Admiral Bundesliga fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az Admiral Bundesliga fogadás népszerűsége egyre nő, ez nagyban köszönhető a mind jobban terjedő online streameknek és a nagy versenynek a közvetítések területén. Ha te is többet szeretnél tudni erről a témáról, akkor csak olvasd el az alábbi, részletes bemutatót.

A cikk elején pár szóban bemutatjuk ezt a ligát, és megismerheted, hogyan lehet rá fogadni. Ezután listázzuk a leggyakoribb fogadási piacokat, majd szót ejtünk az előnyökről és hátrányokról. Számos tippet is olvashatsz, melyek elengedhetetlenek a stratégiád felállításához. Végül pedig, a gyakran ismételt kérdések érdekes dolgokról rántják le a leplet.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az az Admiral Bundesliga, és hogyan lehet rá fogadni?

Az Admiral Bundesliga az osztrák első osztályú labdarúgó bajnokság, 12 csapat vesz részt rajta az Osztrák Labdarúgó Szövegség szervezésében. A Bundesliga azért kapta ezt az előtagot a nevében, mivel az Admiral Sportwetten cég a főszponzora. A minőségi focimeccseket nem csak az osztrákok követik, hanem szerte Európában is nézettek, többek között Magyarországon is.

A legjobb sportok

Az Admiral Bundesliga fogadás számos online fogadóirodában is elérhető, ennek köszönhetően te is tudsz rá tétet tenni. Ehhez csak választanod kell az általunk ajánlott bukmékerek közül, majd nyitni egy számlát. A befizetésed megérkezése után pedig már válogathatsz az aktuális Bundesliga mérkőzések közül, hogy kiválaszd a neked tetsző fogadási lehetőséget.

A leggyakoribb fogadási piacok az online bukmékereknél

A magyar fogadók számára is sokféle piac áll rendelkezésre, amikor az Admiral Bundesligáról van szó. Az alábbiakban megismerheted közülük a leggyakoribbakat:

Mérkőzés győztese: Ez az egyik leggyakoribb piac, ahol azt kell megtippelned, hogy a két csapat közül melyik nyeri a mérkőzést, esetleg döntetlen lesz-e az eredmény.

Gólok száma: Ez a piac arról szól, hogy fogadásokat köthetsz a lőtt gólok számára. Ezt többféle módon is megteheted, hiszen megfogadhatod az első félidő végét vagy a teljes játékidőt, de akár egy meccs egy fix időtartamát (pl. első 25 perc) is.

A szelvényeden sokféle lehetőség szokott felbukkanni, van, amikor a gólok számánál fel van sorolva néhány opció és a több, de van, amikor intervallumokra tippelhetsz (pl. 1-3, 4-6 vagy több). De népszerű az alá-fölé típusú tét is (pl. 3,5 alatt vagy felett).

Játékosra fogadás: Ennél a típusnál az a lényeg, hogy valamilyen játékoshoz kötődő eseményre tehetsz pénzt. Például, hogy lő-e gólt ez a csapattag, ha igen, akkor mennyit, kap-e lapot, hányszor lő kapura stb.

Lapok száma: Itt azt fogadhatod meg, hogy kioszt-e a bíró sárga- vagy piroslapot a mérkőzésen, ha igen, akkor mennyit. Ezt is a végtelenségig lehet kombinálni alá-fölé fogadással, vagy csapatokra, félidőkre, esetleg játélkosokra lebontva.

Speciális fogadások: A bukmékerek leleményessége nem ismer határt, ezért szinte bármire tehetsz pénzt, ha az megjelenik a kínálatban. Ide tartozik a sérülések száma, a szögletek vagy büntetők száma, öngólok, kezezések száma és így tovább.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő fogadás – egy újabb izgalmas lehetőség, mellyel még jobban szórakozhatsz

Sok online fogadóiroda kínálatában érhetők el az élő fogadások, és ez alól az Admiral Bundesliga mérkőzések sem kivételek. Ilyenkor a meccs elkezdésével nem zárul le a fogadás, hanem a bukmékertől függően módosíthatsz a korábbi tétjeiden, esetleg új téteket rakhatsz meg.

Mivel az események élő követése hatalmas előnyt nyújthat a szerencsejáték során, ezért a fogadóiroda szakemberek is figyelik a játékot, és amennyiben valami történik, akkor az odds-ok változtatásával reagálnak rá. De ez a lehetőség jó lehet arra is, hogy csökkenthesd a veszteséged egy biztosan bukó szelvénynél.

Az élő Admiral Bundesliga egyik legfőbb előnye, hogy a pörgős valós idejű tétrakás sokkal nagyobb figyelmet és tapasztalatot igényel, és nagyobb izgalmat is ad. Ilyenkor a szerencsejátékosok nem csak a meccs eredménye miatt izgulhatnak, hanem a fogadásuk kimenetele miatt is.

Admiral Bundesliga fogadás előnyök és hátrányok

Az Admiral Bundesligára történő fogadás előnyökkel és hátrányokkal is járhat. A legfőbb előnye, hogy kiváló meccseket követhetsz, miközben esélyed nyílik a nyereményekre. A 12 csapat mérkőzései számos fogadási lehetőséget generálnak, ezért nem fogsz unatkozni, amikor a kínálatot tallózod.

Szintén előny, hogy ma már az internetnek köszönhetően soha nem látott mennyiségben férhető hozzá az információ, még a kisebb csapatok esetén is találni fogsz legalább egy Facebook vagy Twitter fiókot.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Az is a javadra válhat, hogy az online fogadóirodák kínálatában elérhetők kockázatosabb mérkőzések, melyek nagyobb odds-al érkeznek. Amennyiben neked magas a kockázattűrő képességed, akkor kisebb összegekkel is harcba indulhatsz a magasabb nyereményekért.

A hátrányok közé tartozik az, hogy kevesebb meccsel találkozhatsz az osztrák ligában, mint a nagyobb európai országok esetén. Emellett oda kell figyelned a rendelkezésedre álló összegre, hiszen sportfogadás során könnyen elkapathatod magad. Mindig csak akkor összeget kockáztass, melynek elvesztése még nem dönti be a költségvetésed!

Tippek és trükkök, hogy megalkothasd a saját stratégiádat

Ha sikeres sportfogadó szeretnél lenni, akkor érdemes megalkotni a saját stratégiádat. Az alábbi tippek és trükkök felhasználásával te is kialakíthatod a neked tetsző módszert, hogy még több esélyed legyen a nyertes fogadásokra.

Ismerd meg a résztvevő csapatokat: Az Admiral Bundesliga fogadás ebből a szempontból olyan, mint bármilyen más foci liga. Ahhoz, hogy jól tudj fogadni, pontosan ismerned kell a csapatok és játékosok formáját, a legújabb híreket és a korábban egymás ellen játszott meccsek statisztikáit.

Ezekből már levonhatod azokat az alap következtetéseket, melyre fel tudod építeni a stratégiád. Ne felejtsd el felmérni az olyan dolgokat is, hogy ki játszik otthon vagy idegenben, milyen a pálya állapota, vagy milyen időjárás várható a helyszínen. A nemzetközi mérkőzések szintén bekavarhatnak még egy top csapat formájába is!

Thrillsy Bónusz_3

Menedzseld a rendelkezésedre álló pénzt: A tőkéd menedzselésére számos módszer van, melyek közül az egyik az, hogy felosztod megadott részre, és minden fogadáson csak az adott részt teszed fel. Egy hathatós másik módszer a tétek nagyságának változtatása, ha vesztettél, rakj fel kisebb összeget legközelebb, ha viszont nyersz, akkor növelheted a tétet is.

Használj több fogadóirodát: Az általunk ajánlott fogadóirodák közül többnél is regisztrálhatsz, így meg lesz az a szabadságod, hogy a kínált odds-ok alapján dönthetsz. Ha egy másik bukméker jobb nyereményszorzót ad, akkor ne habozz váltani, és ott megfogadni az Admiral Bundesliga mérkőzést.

Számelméleti stratégiák: Az interneten gyakran találhatsz olyan stratégiákat, melyek valamilyen elméletre támaszkodnak. A leghíresebb talán a Martingale, mely azt mondja, hogy a vesztes tétek után duplázd a feltett összeget, így, amikor nyersz, akkor az fedezi az addigi veszteségeid, és egy kicsit pluszban is leszel.

Bár az elmélet szintjén ez tényleg így működik, azt tudnod kell, hogy a duplázás miatt már pár kör alatt elfogyhat a pénzed, így nem biztos, hogy meg tudod várni, míg jön a nyerő fogadás.

Gyakran ismételt kérdések az Admiral Bundesligából

Ebben a szekcióban megismerheted az Admiral Bundaliga fogadás témakörhöz köthető gyakran feltett kérdéseket, melyeket most meg is válaszoltunk. Ha figyelmesen átolvasod a következőket, akkor még teljesebb lehet a tudásod, amit a hasznodra válthatsz.

Labdarúgó stadion 9

Hogyan lehet összehozni egy tuti biztos fogadást ebben az osztrák ligában?

A sportfogadásban sajnos nincs olyan fogadás, mely 100%-ban biztos lenne. Az Admiral Bundesliga is a játékosokról szól, akik bármikor lesérülhetnek vagy más bajuk lehet, és ilyenkor akár a betonbiztosnak tűnő tétek is elúszhatnak.

Meddig tart a fogadási szezon az osztrák Bundesligában?

A meccsek általában augusztusban kezdődnek és májusban érnek véget. A holtidőszakban pedig olyan speciális fogadások érhetők el, melyek például az átigazolásokhoz kötődnek.

Mi történik, ha egy mérkőzés félbe szakad vagy elmarad ebben a bajnokságban?

Az ilyen eseteket az online fogadóirodák részletesen szabályozzák az általános szerződési feltételeikben. A legtöbb esetben érvénytelen lesz a fogadás, a befizetett díjad pedig maradéktalanul visszajár. Ha kombinált fogadást kötöttél, akkor az ilyen mérkőzések 1x-es szorzót kapnak az eredő odds-ban.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Az Admiral Bundesliga egy kiváló országos bajnokság, ami minket, magyarokat a közelsége miatt duplán érinthet. Nem csak jó meccseket tudunk megtekinteni, de akár sportfogadásokat is köthetünk a legnagobb bukiknál.

Amennyiben téged is ez a téma érdekelt, akkor ebben a nagyon részletes cikkben számos dolgot elolvashattál. Már tudod, hogyan lehet fogadni, és melyek a leggyakrabban felbukkanó piacok. Tippeket kaptál a stratégiád megalkotására, és tisztában vagy az előnyökkel és hátrányokkal.

Most már nincs más hátra, mint kiválasztani egy vagy több online fogadóirodát az általunk biztosított listáról, létrehozni a fiókot, és áttekinteni a kínálatot. Ne feledd, mindig tartsd magad a büdzsédhez, így nem csak jól fogsz szórakozni, de nem érhetnek kellemetlen meglepetések!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Admiral Bundesliga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli