Botola fogadás – Top 10 oldalak

A Botola fogadás legfontosabb részleteit fogjuk bemutatni. Cikkünket figyelmesen végigolvasó olvasóink lelkes kezdőből közeéphaladó sportfogadóvá érhetnek. Profivá pedig majd gyakorlattal válhatsz, hogyha meg is kezded a Botola fogadást és a saját stratégiádat alakítod ki, ami tökéletesen illeszkedik hozzád. Mi erre csak buzdítani tudunk, és ha szeretnél elindulni az úton, ami nyereményekkel van kikövezve, akkor olvass tovább bátran!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Botola fogadás alapjai

Ahhoz, hogy sikeresen képbe kerülhessünk a Botola fogadás lényegével, érdemes megismerkednünk a bjanokság megalapítási körülményeivel, történelmével, lebonyolítási rendszerével és persze a legjobb játékosokról és csapatokról sem szeretnénk megfeledkezni. Szóval a sikeres marokkói foci fogadás érdekében ezekről lesz most szó, már kezdjük is!

A legjobb sportok

Így kezdődött minden

A Botola Pro egy viszonylag idős rendszer: már 1915-ben megalapították, ám akkor még marokkói foci bajnokság néven. Botola néven 1956 óta létezik a megújult Botola Pro. Szponzorációs okok miatt több neve is volt a sorozatnak, 2023-ban a liga teljes, hivatalos neve Botola Pro Inwi. Mára a Botola Afrikáa három legerősebb bajnokságának egyike, ezt számos címmel bizonyítja is a liga.

A lebonyolítási rendszer

Magyar zászló

A Botola Pro Inwi egy 16 csapatos bajnokság. A Marokkói Labdarúgó Szövetség szervezi a sorozatot. Mindez sima bajnoki rendszerben történik, azaz minden csapat midnenkivel játszik két meccset. Egyet hazai pályán, egyet pedig idegenben. Így egy Botola Pro szezon 30 mérkőzésből áll minden csapatnak.

A foci hagyományaihoz hűen a győzelem három, a döntetlen 1, a vereség pedig 0 pontot ér. Aki a szezon végén a legtöbb pontot szerzi, az a bajnok. A Botola bajnoka és második helyezettje kivívja az indulás jogát az Afrikai Bajnokok Ligájában, míg a 3. Helyezett a kupagyőztessel karöltve indulhat a Konföderációs Kupában. Az utolsó két helyezett kiesik, helyüket a másodosztály 1. illetve 2. helyezettje veszi át.

A legjobbak

Marokkó messze legsikeresebb klub csapata kétség és kérdés nélkül a Wydad Athletic Club. Ezt egyszerbben csak Wydad Casablancának szokták hívni. A Wydad 12× zárt a bajnokság második, és 22 alkalommal az első helyén.

Legnagyobb kihívójuk a Raja Clu Athletic, akik 12× hódították el az arany- és az ezüstérmet egyaránt. Az AS FAR is közel van hozzájuk, ők 12× voltak bajnokok, hétszer pedig másodikok, legutóbb 2008-ban tudtak nyerni. A cívédő jelen pillanatban is a rekorder Wydad AC.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Botola fogadási piacok

Hogy profivá válhass a Botola fogadásban, ahhoz érdemes tökéletesen ismerni a legnépszerűbb fogadási piacokat is. Mi most ebben szeretnénk segíteni. Ezeket az ajánlatokat keresd, hogyha marokkói foci fogadásra adnád a fejed. 

 1. Végső győztes. A hosszú távú fogadási piacok közül ez a legnépszerűbb. Itt a szezon elején, vagy akár a közepén tippelheted meg, hogy ki is fogja megnyerni végül a bajnokságot. Minél korábban adod fel a szelvényt, annál jobb oddsokat találhatsz, de persze információ hiánnyal is küszködhetsz még, ha túl korán hozod meg a fontos döntéseket…
 2. Hendikep fogadás. A marokkói fociban komoly különbségek vannak a legerősebb és a leggyengébb csapatok között. Ez az oddsokon is meglátszik: az erősebb csapat alacsony oddsot kaphat. Ezt hendikep fogadással tudod izgalmasabbá tenni. Ilyenkor a győzelem (vagy épp a vereség) mértékére fogadsz, nem pedig a tényére. Mintha előre előnyt adnál az egyik csapatnak, és onnan indítanád a mérkőzést.
 3. 1X2. Ha nincs akkora különbség a két csapat között, akkor érdemes lehet fogadni az 1X2 piacon. Ez a hagyományos foci fogadási piac: az 1 a hazai, a 2 pedig a vendég csapat győzelmét, míg az X a döntetlent jelöli. Csak a rendes játékidő végeredménye számít. Háromesélyes fogadásról van szó, ezek közül pedig csak eggyel nyerhetsz.
 4. Félidő/eredmény fogadás. A félidő/eredmény fogadás egy kifizetődő fogadási piac a marokkói élvonal tekintetében. Ilyenkor meg kell tippelned, hogy mi lesz a félidő és mi lesz végül a rendes játékidő végeredménye. Ha mindkettőt sikeresen megtippeled, akkor megnyerted a fogadást. Hatesélyes fogadási piac, egyetlen nyerő kimenetellel, tehát a nyerési esélyeid eléggé alacsonyak, de az oddsok kárpótolnak cserébe.

Élő Botola fogadás

A Botola fogadás nagy előnye, hogy nem csak hosszú és rövid távú fogadásokat köthetsz, hanem élőben, valós időben is fogadhatsz. Ennek az információ többlet a nagy előnye. Ilyenkor ugyanis gyorsabban reagálhatsz az éppen zajló eseményekre, mint ahogy a fogadóiroda tudnia.

Így pedig kihasználhatod az esetlegesen amgasan ragadt oddsokat, és akár nagyobb nyereményeket zsebelhetsz be. Persze főleg akkor jó az élő fogadás, ha nézni is tudod a mérkőzést…

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Botola élő közvetítés

A legjobb online sportfogadás oldalakon élő közvetítési lehetőség is jár az élő fogadási opció mellé. Ilyenkor az élő fogadási szekcióban statisztikai adatok és elemzések, na meg persze fogadási piacok mellett egy kiijelzőt is láthatsz, amin megy az adott mérkőzés, amire épp foagdni készülsz.

Ez egy teljesen legális módja annak, hogy online Botola live streamet találj magadnak. Gyakran akár még HD minőségben is élvezheted a marokkói élvonal legszínvonalasabb rangadóit, és persze nyerhetsz is ezek segítségével egy komolyabb összeget. Vagy többet.

A legjobb fogadóirodák

Az az alap feltevés, hogy csak megbízható és hiteles oldalra regisztrálj. Ha nálunk találod meg életed fogadóirodáját, akkor nincs miért aggódnod mert mi csak ilyen oldalakat reklámozunk. Viszont, ha mégis különutas politikát folytatnál, akkor mindenképp olyan oldalt válassz, ami rendelkezik a szükséges szerencsejáték engedélyekkel, hitelességi bizonyítványokkal, stb.

Mi már utánanéztünk ezeknek sok oldalon, és a legjobbakat listáztuk, hogy Nektek már ne kelljen. Ezen felül pedig az alábbiakra érdemes odafigyelni:

 • Bónuszok és fogadási ajánlatok. Ahova regisztrálsz, ott péénzt is időt fogsz tölteni és költeni. Ezért cserébe legyenek elvárásaid. Jó, ha ezért megjutalmaz a bukméker különböző ajánlatokkal és ajándékokkal. Kérj üdvözlő bónuszt, ingyenes fogadásokat, újratöltő bónuszokat, sportfoagdási jackpotokat, stb. Minél több ajánlatot kapsz, annál jobb fogadóirodát nézel. Hosszú távon megéri egy bónuszoktól hemzsegő oldalon játszani. Persze nézd meg a forgatási követelményeket is…
 • Dizájn és kezelhetőség. Apróságnak tűnik, de mégis fontos. Olyan bukméker oldalra regisztrálj, amire ránézel, és azonnal ki is tudsz igazodni rajta. Ha a Te logikádat követi az oldal, akkor könnyű dolgod lesz. Sok online fogadóiroda túlbonyolítja a kezelőfelületét, ezeken pedig a játékos is nehezen igazodik ki. Keress olyat, amin nem erőfeszítés, hanem élmény a böngészés. Ugyanez igaz a mobil verzióra is
 • Oddsok, élő fogadás, élő közvetítés. Mit ér a Botola fogadás élő fogadási opció nélkül? Sokat persze, de mégis csak dob az élményen, hogyha élőben is fogadhatsz a marokkói ligára. Főleg ha nemcsak hogy fogadhatsz rá, de még nézheted is a mérkőzéseket. Ha pedig még az oddsok is jobbak, mint a többi bukmékernél, akkor főleg megfogtad a isten lábát. El ne ereszd: regisztrálj és már indulhat is a Botola fogadás!
HotBet Bónusz

A Botola fogadás top tippjei és trükkjei

Ha már tényleg csak pár tippre van szükséged ahhoz, hogy belefogj végre valahára a Botola fogadásba, akkor most megosztanánk veled három olyan tanácsot, amiket mindig és minden körülmények között érdemes lesz betartanod. Íme a top tippjeinket a minél sikeresebb fogadási élmények érdekében!

 1. Mindig alaposan járj utána a tényeknek. Gyűjts annyi információt, amennyit csak fizikailag képes vagy. Ismerd meg a játékosokat, az edzőket, a csapatokat, mindent és midnenkit. Tudj meg mindent a teljesítményekről, formákról, sérülésekről, a legfrissebb csapat körüli hírekről. Minél többet tudsz, annál jobban fogod tudni megtippelni a várható eseményeket. Az információ szerzés a sikeres sportfogadás legfontosabb titka.
 2. Ne félj a statiszika elemzéstől. Nézz meg mindent a pályára lépő csapatokról. Nézz utána annak, hogy hány gólt kaptak, hányat lőttek, kik lőtték, melyik védő hibázik gyakran, játszik-e épp a gyenge láncszem… Hasonlítsd össze a játékosokat és a csapatokat is. Elemezd az erőssegeket és a gyengeségeket, majd vesd össze a kettőt, így hozva meg a helyes fogadási döntést.
 3. Fogadj felelősségteljesen és higgadtan. Online szerencsejáték esetében mindig ezt tartsd szem előtt. Nem szabad olyan pénzzel fogadni, ami a nap végén hiányozna a pénztárcádból. Csak úgy játssz, hogy az játék legyen és maradjon. Ha már többnek érzed ennél, akkor inkább pihenj egyet, ne erőltesd, ne hajszold magad hibába. Játssz higgadtan és megfontoltan. Határozd meg a fogadási költségvetésedet és ragaszkodj hozzá. Állítsd be a befizetési korlátokat. Ne tegyél fel több pénzt annyál, amit nyugodt szívvel veszíthetsz el.

A Botola fogadás gyakran ismételt kérdései

introA fentebbiekben igyekeztünk megválaszolni minden kérdést, ami csak felmerülhet a Botola fogadással kapcsolatban. Top oddsok, bukmékerek, stb. Az alábbiakban még összegyűjtöttünk néhány kérdést, amiket olvasóink – ti – szerette(te)k volna megtudni. Íme, a válaszaink!

Labdarúgó stadion 7

Mit jelent a Botola kifejezés arabul?

A Botola szó szerinti fordítása így hangzik: a marokkói bajnokság. A Botola Pro a marokkói elsőosztályú labdarúgásra utal.

Mi a marokkói labdarúgó bajnokság teljes, hivatalos neve?

A marokkói bajnokság a Botola, teljes nevén Botola Pro. Jelenleg a bajnokság főszponzora miatt a sorozat hivatalos neve Botola Pro Inwi. Az Infi Marokkó legnagyobb telekommunikációs vállalata.

Kik a Botola Pro legjobb játékosai?

A Botola Pro történelmének legjobb góllövői sorrendben Mouhssine Iajour, Zakaria Hadraf és Mehdi Naghmi. Utóbbi 214 meccsen 66 gólos, míg a második helyezett 303 meccsen 72 találatot jegyez. A legjobb gólt pedig Iajour szerezte, ő 197 mérkőzésen talált be 85 alkalommal, mindezt 5 különböző klub színeit képviselve.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna összefoglaló írásunk a Botola fogadás minden fontos pontjáról. Bízunk benne, hogy cikkünket figyelmesen és alaposan végigolvasva nem maradt benned kétely és már tudod, mi alapján és merre érdemes elindulni a Botola fogadás érdekében.

A legjobb bukikat is megtalálhatod, és már azt is tudod, hogy melyik fogadási piacok a leginkább kifizetődőek marokkói foci fogadás közben. Már csak egy maradt hátra: hogy játszani kezdj. Mi pedig sok sikert kívánunk mindehhez előre is!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Botola fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli