Ausztrál A-League fogadás – Top 10 oldalak

Ússzunk, vagy inkább repüljünk át a Föld másik felére. Ezúttal Ausztráliába hívjuk kirándulni kedves és lelkes olvasóinkat, hogy belemerülhessünk az A-League fogadás legfontosabb kérdéseibe. Hol és mire érdemes fogadni az autszrál fociban?

Egyáltalán mióta létezik ausztrál élvonal, kik alapították, kik vesznek benne részt és hogyan zajlanak a küzdelmei? Milyen tanácsokat fontos megfogadni fogadás előtt? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe és még számos fontos információra is fény derül természetesen. Tarts velünk és tudj meg mindent, amit az A-League fogadásról tudni érdemes.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az A-League fogadás alapjai

Ha nyertes A-League fogadási szelvényeket akarunk feladni, előtte nem árt megismerkedni a ligával kapcsolatos alapvetésekkel. Ilyenek például az ausztrál klubfoci történelme, megalapítási körülményei, a lebonyolítási rendszere, vagy épp a legjobb klubok és játékosok. Ezeket fogjuk most bemutatni, szóval A-League fogadás előtt mindenképp nézzük át az alapokat!

A legjobb sportok

Mindennek az alapja

A Hyundai A-League 2004-ben került megalapításra. A liga szervezéséért az AFC, azaz az Ausztrál Labdarúgó Szövetség a felelős szervezet. A tornában nem csak ausztrál, hanem új-zélandi csapatok is részt vehetnek és vesznek. Akárcsak az MLS-ben, úgy az ausztrál A-Leagueben sincs se kiesés, és nincs is ide való feljutás sem, tehát egy zárt ligáról beszélhetünk. 

A lebonyolítás rendszere

Magyar zászló

Ausztrália élvonalában összesen 12 csapat vesz részt a versenyben. Az A-League két részre oszlik: alapszakaszra és rájátszásra. Az alapszakasz során 26 mérkőzést játszik minden csapat.

A sorozat küzdelmei az ausztrál nyárral, azaz októberben kezdődnek meg. Az alapszakasz áprilisban ér véget. Ekkor a top 6 csapat kerül be a kb három hétig tartó rájátszásba.

Az alapszakasz első és a második helyezettjei csak az elődöntőkben csatlakoznak, a negyeddöntőkben a harmadik helyezett a hatodikkal, a negyedik pedig az ötödikkel vív áprharcot a továbbjutásért. A negyeddöntők és a döntő egyetlen meccsen dől el, az elődöntőben oda-visszavágós párharcra kerül sor. A döntő győztese az ausztrál A-League bajnoka, aki kivívja magának az AFC Bajnokok Ligájában az indulás jogát.

A top klubok

A legjobb foci csapat Ausztráliában kétség kívül a Sydney FC. Ők ötször is elhódították már hazájuk bajnoki aranyát, ezekre rendre 2006-ban, 2010-ben, 2017-ben, 2019-ben és 2020-ban került sor. Legnagyobb riválisuk a négyszeres bajnok Melbourne Victory csapata, akik 2007-ben, 2009-ben, 2015-ben és 2018-ban bizonyultak a legjobbaknak. Háromszoros bajnok még a Brisbane Roar (2011, 2012, 2014).

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A-League fogadási piacok

Ha az A-League fogadás a téma, akkor nem árt tisztában lenni néhány alapvető online sportfogadási tézissel. Ezeket fogjuk most bemutatni: íme néhány fogadási piac, amiket álmodból felkelve is ismerned kell.

 1. Végső győztes. Fogadj a szezon elején Ausztrália legjobb csapatára. A bajnokra, aki ha az alapszakaszt nem is feltétlenül, de a nagydöntőt mindenképp megnyeri.
 2. 1X2. Az 1X2 minden foci fogadás alapja, így az A-Leagueben is komoly szerepet kap. Meccsek előtt vagy alatt fogadhatsz a győztes csapatra. Hazai vagy vendég siker lesz, esetleg döntetlen? Három lehetőség, de csak eggyel nyerhetsz…
 3. Dupla esély. A dupla esély, ahogy a neve is mutatja, megduplázza a nyerési esélyeidet. Ez egy olyan 1X2 piac, ahol a három lehetséges kimenetel (1, X, 2) közül kettővel is nyersz. Nyilván ez alacsonyabb oddsokkal, de alacsonyabb kockázattal is jár.
 4. Pontos eredmény. A dupla esély ellentéte olyan szempontból, hogy itt nem elég eltalálni a három kimenetel közül a megvalósulót: tökéletesen meg kell jósolnod azt is, hogy melyik csapat hány gólt lő a meccsen, különben veszít a fogadásod. Kockázatos fogadás rendkívül magas oddsokkal.
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Élő A-Leagaue fogadás

A fenti fogadási piacok java részét élőben is kamatoztathatod. Ezt pedig már csak azért is érdemes kipróbálnod, mert az élő A-League fogadásaiddal tudod a legjobban csökkenteni a ház előnyét. Hiszen mi is történik élő foagdáskor? Te látod és követed az eseményeket, ezek alapján pedig keletkezik benned egy benyomás.

Erre alapozva kötsz egy fogadást, aminek logikai alapja van, ráadásul tényeket alapszik – viszont a fogadóiroda még nem tudja lereagálni, hiszen ők nem tudják érzelmekre és látottakra alapozni a szorzókat. Szóval előnybe kerülsz, már csak ezért is megéri az élő A-League fogadás!

A-League élő közvetítés

Az ausztrál klub foci küzdelmeit világszerte számos csatorna közvetíti. MAgyarországon azonban egy sportcsatorna kínálatában sem elérhető ez a csomag, viszont ez sem jelenti azt, hogy le kéne maradnod a legjobb ausztrál csapatok meccseiről.

Csak találnod kell egy jó online bukmékert, akiknél az élő fogadásaidat legális élő közvetítés is kíséri. Ehhez csak egy regisztrációra, illetve azt követően egy befizetésre van szükséged, aztán pedig már nézheted is a meccseket. Élőben, HD felbontásban, legálisan.

A legjobb fogadóirodák

Nem egyszerű feladat kiválasztani A Tökélets internetes bukméker oldalt A-League fogadáshoz. Ennek ellenére is megéri azonban belefeccolni az időt és az energiát, mert hosszú távon rengeteg fejfájástól mentheted meg magadat is és a pénztárcádat is. Olvass értékeléseket, vléeményeket, olvasd el a Mi értékeléseinket is, illetve mindig nézz utána az alábbiaknak:

HotBet Bónusz
 • Az oddsok. Mindig csekkold az oddsokat. Azt az oldalt válaszd, ahol a legmagasabbakat kínálják, mert hosszú távon így fogod tudni maximalizálni a profitodat. Na meg persze az sem árt, ha egyáltalán kínálnak oddsokat a kedvenc sportágaidra és a kedvenc eseményeidre… Ha már az sincs, akkor lehet, hogy érdemes eleve tovább kutakodni.
 • Tranzakciós költségek. Egyrészt legyen elérhető az a fizetési mód, amit használni szeretnél vagy szoktál, mert ez jelentősen megkönnyíti a dolgodat. Másrészt pedig lehetőleg ingyenesen használhasd ezt a fizetési módot. Se be-, se pedig kifizetéskor ne számlázzanak külön tranzakciós költséget vagy bármilyen rejtett díjat. Ez is fontos a profitmaximalizálás érdekében.
 • Bónuszok és ajánlatok. Egy jó üdvözlő bónusz ma már alap minden valamire való fogadóirodában. Azon túl működhetnek VIP programok, fogadási versenyek, sportfogadás jackpotok, de kínálhatnak ingyenes fogadásokat, pénzvisszafizetési garanciákat, újratöltő bónuszokat… Minél jobb ajánlatokat kínálnak, annál nagyobb lesz a kedved a játékra, és annál jobban meg is éri majd a számodra mindez. Keresd aktívan a bónuszokat, hosszú távon így érdemes!

Online tippek és trükkök A-League fogadáshoz

Hogy az A-League fogadás egy jövedelmező tevékenységeddé válhasson, ahhoz nem árt megfogadnod néhány tippet és trükköt. Ezeket szakértő sportfogadóinktól kaptuk Mi is, és ezt a tudást adjuk most át Neked is. Íme, ezeket az útmutatásokat kövesd és tartsd be szentírás-szerűen, aztán már mehet is a sikeres internetes sportfogadás. Ezek nélkül viszont soha!

 1. Forma és hírek. Sose maradj le a csapatok legfrissebb információiról. Mindig tudd A-League fogadás előtt, hogy kénytelen-e nélkülözni a keretéből bárkit az edző. Vannak-e sérültek, eltiltottak-e bárkit? Van-e valamilyen balhé a csapat körül, ami tönkreteheti az összhangot, vagy zavart kelthet a fejekben? Az ilyesfajta információ ismerete óriási előny, ezeket kihasználva lehet igazán sikeres a sportfogadó. Legyél te is ilyen.
 2. Taktika és stíluselemzés. A-League fogadás előtt érdemes megismerkedni a csapatokkal. Nem elég tudni a színeiket vagy felismerni a logót meg a mezt. Tudd kívülről, hogy melyik csapattól milyen játékra számítahtsz. Milyen felállásban és milyen hozzáállásban mennek ki a meccseikre? A gólszerzés a mindenük, vagy buszozni szoktak? Tikitaka vagy gegenpress? Tudj meg mindent a csapatokról, és csak azután kezdj fogadni.
 3. Adatelemzés és statisztika. A sikeres sportfogadó nem spórolhatja meg magának a statisztikaelemzés feladatkörét. Folyamatosan kutakodj, van millió adat, labdabirtoklás, kapura lövések, passzok, gólok, kapott gólok, xG, xA, stb. Minél többet tudsz egy adott csapatról, annál jobban átlátod az összképet, és ezzel együtt egyre jobb fogadásokat is fogsz tudni kötni. Ráadásul még érdekes is lehet akár a dolog, szóval ilyen az igazi win-win helyzet.
Labdarúgó stadion 4

Az A-League fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben már kiderültek az A-League fogadás lényegi dolgai. Olvasóink azonban bombáztak még minket pár, a téma szempontjából releváns kérdéssel. Ezeket szeretnénk most egy csokorba gyűjtve megválaszolni. Íme, ezt akartátok tudni Ti:

Hány csapat esik ki az A-Leagueből?

Az ausztrál A-League egy zárt bajnokság, hasonlóan az MLS-hez. Így pedig egyetlen csapat sem búcsúzik szezon végén az élvonalból, nyugodtan végezhetsz az utolsó helyen is, jövőre is maradsz az A Ligában, ami európai szemmel nézve igazságtalannak tűnik, de a tengeren túl ez a módi.

Hol rendezik az A-League nagydöntőjét?

Az Ausztrál Bajnokság nagydöntőjére, azaz a rájátszási szakasz utolsó mérkőzésére rendre más stadion ad otthont, de természetesen mindig a legnagyobbak közül válogatnak. Legutóbb a Parramatta városában található CommBank Stadiumban (a Western Sydney Stadium utóda) rendezték a döntőt, előtte pedig a Melbourne városában található AAMI Parkban tartották meg.

Létezik leagális ausztrál A-League live stream?

Igen, van lehetőséged legális keretek között ausztrál A-League élő közvetítést találni és nézni. Ehhez csak találnod kell egy olyan online sportfogadás oldalt, ami elfogadja magyar játékosok regisztrációját, továbbá kínál élő közvetítéses szolgáltatásokat ausztrál meccsekről is. Szerencsére több ilyen oldal is van, Neked már csak ki kell választanod a kedvencedet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ezek lettek volna legfontosabb ismertetőink az ausztrál A-League fogadással kapcsolatban. A figyelmes olvasó, aki eddig a pontig eljutott, az már tudja, hogy melyek a legalapvetőbb A-League fogadási piacok, hogy hogyan, hol, és milyen szempontokat követve találhatja meg a legjobb online sportfogadás oldalakat, illetve azt is, hogy milyen élő fogadási lehetőségek várnak rá. Természetesen még ausztrál sportfogadási tippeket és trükköket is adtunk olvasóinknak.

Bízunk benne, hogy útmutatásunk alapján most már Te is magabiztosan vetheted bele magad az ausztrál foci fogadás nyújtotta örömökbe. Ehhez előre is sok sikert kívánunk, a nyereményeidről pedig bátran beszámolhatsz nálunk is, minden jó hírt örömmel fogadunk. Különösképp akkor, ha olvasóink osztják meg velünk derültségük okát.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Ausztrál A-League fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli