Canadian Classique fogadás – Top 10 oldalak 2023

Hogy a Kanadaiak sem immúnisak a jó focira, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Major League Soccer bajnokságban a sok amerikai csapat mellett kanadai együttesek is képviseltetik magukat. Akik persze néha egymással is rivalizálnak, és máris készen van a tökéletes recept a különféle trófeákra.

A Canadian Classique során is így történ, mely két csapat, a CF Montréal és a Toronto FC rendszeres megmérettetéseit díjazza egymás ellen, így döntve el, melyik a jobb. Ha téged is érdekel ez a trófea, akkor ebben a cikkben mindent megtudhatsz nem csak róla, hanem arról is, hogyan működik a Canadian Classique fogadás.

Emellett szó lesz a stratégia fontosságáról, a csapatok előzményiről és minden olyan kiegészítő információról, melyet az előnyödre fordíthatsz a sportfogadás során.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Canadian Classique és mennyire szerepel kiemelt helyen a legnagyobb online fogadóirodák kínálatában?

A Canadian Classique a mai formájában 2008 óta létezik, amikor a CF Montréal és a Toronto FC megmérkőzött egymással a Kanadai Labdarúgó-bajnokság egyik meccsén. Az előzmények persze már jóval korábbra nyúlnak vissza, hiszen az előzmény csapatoknak tekinthető Toronto Metros és a Montreal Olympigue már az 1970-es években is híresen jó rangadókat játszottak egymás ellen, de akkor még kevésbé rendszeresen és nem ilyen profi szervezéssel.

A helyzeten a Major League Soccer, az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság elindulása változtatott, hiszen ez szervezett keretet adott az amerikai és kanadai csapatok mérkőzéseinek, így a két csapat is visszatérő módon játszotta le a saját belső rangadóját.

A legjobb sportok

A Canadian Classique két másik néven is ismert, az egyik a 401-es derbi, hiszen Toronto és Montréal között húzódik a kanadai 401-es autópálya. A másik elnevezés, a Two Solitudes Derby egy Kanadában népszerű könyvre hajaz, a Two Solitudes-re, mely azóta kulturális ikonná vált. Akármelyik nevet is használod, az Észak-amerikai kontinens legtöbb lakója tudni fogja, miről beszélsz.

Mielőtt megismernéd, milyen szerepet tölt be ez a trófea az online fogadóirodák kínáltában, érdemes felfedezned, milyen múlttal is rendelkezik ez a két focicsapat.

CF Montréal – 1993 óta az észak-amerikai foci élvonalában

Magyar zászló

A CF Montréal Quebec tartományban, Montréalban rezidens, az 1992-es megalapításakor még Montréal Impact volt a neve. 2012 óta szerepel az MLS-ben, harmadik kanadai klubként bejutva.

2021-ben egy teljes átalakuláson esett át, amikor felvette a Club de Foot Montréal nevet, új logót és mezt kapott, de akkora volt a rajongók felháborodása, hogy a tulajdonosok mindent visszafordítottak a régi kerékvágásba. Otthonának számít a 19600 nézőt fogadni képes Saputo Stadium és a 61000 férőhelyes Olympic Stadium is.

Több nagyobb számú rajongói bázisa is van, köztük az UM02 néven is ismert Ultras Montréal, a 127 Montréal, az 1642 MTL, illetve a Collectif Impact Montréal.

Toronto FC – a még mindig fiatalkorú profi csapat, tiszta vörösben

A Toronto FC még mindig fiatalkorúnak számít, hiszen a 2005-ös év végén alapították meg, de az azóta eltelt időben sok régebbi csapat fölé nőtt a mezőnyben. Az otthona a 30000 főt fogadni tudó BMO Field stadion.

Teljes értékét mintegy 700 millió dollárra taksálják, ezzel az egész MLS hatodik legtöbbet érő csapata, maga mögé utasítva számos amerikai klubot. Híres arról, hogy ennél a formációnál keresik a játékosok a legtöbbet az egész Észak-amerikai futball-bajnokságban.

Természetesen ez a csapat sem szűkölködik rajongókban, melyek közül az Inebriatti, az Original 109, a Kings In The North, a Red Patch Boys, a Tribal Rhythm Nation és az U-Sector a legismertebbek.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a Canadian Classique fogadás menetében?

Semmi különlegest nem kell tenned ahhoz, hogy hozzá férj a Canadian Classique fogadáshoz. Első lépésként viszont létre kell hoznod a saját fogadói fiókodat egy bukmékernél, melyhez válassz az általunk ajánlott oldalak közül.

Itt menj végig a regisztráció lépésein, melyhez csupán pár perc szükséges. Fontos, hogy a valós adataidat add meg, mert az e-szerencsejáték cégek számára is kötelező az ügyfeleik azonosítása az első nyereménykifizetés előtt. Ha itt kiderül, hogy hamis adatokkal jelentkeztél, akkor törölhetik a fiókod, és elkobozhatják a nyereményed.

Amint készen vagy a regisztrációval, érkezni fog egy megerősítő levél a postaládádba, az ebben lévő linkre kattintva jelezheted, hogy valós az e-mail cím. Ezután már rögtön be is léphetsz a fogadóirodába a felhasználó neveddel és jelszavaddal.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A fiókodban feltölthetsz pénzt, hogy a későbbi fogadásaidhoz legyen elegendő összeged. Ehhez sokféle fizetési módot választhatsz, például a banki átutalást, a bankkártyákat, a hitelkártyákat, az e-pénztárcákat, a prepaid kártyákat, és gyakran a kriptopénzeket is.

A fogadóiroda kínálatában a Canadian Classique fogadás eseményei általában a Labdarúgás kategóriában találhatók, azon belül pedig az Amerika vagy az MLS alkategóriában.

A fogadáshoz játékba kell küldened a fogadási szelvényt, amelynek segítségével egy vagy több dolgot is megtehetsz. Ha csak egy dologra teszel téted, akkor a várható nyereményed a megjátszott összeg és a nyereményszorzó szorzata lesz. Ha több dologra fogadsz, akkor a nyereményszorzókat előbb összeszorozzák egymással, majd ezt az eredőt szorozzák fel a téteddel.

Ha minden tipped bejön a fogadószelvényen, akkor a várható nyereményt megkapod. Ha legalább egyetlen hibás tipped is van, akkor a teljes szelvényt elbukod. Ez alól is vannak kivételek, speciális esetekben néhány hibád lehet, de ez külön téted igényel, és nem általános.

Honnan tudhatod, hogy a kiválasztott online fogadóiroda becsületes?

A Canadian Classique fogadás során épp annyira fontos, hogy csak becsületes fogadóirodára bízd a pénzed, mint más sportfogadások esetében. Ha az általunk ajánlott listából választasz bukmékert, akkor a keresgéléssel és ellenőrzéssel már nem kell foglalkoznod, mert szakértőink ezt már megtették helyetted.

Minden esetben olyan bukmékereket válassz az interneten is, melyek rendelkeznek a megfelelő működési engedélyekkel. Ezeket szerencsejáték felügyeletek bocsátják ki, melyek a felügyeletet is ellátják.

1Bet Bónusz_3

Egy becsületes fogadóirodánál számos, jól ismert fizetési módot találsz. Mivel ezek is rendszeresen ellenőrzik a partnereiket, és szigorú feltételeik vannak, rövid úton megválnak a csaló helyektől.

A legálisan működtető fogadóirodák mindig feltüntetik az oldalaikon a működtető cég nevét és elérhetőségét, így tudod, hova fordulj vitás esetekben. Az Általános Szerződési Feltételekből pedig további infókat kaphatsz arról, hogyan működik az általad kiválasztott fogadóiroda.

Gyakran ismételt kérdések a Canadian Classique fogadás területéről

Ha a fenti, részletes cikket végig olvastad, akkor nagyon sok dolgot megtudhattál a Canadian Classique fogadás területéről. Érdemes folytatnod az ismerkedést a témával, hiszen a gyakran ismételt kérdésekben dolgokra is bukkanhatsz, melyek magadtól talán nem jutottak volna az eszedbe.

Melyik csapat az esélyesebb a Canadian Classique során a két résztvevő közül?

Ha az eddig lejátszott mérkőzéseket tekintjük, akkor a Major League Soccer tekintetében fej-fej mellett halad a két csapat. Ha az eredményeknél az MLS rájátszási szakaszát, a Canadian Championship, és az MLS is Back Tournament eseményeket is figyeljük, akkor a mérleg nyelve kis tekintetben a Toronto FC felé billen el.

Ez azonban nem jelenti az, hogy biztosan kijelenthető, hogy ő lenne a soron következő Canadian Classique mérkőzések esélyese. A sportfogadásban nincs 100%-ban biztos tipp, mivel bármikor közbe szólhat a véletlen, két ilyen hasonlóan erős csapat esetében pedig ez hatványozottan igaz. Mindig csak akkora téteket tegyél meg, melyek esetleges elvesztése miatt még nem fogsz csődbe menni!

Mi a különbség a Canadian Classique és a Trillium Cup között?

A Canadian Classique a Toronto FC és a CF Montréal közötti rangadókat veszi figyelembe, míg a Trillium Cup a Toronto FC és a Columbus Crew közötti összecsapásokról szól. Ez utóbbi azért kapta a nevét a trillium nevű virágról, mert az egyaránt a hivatalos jelképe a kanadai Ontario tartománynak, ahonnan a Toronto FC származik, illetve az amerikai Ohio-nak is, ahonnan pedig az utóbbi érkezik.

Fogadói szempontból nincs jelentősebb különbség a két trófea között, mert mindkettőt nagyon sok néző és fogadó követi, és hasonló erősségűjátékot is biztosítanak a rajongóknak.

Labdarúgó stadion 10

Évente hány esemény tartozik a Canadian Classique fogadások körébe?

Ennek meghatározása kissé nehézkes, mert attól is függ, hogy a két csapatnak éppen milyen éve van az adott szezonban. Ha azonban a Major League Soccer, illetve a Canadian Championship bajnokságokat nézzük, akkor egy évben általában 2-4 alkalommal küzd meg egymással a két focicsapat.

Milyen nemzetközi kupasorozatra vagy bajnokságra kvalifikál a Canadian Classique?

A Canadian Classique nem egy hivatalos focibajnokság vagy kupasorozat, mely a CONCACAF vagy a FIFA valamelyik sorozatára nyújt kvalifikációt. Ez az elnevezés csak azoknak a meccseknek az eredményét figyeli, melyet a Toronto FC és a CF Montréal játszik egymás ellen az adott évben, és az eredményeket figyelve az év végén kihirdeti közülük a győztest. Más csapatnak ehhez a rivalizációhoz sem a Major League Soccerből, sem a Canadian Championshipből nincs köze.

Vannak még hasonló rivalizációk, melyekre fogadni lehet?

Igen, az MLS nagyon sok hasonló trófeáról ismert, amelyek csapatok egymás elleni eredményeit figyelik. Ide tartozik a Canadian Classique-n kívül például az Atlanti Cup, a Brimstone Cup vagy a California Clasico is.

Ezek mindig kiemelt eseményeknek számítanak a fogadóirodák felületein, mivel nagy a rajongótáboruk, ezek ráadásul nagyon aktívak, így mindig izgalmas és fordulatos meccseket hoznak ki a játékosokból. Érdemes körül nézned azoknál a bukmékereknél a kínáltban, ahol rendelkezel fiókkal, és fogadni a neked tetszőkre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A kanadai csapatok éppen annyira fontos részei az MLS-nek, mint az amerikaiak, ezt mi sem bizonyítja jól, hogy a helyi rivalizációk is mindkét országra jellemzőek. Ha téged is lázba hozott a Canadian Classique fogadás ötlete, akkor ne habozz, hanem válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül, és hozd létre a saját fiókod.

Ezután vesd bele magad az elérhető mérkőzések közé, és tedd meg a téted arra a Canadian Classique eseményre, amelyik a véleményed szerint a legtöbb előnyt hozza majd neked. Ha pedig nem vagy biztos a dolgodban, akkor csak olvasd újra ezt az összefoglalót, és elevenítsd fel magadban, hogy miről volt szó benne!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Canadian Classique fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli