Atlantic Cup fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Major League Soccer, vagy magyarul az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság nem csak a tengerentúlon népszerű, hanem a magyar rajongók között is. Az amerikai és kanadai csapatok nívós focit játszanak, és nagyon sok lehetőség nyílik a sportfogadásra is, hiszen nem csak az idényre, hanem speciális eseményekre is lehet tétet tenni.

Ilyen az Atlantic Cup fogadás is, amely egy tipikusan amerikai dolog. Ha te is azért vagy itt, hogy megtudd, miről is szól ez a kupa, akkor jó helyen jársz. A történetének elmesélése után bemutatjuk, hogyan fogadhatsz rá, és melyek azok a leggyakrabban előbukkanó kérdések, melyek a témához tartoznak.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az az Atlantic Cup és hogyan lehet rá fogadni az online fogadóirodák kínálatában?

Az Atlantic Cup annak az összecsapásnak a neve, amit a Majos League Soccer sorozatban játszó D.C. United és a New York Red Bulls egymás ellen játszik. Mivel a két csapat minden évadban két-két meccset játszik, ezért az Atlantic Cup is évi két eseményt jelent.

Eléggé rossz hírrel rendelkezik, nem csak az MLS meccsek között, de az egész amerikai futballéletben. A két csapat közötti rivalizálás kezdete máig nem tisztázott, sokan arra tippelnek, hogy a fizikai lokációik közelsége miatt alakult ki, míg mások szerint a csapatok más sportágbeli ellenségessége szivárgott át a futballba is.

A legjobb sportok

Ahogy láthatod, az Atlantic Cup egyáltalán nem egy barátságos mérkőzés, sokkal inkább a két rivális olyan összecsapása, amelyet minden focirajongó és sportfogadó izgatottan vár. A kezdetekben a D.C. United számára állt a zászló, de ez később átfordult, és mostanra már a New York Red Bulls rendelkezik több győzelemmel. A több, mint 100 összecsapásukból majdnem az összes z MLS hagyományos szezonjában történt, és csak néhány esett a playoffokra.

Hogyan fogadhatsz az Atlantic Cup során az online fogadóirodáknál?

Magyar zászló

Mivel az Atlantic Cup alapvetően egy-egy mérkőzést jelent az MLS-ben, ezért a fogadás során is így kell tekintened rá. Jellemzően az összecsapásokat megelőző időszakokban nyílnak meg az ilyen fogadási lehetőségek a bukmékereknél, és ilyenkor tudsz tétet is tenni.

A kezdéshez szükséged lesz egy fiókra valamelyik fogadóirodánál, melyhez csak kattints az általunk ajánlott fogadóirodák listájára. A regisztráció során add meg a szükséges adatokat, majd kattints az e-mailben érkező megerősítő linkre. Ezzel a fiókod készen is van.

Ezután a felhasználóneved és jelszavad megadása után tudsz belépni a tagoknak szóló felületre, ahol rögtön fel is töltheted a számládat a neked tetsző összeggel. Ez azért előnyös, mert a fogadáskor már nem kell ezzel foglalkoznod, hanem rögtön megteheted a tipped.

Az Atlantic Cup fogadás az Észak-Amerika kategóriában szokott elérhető lenni, de ez minden online fogadóirodánál más és más. Lehetséges, hogy az USA, esetleg a Major Leagues Soccer kategóriában találod meg. Alternatívaként használhatod a keresőt, hogy megtaláld az erre az eseményre vonatkozó fogadási lehetőségeket.

Amikor közeledik egy újabb rangadó, számos fogadási lehetőség nyílik meg. A neked tetsző opciókra kattintva állíthatod össze a fogadási szelvényedet, ahol a feltenni kívánt összeg beírása után már láthatod a várható nyereményed.

Ha több fogadási lehetőséges is bejelölsz egy szelvényre, akkor az odds-ok összeszorzódnak, és ez kerül megszorzásra a téteddel. Természetesen egy ilyen kombinált szelvénynél akkor nyertes a fogadásod, ha minden tipped bejön.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mit kell tudnod a két csapatról – íme a D.C United és a New York Red Bulls bemutatása

A teljes kép összerakásához meg kell ismerned az Atlantic Cup-ben részt vevő két csapatot is:

D. C. United: Ez a profi amerikai focicsapat a fővárosban, Washington D.C.-ben található, és a fekete és vörös színekben játszik. 1994. nyarán alapították meg, azóta számos kupát és címet nyert el. Előző otthona a Robert F. Kennedy stadion volt, de aztán elkészült a kifejezetten focihoz épített új stadionja, az Audi Field, melyben 2018 óta játszik. Ebben akár 20000 sportrajongó is szurkolhat egyszerre.

New York Red Bulls: A New York városi övezetében található profi futballklubot szintén 1994-ben alapították, színe a vörös-fehér. Korábban New York MetroStars néven volt ismert, de 2006-ban felvásárolta a Red Bull üdítőgyártó, melynek nevét azóta is viseli. Stadionja a 25000 férőhelyes Red Bull Arena, New Jersey-ben.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Hogyan érhetsz el jobb eredményeket az Atlantic Cup fogadás során?

Az Atlantic Cup fogadás során akkor tudsz jobb eredményeket elérni, ha megalkotod a saját stratégiádat, és ezt átgondolva teszed fel a pénzed. Ehhez gondolt át a következőket:

Fontos a tájékozódás: Alapvető fontosságú, hogy mindig tisztában legyél a D.C. United és a New York Red Bulls játékosainak aktuális erősségével. Ehhez követned kell a híreket, hogy melyik játékos sérült le, vagy ki tért vissza egy hosszabb pihenőről.

Mindkét csapat aktív a közösségi média felületeken, ahol sok infót kaphatsz tőlük. Emellett, a szakmai összehasonlító portálok is rendszeresen publikálnak előjelzéseket az Atlantic Cup témakörben, ezeket is felhasználhatod a fogadás során.

Viselj gondot a tőkédre: A rendelkezésedre álló összeget mindig úgy kell felhasználnod, hogy ne egy-egy mérkőzésen kockáztasd a teljes pénzedet. Könnyen előfordulhat, hogy tévedsz a tippel, de a véletlenek is bármikor keresztül húzhatják a számításod. Mindig csak akkora téteket tegyél meg, melyek esetleges elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed.

HotBet Bónusz

Legyél tisztában a szabályokkal: Mivel az Atlantic Cup fogadás tulajdonképpen az MLS mérkőzésekre tett pénzeket jelenti, ezért tisztában kell lenned ennek a szériának a szabályaival. Ha valami nem világos a számodra, akkor előfordulhat, hogy a logikával vagy a megszokásokkal ellentétes dolgokba futsz bele, és emiatt elveszíted a téted.

Használj profi segítséget: Sok sportfogadási szakportál vagy elemző foglalkozik azzal, hogy a várható esélyeket latolgassa. Ha elolvasod az ilyen elemzéseket, akkor sokkal tájékozottabban teheted meg a tippjeidet, mintha csak saját kútfőből dolgoznál.

Legyen több sportfogadási fiókod: Semmi akadálya annak, hogy több sportfogadási oldalon is regisztrálj, és mindig ott tegyél tétet, ahol a legjobb odds-okat kapod. Ezt a profik is így csinálják, és mivel nagy a verseny, ezért eséllyel mindig találsz kiemelkedő nyereményszorzót.

Gyakran ismételt kérdések

A fenti, részletes tudásanyagból megszerzett ismereteid tovább bővítheted, ha elolvasod a témakörben leggyakrabban előkerülő kérdéseket. Ezeket áttanulmányozva olyan dolgokra is rájöhetsz, melyekre magadtól nem gondoltál volna.

Mikor és hol rendezik meg az Atlantic Cup kupát?

Az Atlantic Cup évente kétszer kerül megrendezésre, amikor a két csapat összecsap egymással. Egyszer a D.C. United, egyszer pedig a New York Red Bulls otthona biztosítja a helyszínt.

Melyik csapat az esélyesebb az Atlantic Cup fogadások során?

Az eddigi mérkőzéseket tekintve a D.C United rendelkezik több győzelemmel, ez azonban egyáltalán nem jelent semmiféle garanciát arra, hogy a következő összecsapásban is ezek a játékosok fognak diadalmaskodni. Mindig kövesd a legújabb híreket a csapatok tájáról, és ennek megfelelően dönts a pénzed kockáztatásáról. Ha igénybe veszed a szakmai portálok elemzését, akkor még pontosabb téteket tehetsz.

Labdarúgó stadion 6

Mennyire népszerű az Atlantic Cup a rajongók körében?

A két csapat rendkívül népszerű a rajongói körében, így ezeket a rangadókat is mindig sok ember követi. A D.C. United legismertebb rajongói klubjai a La Barra Brava, a Screaming Eagles, a La Norte és a District Ultras. A New Your Red Bulls legnagyobb klubjai közé pedig az Empire Supporters Club, a Garden State Ultras, illetve a Viking Army tartozik.

Mikor elérhető az Atlantic Cup fogadás?

A fogadóirodák rendszerint jóval a következő Atlantic Cup előtt megnyitják a fogadási lehetőségeket, melyek röviddel a mérkőzések kezdete előtt záródnak. Ha szemfüles vagy, és jó információid vannak, akkor még a fogadási lehetőségek elején magasabb odds-okat is kifoghatsz, mint amikor már széles körben elterjednek a hírek, és lenyomják a nyereményszorzókat.

Hány fogadóirodánál tehetek tétet a soron következő Atlantic Cup-re?

Nincs korlátozva, hogy hány fogadóirodánál nyitsz számlád, ezt teljesen a saját tetszésed szerint végezheted el. Ha több fiókod is létezik, akkor mindig ott tudsz megfogadni egy eseményt, ahol a legnagyobb odds-okat kínálják.

Elérhetők bónuszok erre a fogadásra?

Ha újonnan nyitsz fiókot egy online bukmékernél, akkor elérhetővé válik a számodra a nagylelkű üdvözlő bónusz, mely gyakran elérési befizetési bónusz és ingyenes fogadást kínál. Ha már meglévő ügyfél vagy, akkor felhasználhatod az éppen futó promóciókat, mint például a készpénz-visszatérítést vagy a befizetésedhez kötődő elérési bónuszt.

Mivel az Atlantic Cup népszerű esemény, ezért az is előfordulhat, hogy a fogadóirodák ennek örömére speciális promóciókat indítanak.

Csak Amerikából lehet fogadni ezekre a mérkőzésekre?

Bár az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokságon csak amerikai és néhány kanadai csapat indul, ez nem jelenti azt, hogy csak ezekből az országokból lehet rájuk fogadni. Ha úgy adódik, akár Magyarországról is tehető tét, ha találsz olyan fogadóirodát, ahol az Atlantic Cup esemény elérhető.

A fogadáshoz azt a pénznemet használhatod, melyet a fogadóiroda enged, és melyben a fiókod egyenlegét tartod. Ez legtöbbször euró, amerikai dollár, kanadai dollár, angol font lehet, de nagyon sok bukmékernél forintot is használhatsz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen szisztémával lehet biztos tétet tenni az Atlantic Cup-en?

Bár az interneten számos, magát biztosnak hirdető szisztéma megtalálható, azt tudnod kell, hogy a sportfogadásban soha nincsen 100%-ban biztos tét. Bármikor közbe jöhet egy véletlen vagy sérülés, amitől a korábban beton biztosnak hitt fogadás is elúszik. Ezért csak mindig akkora összegeket kockáztass, melyek esetleges elbukása esetén sem dől be a költségvetésed!

Összefoglalás

Az Észak-amerikai foci számos rangadóval rendelkezik, melyek közül az egyik leghíresebb az Atlantic Cup. Ebben a cikkben számos dolgot megtudhattál róla, így most már nagyobb esélyed nyílhat a sikeres tétekre.

Ne feledd, mindig gondolkozz hideg fejjel, ne hajszold a veszteségeid, és alaposan készülj fel az Atlantic Cup fogadás előtt. Ha így teszel, akkor a részedről mindent megteszel a siker érdekében, és már csak a szerencsén múlik, hogy nyertes lesz-e a fogadási szelvényed.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Atlantic Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli