Dán Superliga fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha dán foci, akkor Superliga fogadás. Egyre jobban emelkednek a dán klubcsapatok. Ki ne ismerné a Bajnokok Ligája főtáblájának rendszeres indulóját, a koppenhágai FC Köbenhavn együttesét? Pár évvel ezelőtt ráadásul a Nordsjaelland Európa Ligás menetelését figyelte a nagyvilág, de a Midtjylland csapatának is voltak emlékezetes évei a nemzetközi porondon.

Ez csak néhány példa volt az elmúlt évek legsikeresebb csapatairól. Jelen írásunkban részletesen be fogjuk mutatni a liga legjobbjai mellett annak lebonyolítási rendszerét, és persze a Superliga fogadás legfontosabb tudnivalóival is megismerkedhet a figyelmes olvasó. Tarts velünk és válj te is a dán foci fogadás bajnokává – ami a busás nyereményekben fog megnyilvánulni, szóval eléggé megéri. Mi szóltunk előre, gyere bátran!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A dán Superliga fogadás alapjai

A dán foci egész komoly nemzetközi sikereket képes felmutatni, ám a sportfogadók körében még így sem teljesen van tisztában mindenki annak történelmével, lebonyolítási rendszerével és legsikeresebb klubcsapataival. Így mi most ezeket a pontokat szeretnénk részletesen ismertetni hű olvasóinkkal.

A dán foci fogadás kezdetei

A Dán Labdarúgó Szövetség (Dansk Boldspil-Union, röviden: DBU) 1945-ben alapította meg a ma ismert dán nemzeti labdarúgó bajnokság elődjét. Ezt később, 1991-ben új alapokra helyezték, innen számítható a ma ismert Superliga kezdete. Ennek mai fő szponzora Dánia leghíresebb légitársasága, a Scandinavian Airlines System, azaz a SAS. 

A legjobb sportok

A szabályzat rendszere

Magyar zászló

A dán Superliga egy 12 csapatos nemzeti bajnokság, melynek küzdelmei már július közepén elkezdődnek. A bajnokság két szakaszra van bontva: alapszakaszra és rájátszásra. Az alapszakasz 22 mérkőzésből áll, ekkor mind a 12 csapat játszik kétszer egymással (11×2).

Ezt követően alakul ki a rájátszás mezőnye: a legjobb 6 csapat a bajnoki, az alsó 6 pedig a kiesési rájátszásba kerül, és mindenki kétszer játszik mindenkivel. A korábban megszerzett pontjaikat megtartják a csapatok.

A bajnoki rájátszás győztese a 10 mérkőzést követően Superliga bajnok. Ő vívja ki magának a jogot a következő szezon elején a Bajnokok Ligája selejtezőire – ide a második körtől csatlakozik. A második helyezett az Európa Liga selejtező első fordulójába nyer meghívót. A harmadik helyezett rájátszásti mérkőzést vív a kupagyőztessel a 3. kiadó európai helyért. Ha a kupagyőztes is top hármas csapat, akkor a negyedikkel vívnak meg.

A kiesési rájátszás hat csapata szintén játszik egymással két-két meccset, így összesen 32 mérkőzést játszik minden egyes dán Superliga résztvevő együttes. Az utolsó két helyen végző együttes elbúcsúzik az élvonaltól, és a következő évadot már a másodosztályból kezdheti meg.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Superliga fogadás

Dánia legsikeresebb klubcsapata minden kétséget kizáróan a mindössze 1992-ben alapított FC Kobenhavn együttese. A fővárosi csapat 14 alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet, 8-szor pedig kupagyőzelmet. A Bajnokok Ligájában is rendszeresen képviselteti magát az együttes.

Ősi riválisuk a szintén koppenhágai Brondby IF. Ők 11 bajnoki cím mellett 7 kupagyőzelemmel rendelkeznek. Rajtuk kívül még négyszeres bajnok az Aalborg, és háromszor ünnepelhetett aranyérmet a Midtjylland csapata.

A legjobb internetes fogadóirodák

A Superliga fogadás minden dán foci rajongó érdeklődését felkelti. Hamar fel is merülhet hát a kérdés, hogy mégis melyik oldalakat érdemes egyáltalán alaposabban szemügyre venni, hogyha dán foci fogadáson töri fejét az ember fia.

Mi most ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Az első válaszunk az, hogy ne keresd az objektíve tökéletes sportfogadási oldalt, mert az mindenki számára személyes preferencia kérdése. Inkább útmutatóul a kezedbe adnánk pár fontos szempontot, amelyeket megéri kielemezni. Ezek ugyanis segítenek a helyes döntés meghozatalában. Így válaszd hát ki a legjobb online sportfogadás oldal!

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

A legfontosabb szempontok

 1. Megbízhatóság. Ez az első és legfontosabb javaslatunk: csak megbízható és biztonságos online sportfogadás oldalra regisztrálj. Olyanra, amelyik rendelkezik érvényes online szerencsejáték engedéllyel, és ahol a legmodernebb technológia védelmezi személyes és pénzügyi adataidat egyaránt. Ha nem tudod, hogyan biztosítsd ezen feltételeket, akkor se aggódj egyet se: mi kielemeztük minden partnerünket, szóval nálunk csak ilyen oldalakat fogsz találni!
 2. Fogadási piacok és szorzók. Minél magasabb oddsokat találsz egy-egy oldalon, annál jobban megéri ott fogadnod, hiszen a magasabb oddsokkal tudsz magasabb bevételt reaálizálni. Így tehát fontos, hogy egyáltalán elérhetőek legyenek azok a fogadási piacok, amik téged érdekelnek, és az is, hogy azok a fogadási piacok megfelelő feltételekkel álljanak rendelkezésedre. Ha más oldalon magasabb oddsokat találsz ugyanarra, akkor lehet, hogy a kettő közül az a jobb oldal.
 1. Bónuszok és követelmények. A Superliga fogadás bónuszokkal még jobb móka, de csak akkor, ha a követelmények is megfelelőek. Hiába kapsz tíz millió forint foagdási bónuszt, ha a forgatási követelmény ezerszeres, és csak 1 napod van teljesíteni azt. Mindig nézz utána a bónuszok követelményeinek, ne hagyd magad becsapni – de használd ki az igazán jó ajánlatokat!
 2. A tranzakciós díjak fontossága. Egy jó online sportfogadó rendszeresen kérvényez be- és kifizetéseket egyaránt. Ha minden egyes tranzakciód pénzbe kerül, akkor gyakorlatilag a kukába dobod ezt a pénzt. Nézz utána, és csekkold le, hogy ne követeljen tranzakciós díjakat tőled a fogadóiroda. Fizetsz épp elég adót, nem kell, hogy még a bukmékered is megsarcoljon. Ne hagyd magad kizsákmányolni!
HotBet Bónusz

Superliga fogadási piacok

A legjobb online bukméker oldalakon számos módon fogadhatsz a Superliga mérkőzéseire és legfontosabb eseményeire. Ezek közül most a kedvenceinket szeretnénk bemutatni neked, amelyekből al egnagyobb hozamokat lehet realizálni és amelyek amúgy is hatalmas népszerűségnek örvendenek internetes sportfogadóink körében. Talán nem hiába!

 1. Végső győztes. Dánia bajnoka, ezt jelenti a fogadás. Már a szezon elején megtippelheted, hogy szerinted melyik csapatot koronázzák majd Dánia királyává a szezon végeztével. Minél előbb fogadsz, annál magasabb oddsokat találhatsz, hsizen annál nagyobb a kockázat is.
 2. Végső helyezés. Nem csak a bajnokra fogadhatsz, hanem mondjuk arra is, hogy a bajnokság végeztével sikerül-e majd a dobogó valamelyik fokán elhelyezkednie egy adott csapatnak. Ez kisebb kockázat, mint a végső győztes fogadási piac, ráadásul jobbak az esélyeid is, hiszen a választott csapat 1., 2. és 3. helyezése is nyer számodra. Értelemszerűen az oddsok is kisebbek.
 3. Kieső csapat(ok). A legjobb csapatokon felül természetesen a legrosszabbakra is lehet fogadni a Superligában. Tegyél pénzt arra, hogy kiesik-e a szezon végeztével a másodosztályba az adott csapat. Itt is él az aranyszabály: minél korábban teszed meg a tétjeidet, annál magasabb oddsokat kaphatsz.
 4. Alatt/Fölött. Ha nem hosszú távra akarsz fogadni, csak egy-egy meccsre, akkor kifejezetten ajánlani tudjuk az Alatt/Fölött piacot. Ez egy kétesélyes fogadás, ami különösen kezdők számára lehet igazán jövedelmező. Egyrészt azért, mert kétesélyes, azaz vagy bejön, vagy nem – értsd: jobbak a nyerési esélyeid, mint a háromesélyes fogadással. Másrészt pedig talán sokaknak könnyebb megtippelni mondjuk a gólok, vagy épp a szögletek számát, mint mondjuk a rendes játékidő végeredményét.
 5. Dupla esély. Ha nem szeretsz annyira kockáztatni, akkor az Alatt/Fölött mellett ezt a piacot is tudjuk ajánlani. Ez már háromesélyes fogadás – viszont a három lehetséges kimenetelből kettővel is nyersz. Itt ugyanis a hazai csapat győz (1), döntetlen (X), vendég csapat győz (2) kombinációkból kettő tetszőlegeset választhatsz ki. Alacsonyabb oddsok, viszont jobb nyerési esélyek jellemzik ezt a fogadási piacot, így főleg kockázatkerülő fogadók figyelmébe tudjuk ajánlani.
 6. 1X2. Az 1X2 a klasszikus foci fogadás. Adott mérkőzés győztesére, illetve a rendes játékidő végeredményére fogadhatsz. Három lehetséges kimenetel körül csak egyetlen nyertes. Ez az oddsokon is tükröződik, de ha eléggé képben vagy a Superliga fogadás esélyeivel és a dán focival úgy összességében, akkor abszolút jövedelmező lehet számodra ez a fajta fogadási típus.
Labdarúgó stadion 2

Élő Superliga fogadás

A fentebbiekben már bemutattuk a legfontosabb Superliga fogadási piacokat, amelyekkel minden profi online sportfogadónak érdemes tisztában lennie. Ezeken felül azonban van még egy Superliga fogadási forma, amit érdemes lehet kihasználni, főleg ha folyamatosan nyomon követed a dán labdarúgó bajnokságot. Erre pedig kiváló alkalmad van, hiszen mindezt legális élő közvetítéseken keresztül is megteheted, akár televíziós előfizetés nélkül is.

Az élő Superliga fogadás pedig azért igazán király, mert ennek köszönhetően csökkentheted a ház előnyét, hiszen a javadra tudod fordítani a mérkőzések fordulópontjait, vagy váratlan eseményeit. Egy kiállítás, egy büntető alapjaiban változtathatja meg a meccs képét, ezekre pedig gyorsabban reagálhatsz, mint a bukméker oldal tudna. Ezt mindig érdemes kihasználni!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Dán Superliga fogadás – Összefoglalás

Fent bemutattuk tehát a Superliga fogadás legfontosabb tudnivalóit. Szóba kerültek a legjobb bukméker oldalak mellett a legfontosabb fogadási piacok is, amelyeket érdemes ismerni, mielőtt fogadni kezdenél. Ezen felül persze ismertettük magát a ligát is, hogy jobban megérthesd, mire is fogadsz pontosan. Ha figyelmesen elolvastál minket, akkor már csak egyetlen tennivalód maradt: kezdj el fogadni és persze nyerni is, lehetőleg akár már ma!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Dán Szuperliga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli