Dán Labdarúgó Kupa fogadás – Top 10 oldalak

Korábban ismertettük már a Superligát, ezúttal pedig a Dán Labdarúgó fogadás kerül terítékre. Ha érdekel, hogy hogyan zajlik a dán foci kupa lebonyolítási rendszere, mik a torna legfontosabb szabályai és milyen történelemmel bír a sorozat, akkor ez a Te cikked lesz.

Továbbá bemutatjuk még a legsikeresebb klubokat is, és szokás szerint nem megyünk el szó nélkül a legjobb fogadási oldalak mellett sem. Tarts velünk Te is, és tudj meg mindent a Dán Labdarúgü Kupa fogadás legfontosabb dolgaival kapcsolatban!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Dán Labdarúgó Kupa – Az alapok

Az alábbi néhány fejezetben a Dán Labdarúgó Kupa történelme mellett bemutatásra kerül a sorozat lebonyolítási rendszere is. Ezen felül meg fogunk még emlékezni a torna legsikeresebb klubjairól is. Ezek következnek hát, tartsatok velünk a továbbiakban is!

A legjobb sportok

Töri óra

A Dán Labdarúgó Kupa történelme 1955-re nyúlik vissza. Ekkor rendezte meg a történelem folyamán először a DBU, azaz a Dán labdarúgó szövetség, 1954-ben alapították meg egyébként a tornát. Azóta minden évben megrendezésre került. Manapság a dán DR és a TV3 csatornák közvetítik a dán nemzeti kupa legfontosabb küzdelmeit.

Dán Labdarúgó Kupa – A lebonyolítás

Magyar zászló

A Dán Labdarúgó Kupa sorozatában összesen 92 csapat vesz részt a szezon legelejétől fogva. A szezon kezdete augusztus elejére tehető, a döntőt pedig rendre május közepén rendezik. Az első fordulóban még a kisebb csapatok küzdenek meg azért, hogy egyre tovább juthassanak.

A legnagyobb csapatok, mint például az FC Köbenhavn, csak a legjobb 32 között csatlakoznak a többiekhez, azaz közvetlenül a nyolcaddöntők előtt. Az első fordulóban 92 csapat vesz részt, a másodikban 52.

A harmadik körben 32 csapat vesz részt: az előző kör 26 továbbjutójához csatlakozik az adott év előtti Superliga szezon top 6 helyezettje. Innentől pedig egy mérkőzést játszanak egymással a csapatok egészen a negyeddöntőig. A negyeddöntő és az elődöntő kétmeccses, azaz oda-visszavágós párharcokban dől el, míg a döntő ismét csak egyetlen mérkőzésen.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Dán Labdarúgó Kupa fogadás

Kisebb meglepetésre a Dán Labdarúgó Kupa királya nem a Superliga ásza, azaz az FC Köbenhavn. Ebben a sorozatban Aarhus GF csapata vezet 9 bajnoki címmel, ami mellé 3 ezüstérem társul. Igaz, legutóbb 1996-ban sikerült elhódítaniuk a trófeát. A 2-3. helyeken viszont nincs már meglepetés: akik a nemzeti bajnokságban a legjobbak, ők a legjobbak a kupában is.

Ezek a csapatok az FC Köbenhavn és a Brondby IF. Előbbi 8-szoros bajnok és négyszer nyert ezüstérmet, utóbbi pedig hétszer nyert dán nemzeti kupát, és szintén négy döntőt bukott el. A legutóbbi bajnok az FC Midtjyllands csapata, ők 2019 után 2022-ben is diadalt arattak. Döntőt pedig ők is négyszer vesztettek: úgy tűnik, Dániában ez a bűvös szám.

Top sportfogadás oldalak

A legjobb online sportfogadás oldalak kínálatában szerencsére ma már könnyedén találhatsz Dán Labdarúgó Kupa fogadási oddsokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha egy oldalon találtál dán kupa szorzókat, akkor már meg is van a legjobb. Számos fontos szempontot kell még figyelembe venni, de szerencsére bőven van választék, hiszen a torna is népszerű itthon, és így pedig a fogadási piacok is.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Sok oldalt találhatsz, de érdemes csak a legjobbak közül válogatni. Ebben Mi is remek segítséget tudunk nyújtani Neked. Ha elolvasod online sportfogadás oldal értékeléseinket, azokból nagyszerűen tájékozódhatsz és részletes képet kaphatsz arról, hogy érdemes-e regisztrálnod arra az oldalra. Most pedig szeretnénk bemutatni, mi alapján válassz!

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

 1. Élő közvetítés. A legjobb online sportfogadás oldalakon élőben nézheted a mérkőzéseket. Ez azért király, mert a dán kupa meccseit magyar tv sajnos nem adja, így az élő fogadás nehézkessé válik. Pedig az egy óriási előny, hiszen az élő dán kupa fogadás a legjobb módja a ház előnyének csökkentésére. Csekkold le, hogy van-e legális live stream a bukidnál, ha van, az óriási pozitívum!
 2. Ingyenes fogadás és egyéb bónuszok. A legjobb online bukméker oldalak folyamatosan próbálnak a kegyeidben járni, hogy csak náluk akarj játszani. Kölcsönös alapokon kell működnie a dolognak: te az ő oddsaikat, ők pedig a te jókedvedet figyelik. Ezt bónuszokkal és különböző fogadási ajánlatokkal érhetik el. Ingyenes fogadások, újratöltő bónuszok, sportfogadás jackpotok, fogadási bajnokságok, ajándék tárgyak, hűség bónuszok, stb.
 3. Fizetési módok és tranzakciós díjak. Csak olyan online sportfogadás oldalakat vegyél figyelembe, ahol tudod használni azt a fizetési módot, ami számodra a legkényelmesebb. Ráadásul mindezt ingyenesen kellene, hogy meg tudd tenni. Ez hosszú távon óriási kincs lehet, hiszen kényelmesebb lesz így a sprotfogadás, ráadásul játék közben pénzt is spórolhatsz a tranzakciós díjakon. Pontosabban, azok hiányán.
 4. Gyors és profi ügyfélszolgálat. Ha hosszú távra tervezel, elkerülhetetlen, hogy bizonyos problémák felüssék a fejüket egy bizonyos idő után. Ilyenkor az a királyság, hogyha dolgozik egy olyan csapat az adott fogadóirodánál, akikre mindig számíthatsz. Profik, gyorsak, precízek, kedvesek, és persze értik a dolgukat. Ezt mindig érdemes lecsekkolni. Ha nem tudnak segíteni, az nyilván óriási hátrány, ha meg nincs is ügyfélszolgálat, az mindenképp rossz hír.
 5. ötödik. ötödik
1Bet Bónusz_3

Dán Labdarúgó Kupa fogadási piacok

Ezen a ponton már tisztában vagyunk azzal, hogy mi alapján kell kiválasztani a legjobb online sportfogadás oldalt Dán Labdarúgó Kupa fogadáshoz. Már csak az a kérdés, hogy milyen fogadási piacok érhetők el Dánia második legfontosabb foci tornájára. Ezekhez szeretnénk most egy kis ismertetőt nyújtani, hogy megtudd, mire is érdemes fogadni.

 1. Végső győztes. Már a szezon kezdetekor azonnal fogadhatsz arra, hogy melyik csapat fogja megnyerni májusban a döntőt. Minél előbb teszed meg a tétjeidet, annál magasabb oddsokat kaphatsz – hiszen ilyenkor még nem lehetünk tökéletesen tisztában az erőviszonyokkal, csak tippelgetni tudunk.
 2. Továbbjutó. Főleg az elődöntő és a negyeddöntő párharcai során releváns ez a Dán Labdarúgó Kupa fogadási piac, hiszen ezek a fordulók két mérkőzéses párharcokban dőlnek el. Ilyenkor arra fogasz, hogy végül melyik csapat jut ak ettő közül a következő körbe. Kisebb a kockázat, mint az 1X2 piacon, de jobbak is a nyerési esélyek. Na de akkor az 1X2 piacról…
 3. 1X2. Az 1X2 fogadási piac a hagyományos foci fogadás atyja. Rendes játékidő, három lehetséges kimenetel (hazai csapat győz, döntetlen, vendég csapat győz), egy lehetséges nyerő végkimenetel, és egész jó oddsok. Persze a szorzók a csapatoktól is függnek: minél nagyobb a csapatok közti különbség, annál nagyobb lesz az oddsok közti különbség is. Fontos látnii, hogy a visszavágós párharcokban is csak a rendes játékidőre vonatkozik az 1X2 piac.
 4. Alatt/Fölött. Jó siker száazlékban tudod megtippelni, hogy melyik csapat hány sögletet rúg, vagy hogy mikor hány lapot oszt ki a bíró, esetleg hgoy egy adott mérkőzésen hány gólra lehet számítani? Akkor ezt a fogadási piacot neked találták ki, éppen e célből. Fogadj a hazaiakra, hogy max két gólt tudnak lőni, és a gól nélküli mérkőzés után kérd is a kifizetésedet. Vagy fogad a minimum két gólra, ésé a 15. percben meglőtt esetleges második gól után már nyertél is!
Labdarúgó stadion 7

Élő Dán Labdarúgó Kupa fogadás

A dán Labdarúgó Kupa fogadáshoz kifejezetten ajánljuk az élő fogadás intézményét. Főleg akkor, ha ismersz egy jó oldalt, ahol live streaming, azaz élő közvetítéses szolgáltatásoknak köszönhetően a mérkőzéseket is tudod nézni. Van jó pár ilyen oldal, és ezeknek köszönhetően tudod csak igazán megnövelni a nyerési esélyeidet.

Csökkentsd a fogadóiroda előnyét és használd ki a magasan maradt oddsokat. Tedd mega tétjeidet a látottak alapján és nyerj minél gyorsabban. Az élő fogadásnak számos előnye van és ezek a dán labdarúgó kupa fogadás esetében is érvényesek. Ha gyorsan tudsz reagálni a szituációkban, akkor mindenképp ajánljuk neked ezt a fogadási lehetőséget.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Dán Labdarúgó Kupa fogadás – Összefoglalás

Cikkünk során a figyelmes olvasók megismerkedhettek a Dán Labdarúgó Kupa fogadás legfontosabb ismérveivel. Bemutattuk a torna történelmét, hogy hogyan és mikor alapította meg azt a Dán Labdarúgó Szövetség, és hogy milyen lebonyolítási rendszerben zajlik a sorozat.

Ismertettük továbbá a dán foci kupa legsikeresebb csapait is, amit követően természetesen bővebben kitértünk a Dán Labdarúgó Kupa fogadás legfontosabb aspektusaira is. Olvasóinknak hasznos tippeket és segítséget nyújtottunk azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és mi alapján érdemes kiválasztani a legjobb online sportfogadás oldalt dán kupa fogadáshoz.

A legnépszerűbb és leghasznosabb fogadási piacokat is ismertettük, és persze az élő fogadás rejtelmeibe is bevezettük az olvasóinkat. Bízunk benne, hogy ezek alapján magabiztosan fogsz tudni játszani és rengeteg győztes szelvényt tudsz majd feladni. Ehhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Dán Labdarúgó Kupa fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli