Copa del Rey fogadás – Top 10 oldalak

A Copa del Rey fogadás miatt érkeztél erre az oldalra? Akkor jó helyen jársz, hiszen az alábbi részletes cikkben mindent megtudhatsz, amit a magyarul csak Spanyol Király Kupa néven ismert összecsapásról, és vele kapcsolatos fogadásról ismerned kell.

Először is, megtudhatod, mi pontosan a Copa del Rey, milyen fogadási piacok érhetők el vele kapcsolatban, milyen előnyei és hátrányai vannak, ha erre az eseményre teszel pénzt, illetve, melyek a legjobb stratégiák, amiket felhasználhatsz. A cikket a leggyakrabban feltett kérdések és az azokra adott válaszok zárják.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Copa del Rey, és hogyan lehet rá fogadni az otthonodból?

A Copa del Rey a világ egyik leghíresebb labdarúgó kupasorozata, amelyen spanyol top fociklubok feszülnek egymásnak, és minden évben megrendezésre kerül. Az esemény fényét emeli a Spanyol Király megjelenése, aki ceremoniális feladatokat lát el.

Az első Spanyol Király Kupa 1902-ben került megrendezésre, azóta nem csak a spanyolok, hanem a világ minden táján élő rajongó követik. A kupagyőztes csapatok között olyan nevek találhatók meg, mint a Real Madrid, a Barcelona, az Atlético Madrid vagy az Athletic Bilbao. Az esemény legjobbjai között ott volt Cristiano Ronaldo, Lionell Messi, vagy akár a magyar Puskás Ferenc.

A legjobb sportok

A Copa del Rey fogadás ma már nagyon sok fogadóirodánál elérhető, elég, ha csak az általunk ajánlott bukmékerek közül választasz. Ezeknél számos promóciót is találsz, melyekkel megdobhatod a rendelkezésedre álló kezdő tőkét.

Amint készen áll az új fiókod a fogadóirodánál, fel kell még töltened egy neked tetsző összeggel, majd az iroda kínálatában lévő Copa del Rey piacok közül válogathatsz. A fogadás előtt mindenképpen olvasd el az oldal általános szerződési feltételeit, hiszen ez alapján kerülnek majd kifizetésre az esetleges nyereményeid.

Copa del Rey fogadási piacok

A Copa del Rey fogadás során sokféle piac közül válogathatsz attól függően, hogy milyen terveid vannak, vagy melyeket találod a leginkább megfelelőnek az e-szerencsejátékhoz. A leggyakoribb fogadási piacok között megtalálod a következőket:

 • Mérkőzés eredménye: Ez az egyik legnépszerűbb és egyben legegyszerűbb fogadási piac. Itt arra teszel fel pénzt, hogy ki lesz a mérkőzés győztese.
 • Összesített gólszám: Itt azt kell eltalálnod, hogy a mérkőzésen összesen hány gól fog esni. Sokszor elérhető az alá-fölé fogadás, például, hogy 2,5 gólnál több vagy kevesebb gól születik majd.
 • Félidei/Teljes játékidős fogadás: A különféle fogadásokat meg lehet osztani aszerint is, hogy azok valamelyik félidőre vagy a teljes játékidőre vonatkoznak.
 • Handicap fogadás: A hendikep során a fogadóiroda a gyengébb csapatnak plusz gólt ad, hogy így egyenlítse ki az eredményt. Emiatt az erősebbnek megadott gólszámnál nagyobb eltéréssel kell győznie ahhoz, hogy a szelvényed is nyertes legyen.
 • Páratlan vagy páros gólszám: Egy újabb izgalmas fogadási típus, ahol arra tehetsz tétet, hogy a gólok száma páros szám lesz, vagy páratlan.
 • Két csapat közötti gólkülönbség: Ez a fogadási lehetőség rendszerint több opciót kínál, például egy, kettő, három vagy nagyobb lesz a gólkülönbség a két csapat eredménye között. Itt is sokszor elérhető az alá-fölé fogadás.
 • Gólszerzők: Itt arra tehetsz pénzt, hogy valamelyik játékos szerez-e gólt a mérkőzés során. De olyan opciók is elérhetők az online fogadóirodák kínálatában, ahol egy játékosnál tippelheted meg a gólok számát, akár alá-fölé fogadással is.
 • Sárga és piros lapok száma: Amikor a lapok számára fogadsz, akkor a legtöbbször itt is több opcióval találkozhatsz, néha alá-fölé fogadással kombinálva.
 • Extra idő vagy büntetőrúgások: Amelyik eseménynél ez értelmezhető, ott fogadhatsz arra is, hogy az adott Copa del Rey mérkőzésen lesz-e extra idő vagy eljutnak-e a csapatok a büntetőrúgásokig.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Copa del Rey stratégia

Mielőtt megtennéd az első téted, olvasd el a következő részt a legjobb stratégia megalkotásához.

 1. A csapatok és játékosok ismerete: A Copa del Rey során is elsődleges fontosságú a csapatokkal és játékosokkal kapcsolatos hírek nyomon követése, az aktuális sérülésekről, visszatérésekről való értesülés, és az esetlegesen kiszivárgott tervek átnézése. Amikor két csapat feszül egymásnak, ott rendszerint már voltak korábbi meccsek is, ezeket elemezve rájöhetsz arra, ha két formáció közül az egyik esélyesebb a másiknál.
 2. Az időjárás, a közönség hangulatának és egyéb, kiegészítő információknak a megismerése: A fociban nagyon sokat számítanak az emberi dolgok, melyek komoly behatással lehetnek a játékosok teljesítményére. Emiatt követned kell a szurkolótáborok alaphangulatát, a játékosokra érkező nyomás fokozódását vagy bármilyen olyan más hírt, ami elvonhatja a focisták figyelmét a koncentrálástól. Kiemelt helyet kap az időjárás is, hiszen vannak olyan kulcsjátékosok, akik nedves időben csapnivaló teljesítményt nyújtanak.
 3. Felelősségteljes fogadás: Bár a labdarúgás kevésbé szól a szerencséről, mint más sportágak, biztos fogadás itt sincs. Akármikor bekövetkezhet a pályán egy sérülés vagy szerencsétlen kimenetelű kiállítás, ami boríthatja a papírformát. Mindig csak akkora összeggel fogadj, ami még nem okoz problémát a pénzügyeidben!
 4. Fogadóirodák kombinálása: Semmi sem tiltja, hogy több online fogadóiroda oldalán is regisztrálj, és rendszeresen összevesd a kínálatukat. Így nem csak, hogy több Copa del Rey fogadási lehetőségről értesülhetsz, de a bukmékereket egymással megversenyeztetve kihasználhatod a legjobb nyereményszorzók nyújtotta előnyöket.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz, amikor a Spanyol Király Kupára fogadsz?

A Spanyol Király Kupa egy világszerte népszerű esemény, ezért biztosan nem okoz majd nehézséget fogadni, a legjobb online buki oldalán. Minden alkalommal sokféle lehetőség közül választhatsz, nem egyszer az élő fogadást is megtalálva a kínálatban.

A Copa Del Rey esetében gyakran találkozhatsz magasabb szorzókkal, amikor kisebb csapatok kerülnek össze top csapatokkal. Ha nem félsz kockáztatni, akkor kihasználhatod ezeket az esetleges nyereményekért.

1Bet Bónusz_3

Szintén komoly előny az is, hogy nagyon sok információ, elemzés és pletyka áll rendelkezésre online, amikor a Spanyol Király Kupára keresel rá. Ez segít naprakészen tartani a tudásod, és még több lehetőség nyílik meg a számodra, mikor fogadsz.

Ez utóbbi előnyhöz tartozik az egyik legnagyobb hátrány is. Ma már annyi közösségi média oldal ontja a bennfentes infókat, hogy nehéz megtalálni a valódi szakértőket, és ez bevihet az erdőbe. Igyekezz a nagyobb oldalakra támaszkodni, hiszen ezeknél szakértők állítják össze az elemzéseket.

Oda kell arra is figyelned, hogy a foci mindig is az emberi teljesítményről szólt, ahol bármikor közbeszólhat egy sérülés vagy baleset. Emiatt hiba lenne biztosnak hinni a top játékosra tett téteket, ezket ugyanúgy elveszítheted, ha nem jön ki a lépés.

Copa del Rey gyakran ismételt kérdések és válaszok

Az alábbiakban olyan kérdésekkel és válaszokkal találkozhatsz, melyek gyakran felmerülnek a Spanyol Király Kupával kapcsolatban. Ha ezeket is megismered, akkor teljesebbé teheted a tudásod, melyet a fenti szövegből szereztél.

Nemzeti Bajnokság fogadás

Mikor rendezik meg a Copa del Rey-t?

A kupaversenyt minden évben megrendezik, általában januárban indulnak el az első mérkőzések, és áprilisban-májusban ér véget a megmérettetés.

Melyek számítanak a legnépszerűbb csapatoknak a Copa del Rey-en?

A Copa del Rey-en már évek óta ugyanazok a top csapatok, közéjük tartozik ugyanis az Atlético Madrid, a Barcelona, a Real Madrid, a Sevilla és a Barcelona. Azonban semmi sem garantálja azt, hogy közülük kerülnek ki a kupagyőztesek.

Van olyan időpont, amikor érdemes fogadni erre a kupaverseny-sorozatra?

Nincs olyan meghatározott időpont, amikor érdemesebb lenne a Copa del Rey meccseire fogadni, mitn egy későbbi vagy korábbi szakaszban. Általánosságban elmondható, hogy akkor ajánlott csak feltenni a pénzed, amikor már ismered a csapatok és a játékosok aktuális állapotát, és megfelelően mérlegelni tudok a különféle fogadási ajánlatot esélyeit.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Copa del Rey nem hiába számít az egyik legnézettebb sporteseménynek világszerte, hiszen a spanyol focicsapatok amúgy is a világ élvonalába tartoznak a fociban. A Spanyol Király Kupa pedig lehetőséget nyújt arra, hogy ezek a kiváló együttesek egymással is összemérjék az erejüket.

A Copa del Rey fogadás hasonlóan szórakoztató, mivel nem csak a téted miatt izgulhatsz, de nyomon követheted a világ élcsapatainak mérkőzését. Emiatt már akkor is jól érezheted magad, ha a fogadásod nem jön be.

Azt azonban sohasem szabad elfelejtened, hogy minden szerencsejáték csak akkor élvezhető, ha nem okoz még pénzügyi gondot egy-egy ajánlat elvesztése, és nem kezded el hajszolni a veszteségeidet újabb fogadásokkal. Ha így teszel, akkor garantáltan jól fogod magad érezni a Spanyol Király Kupa meccseit követve.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Copa del Rey fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli