Cascadia Cup fogadás – Top 10 oldalak

A Cascadia Cup is egy olyan trófea, melyet az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (Major League Soccer) játszó csaptok rajongói hoztak létre. Ahogy az már jól megszokott Amerikában, a szurkolóknak nem elég a hivatalos bajnokság, hanem helyi rivalizációkat hoznak létre.

Ha téged is érdekel a Cascadia Cup fogadás, akkor jó helyen jársz, itt ugyanis mindent megtudhatsz ennek a trófeának a történetéről és arról, hogyan tehetsz rá tétet a legnagyobb online fogadóirodákban.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Cascadia Cup, és mit kell tudni róla, mielőtt elkezdenél valódi pénzes téteket tenni?

A Cascadia Cup 2004-ben jött létre, amikor három csapat, a Portland Timbers, a Seattle Sounders FC és a Vancouver Whitecaps FC szurkolói megállapodtam egymással, hogy egy helyi trófeát hoznak létre. Ennek célja, hogy a három csapat egymással játszott mérkőzéseit értékelje, és év végén kiossza a kupát az összecsapások legjobbjainak.

A szabályok az évek során folyamatosan változtak, mivel a csapatok közül technikai és más okok miatt egy-kettő általában több mérkőzést játszott a többinél. Emiatt pontelőnyben lehetett volna, így a szurkolói csoportok közös megegyezéssel mindig megtalálták az egyensúlyt.

A legjobb sportok

Miután az MLS 2012-ben névjegy kérelmet jegyeztetett be a Cascadia Cup névre, a szurkolói csoportok, a Timbers Amy, az Emerald City Supporters és a Vancouver Southsiders összefogtak, és megalapították a Cascadia Cup Council felügyeleti szervet. Ehhez került végül a kupa minden joga, hiszen az MLS-nek sem volt érdeke összerúgni a port a csapatok elhivatott rajongóival.

Pontozási rendszer a Cascadia Cup mérkőzésein – ez alapján számolják ki, melyik csapat, hány pontot kap

Magyar zászló

A Cascadia Cup körébe tartozó mérkőzéseken ugyanazt a pontszámítási rendszert használják, mit a világ számos más focieseményén. A győztes 3 pontot kap, a vesztes 0-át. Ha döntetlen az eredmény, akkor mindkét csapat 1-1 pontot kap.

Ha az évad során a csapatok eltérő számú mérkőzést játszanak le egymással, akkor a Cascadia Cup Council találja ki azt a megoldást, például valamelyik meccse eredménye nem számít be a pontozásba, mely kiegyensúlyozza az aránytalanságokat.

Ha az éved végén is döntetlen a tabella állása, akkor eszerint hirdetnek győztest, az a csapat lesz a trófea birtokosa, aki

 • a döntetlenben részt vevő csapatok esetében egymás ellen több pontot szerzett
 • a csapatok közül nagyobb gólkülönbséggel rendelkezik
 • nagyobb gólkülönbséggel rendelkezik az összes Cascadia Cup mérkőzést tekintve
 • több gólt lőtt az összes Cascadia Cup mérkőzést tekintve
 • kevesebb büntető ponttal rendelkezik az összes Cascadia Cup mérkőzést tekintve, ahol a sárgalap 1 büntetőpontot ér, a piros pedig 2 pontot

Az eredmények amúgy nagyon kiegyenlítettek, a három csapat eddigi trófeagyőzelmei nagyjából megegyeznek, így fej-fej mellett haladnak az örök ranglistán.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Mit kell tudnod a három résztvevő csapatról, hogy felelősen tudj döntetni a téted megtételéről?

A Cascadia Cup fogadás csak akkor lehet igazán sikeres, ha a megfelelő stratégiát használod fel. Ennek alapja pedig a megfelelő információmennyiség, így mindenképpen meg kell ismerned a Cascadia Cup-ben játszó három csapatot:

Portland Timbers: Az Oregon állambeli Portland egyik fő focicsapata a 2000-es évek végén, 2009-ben alakult meg, otthona a 25000 főt befogadni képes Providence Park stadion. Fő színe a zöld, a korai években még némi fehér mezrészekkel, mely mára már teljesen eltűnt.

A csapatnál sokat áldoznak a sportra, amit jól mutat, hogy a folyamatos stadionfejlesztésekkel másfélszeresére nőtt a stadionjuk kapacitása, melyre még így is folyamatosan eladják az összes jegyet.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Seattle Sounders Football Club: A 2007 óta létező csapat 2009 óta vesz részt az MLS összecsapásaiban, fő otthonának a 38000 fős kapacitású Lumen Field stadion számít. A színei a zöld és a kék, mely változatos összeállításban jelenik meg a játékosok mezein. Az egyik fő szponzorának az Xbox számít, ezt azért is érdemes kiemelni, mert a mezek többször is megváltoztak, amikor például a Halo 5 vagy a Gears or War 4 játékok megjelentek.

Vancouver Whitecaps Football Club: A vancouveri profi focicsapat 2009-ben alapult meg, stadionja kisebb a riválisainál, hiszen a BC Place mindössze 22000 férőhelyes. A csapat színe korábban a teljesen fehér volt, mely az évek során folyamatosan módosult, és mára már megjelentek rajta az idegenbeli mezük kék színei is. Másodvonali csapata a Whitecaps FC 2, míg női foci csapatuk a Whitecaps Women.

Ha a Cascadia Cup fogadás a téma, akkor nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyik csapat a leginkább esélyes a többi közül. Ezt jól mutatják az eddigi eredményeik is, ahol volt jó pár döntetlen, és az örök ranglétrán is egymás mellett haladnak a formációk.

Hogyan működik a Cascadia Cup fogadás a legnagyobb online bukmékerek kínálatában?

Ha a Cascadia Cup mérkőzéseire szeretnél fogadni, azt könnyedén megteheted az online fogadóirodák honlapjain. Ehhez csak szükséged van egy fiókra valamelyik bukinál, a kezdéshez válassz az általunk ajánlott fogadóirodák közül.

Ezután menj végig a regisztrációs folyamaton, és erősítsd meg az e-mail címed. Amint készen vagy, nincs más dolgod, mint belépni a fiókodba, és körbe nézni a kínálatban. A pénzfeltöltéshez sokféle modern és biztonságos fizetési mód közül választhatsz. A lehetőségek között általában ott van a banki átutalás, a bankkártyák, a prepaid kártyák, az e-pénztárcák és a kriptopénzek is.

HotBet Bónusz

Az fogadóirodánként változik, hogy pontosan hol találod meg a Cascadia Cup fogadás lehetőséget, általában a Labdarúgás vagy az Amerikai kategóriákban, attól függően, hogy a hely milyen bontást használ.

Ha megtetszik egy fogadási lehetőség, azt pár kattintással hozzáadhatod a fogadószelvényedhez. Még meg kell adnod a feltenni kívánt összeget, és már készen is vagy. Ha a szelvény minden tippje helyes, akkor a rajta lévő pénzösszeget kapod, ha nem, akkor a feltett pénzt elbukod.

A fogadási lehetőségek köre is sokféle lehet, hiszen tehetsz fel összeget a mérkőzés végeredményére, a félidőben rúgott gólok számára, a csapatok góljaira, de gyakran még a játékosokra is fogadhatsz. Emellett olyan eseményekre is tippelhetsz, mint a lapok száma, a szögletek száma, vagy a büntetőrúgások száma.

Gyakran ismételt kérdések a Cascadia Cup és a hozzá kapcsolódó fogadások témakörében

Ez a cikk már eddig is nagyon sokféle információt osztott meg veled a Cascadia Cup fogadás témakörében, viszont érdemes elolvasnod azokat a kérdéseket is, melyek a leggyakrabban kerülnek elő a területen. Így még jobb tippeket tehetsz fel, és még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló pénzösszegből.

Milyen beleszólása van az MLS-nek a Cascadia Cup lebonyolításába?

A Cascadia Cup nem önálló mérkőzések sorozata, hanem egy olyan virtuális tabella, melyre a három résztvevő csapat egymás ellen játszott MLS meccseinek eredményei kerülnek fel. Természetesen ezek lebonyolításáért és szabályaiért az MLS felel, viszont abba már nincs beleszólása, hogy mely mérkőzések pontjait veszik figyelembe a Cascadia Cup eredményhirdetésekor.

Utóbbiról a rajongók által vezetett Cascadia Cup Council gondoskodik, és ez a szervezet határozza meg azokat a tennivalókat is, amikor technikai vagy más okok miatt a három csapat egy évadban eltérő számú meccset játszik le. Erre gyakran van példa, ilyenkor általában valamelyik meccset kihagyják a pontszámításból az egyensúly megőrzésének érdekében.

Mekkora tétekkel lehet fogadni a Cascadia Cup meccseire?

Azt mindig az általad választott fogadóiroda határozza meg, hogy mekkora összegeket tehetsz fel a fogadások során. Általában van egy viszonylag alacsony, pár eurós minimum, mely alatt nem küldhetsz be fogadószelvényt. Emellett gyakran fogadásodra vetített, illetve napi, heti vagy havi maximumok is meg vannak adva.

Labdarúgó stadion 13

Ha te high roller fogadó vagy, és többet szeretnél megjátszani, akkor mindenképpen érdemes felkeresni az adott hely ügyfélszolgálatát ennek megbeszélésére.

Több dolgot is megfogadhatok egyszerre?

Igen, léteznek szimpla és kombinált szelvények is. A szimpla fogadás egyetlen dologról szól, pl. lesz-e az adott meccsen 3-nál több gól. Az ilyen fogadásnál a várható nyeremény a téted és a nyereményszorzó szorzata lesz.

A kombinált szelvényre több dolog is felkerülhet, ha nem ütik egymást. Ilyenkor a nyereményszorzók összeszorzódnak, és ez kerül beszorzásra a téttel. Az ilyen fogadás előnye, hogy a többszörös szorzás miatt a kicsi odds-ok is hamar naggyá válnak, és akár kis tőkével is lehet nagyot nyerni. Nagy kockázatot jelent viszont, mert elég, ha csak az egyik tipped nem jön be, és magával rántja a többi, akár helyes tippet is.

A kriptopénzek segítségével névtelenül lehet fogadni?

Fogadni már semelyik legálisan működő online fogadóirodában sem lehet, hiszen az európai uniós törvények nagyon szigorúan veszik a játékosok azonosítását a pénzmosás elleni harc miatt. Emiatt az első nyereményed kiutalása előtt akkor is át kell esned az azonosításon, ha kriptopénzzel játszol.

Az ellenőrzés során fel kell töltened a dokumentumaidat, például a személyazonosító igazolványodat és lakcímkártyádat, melyet a fogadóiroda munkatársai összevetnek a regisztrációkor megadott adataiddal. Ha itt kiderül, hogy hamis adatokkal regisztráltál, akkor felfüggeszthetik a fiókodat, és elkobozhatják a nyereményeidet. Ennek menetéről bővebben olvashatsz a kiválasztott fogadóiroda Általános Szerződési Feltételeiben.

Melyik csapatra kell fogadni, hogy 100%-ban biztos legyen a siker?

A sportfogadásban nincsen 100%-ban biztos fogadás, hiszen bármikor bekövetkezhet egy olyan sérülés, mely felboríthatja a terveidet. Mindig csak akkora összegeket kockáztass, melyek esetleges elvesztése még okoz a számodra csődöt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Cascadia Cup egy igazán érdekes rivalizáció a három résztvevő csapat között, mely még izgalmasabbá teheti az MLS mérkőzéseit. Ha te is nyomon követed a Cascadia Cup fogadás miatt, akkor kiváló játékot láthatsz minden összecsapáson.

Ha viszont még nincs fiókod, akkor regisztrálj egyet az általunk ajánlott fogadóirodák egyikénél, majd nézz körül a kínálatban, hogy éppen milyen fogadási lehetőségek érhetők el. Figyelj oda a saját határaidra, vedd komolyan az információk begyűjtését, így nem csak sikeres tippeket tehetsz meg, de közben még rendkívül jól is szórakozhatsz!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Cascadia Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli