Egyiptomi Premier League fogadás – Top 10 oldalak

Ha klub foci az afrikai kontinensen, akkor Egyptian Premier League fogadás. Egyiptomban vannak a legjobb afrikai foci csapatok – gondoljunk cska a 11-szeres CAF BL győztes Al Ahly csapatára, akik hazájuk bajnokságát is több tucat alkalommal hódították el.

Mai cikkünket figyelmesen végigolvasva te is az Egyiptomi Premier League fogadás nagymesterévé válhatsz, és kamatoztathatod majd a bukiknál az itt megszerzett tudást. Ez a mi küldetésünk és célunk, szóval reméljük, sikerülni fog. Induljunk meg együtt a tanulás és a siker útján, aztán már kezdhetünk is fogadni az egyiptomi foci meccsekre!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az Egyiptomi Premier League fogadás alapjai

Aki jó szelvényeket akar feladni, meg akarja találni a profitábilis oddsokat és összességében jó Egyptian Premier League fogadásokat szeretne megjátszani, annak érdemes először tisztában lennie az alapokkal. Ezért mi most ebben fogunk segíteni. Íme, az Egyptian Premier League fogadás alapjai: a történelme, a lebonyolítási rendszereé s persze az ország legsikeresebb klub csapatai.

A legjobb sportok

A történet kezdetei

Az egyiptomi klub foci komoly múltra tekint vissza. Az Egyptian Premier League bajnokságát 1948 októberében alapították meg, de 1922-ben is működtek már félprofi bajnokságok Kairó városában. Az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség aztán végül 1948-ban alapította meg az országos ligát. Mára 18 csapatossá nőtte ki magát a CAF égisze alá tartozó bajnokság. Az egyiptomi liga győztese és második helyezettje a BL-ben is indulhat.

A lebonyolítás

Magyar zászló

Az Egyiptomi Premier League egy 18 csapatos bajnokság. Nincsenek csoportok, nincsen alapszakasz, nincsen rájátszás, csak egy bajnoki évad van.

Mindenki játszik mindenkivel egy meccset otthon és egy másikat idegenben. A győzelem három, a döntetlen pedig 1 pontot ér. Aki a szezon 34 meccsén a legtöbb pontot gyűjti, az a bajnok.

A három utolsó helyezett a másodosztályban kezdi meg a következő szezont. Ott három cosport található, ezek bajnokai automatikusan feljutnak a WE Egyptian Premier League küzdelmeibe. A bajnok és a második helyezett pedig az Afrikai Bajnokok Ligája küzdelmeiben vívja ki az indulás jogát.

Az Egyiptomi Premier League legsikeresebb klubcsapatai

Egyiptom messze legsikeresebb klubja minden kétséget kizáróan az Al Ahly együttese. A kairói székhelyű egyesület neve mellett négy csillag is szerepel. Ez jelzi a klub 42 bajnoki címét, ami elképesztően egyedülálló. Legutóbb 2020-ban voltak bajnokok. 42 aranyérmük mellé társul 12 ezüst, és 4 bronzérem is.

Legnagyobb kihívójuk a bajnoki címvédő Zamalek együttese. A gizai csapat 14 arany, 34 ezüst- és 9 bronzéremmel büszkélkedhet. Az ország harmadik legfontosabb csapata pedig az Ismailában található Ismaily csapata, akik 17 bronzérmük mellé gyűjtöttek 7 ezüstöt és 3 aranyat is.

Az Afrikai Bajnokok Ligájában is az egyiptomiak uralkodnak. Az Al Ahly a torna rekordere, ők tavaly 11-edszerre nyerték meg a sorozatot. Rajtuk kívül a Zamalek ötször hódította el a kontinentális kupát, az Ismaily pedig egyszer, így 17 serleggel Egyiptom a kontinenst abszolút egyeduralkodója.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Egyiptomi Premier League fogadási piacok

Az Egyptian Premier League fogadás megkezdése előtt érdemes tudni, milyen fogadási piacokon is fogsz tudni játszani. Mi az egyiptomi klub foci kapcsán az alábbiakat javasoljuk megfontolásra:

 1. Végső győztes. Fogadj a szezon végeztével szinte azonnal a következő évad végére. Ez egy hosszú távú fogadás amiben hónapokra előre lekötöd a pénzed, de csak így kaphatsz igazán nagy oddsokat. A meglepetésben bízol, vagy a tutira mész? Te döntesz, és a nyeremény is csak a tied lesz, ha jól tippelsz, ki lesz a bajnok.
 2. 1X2. Fogadj meccsek előtt az adott mérkőzés végeredményére. Tippeld meg (persze csak az esélyek alapos elemzését követően), hogy melyik csapat fog nyerni, vagy esetleg döntetlen lesz-e a mérkőzés. Aztán pedig csak élvezd ki a nyereményeidet!
 3. Dupla esély. Ha nem szeretsz kockáztatni, akkor ezt a fogadási piacot Neked találták ki! Van három lehetséges kimenetel (1, X, vagy 2), amelyek közül kettővel is nyersz. Nyilván ez az oddsokon is meglátszik, de a magas nyerési esélyekért cserébe csak megéri, nem?
 4. Alatt/fölött. Az alatt/fölött fogadási piacon tippelhetsz a mérkőzésen a gólok, a szögletek, vagy épp a sárga lapok számára. Ez lehet csak az első, csak a második félidőre, vagy akár a teljes meccsre is utalva, vagy csak az egyik csapatot kipécézve magadnak. Számtalan opció áll előtted és a konkrét számot is te adod meg, szóval ha értesz a statisztika elemzéshez és jó következtetéseket vonsz le, akkor ez a kétesélyes piac óriási kincs lehet a kezedben.
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Élő Egyptian Premier League fogadás

Ha a fenti fogadási piacokat mester szinten űzöd már, akkor ideje kamatoztatni a tudásodat valós idejű fogadásokkal is. Ilyenkor ugyanis csökken a ház előnye, hiszen információs többleted van a fogadóirodával szemben. Nézd a mérkőzést és fogadj a pályán zajló eseményekre reagálva. Kiállítottak valakit a hazai csapatból?

Ráadásul a szabadrúgás is elég veszélyes helyről jön? Hát tedd meg, hogy a másik csapat lövi a következő gólt. Az odds még magas rá, de te már láthatod, hogy jó eséllyel ez fog történni. És ez csak egy példa volt a rengeteg közül. Használd ki az adandó alkalmakat, köss Egyptian Preamier League fogadásokat élőben és nyerj még többet!

Egyiptomi Premier League élő közvetítés

Ha már élő Egyiptomi Premier League fogadás, ne maradjon ki a live stream intézménye sem. Szerencsére ma már számos online sportfogadás oldalon jár az élő fogadási lehetőség mellé élő közvetítés is. Ennek köszönhetően nemcsak fogadni tudsz élőben a mérkőzésre és nemcsak statisztikai adatokoat követhetsz nyomon, hanem magát a mérkőzést is tudod követnie egy kis képernyőn keresztül.

HotBet Bónusz

Ez azért is király, mert az egyiptomi klub foci mérkőzéseit magyar sport csatorna nem igazán közvetíti, így azonban alkalmad lehet jobban megismerni a csapatokat, akikre fogadni tervezel. Ez pedig óriási előnyt jelent a számodra.

Top bukmékerek

A sikeres Egyptian Premier LEague fogadás mellé egy kiváló online sportfogadás oldal is dukál. Ezt úgy tudod megtalálni, ha bizonyos szempontoknak kiemelkedő figyelmet szentelsz. Ha a mi tanácsainkat követed, az alábbi faktorokat veszed számításba a leginkább:

 • Oddsok. Először is, ha nem tudsz fogadni az egyiptomi liga meccseire, akkor eleve megette az oldalt a. Na. Szóval az. Ha alacsonyabbak az oddsok, mint máshol, akkor keress tovább. Azt az oldalt válaszd ki, ahol jó szorzókon fogadhatsz a kedvenc ligád és a kedvenc csapataid eseményeire és mérkőzéseire. Hosszú tváon csak így érdemes.
 • Fizetési módok. Szintén érdemes megnézni, milyen módokon tudod intézni pénzügyeidet. Csekkold le a minimum és maximum be- és kifizetési limiteket, nézz utána a váltási és tranzakciós költségeknek, és nézd meg azt is, hogy mennyi időt vesznek igénybe az utalásaid. A legkényelmesebb opciót érdemes választani, ami nem okoz számodra kellemetlenségeket.
 • Bónuszok. Olyan oldalra regisztrálj, ahol eleve olyan üdvözlő bónuszt kínálnak, ami lázba hoz. Ez lehet regisztrációs bónusz, ingyenes fogadás vagy egy jó magas befizetési bónusz, esetleg ezek kombinációja. Továbbá csekkold le azt is, hogy az üdvözlő bónuszon felül járnak-e további juttatások, újratöltő bónuszok, pénzvisszafizetési garanciák, fogadási bajnokságok, hűségbónuszok, stb.
 • Elérhetőség. Ehhez szükséges egy gyors és adaptív felület, amit akár mobilról is el tudsz érni. Így biztosíthatod, hogy mindig fel tudd adni a nyertes szelvényt, bárhol legyél is a nagy világban. A korlátozásoknak is járj utána: ha gyakran játszol külföldről is, akkor érdemes lehet olyan oldalt választani, ami minél kevesebb országban blokkolja a játékosokat.
 • Biztonság és adatvédelem. Alapvető fontosságú, hogy csak megbízható internetes bukméker oldalt válassz ki magadnak. Ilyenkor ugyanis személyes és pénzügyi adataidat egyaránt kockára teszed. Szerencsére mi alaposan megvizsgáltuk helyetted is a fogadóirodákat, és csak az abszolút megbízható oldalakkal tartjuk fent a kapcsolatot. Regisztrálj rajtunk keresztül, és akkor biztosan nem leszel csalás vagy átverés áldozata.
Labdarúgó stadion 2

Stratégiák, tippek és trükkök Egyiptomi Premier League fogadáshoz

A sikeres Egyptian Premier League fogadás érdekében érdemes megismerkedni a legalapvetőbb internetes sportfogadási stratégiák közül néhánnyal. Mi most ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani olvasóinknak. Olvasd el az alábbi sorokat és válaszd ki a hozzád legközelebb álló online fogadási taktikát és kezdd el alkalmazni minél előbb. Fogadj kitartóan a stratégiád mentén, hosszú távon így lehetsz sikeres.

 1. Martingale stratégia. Az egyiptomi foci ligában különösen megéri a MArtingale stratégiát alkalmazni, hiszen viszonylag sok döntetlen születik egy évad alatt. Az oddsok viszont ennek ellenére is rendre 3.00 körül vannak, így a duplázott tétek ellenére is profittal szállhatsz ki a Martingale stratégiából, ha következetesen végig csinálod. A Martingale rendszere erre kiváló választás lehet Egyptian Premier League fogadáshoz.
 2. Lucky rendszerek. A rendszer fogadásnak számos vállfaja érhető el. A Lucky az a változat, amiben akkor is nyersz valamit, ha mondjuk a négy kiválasztott esemény közül csak az egyiket találod el. Sima négyes kötésben csak akkor nyersz, ha mind a négy esemény jön. Rednszer fogadásban azonban akkor is, ha a választot tesemények egy része bukik. Persze ez a tétet is megsokszorozza, szóval ki kell matekozni, hogy megérje, de hosszú távon jövedelmező rendszer tud ez lenni.
 3. Arbitrázs fogadás. Ezt már csak a profi sportfogadóknak ajánljuk inkább. Folyamatosan monitorozd a fogadóirodákat és az Egyptian Premier League fogadási oddsokat. Válaszd ki mindig a legmagasabb szorzókat kínáló oldalakat ugyanarra az eseményre. Úgy fogadj, hogy biztosan nyerj – az oddsokból adódó különbségeket más-más fogadóirodánál ugyanis ki tudod használni. Érdemes kétesélyes fogadásokat nézni, úgy talán egy fokkal könnyebb a dolgod. Hátránya, hogy egyszerre több oldalon is szükséged van érvényes felhasználói fiókra.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ezek lettek volna a legfontosabb tudnivalók, amelyek mindegyikét érdemes ismerni és betanulni, mielőtt Egyptian Premier League fogadásba kezd az ember. Bízunk benne, hogy a legtöbb számodra is fontos kérdést sikerült megválaszolnunk, és mostmár magabiztosan tudod, hogyan és hol kell belevágni az egyiptomii klub foci fogadásba.

Csekkold a legjobb bukikat, nézd meg az oddsokat, használd ki a legjobb bónuszokat és persze nekünk is meséld el a nyertes szelvényeid történetét. Szeretettel várjuk a beszámolókat!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Egyiptomi Premier League fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli