California Clásico fogadás – Top 10 oldalak

Amikor az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokságról van szó, akkor Kalifornia sem maradhat ki a híres rangadók sorából. A California Clásico pont erről szól, hiszen két csapat feszül egymásnak ezeken a mérkőzéseken, hogy minden évben eldöntsék, melyikük a jobb.

Ha téged kifejezetten a California Clásico fogadás érdekel, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben ugyanis áttekintjük, miről szól ez a trófea, hogyan lehet rá fogadni, és milyen egyéb dolgok léteznek a témában, melyeket a javadra fordíthatsz az online fogadóirodák felületén.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a California Clásico, és hogyan lehet rá fogadni a legjobb online bukmékerek oldalain?

A California Clásico két profi focicsapat összecsapásairól szól, melyek mind a Major League Soccer keretein belül játszanak. Ez a két együttes az LA Galaxy és a San Jose Earthquakes, és mérkőzéseik már az egyik legrégebbi időkre visszanyúló egymásnak feszülés az amerikai foci történetében.

A legjobb sportok

Már 1996-ban, a Major League Soccer elindulásakor jelen volt a két csapat, és megmérettetésük nézőszám rekordot hozott San Jose városának. Ahogy más hasonló trófeák esetében is, minden évben az nyeri meg a Clásico-t, amelyik a legtöbb pontot szerzi az egymás ellen vívott meccseken az év során. 2000-ig a döntetlennel végződő meccsek után büntetőrúgások következtek, ahol a nyertes csapat egy pontot kapott.

Azóta ezek elmaradnak, és döntetlen esetén mindkét csapat 1-1 ponttal lesz gazdagabb a California Clásico szempontjából. Mielőtt azonban megnéznénk, hogyan tudsz téteket tenni erre az trófeára, érdemes közelebbről is megismerni a két egymásnak feszülő csapatot.

Los Angeles Galaxy – a fehérben játszó klasszikus

Magyar zászló

A Los Angeles Galaxy csapatát 1994-ben alapították meg, otthona a 27000 főt befogadni képes Dignity Health Sports Park stadion. Olyan nagyágyúk szponzorálták már, mint a Nike, a Budweiser, az Adidas és a Herbalife. Az idők során rezidens volt már a Rose Bowl és a Titan Stadium stadionokban is, míg 2003-ban átkerült a mostani helyére.

Jól ismert figurája, Cozmo minden meccse előtt felpörgeti a közönséget, így a szurkolók igen csak felfokozott állapotban várják a gólokat. A fogadás során ezt a tényt is mindig vedd figyelembe, hiszen főleg hazai pályán számít sokat a lelkes rajongótábor. David Beckham itt töltötte el karrierje utolsó 5 évét, mielőtt végleg visszavonult 2013. májusában.

San Jose Earthquakes- a kék-fekete csapat a PayPal Parkból

Hasonlóan híres a San Jose Earthquakes is, melyet szintén 1994-ben alapítottak meg. Otthonául a 18000 rajongót fogadni képes PayPal Park stadion, mely előtt rezidens volt a Stanford Stadiumban, az Oakland-Alameda County Coliseumban, a Spartan Stadiumban, a Buck Shaw Stadiumban és a Levi’s Stadiumban.

A leghíresebb szurkolócsapatai közé tartozik a San Jose Ultras, a Club Quake, a Soccer Silicon Valley, a The Cashbah, a The Fautline és az Epicentro74. Ezt az együttest is számos híres multi támogatta, közöttük olyan nevekkel, mint a Honda, a Yahoo! Sports, a Clover, a PayPal, a Wells Fargo vagy az Amway.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a California Clásico fogadás a legjobb bukmékerek kínálatában?

Ahhoz, hogy a California Clásico fogadás lehetőségével élj, mindenképpen rendelkezned kell egy fiókkal valamelyik online fogadóiroda oldalán. Ma már regisztráció nélkül nem tehetsz meg tétet legális oldalon, ezért válassz egy helyet az általunk ajánlott listából, és kezdd meg a regisztráció lépéseit.

Ehhez pár percre van szükséged, miközben megadod adataidat, és megerősíted a beírt e-mail címet. Miután ez kész, a felhasználóneveddel és jelszavaddal már be tudsz lépni a fogadóiroda felületére.

A California Clásico fogadás általában a bukmékereknél a Labdarúgás kategóriában található, azon belül is az USA alkategóriában. Itt már láthatod azokat a fogadási lehetőségeket, melyek a Clásico-hoz kötődnek, és éppen elérhetők. Neked nincs más teendőd, mint összeválogatni azokat az opciókat, melyek a számodra a legjobban megfelelnek.

A tét megadása után már láthatod, hogy mennyi lesz a várható nyereményed, és az elküldés gombbal játékba küldheted a fogadási szelvényed. Akkor nyersz, ha a megtippelt dolgok mindegyikét eltalálod.

Milyen stratégiával teheted még jobban megtérülővé a tippjeid ezeken a rangadókon?

Komoly sportfogadó nem tesz tétet a megfelelő stratégia kialakítása nélkül, hiszen ennek elmulasztása egyet jelentene a pénz kidobásával az ablakon. Ha te is megalkotod a saját szisztémádat, azt utána minden alkalommal bevetheted a sportfogadás során.

Ismerd meg a két csapatot, a korábban egymással játszott előzményeket, és hogy melyik csapatnak milyen stílusú játék áll jól. Ezekből a jelekből már következtetni tudsz pár alap tényre, amit figyelembe vehetsz a téted megrakásakor.

Mindkét csapat aktív a közösségi médiában, nem csak együttes szinten, de a játékosok is rendelkeznek saját brand felületekkel. Ide tartozik a Facebook, a YouTube, a TikTok, az Instagram, a Twitter és számos más még. Ha ezekre feliratkozol, és bekapcsolod az értesítőket, akkor a legkisebb hírekről sem maradsz le, és szuper tájékozott leszel. A csapatok aktuális állapotának felmérésével pedig biztosítani tudod, hogy a lehető legtöbbet hozod ki a pénzedből.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Soha ne tedd fel az összes pénzed egyetlen California Clásico fogadás során, hiszen mindig lehetnek balesetek, sérülések vagy más, előre nem látható dolgok. Ezeken még a leginkább biztosnak tűnő fogadások is elbukhatnak, ezért a téted csak akkora legyen, hogy ne fájjon, ha mégsem nyersz.

Használd ki azt a tényt is, hogy az online fogadóirodák hatalmas versenyben vannak az ügyfelek kegyeiért. Regisztrálj több bukmékernél is fiókot, így mindig ott tudod megtenni a fogadásod, ahol a legjobb nyereményszorzókat kapod.

Egy extra tipp, gondolkozott el azon, hogy felhasználod-e az online fogadóirodák által kínált promóciókat. A regisztrációt követően jogosulttá válsz az üdvözlő csomagra, melynek a legtöbbször része egy nagylelkű befizetési elérési bónusz, például 100%, 200 EUR értékben.

Ez azt jelenti, hogy a befizetéseddel megegyező bónusz összeget kapsz ajándékban, maximum 200 euróig. De emellett gyakori még az ingyenes fogadás is, mellyel szintén az új tagokat köszöntik a bukik. Hátránya az ingyen pénznek, hogy megadott alkalommal meg kell tenned a befizetésed és az ajándék összegét, mielőtt a maradéka és a vele elért nyeremények kiutalhatóvá válnak.

Gyakran ismételt kérdések a California Clásico témában és az online fogadóirodáknál végzett fogadásokkal kapcsolatban

Ez a cikk nem is lehetne teljes, ha nem tartalmazná a témában leggyakrabban felbukkanó kérdéseket. Ha átolvasod ezeket, akkor tovább bővítheted ismereteidet, és felhasználhatod az új infókat a fogadások során.

HotBet Bónusz

Melyik bajnokság része a California Clásico?

A Clásico nem egy bajnokság vagy kupasorozat, hanem a két csapat, a Los Angeles Galaxy és a San Jose Earthquakes egymás elleni mérkőzéseiről szól az adott évben. A csapatok pontokat kapnak a végeredmény függvényében, és a szezon végén az kapja meg a trófeát, amely több pontot szerzett. Az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság csapatainak ehhez nincs köze.

Mi a különbség a California Clásico és az El Tráfico között?

A California Clásico a Los Angeles Galaxy és a San Jose Earthquakes között játszott rangadók eredményét díjazó trófea, míg az El Tráfico a két városi rivális a Los Angeles Galaxy és a Los Angeles FC rivalizásáról szól.

Utóbbi, ha lehet még őrültebb, éppen azért, mert nagyon gyakran hihetetlenül szoros az eredmény, a rajongók pedig éktelen őrjöngést csinálnak. Fogadási szempontból mindkét trófea értékes, és számos fogadási lehetőséget találsz hozzájuk a legnagyobb bukmékerek kínálatában.

Melyik csapat az esélyesebb, amikor erről a trófeáról van szó?

Ha a statisztikákat nézzük, az LA Galaxy jóval többször nyerte meg az MLS, a Supporters’ Shield, az U.S. Open Cup és a Champions’ Cup bajnokságokat vagy kupa sorozatokat, mint az ellenfele, nagyjából háromszor annyiszor diadalmaskodva.

Labdarúgó stadion 8

Ha a mérkőzések eredményét nézzük, akkor már sokkal szorosabb az eredmény, de kicsivel itt is az LA Galaxy felé billen a mérleg.

Azt azonban nem lehetne kijelenteni, hogy 100%-ban ez a csapat az esélyes a California Clásico fogadási lehetőségekben, hiszen sokszor számít a hazai pálya nyújtotta előny, nem beszélve a bármikor bekövetkező véletlenekről vagy sérülésekről. Mindig csak akkor összegekkel fogadj ezekre a mérkőzésekre, melyek esetleges elvesztése még ne döntse be a költségvetésed!

Mikor érdemes fogadni a California Clásico fogadás során?

Ha egy tét megtételére hosszabb időd van, akkor általában érdemes még az elején téted tenned, hiszen ekkor még számos ismeretlen dolog van, amely miatt akár magasabb odds-okkal is találkozhatsz. Később pedig, amikor az újabb információk birtokában pontosabban tervezhet a fogadóiroda, lejjebb eshetnek a nyereményszorzók. Ha viszont tévedtél, akkor még mindig feltörheted a téted, és újra kötheted egy jobb szorzóval.

Figyelj azonban oda, hogy tisztában vagy a korlátozásokkal és szabályokkal, például ilyen esetben jogosult vagy-e újra tétet tenni ugyanarra az eseményre, fel lehet-e egyáltalán törni a már megtett ajánlatod, illetve van-e ennek bármilyen költsége?

Mit tegyek akkor, ha már kezdem elveszíteni a fejem, és egyre több pénzem megy el a szerencsejátékra?

A túlzásba vitt szerencsejáték veszélyes, ilyenkor kérheted azoknak a szervezeteknek a segítségét, melyek ilyen fogadókkal foglalkoznak. Ezek elérhetőségét általában meg is találod az online fogadóirodák honlapjain.

Emellett, a bukmékerek is kínálnak játékosvédelmi eszközöket. Ide tartozik a veszteség- vagy költéslimitek beállítása, az önkorlátozás, az önkizárás és más dolgok. Ha felkeresed a fogadóiroda ügyfélszolgálatát, akkor a munkatársak minden esetben szívesen segítenek neked megtalálni a legjobb megoldást. Így a sportfogadás valóban szórakozás lehet, és nem mehet rá a mentális vagy a fizikai egészséged.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Amikor két kaliforniai csapat egymásnak feszül, ott mindig látványos foci a végeredmény. Emiatt már akkor is jól jársz, ha csak a mérkőzéseket követed, és nem foglalkozol a California Clásico fogadás lehetőségeivel.

Ha azonban pénzt szeretnél feltenni erre a trófeára, akkor kezdd az általunk ajánlott online fogadóirodák listájával, és a neked szimpatikus helyre kattintva hozd létre a saját fogaói fiókodat. Ezután tekintsd át, milyen fogadási lehetőségeid adódnak a California Clásico témában, és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik neked!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a California Clásico fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli