Brimstone Cup fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság egyik jól ismert összecsapása a Brimstone Cup, mely már több, mint két évtizedes múltra tekint vissza. Természetesen az online fogadóirodák is rákaptak, és a többi MLS rangadóhoz hasonlóan ezt az eseményt is beillesztették a kínálatukba.

Ha te is a Brimstone Cup fogadás miatt vagy itt, akkor jó helyen jársz, hiszen ebben a cikkben részletesen megismerheted, mit is hívnak így, és mely csapatok érintettek benne. Jó tanácsokat kapsz majd a fogadásaid elvégzéséhez és a saját stratégia kialakításához. Végül pedig, megtudhatod, hogy a többi fogadó milyen kérdéseket tesz fel a leggyakrabban ebben a témakörben.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Brimstone Cup? Mit kell tudni róla, mielőtt megjátszanád a tétjeidet egy online fogadóirodánál?

A Brimstone Cup egy focitrófea, melyet minden évben a Major League Soccerben, az Észak-Amerikai labdarúgó-bajnokságban játszó két csapat összecsapásai alapján osztanak ki. A Chicago Fire FC és az FC Dallas egymás ellen játszott mérkőzéseiről van szó, akik a meccsek végeredménye alapján pontokat kapnak.

Az év végén pedig megnézik, ki szerzett több pontot, és az kapja a kupát. Ha véletlenül döntetlen a pontok száma, akkor a kupa az előző évi győztesnél marad. A pontok gyűjtése nem csak az MLS reguláris szakaszában történik, hanem ide kell számítani azokat az eredményeket is, ahol a két csapat egymásba akad a playoff vagy az US Open Cup eseményein.

A legjobb sportok

A Brimstone Cup trófeát a két ellenfél csapat szurkolói csoportjai, a Section 8 és az Inferno alapította meg. Ők egyáltalán nem állnak ellenségesen egymáshoz, hanem a foci szeretete miatt az 1990-es évek végén felkérték az R.S. Owen Corporation-t, hogy hozzon létre egy átadható trófeát. Ez el is készült, és mindenkinek elnyerte a tetszését, hiszen a tervező cég felelős már 40 éve az Oscar díjak trófeáiért, így nagy tapasztalata gyűlt fel.

Bár hivatalosan 2001 óta osztják ki Brimstone kupát, nem hivatalosan már 1998 óta megrendezték, az első három nem hivatalos összecsapást a Chicago Fire nyerte. Azóta a Dallas került előnybe, kb. másfélszer annyi alkalommal elnyerve a díjat. Ismerd meg a két csapatot is, hiszen a Brimstone Cup fogadás során alapvető behatásul lesz arra, hogy a fogadási szelvényed győztes lesz vagy sem:

Chicago Fire FC – a férfiak vörösben, akik már negyed százada ott vannak a legjobbak között

Magyar zászló

A Chicago Fire Football Club amerikai focicsapat otthona Chicago, és 1997-ben alapították meg. Színe a kék-vörös, otthona pedig a 61500 szurkolót fogadni tudó Soldier Field stadion.

A nevét a nagy chicago-i tűzvészről kapta, mivel ennek emlékére vette fel az elnevezését a 126. évfordulón. Többszörös MLS Cup, U.S. Open Cup győztes, érdemes rájuk odafigyelni.

Becenevüket, a férfiak vörösbent azért kapták, mert a megalapításkor egy keskeny csíkot kivéve a mellrészen, a teljes mez vörös volt. Napjainkra ez többször változott, míg mára a teljes mez kék, kivéve a lábszárvédőket, melyek megmaradtak az eredeti színben.

FC Dallas – a Hoops csapat, Texas szívéből érkezik el hozzád

A Football Club Dallas amerikai profi focicsapat otthona a Dallas-Forth Worth városkomplexum, és 1995-ben alapították meg. Elindulásakor a Dallas Burn nevet kapta, melyet 10 év után hagyott el. Otthona a 19000-es férőhellyel rendelkező Toyota Stadium.

A színei a vörös-kék, az első mezeken még egy tüzet lövellő fekete musztáng is szerepelt. Amikor A 2000-es évek közepén stadiont váltottak, akkor került a színek közé a fehér, melyet lassan elhagytak az évtized végére. Napjainkban a vörös és a kék szín dominál a megjelenésükben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a Brimstone Cup fogadás az online bukmékerek oldalain?

Ha téged is a Brimstone Cup fogadás érdekel, akkor a tétek megtételéhez szükséged lesz egy online fogadóirodára. Ehhez válassz az általunk ajánlott helyek közül, csak kattints a neked tetsző bukmékerre a listánkban!

Amint átkerülsz a fogadóiroda weboldalára, ott a regisztráció gombra kattintva indíthatod el a jelentkezési folyamatod. Csak pár adat megadására és néhány kattintásra van szükséged ahhoz, hogy elkészüljön a fiókod, és bármikor tétet tehess a neked tetsző eseményekre.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A Brimstone Cup fogadás előtt be kell jelentkezned a bukméker fiókodba, és ott az Észak-Amerika vagy az USA kategóriát választanod. Ha sportágak szerint is rendezve van a lista, akkor a Labdarúgás kategóriát válaszd, majd ezen belül Amerikát.

Itt fogod megtalálni a Brimstone Cup kupát, és ezt megnyitva eléd tárul az összes olyan fogadási lehetőség, mely éppen abban a pillanatban elérhető. Egy-egy opciót általában az odds-ra kattintva tudod rátenni a fogadószelvényedre.

Ha a szelvényen lévő összes tipped helyes, akkor a megjelölt várható nyereményt kapod. Ha egy vagy több tipped helytelen, akkor a legtöbb esetben elbukod a téted.

Milyen fizetési módokat használhatsz az online fogadóirodákban?

A Brimstone Cup fogadása fizetési módokat tekintve hasonló a többi, elérhető focibajnokság vagy kupa esetében használható módokhoz. Azt ugyanis, hogy milyen módon fizethetsz be a buki fiókodba, az online fogadóiroda határozza meg. Az elérhető módok listája ráadásul gyakran függ attól is, hogy melyik országból játszól.

Általában lehetőséged van banki átutalással pénz befizetni, vagy a betéti- illetve hitelkártyádat felhasználni a tranzakcióhoz (pl. Visa, Mastercard). Az előre feltölthető kártyák (pl. Paysafecard) vagy az e-pénztárcák (pl. Skrill, Neteller) is népszerű opciónak számítanak a fogadók között.

1Bet Bónusz_3

Ma már nagyon sok legális fogadóiroda is elérhetővé teszi a kriptopénzek felhasználását a befizetésekhez. Ezek között ott van a Bitcoin és az Ethereum, de számos más is, mint például a Ripple, a Zcash vagy a Litecoin.

Attól, hogy kriptopénzzel fizetsz be, még ugyanúgy át kell esned a játékosazonosítási eljáráson az első nyereményed kiutalása előtt, mint más fizetési módoknál, és nem maradhatsz névtelen. Erre a legálisan működő sportfogadó irodákat a törvények kötelezik.

Gyakran ismételt kérdések a Brimstone Cup fogadás témakörben – itt most a válaszokat is megtalálod

Ha mindig is kíváncsi voltál arra, mások mire keresnek rá a Brimstone Cup fogadás témakörben, akkor a következő rész biztosan felkelti az érdeklődésed. Itt ugyanis nem csak a leggyakrabban előkerülő kérdések jelennek meg, hanem a rájuk adott válaszok is.

Melyik szövegségi vagy állami szervezet felelős a Brimstone Cup kupáért?

Egyik sem, mivel a két résztvevő csapat szurkolói állapodtak meg egymással a trófea megalkotásában, és évenkénti odaítélésében. Valójában más MLS csapatoknak nincs is köze a kupához, csak a Chicago Fire FC-nek és az FC Dallas-nak.

Milyen gyakran rendezik meg ezt a kupát?

A Brimstone Cup nem hagyományos kupa, hanem a két csapat egymás ellen játszott eredményeit értékeli az adott évben. Nem csak az alapszakasz, hanem a rájátszás mérkőzéseit is figyelembe veszi, és a két formáció közül az kapja meg a kupát, amely több pontot szerzett. Ha döntetlen alakul ki a pontversenyben, akkor az előző évi nyertes tarthatja meg a trófeát.

Honnan tudhatom, hogy már lehet fogadni az aktuális évi Brimstone Cup-re?

A fogadóirodák már egészen korán, az évad elején megnyitják a fogadási lehetőségeket. Ha időben lépsz, akkor nagyon jó nyereményszorzókat is kifoghatsz, míg év közben a csapatok egymás elleni eredményeit is leköveti az odds. Az egyes mérkőzések eseményeire is gyakran lehet tétet tenni, míg magára a kupa végeredményére is.

Labdarúgó stadion 7

Mire kell figyelni a tétek megtétele előtt?

A legfontosabb, hogy képben legyél az FC Dallas és a Chicago Fire FC játékosainak aktuális állapotával. Mindig vannak olyan játékosok, akik éppen nem játszhatnak valamilyen eltiltás miatt, mások lesérültek, megint mások épp most térnek vissza a pályára. Mindkét csapatnak aktív közösségi média felületei vannak, ahol nagyon sok infót begyűjthetsz. Alternatívaként olvashatod a nagyobb szakportálok cikkeit, akik minden összecsapás előtt esélylatolgatást végeznek.

Csak amerikai dollárban lehet fogadni az amerikai mérkőzésekre?

Nem, azt mindig a fogadóiroda határozza meg, hogy milyen pénznemeket használhatsz fel a weboldalán. Ezek között gyakran megtalálhatók a dollár, az euró és a font, de nem ritka a magyar forint sem.

Általában a fiókod pénznemében kell befizetned, és ebben is fizetik ki a nyereményeid, ha más pénznemet használsz, arra esetleg pénzváltási díjakat számíthatnak fel. Azt is fontos tudnod, hogy a legtöbb esetben ugyanazt a fizetési módot kell felhasználnod a nyereményed kiküldésére, melyben keresztül befizettél.

Melyik csapat az esélyesebb a két formáció közül?

Ha a statisztikákat nézzük, az FC Dallas nagyjából másfélszer annyit mérkőzést nyert meg, mint az ellenfele. Ez azonban nem jelenti azt, hogy biztos befutónak számít, hiszen mindig az aktuális forma számít az összecsapásokon. Mindenképpen informálódj a játékosok állapotáról, és ennek megfelelően tedd meg a tétedet!

Fizikailag is létezik a Brimstone Cup trófeája?

Igen, a trófea egy eléggé méretes serleg, rozsdamentes anyagból. Két fülén a két csapat egy-egy sálja van általában felkötve, míg talapzatán egy idézet található Vergilius tollából, angolra fordítva. A trófeát minden évben ünnepélyes keretek között adják át, és a következő évi átadóig a győztes csapat felelőssége a felügyelete.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mekkora odds-okra lehet számítani a Brimstone Cup fogadás során?

Az aktuálisan elérhető odds-okat mindig a csapatok állapota, az esemény bekövetkezésének valószínűsége és más dolgok határozzák meg. Emiatt nem jelenthető ki, hogy magasabb vagy alacsonyabb nyereményszorzókkal találkozhatsz a két csapat mérkőzései során. Mindig akkora téteket tegyél, melyek esetleges elvesztését még megengedheted magadnak, függetlenül az odds-ok nagyságától!

Összefoglalás

Az Észak-amerikai labdarúgó mérkőzések között az FC Dallas és a Chicago Fire FC összecsapásait mindig nagyon sok rajongó követi, nem hiába hoztak létre a legnagyobb szurkolói csoportok még külön trófeát is a rangadókra.

Ha téged is érdekel a Brimstone Cup fogadás, akkor ebben a cikkben minden szükséges információt megtalálhattál hozzá, így most már felkészültebben teheted meg a tétjeidet. Csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, hozd létre a fiókodat, és nézd meg, éppen milyen fogadási lehetőségek érhetők el ezen a területen.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Brimstone Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli