Beltéri foci fogadás – Top 10 Oldalak

A beltéri foci fogadás egyre nagyobb népszerűségre tesz sort a szerencsejátékosok között, ha te is emiatt vagy itt, akkor jó helyre érkeztél. Ebben a részletes cikkben ugyanis mindent megtudhatsz, ami az ilyen fogadásokhoz kötődik, így felelősségteljesen tudsz dönteni.

A cikk elején elolvashatod, hogy hogyan lehet beltéri focira fogadni a fogadóirodáknál, majd ehhez felsoroljuk a legnépszerűbb fogadási piacokat is. Hogy ne maradj stratégia nélkül, bemutatjuk a legjobb ötleteket a sajátod elkészítéséhez, majd a fogadás előnyeiről és hátrányairól kaphatsz képet. A cikket pedig a leggyakrabban ismételt kérdések és az azokra adott válaszok zárják.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi a beltéri foci fogadás lényege? Hogyan lehet tétet tenni az online fogadóirodáknál?

A beltéri foci során a játékot nem a szabadban, hanem beltéren játsszák a csapatok, kisebb kapura és pályán, kevesebb játékossal. Mivel az egész sporttevékenység kisebb helyen zajlik, ezért nagyon eseménydúsak a mérkőzések, és sokkal kevesebb idő is áll a játékosok rendelkezésére.

A legjobb sportok

A sportág népszerűségére a fogadóirodák is felfigyeltek, ezért sokféle beltéri foci fogadás érhető el náluk. Hogy te is fogadni tudj, ahhoz csak válassz egyet az általunk ajánlott fogadóirodák közül, és hozz létre egy fiókot. Amint ezzel megvagy, és feltöltötted a neked megfelelő összeggel az egyenleged, már indíthatod is a fogadásokat az elérhető ajánlatok közül.

Fogadási piacok a beltéri focihoz

Magyar zászló

Természetesen a beltéri foci esetében is számos fogadási piac közül választhatsz, hiszen csak így lehet kellően élvezetes ez a szerencsejáték. Az elérhető piacok száma és piaca bukmékerenként változhat, de a következőkkel gyakran találkozhatsz:

Győztes fogadás: Ennél a típusú fogadásnál arra tippelhetsz, hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést. Változatai azok a típusok, amikor egyik vagy másik félidő győztesét is megteheted.

Gólok száma: Itt arra tehetsz tétet, hogy a mérkőzés végén, egyik vagy másik félideje alatt hány gól fog születni. Az ilyen típusú téteknél népszerű az alá-fölé típus, amikor például arra fogadhatsz, hogy a mérkőzésen 1,5 gólnál több születik vagy sem.

Gólszerző: Ez is egy eléggé egyértelmű tétrakási típus, hiszen itt azt kell bejelölnöd az online fogadóiroda ajánlatai között, hogy egy játékos szerez-e gólt vagy sem. Változatai, amikor meg van adva több érték, illetve azoknál több vagy kevesebb, illetve, itt is népszerű az alá-fölé fogadás.

Sárga és piros lapok száma: Itt arra lehet fogadást kötni, hogy hány sárga és/vagy piros lap kerül kiosztásra a félidők vagy a teljes játékidő során. Olyan ajánlat is fel szokott kerülni, ahol ezt csapatokra lebontva, esetleg játékosra lebontva lehet megfogadni.

Mérkőzés hosszának megfogadása: Sok bukmékernél arra is lehet beltéri foci fogadást tenni, hogy milyen hosszú lesz a mérkőzés, befejeződik-e a rendes játékidővel, lesz-e hosszabbítás, ha igen, az hány perc lesz stb.

Csapatok közötti különbség: Ennél azt lehet megfogadni, hogy a két csapat góljai között mekkora különbség lesz. Például 0, 1, 2 vagy több, illetve az alá-fölé fogadásnál például azt, hogy az eltérés nagyobb lesz-e, mint 2,5.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási stratégia – Így hozz ki még többet a rendelkezésedre álló keretből

A sportfogadás mindig akkor a legkifizetődőbb, ha valamilyen stratégiát követsz. Az alábbiak felhasználásával te is kialakíthatod a saját stratégiád, hogy még többet hozz ki a kezdő tőkédből, és megpróbáld elkerülni a legnagyobb veszteségeket.

Csapatok megismerése: A beltéri foci technikás sport, melyben kiemelkedő szerepe van a játékosoknak a tudásának és formájának. Emiatt folyamatosan nyomon kell követned a sportág híreit és újdonságait, a sérüléseket és a hosszabb kihagyás után visszatérőket, a csapatok statisztikáit és az egymás ellen játszott eredményeiket. Ez sok tenni való, de csak így tudsz megalapozott döntéseket hozni, hogy minél jobban kizárd a meglepetéseket.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Odds összehasonlító oldalak igénybe vétele: Semmi sem tiltja, hogy több online fogadóirodát használj fel a tétjeid megtételéhez. Hogy könnyedén megtudd, hol kínálják a legjobb nyereményszorzókat, odds összehasonlító oldalakat használhatsz. Ezek megmutatják, hogy egy sportág megadott eseményére és piacára melyik bukméker kínálja a legjobb lehetőségeket, ez nagyban megkönnyíti a dolgod.

Használj kisebb téteket: A beltéri foci nagyon kiszámíthatatlan, emiatt nem érdemes nagyobb téteket feltenned a fogadás során. A bankroll menedzsment segít a kereted megfelelő szinten tartásában, amikor nyersz, növelheted a tétjeidet, veszteségek esetén pedig kisebb tétekkel játssz.

Előnyök és hátrányok a beltéri focira való fogadás során

A beltéri focira történő fogadás során számos előnnyel találkozhatsz, de persze nem szabad megfeledkezni a néhány hátrányról is. Ezekről átfogó képet kapsz, ha elolvasod az alábbi szekciót, amit nem szabad kihagynod, hiszen így kisebb eséllyel érted meg, hogyan tehetsz profitábilis fogadásokat.

Melyek azok az előnyök, amelyek miatt olyan vonzó a beltéri foci fogadás?

Dinamikus játék, gyors fogadások: A beltéri foci dinamikus, gyorsan követik egymást az események. Ennek köszönhetően nagyon sok fogadási lehetőséged adódik az online fogadóirodáknál, a legkülönfélébb piacokon. Az élő fogadásnak is ideális terepe ez a pörgős sportág.

Magas odds-ok: Sokféle piac kockázatosnak számít, mivel nehéz eltalálni, hogy melyik kimenetel lesz végül a nyertes. Ha te szeretsz kockáztatni a magasabb nyeremények érdekében, akkor mindenképpen ajánlott szétnézned a kínálatban.

HotBet Bónusz

Sokféle esemény: A beltéri foci a világ egész területén kedvelt, ezért a nemzetközi megmérettetések mellett sokféle nemzeti bajnokság ajánlataiból választhatsz. Az egyes holtszezonbéli időszakokra pedig a barátságos mérkőzések és a speciális fogadási lehetőségek nyújtanak kínálatot.

Alacsony tétekkel is játszhatsz: Ebben a sportágban jellemzőek az alacsony tétek is, így, ha nincs nagy kezdő tőkéd, akkor is szerencsét próbálhatsz. Ha pedig kockázattűrő vagy, a magasabb nyereményszorzók segítségével akár nagyobbat is kaszálhatsz.

Izgalmas mérkőzések: Bár a sportfogadás lényege elsősorban a szerencsejáték, azért nem mellékes, hogy jól szórakozol-e a meccset követve. A beltéri foci pedig valóban nagyon izgalmas.

Mindenképpen ismerkedj meg a hátrányokkal is, mielőtt pénzt teszel fel

Sérülések gyakorisága: A kis területen játszott, nagy iramú sport miatt sok a sérülés, egy favorit játékos kidőlése pedig teljesen felrúghatja a stratégiádat.

Kevesebb szakmai anyag áll rendelkezésre: Bár ennek a csapatsportnak a népszerűsége folyamatosan nő, még mindig messze van a foci, kosárlabda, kézilabda vagy más, fő sportágak népszerűségétől. Emiatt főleg a kisebb bajnokságok vagy barátságos mérkőzések miatt nehezebb olyan infót találni, amelyekkel megalapozottan fogadhatsz.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok: beltéri foci fogadás tudnivalók

Ebből a cikkünkből sem maradhat ki a gyakran ismételt kérdések rész, hogy még több tudásanyag álljon rendelkezésedre a témában. Ismerd meg a kérdéseket és a rájuk adott válaszokat:

Krikett fogadás

Hogyan lehet tuti biztos beltéri fogadásokat kötni?

Biztos fogadás egyik sportban sincs, ez alól nem kivétel a beltéri foci sem. Még a leginkább papírforma eredmények is bármikor borulhatnak egy sérülés miatt, emiatt csak akkora összegeket tegyél fel, melyek elvesztése még nem borítja fel a költségvetésed.

Hogyan lehet növelni az esélyeket az erre a sportágra feltett téteknél?

Megalapozottabb téteket tehetsz, ha naprakész infóid vannak a csapatok és a játékosok állapotáról, a sérülésekről, a visszatérőkről és a csapatok egymással szembeni statisztikáiról.

Vannak magyar fogadási piacok a beltéri foci esetén?

Igen, Magyarország sem kivétel, amikor a beltéri foci népszerűségéről írtunk. Ennek megfelelően, találhatsz olyan fogadóirodákat, ahol magyar csapatok meccseire fogadhatsz. Ajánlott több bukmékernél is fiókot nyitni, és figyelni az aktuális ajánlatokat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Meg lehet fogadni egy mérkőzést több bukmékernél is?

Igen, meg lehet, ráadásul egy népszerű fogadási stratégiának számít a bukmékerek kínálatának összehasonlítása. Ezek a cégek ugyanis egymással is versenyeznek az ügyfelek megszerzésében, ezért különféle promóciókat indítanak, és eltérő nagyságú nyeremény szorzókat kínálnak.

Ha több oldalt is összehasonlítasz, akkor megtalálhatod, melyik nyújtja a legmagasabb odds-ot. Egy meccset akárhány oldalon megtehetsz, csak a rendelkezésedre álló pénzösszegre és a felelősségteljes szerencsejátékozásra kell odafigyelned.

Összefoglalás

A beltéri foci fogadás egyre nagyobb számban érhető el az online fogadóirodáknál, köszönhetően a sportág növekvő népszerűségének, és az internet előnyeinek. A fenti, részletes cikkből nagyon sok mindent megtudhattál, többek között azt, hogy hogyan tehetsz fel tétet egy ilyen mérkőzésre, és hogyan alakíthatod ki a saját stratégiádat.

Ha a fenti tudást megfelelően kezeled, rendszeresen tájékozódsz a csapatok és a játékosok aktuális állapotáról, illetve figyelsz a bankroll menedzsmentre, akkor mindened adott az okos játékhoz. Természetesen 100%-ban biztosra sohasem mehetsz, de növelheted a nyerési esélyeid, és megpróbálhatod elkerülni a legnagyobb veszteségeket az e-szerencsejáték területén.

Amennyiben pedig így teszel, akkor a beltéri foci fogadás nem csak izgalmas nyerési lehetőségeket kínálhat, de a csapatok játékának követésével még felhőtlenül is szórakozhatsz.

Utolsó frissítés: 05/04/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Beltéri foci fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli