Canadian Premier League fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha szeretnél kicsiny hazánkban a legnépszerűbb ligákon kívüli bajnokságokból is pénzt cisnálni, akkor ajánljuk neked a Canadian Premier League fogadás nemes intézményét. Cikkünk során erről fogunk ismertetőt adni neked: Mi a bajnokság történelme, hogyan zajlanak a mérkőzések, melyek a legsikeresebb kanadai foci csapatok, és persze adunk sportfogadási tanácsokat is. Online bukmékerek, fogadási piacok, stratégiák, stb. Olvass tovább a részletekért!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Canadian Premier League fogadás

Ha érdekel a Canadian Premier League fogadás, akkor mindenképp érdemes megismerkedni az alapokkal. Ezért most a Kanadai Premier League történetét fogjuk először bemutatni. Ezt követően szó lesz a sorozat lebonyolítási rendszeréről, hiszen nem árt tudni, hány csapat, mikor, milyen meccseket játszik, ha egyszer fogadni akar rájuk az ember. Végezetül pedig a torna történelmének legsikeresebb csapatait fogjuk bemutatni. Kezdünk, tarts velünk!

A legjobb sportok

A legeleje

A Kanadai Premier LEague bajnokságának fő szervezője a Kanadai Labdarúgó Szövetség. Ez a CONCACAF, azaz az Észak-Amerikai Labdarúgó Szövetség égisze alá tartozik. A Kanadai Premier League első szezonjára nem túl rég, egészen pontosan 2019-ben került sor. Előtte a labdarúgás nem volt túl népszerű az északi országban.

A Canadian Soccer League 1992-ben becsukta kapuit, ezt követően nem is volt igazi profi liga az országban. Most valami végre elindult náluk is. Előtte a kanadai csapatok inkább az MLS-ben vagy a USL Championshipben játszottak.

A lebonyolítási rendszer

Magyar zászló

A Canadian Premier League egy nyolc csapatos bajnokság. Az alapszakasz áprilistól októberig tart, ezt követően pedig a rájátszás következik. A 8 csapat összesen 28 mérkőzést játszik az alapszakaszban, azaz mindenki négyszer találkozik mindenkivel, értelemszerűen kétszer otthon és kétszer idegenben.

Az alapszakasz négy legjobb csapata bejut a rájátszás elődöntőjébe. Ott egy oda-visszavágós párharcban eldöntik, mely csapatok juthatnak a döntőbe. A döntő viszont már csak egyetlen mérkőzésen dől el, aki ott nyer, az a kanadai bajnok.

A legjobbak

Kanadában a labdarúgás népszerűségéről mindent elmond, hogy a legnagyobb látogatottságú csapat a HFX Wanderers FC csapata. Ők átlagosan 5,825 nézőt csalogatnak el meccsenként a stadionba. Kanada rekordere egyébként a Forge FC csapata, ők háromszor is elhódították a bajnoki címet.

Erre 2019-ben, 2020-ban és 2022-ben került sor. Egyedül a Pacific FC tudott belerondítani a sorozatukba, ők 2021-ben nyerték meg a kanadai bajnoki címet. Egyéb együttesnek még nem sikerült ez a bravúr ezidáig.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kanadai Premier League fogadási piacok

Nincs Canadian Premier League fogadás az alapvető fogadási piacok tökéletes ismerete nélkül, úgyhogy most ezek közül fnéhányat be is fogunk mutatni, hogy aztán magabiztosan vethesd bele magad az internetes sportfogadás örömeibe.

 1. Végső győztes. Fogadj Kanada bajnokára. Lehetőleg már a szezon elején tedd meg a tétjeidet – ilyenkor ugyanis az átlagosnál magasabb oddsokra számíthatsz. Válaszd ki a legjobb csapatot és nyerj pénzt rajta.
 2. 1X2. Válassz ki egy meccset, és tippeld meg a végeredményét. Az 1 a hazai, a 2 perdig a vendég csapat győzelmét, míg az X a döntetlen eredményt jelöli. Három lehetséges kimenetel, egyetlen eredmény, amivel nyerhetsz is. Az ddsok és az esélyek egyenes arányosságban állnak egymással. 
 3. Dupla esély. A dupla eséllyel sokkal jobbak a nyerési esélyeid, mint az 1X2 piaccal, itt ugyanis a lehetséges három kimenetel közül kettővel is nyersz, nem csak eggyel. Ez sokkal jobb nyerési esélyeket jelent ugyan, de természetesen ez azzal is együtt jár, hgoy jóval alacsonyabbak az oddsok.

Élő Canadian Premier League fogadás

Kanadai Premier League meccsekre akár élőben is fogadhatsz. Szerencsére több online bukinál is van erre lehetőséged. Ez azt jelenti, hogy mihelyst elkezdődik egy adott mérkőzés, te valós időben fogadhatsz a soron következő eseményekre.

Tippeld meg a következő gól szerzőjét, hogy mikor lövi, hogy melyik percben jön a következő bedobás, stb. Reagálj azonnal a pályán zajló eseményekre, aztán pedig gyűjtsd be a profitot. Az élő Canadian Premier League fogadás a legjobb mód arra, hogy csökkentsd a ház előnyét. Használd ki!

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Kanadai Premier League élő közvetítés

És ha már élő fogadás, nem maradhat el az élő közvetítés intézménye sem. Ez főleg azért fontos, mert a tv sajnos nem közvetíti itthon a Kanadai Premier League mérkőzéseit, így kényetelenek vagyunk az online sportfogadás oldalak live streaming szolgáltatásaira hagyatkozni. Ez legális élő közvetítést jelent, amire gyakran HD minőségben kerül sor. Élő fogadáshoz nézd is meg a meccset, és fogadj a látottak alapján.

Top fogadóirodák 

A legjobb Kanadai Premier League fogadási oldal kiválasztása nem feltétlenül egyszerű feladat. Rengeteg fogadóiroda áll rendelkezésre, túl sok a szempont, nehéz eldönteni, mik alapján kell meghozni a helyes döntést. Ennek a döntésnek a meghozatalában szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani. Szerintünk az alábbiak a legfontosabb aspektusok kanadai foci bukméker választás előtt:

 • Oddsok. Keresd azt az internetes bukmékert, amelyik a legmagasabb szorzókat kínálja neked. Na meg persze az se hátrány, ha a kanadai PL mellett a többi kedvenc sportágad és bajnokságad is elérhető a kínálatban. Minél több fogadási piac áll rendelkezésedre, annál nagyobb szabadság vár rád a bukidnál.
 • Élő közvetítés. Mivel tévé nem közvetíti MAgyarországon a Canadian Premier League mérkőzéseit, ezért érdemes olyan oldalra regisztrálni, ahol találhatsz legális HD streaming szolgáltatást. Szerencsére több ilyen oldal is van, így fogadás előtt és alatt tudod is nézni a csapatokat, akikre fogadást kötöttél. Kösd össze a kellemest a hasznossal, és nyerj jó sokat!
 • Bónuszok. Ha már időt és pénzt nem sajnálva játszani kezdesz egy oldalon, az a minimum, hogy meghálálják mindezt. Ingyenes fogadásokkal, üdvölő bónusszal, újratöltő ajánlatokkal, fogadási jackpotokkal, versenyekkel, bajnokságokkal, pénzvisszafizetési garanciákkal, stb. Minél több ajánlatot kapsz, annál jobb lesz ott játszani hosszú távon. Ne érd be kevesebbel annál, amit érsz!
HotBet Bónusz

PRO és KONTRA

A fentebbiekben már ismertettük is a Canadian Premier League fogadás legjobb bukmékereit, fogadási piacait és élő fogadási lehetőségeit is. Most néhány gyors érvet és ellenérvet szeretnénk bemutatni. Ezek alapján aztán meghozhatod a döntést, hogy vajon neked való tevékenység-e a kanadai foci fogadás. Mi bízunk benne, hogy a helyes döntést fogod meghozni.

PRO

 1. Friss liga. A Canadian Premier League fogadás egy új “témakör” az online szerencsejáték világában, hiszen maga a sorozat is alig pár éves. Így folyamatosan fejlődik, rengeteg változáson megy keresztül, ezt pedig akár sportfogadói szemmel is élőben nézheted és kísérheted végig. Az út során pedig még némi aprót is zsebre vághatsz;nem megéri?
 2. Magasabb oddsok. Mivel friss még a liga, ezért nem tolongnak a tömegek azért, hogy fogadhassanak a CPL mérkőzéseire. Így pedig nincsenek cápafogadók, akik lefelé nyomnák az oddsokat. Ez röviden annyit tesz, hogy magasabb szorzókon fogadhatunk egy-egy meccsre, azaz nagyobb nyereményeket vághatunk zsebre.
 3. Izgalmas mérkőzések. A Kanadai Premier League fogadás nélkül is izgalmas liga. Fogadással egybekötve viszont még izgalmasabbá tehetjük, hiszen ekkor már nem csak a mérkőzések végeredménye miatt, hanem a lehetséges nyereményeinkért is aggódunk és izgulunk. Már csak ezért is megéri fogadni a kanadai csapatok meccseire!

KONTRA

 1. Nehéz róla infót szerezni. Hacsak nem Kanadában élsz, akkor azért nem feltétlenül egyszerű a kanadai labdarúgás legfrissebb híreit megtalálni. Így pedig hátrányba kerülsz a fogadóirodával szemben, növekszik a ház előnye, romlanak a nyerési esélyeid… Szóval megvan a veszélye, de persze ha vannak belső infóid, abból könnyen hasznot lehet húzni.
 2. Következetlenség és kiszámíthatatlanság. Mint minden gyermekcipőben járó ligának, így a kanadai Premier League-nek is megvan az a betegsége, hogy nem feltétlenül egyszerű tisztában lenni az erőviszonyokkal. Ráadásul évről évre változhatnak azok, teljesen váratlanul. Így pedig nehéz kiszámítható sportfogadásra alapozni;bőven vannak tehát veszélyei a dolognak, de persze így bele lehet trafálni a magasabb oddsokba is.
Labdarúgó stadion 2

Sportfogadási stratégiák, amik működnek is

A Canadian Premier League fogadás akkor lehet igazán sikeresen kivitelezhető, hogyha a megfelelő online sportfogadási stratégiákat alkalmazod. Lehetőleg okosan, higgadtan és kitartóan tedd midnezt. Az alábbiakban szeretnénk ismertetni néhány sikeres fogadási taktikát. Ezeket nyugodt szívvel használhatod, hiszen hosszú távon jövedelmezőek lehetnek.

 1. Martingale-stratégia. A Martingale-stratégia a döntetlenre fogadás művészete, hosszú távon, jövedelmező módon. A lényege, hogy egyetlen csapatot válassz ki, és minden héten fogadj rá, hogy döntetlent játszanak. Ha az adott héten nem nyersz, a következő hétre duplázd meg az előző heti tétet. A döntetlenre általában 3.00 fölött van a szorzó, szóval midnenképp jól fogsz kijönni, ha egyszer bejön a tipp. A költségvetés azért előfordulhat, hogy megterhelődik, ha túl sokáig tart ikszelnie a kiválasztott csapatodnak.
 2. Lucky 15 fogadás. Válassz ki négy meccset az adott héten. Tedd meg az eredményeket Lucky 15 fogadásban. Ez azt jelenti, hogy már akkor is nyersz valamennyit, ha a négy eseményből csak 1 jön be; de persze minél több sikeres szelvény, annál nagyobb a profit is. A Lucky 15 lényege, hogy nem csak egy, hanem 15 foagdási szelvényt adsz fel. Arra azért figyelj oda, hogy ez a tétedet eleve megtizenötszörözi, de a profitra is lehet ilyen hatása…
 3. Arbitrázs fogadás. Nem akarsz csak egy oldalon játszani? Több bukmékeren is van profilod? Akkor neked való az arbitrázs fogadás. Figyeld a kanadai PL oddsokat a különböző oldalakon, és fogadj mindig ott, ahol a legnagyobb szorzót kínálják. Lehetőség szerint számold ki, hogy milyen téteket kell tenned ahhoz, hogy mindenképp nyerj a foagdáson. Érdemes eleinte kétesélyes fogadásokban gondolkodni, így egyszerűbb összehozni a tuti sikert.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna a Canadian Premier League fogadás legégetőbb kérdéseivel foglalkozó cikkünk. Ebben bemutattuk annak legfontosabb tudnivalóit, így a legjobb sportfogadási oldal kiválasztásának legalapvetőbb szempontjait, a legnépszerűbb fogadási piacokat, az élő fogadási lehetőségeidet, és persze néhány hasznos sportfogadási stratégiát is ismertettünk.

Ezek segítségével már magabiztosan foghatsz bele a kanadai foci fogadásba, és remélhetőleg sikeresen is fogod csinálni mindezt. A nyereményeidhez előre is sok szerencsét kívánunk. Aztán abban már csak bízni merünk, hogy a kifizetéseid után sem feledkezel meg rólunk. Mégis csak a mi tanácsaink vezettek a siker felé tartó úton!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Canadian Premier League fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli