Cupa Romaniei fogadás – Top 10 oldalak

A Román Kupa küzdelmei sok hazai futball szurkoló szívét melengetik meg. Nemcsak azért, mert számos magyar(nak is számítható) csapat vesz részt és rengeteg magyar játékos is képviselteti hazánkat a szomszédos ország kupa kiírásában, hanem azért is, mert eleve egy izgalmas tornáról van szó, amit élvezet nézni.

Mi most annak jártunk utána, hogy hogy lehet ezeket az izgalmakat profitra váltani a sportfogadás révén. Tarts velünk, hogyha szeretnéd kitanulni a Cupa Romaniei fogadás legfontosabb tudnivalóit, hogy hol, mikor és mire érdemes fogadni, na meg persze azt is, hogy hogyan működik az egész torna. Ha te is készen állsz, mi már mutatjuk is!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az alapok

A Cupa Romaniei első kiírására már 1933-ban sor került. Ez az ország második legrangosabb klubtornája, győztese kvalifikálja magát a következő szezon elején esedékes UEFA Európa Liga selejtezőibe. A torna rendre május közepén vagy végén ér véget, küzdelmei pedig már augusztusban megkezdődnek.

A lebonyolítás

A Román Kupa küzdelmein összesen 202 csapat vesz rész évről évre. Az országos versenyre minden megyei labdarúgó szövetség 1 csapatot kvalifikálhat, ez 42 együttest jelent. Ők az első fordulóba jutnak be, ahol a 98 harmadosztályú csapattal vívnak meg. A második körre 80 csapat marad, a harmadikra pedig már csak 40.

A legjobb sportok

A negyedik fordulóban az előző kör 20 győzteséhez csatlakozik a másodosztály 36 csapata, innen 28 klub jut be az ötödik fordulóba. Az élvonal 18 csapata a hatodik körben, a legjobb 32 között csatlakozik az ötödik forduló 14 továbbjutójához. Osztályok szerinti kiemeléses rendszer van, és mindig az alacsonyabban rangsorolt csapat a pályaválasztó. A nyolcaddöntőtől oda-visszavágós párharc dönt a továbjbutásról. 

Cupa Romaniei fogadás

Magyar zászló

A Román élvonalhoz (Liga 1) hasonlóan a Román Labdarúgó Kupa legsikeresebb csapata is egyértelműen a Steaua Bucharest. Ők 24 alkalommal hódították el a Román Kupa serlegét, e mellé még 8 ezüstérem is társul ráadásul.

Fő kihívójuk, akárcsak a nemzeti bajnokságban, úgy itt is a városi rivális Dinamo Bucharest. Utóbbiak 13 kupagyőzelme mellé 9 vesztes döntő társul. Érdemes megjegyezni még a szintén bukaresti Rapid csapatát, akik 13 aranyérmet és 6 ezüstöt számlálnak.

A legjobb fogadóirodák

A Cupa Romaniei fogadás egy profitábilis tevékenység, ha az ember megbízható oldalon játszik és jó sportfogadási stratégiát alkalmaz. Mi most ezekben szeretnénk segíteni neked, egyelőre legalábbis az utóbbiban: a tökéletes internetes bukméker oldal megtalálásában. Szeretnénk leszögezni, hogy nem lehet egy, kifejezetten legjobb Cupa Romaniei fogadási oldalt megnevezni.

Szerencsére ugyanis számos ilyen érhető el, és minden esetben csak egyéni preferencia kérdése, hogy az adott játékos hogyan és mi alapján választ magának fogadóirodát. Természetesen mi a legfontosabb szempontokat is szeretnénk bemutatni neked, hogy nehogy segítség nélkül maradj véletlenül!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A fő szempontok

 1. Legyen elérhető a kedvenc ligád. Cupa Romaniei fogadás esetén értelemszerűen olyan bukmékert érdemes választani, ahol fogadhatsz is a Román Labdarúgó Kupa küzdemleire. Foci oddsok azért szinte mindig vannak, de a Román Kupa még kevésbé hódította meg kicsiny hazánk fogadóirodáit.
 2. Szerezz sok-sok bónuszt. Üdvözlő bónusz, ingyenes fogadás, pénzvisszafizetési bajnokság, Cupa Romaniei fogadási bónusz, stb. Legyen minél több és minél jobb ajánlat, annál több kedved lesz az adott oldalon játszani.
 3. Legyenek ingyenesek a tranzakciók. Bizony, legyen elérhető a számodra legkedvesebb fizetési mód, és ne számoljon fel annak használatáért külön díjakat a bukméker oldal. Ez alap,főleg ha hosszú távra tervezel. Sok pénzt spórolhatsz az ingyenes tranzakciókkal.
 4. Legyen jó az ügyfélszolgálat. Ha sokat játszol, előbb vagy utóbb a legjobb online sportfogadás oldalon is fogsz találni kisebb hibákat. Ilyenkor nem árt, ha van egy felkészült szakértői gárda, akik azonnal elérhetőek és tudják is a megoldásokat. Ha nincs jó ügyfélszolgálat, nincs semmi sem.
 5. Csak megbízható oldalak közül válogass. Ma már rengeteg a csaló a neten, vigyázz, nehogy belefuss egy ilyenbe. Mindig alaposan nézz körül, és csak akkor add meg személyes és pénzügyi adataidat, ha meggyőződtél az oldal megbbízhatóságában. Mi minden oldalt alaposan leteszteltünk, így nálunk biztosan csak megbízható és korrekt oldalakat fogsz találni. Ha külsős partnerre vágynál, akkor a szerencsejáték engedélyek mindenképp nézz utána!
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Cupa Romaniei fogadási piacok

A Cupa Romaniei fogadás tökéletes kiaknázásához fontos tisztában lenni a legnépszerűbb és legjobb fogadási piacokkal is. Ezeket szeretnénk az alábbiakban rövid ismertetők keretein belül bemutatni. Íme, ezekre érdemes fogadni a Román Kupa küzdelmei előtt és alatt egyaránt.

 1. Végső győztes. A végső győztesre való fogadás egy olyan hosszútávú fogadási piac, amivel akár hónapokra előre felteheted a tétjeidet. Már a szezon elején megtippelheted, hogy melyik csapat fogja megnyerni a Román Kupát. Minél előbb fogadsz, annál nagyobb oddsokat találhatsz.
 2. 1X2. Az 1X2 fogadás a foci fogadási piacok alapja. A rendes játékidő végeredményére tippelsz aszerint, hogy a hazai (1-es), vagy a vendég (2-es) csapat fog nyerni 90 perc után, vagy esetleg döntetlen (X) marad a mérkőzés. Főleg kupameccseknél fontos tudni, hogy ez csak a rendes játékidőre, azaz a 90 perc plusz ráadásra vonatkozik. A kétszer 15 perces hosszabbításra nem!
 3. Hendikep fogadás. A Román Kupában nem ritka, hogy jóval alacsonyabb osztályú ellenfelekkel találkozik egy-egy komolyabb együttes. Ilyenkor az esélyek teljesen egyértelműek, aminek következtében az oddsok elképesztően alacsonyak. Ezt lehet izgalmasabbá tenni egy jól időzített hendikep fogadással, amikor előnybe hozod a kisebbik csapatot, így az esélyesebbik félnek több gólos győzelemre lesz szüksége, te pedig magasabb oddsokat kaphatsz.
HotBet Bónusz

PRO és KONTRA

A fentebbiekben bemutatásra kerültek a Cupa Romaniei fogadás legfontosabb tudnivalói. Kezdve a kupa történelmével és át egészen a lebonyolítási rendszertől a legjobb fogadási oldalakig. Most néhány gyors érvvel szeretnénk összegezni, hogy miért éri meg, és miért nem éri meg a Román Kupa fogadás.

Ezek alapján már te is el tudod dönteni, hogy érdemes-e regisztrálni egy új bukméker oldalra, és elkezdeni fogadásokat kötni – és persze lehetőleg nyerni is!

PRO érvek

 • Élőben is fogadhatsz. A Cupa Romaniei mérkőzéseire élőben is lehet fogadni, az élő fogadás pedig a legjobb módja annak, hogy csökkentsd a ház előnyét. Ilyenkor ugyanis úgy tudsz reagálni a pályán zajló eseményekre, hogy a fogadóiroda még nem feltétlenül tudta megváltoztatni az oddsokat a várható események fejében. Ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy ne láthatnád a meccseket az élő fogadáshoz. A tévé nem közvetíti ugyan, viszont…
 • Live streamet is lehet hozzá találni. Nem minden oldalon érhető ugyan el a Cupa Romaniei fogadás, de ahol igen, ott esetenként még akár nézheted is ezeket a meccseket HD minőségű, legális live streamek segítségével. Így az élő fogadásaidat is segítheted anélkül, hogy ki kéne utaznod és a stadionból nézni a meccset. Nézd otthonról, Hd minőségben, legálisan, ráadásul ingyenesen!
 • Az átlagosnál magasabb oddsokat lehet kifogni. Kevesebb játékos fogad a Román Kupa meccseire, mint mondjuk egy FA Kupára, vagy egy Copa del Rey-re. Ennek köszönhetően pedig nem is nyomják le az oddsokat a tömeges fogadások, így a piaci átlag fölötti oddsokat is ki lehet fogni egy-egy meccsre, főleg ha jól időzítjük a fogadásunkat. Ez hosszú távon óriási előny lehet, már csak ezért is érdemes élni a Copa Romaniei fogadás lehetőségével.
Labdarúgó stadion 7

KONTRA érvek

 • Nem minden sportfogadás oldalon érhető el. A Román Kupa azért nem egy Bajnokok Ligája. A tévé sem közvetíti itthon, és hát a tömegeket sem látjuk tüntetni a több Román Kupa meccs közvetítésért. Éppen ezért az online sportfogadás oldalak többsége sem tartja fontosnak, így csak néhány oldalon érhető el ez a kiváltságosoknak járó játék.
 • Nehezebb információt gyűjteni róla. Pedig ez az online sportfogadás alapja: minél több információval rendelkezel, annál jobbak lesznek a nyerési esélyeid. A Román Kupa küzdelmeiről viszont angol és magyar nyelven is nehéz normális hírt találni. Ha nem beszélsz románul, nagy hátrányba kerülhetsz a bukméker oldalakkal szemben, hiszen nem jutsz hozzá a szükséges információhoz.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Cupa Romaniei fogadás – Összefoglalás

Véget ért a kezdő kurzusunk.Bízunk benne, hogy figyelmes nebulóink tökéletesen tisztában vannak cikkünk végére érve a Cupa Romaniei fogadás legfontosabb tudnivalóival, és nem maradt bennetek semmilyen kérdés. Ha mégis lenne, ne félj azokat feltenni. Szerkesztőségünk boldogan válaszol bármilyen problémádra, remélhetőleg sikeresen ráadásul.

Fentebb már bemutattuk, hogy melyek a legjobb online fogadóirodák, ahol fogadhatsz a Román Kupa küzdemleire, és hogy mik a legfontosabb szempontok, amiket mindig érdemes szem előtt tartani. Már csak annyi maradt hátra, hogy regisztrálj és kezdj játszani – na meg persze remélhetőleg nyerni is. A kifizetéseidhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 15/05/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Cupa Romaniei fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli