. Kiesik. Természetesen nem csak a feljutóra, hanem a tabella másik végére is lehet szavazni. Ha szerinted megvan a gyenge láncszem, aki a következő szezon pofozógépe és egyértelmű kiesője lesz, akkor már nyugodtan fogadhatsz erre a csapatra is. Általában erre is viszonylag kicsi a kockázat, hiszen több kieső hely is kiadó, nem csak egy.
Thrillsy Bónusz_3
 1. 1X2. Minden fordulóban fogadhatsz az adott mérkőzések eredményére, ezt jelenti az 1X2 fogadási piac. Ez a foci fogadás alapja, egy háromesélyes sportfogadás, amelyben azt tippeled meg, hogy a hazai csapat nyer-e, a vendég, vagy esetleg döntetlennel ér véget a mérkőzés.
 2. Pontos eredmény. Nem csak a mérkőzés győztesére, hanem a pontos eredményre is köthetsz fogadásokat. Ez egy óriási kockázattal bíró fogadást jelent, ami természetesen az átlagosnál jóval magasabb oddsokat is jelent. Alaposan utána kell ilyenkor járni a csapatok védekezési és támadási potenciáljának, illetve a gólszerzési képességeiknek, és természetesen rengeteg szerencse is kell ahhoz, hogy ezen a piacon nyerj. Ha azonban összejön, akkor lesz jócskáb habzsi-dőzsi!
 3. Alatt/Fölött. A Pontos eredménynél egy fokkal kockázatkerülőbb megoldás a fogadók körében óriási népszerűségnek örvendő alatt-fölött piac. Itt az egyik, a másik, vagy mindkét csapat gólszámát tippelheted meg aszerint, hogy legalább vagy legfeljebb mennyit rúgnak. Ez egy kétesélyes fogadás, ami vagy bejön, vagy nem. Ha a fölött piacra fogadsz, akkor már a rendese játékidő vége előtt is kérhetsz kifizetést, ezt még talán fontos tudni róla.

Élő Szlovák Másodosztály fogadás

A fentebbi fogadási piacok közül néhány valós időben, élőben is elérhető. Az 1X2, az alatt fölött és a pontos eredmény mind ilyenek, de számos egyéb élő fogadási piac létezik még a 2. Futbalová Liga tekintetében is. Ezeknek az a hatalmas előnye, hogy élőben nézheted a meccset, így információs fölénybe kerülsz a fogadóirodával szemben.

Labdarúgó stadion 7

Utóbbi ráadásul még nem is tud reagálni az esetlegesen hirtelen beálló fordulatokra, míg te már azonnal láthatod, vagy legalábbis megérezheted, hogy mi fog történni. Így tudod csökkenteni a ház előnyét, raádásul a magasabb oddsokból is hasznot húzhatsz. Szerencsére a szlovák másodosztály mérkőzéseire is fogadhatsz élőben több bukinál is. Bizonyos helyeken ráadásul még élő közvetítést is találhatsz.

2. Futbalová Liga fogadási stratégiák, amik működnek

A 2. Futbalová Liga fogadáshoz jó szívvel tudjuk ajánlani a Martingale-stratégiát, ez ugyanis bizonyítottan működik. Ez egy hosszú távon biztos profitot eredményező online sportfogadási stratégia. A lényege, hogy válassz ki magadnak a szezon elején egy csapatot, és minden fordulóban tegyél arra, hogy döntetlent játszanak.

Előbb-utóbb úgyis döntetlent fognak játszani, aminek a szorzója általában 3.00 fölött van. A téteket minden vesztes fogadás után duplázd meg, így végül biztosan profittal fogsz zárni, mikor végre valóban döntetlent játszanak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Cikkünk során a 2. Futbalová Liga fogadás került ezúttal terítékre. Bemutattuk, hogy hol érdemes a szlovák másodosztályú futball mérkőzésekre fogadni, ahogy azt is, hogy melyek a legnépszerűbb fogadási piacok erre a bajnokságra. Természetesen ismertettük a bajnoki lebonyolítás menetét és legfontosabb szabályait is.

Bízunk benne, hogy cikkünk végére érve olvasóink kellő ismerettel rendelkeznek ahhoz, hogy magabiztosan és tudatosan regisztráljanak egy új online sportfogadás oldalra, és fogadni kezdjenek kedvenc bajnokságuk mérkőzéseire. Mi ebben is melletted állunk – és csak remélni merjük, hogy a nyereményeid után Te is mellettünk fogsz állni!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a 2. Futbalová Liga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli