Egyptian FA Cup fogadás – Top 10 oldalak

Az Egyptian FA Cup fogadás egyre nagyobb kedvencévé növi ki magát a magyar sportfogadóknak. Nem véletlenül: izgalmas sorozat tele váratlan fordulatokkal és csúcs minőségű csapatok izgalmas mérkőzéseivel.

Ráadásul az online sportfogadás oldalak is felfedezték maguknak, így már fogadási ajánlatokat és kiváló oddsokat is találhatunk a tornára. De hogy hogy és hol érdemes ezeket a kiváló ajánlatokat keresni, azt a cikkünkb végére érve fogod tudni kideríteni. Tarts velünk és válj az Egyiptomi Kupa fogadás mesterévé. Tanulj meg nyerni velünk, indulunk!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az Egyiptomi FA Kupa fogadás alapjai

Ha sikeres Egyptian FA Cup fogadásokra hajtasz, nem spórolhatod meg magadtól az alapok tökéletes kiismerését és bemagolását. Ezért most azt szeretnénk bemutatni Neked, hogy mikor és hogyan alapították meg az Egyiptomi FA Kupát, mióta létezik a sorozat, kik vesznek részt, hogyan zajlanak a mérkőzések és mely csapatok a legsikeresebbek benne. Ezek ismerete nélkül ugyanis nem fogod tudni meghozni a megfelelő döntéseket fogadásaid során.

A legjobb sportok

A kezdetek

Az Egyiptomi FA Kupát 1921-ben alapították, az első kiírásra így az 1921-22-es szezonban került sor. Az első kiírást a Zamalek csapata nyerte meg, a döntőben 5-0-ra mosták le az Ittihad Alexandria együttesét. Ekkor még King FArouk Cup néven futott a sorozat, később nevezték át Egyiptomi Kupára, majd végül Egyiptomi FA Kupára. 

A lebonyolítási rendszer

Magyar zászló

Az Egyiptomi FA Kupa lényegi küzdelmei a legjobb 32 között indulnak meg. Ekkor a 18 Egyptian Premier LEague csapat mellé 14 további egyiptomi klub csapat csatlakozik, hogy harcba szálljanak a nemes serlegért.

A továbbjutás sorsát egyetlen összecsapás dönti el. 90 perc + ráadás, ha nincs döntés, akkor 2×15 perc hosszabbítás, ha ott sincs döntés, akkor büntető párbaj.

A legjobbak

Akárcsak az Egyptian Premier Leagueben, ugyanígy az FA Kupában is az Al Ahly együttese az absozlút rekorder. A legjobb egyiptomi csapat eddig összesen 38 alkalommal hódította el a legnagyobb presztízzsel rendelkező egyiptomi kupát.

Ráadásul 16 döntőt el is buktak. Itt komoly kihívójuk a 28-szoros bajnok Zamalek SC együttese, nekik 13 ezüstérmük van a sorozatban. A harmadik legjobb csapat az El Ittihad Alexandria, akik 6-szor nyerték meg a kupát, legutóbb 1976-ban.

Egyptian FA Cup fogadási piacok

Mielőtt belevágsz az Egyptian FA Cup fogadásba, fontos, hogy tökéletesen megismerd a legnépszerűbb foci fogadási piacokat. Az alábbi néhány sorban ezért ezeket fogjuk most ismertetni. Kezdjük a legkézenfekvőbbel:

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
 1. Végső győztes. Fogadj a torna legelején arra, hogy melyik csapat fogja magasba emelni a serleget a szezon végeztével. Persze a legnagyobb esély mindig a két legnagyobb csapatra lesz, az Al Ahlyra és a Zamalekre, ők is nyerték meg legtöbbször eddig, de a meglepetés mindig benne lehet. A Te megérzéseid mit súgnak?
 2. Gólkirály. Nem csak a legjobb csapatra, de a legjobb játékosra, pontosabban fogalmazva a legjobb góllövőre is lehet fogadni. Ha az egyik csapatból kiemelkedik a csatár, mindenképp érdemes tenni rá pár forintot, hogy ő lesz az FA Kupa gólkirálya, mert jövedelmező piac tud lenni ez is, már csak a rengeteg résztvevő és lehetséges opció miatt is.
 3. 1X2. A foci fogadás alapja. Kupa fogadás esetén fontos észben tartani, hogy az 1X2 piac CSAK a rendes játékidő eredményét nézi – szóval, ha a mérkőzés 2×15 perces hosszabbításban, vagy esetleg büntető párbajban dől el, akkor 1X” piacon a továbbjutótótól függetlenül csak az X lehet a nyertes fogadás.
 4. Dupla esély. Dupla esély fogadási piacon javíthatod a győzelmi esélyeidet, hiszen a három lehetséges kimenetel (hazai győzelem, döntetlen, vendég győzelem a rendes játékidőben) közül kettővel is nyer a fogadásod. Persze ez az oddsokon is meglátszik: jóval alacsonyabbak, mint az 1X2 piacon, de az esélyeid is sokkal jobbak. Ez is csak a rendes játékidőre vonatkozik.
 5. Alatt/felett. Az alatt/felett piac a profi sportfogadók kedvenc kétesélyes fogadási típusa. Megtippelheted a gólok, szögletek, vagy épp a lapok számát. Te szabhatod meg, hogy melyikből mennyire számítasz, aztán vagy több, vagy kevesebb lesz az adott számnál – hogy ne legyen “döntetlen fogadás,” ezért nem egész számokra lehet fogadni, hanem felekre, pl 1.5 gól alatt, vagy 2.5 gól felett.

Élő Egyptian FA Cup fogadás

Ha a fentebb bemutatott fogadási piacokat már tökéletesen ismered, akkor ideje új szintre emelned az Egyptian FA Cup fogadási képességeidet, és nekiállni élőben fogadni. Ha elkezdődött a meccs, a legjobb online sportfogadás oldalakon akkor is fogadhatsz még.

Élő fogadással tudod a legjobban csökkenteni a ház előnyét, hiszen ilyenkor olyan információk birtokába kerülsz, amire a fogadóirodának még nem áll módjában változtatni az oddsokat, ezt pedig maradéktalanul ki lehet és ki is kell használni.

Thrillsy Bónusz_3

Élő közvetítés Egyiptomi FA Kupa meccsekhez

Az élő fogadás mellé élő közvetítés is jár. Erre a legjobb magyar online sportfogadási felületeken Egyiptomi FA Kupa fogadás keretein belül is van lehetőséged. Alaposan nézz utána, hogy kínál-e ilyen opciót a fogadóiroda, ahova regisztrálni készülsz.

Ha igen, az ugyanis óriási előny tud lenni. A tévé ugyanis ritkán közvetít egyiptomi foci meccseket Magyarroszágon, így viszont egy befizetés után már nézheted is a jobbnál jobb meccseket a világ minden tájáról – és persze több infóval közhetsz rájuk fogadásokat!

A legjobb bukmékerek

Már tudod, hogy mire érdemes fogadni Egyiptomi FA Kupa meccseken. Már csak azt kell kideríteni, hogy hol tudod feladni a legjobb nyertes fogadási szelvényeket. Ezen oldalak kiválasztásában szeretnénk most segédkezni. Az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt regisztrációra és befizetésre adnád a fejed:

 • Fizetési módok. Fontos, hogy legyen elérhető számodra kényelmes és egyszerű fizetési mód, amit szívesen használsz is. Lehetőleg azonnal menjenek végbe a tranzakciók, és persze az sem hátrány, ha ezekre nem számláz külön költséget a bukméker. Azonnali kifizetésekért a kripto fogadóirodák a csúcs választás, de rengeteg helyen fizethetsz banki átutalással, VISA vagy MasterCard kártyával vagy egyéb online pénzügyi megoldások segítségével egyaránt.
 • Bónuszok és promóciós ajánlatok. Regisztráció előtt jó, ha eleve vár rád egy busás üdvözlő bónusz. Legalább duplázza meg az első befizetésedet, és járjon minél több bónusz pénz. Ezen felül is jó, ha folyamatosan jönnek az újratöltő bónuszok, pénzvisszafizetési garanciák, ingyenes fogadások, sportfogadási jackpotok, stb. És akkor még egy jó hűségprogramról nem is beszéltünk.
 • Oddsok. Fontos, hogy azt az oldalt válaszd, ahol a legmagasabb oddsokat találod a kedvenc eseményeidre. Így fogod tudni maximalizálni a nyereményeidet. Ezért érdemes kiválasztani a ligákat, amikre rendszeresen tervezel fogadni, aztán összevetni a legjobb oldalakat, és azt választani, ahol általában magasabb szorzókat találsz.
Labdarúgó stadion 1

Tippek és trükkök Egyptian FA Cup fogadáshoz

A fentiek ismerete tekinthető az Egyptian FA Cup fogadás alapjainak. Ha magasabb szintre szeretnéd emelin a játékodat és még az eddigieknél is több pénzt szeretnél nyerni, akkor fontos, hogy megtaláld a tökéletes online sportfogadási stratégiát, ami illik is hozzád és amit szívesen alkalmazol. Ezek tekintetében szeretnénk most adni még pár tippet, amiket kezdő játékosok is nyugodt szívvel alkalmazhatnak.

 1. A Lucky rendszerek. Ha mindig többszörös kötésben adod fel a szelvényeidet, és eleged van már belőle, hogy mindig csak egy meccsen megy el a teljes nyeremény, akkor a Lucky rendszereket Neked találtak ki. Ezek segítségével ugyanis akkor is nyersz legalább valamennyit, ha 1-2 szelvény el is megy. Illetve már akkor is nyersz, ha csak egy esemény jön be. Persze azt érdemes kiszámolni, hogy a profit mennyi lesz. Ha minden esemény bejön, akkor a nyereményed is sokszorozódik, de a téted mértéke is eleve sokszorosa egy sima többszörös kötésű szelvénynek.
 2. Martingale rendszer. A Martingale rendszer az a hosszú távon működő és biztos profitot hozó sportfogadási stratégia, amit még a kezdő játékosok is nyugodt szívve lalkalmazhatnak. A lényege annyi, hogy a szezon elején nézz ki magadnak egy csapatot, és minden egyes fordulóban tegyél rá, hogy döntetlent játszanak. Ha az előző héten vesztettél, a következő héten ismételj – ám ezúttal dupla téttel. Következetesen kell játszani a siker érdekében, egy forduló sem maradhat ki, és előfordulhat, hogy nagy költségvetés kell hozzá. Ám mivel a tétet mindig duplázod, a szorzó pedig döntetlenre általában 3.00 vagy afölötti, ezért a profit biztos, ha egyszer bejön. Olyan pedig nincs, hogy ne jönne be.
 3. Arbitrázs fogadás. Az arbitrázs fogadást már nem a kezdő, inkább a haladó vagy profi játékosoknak ajánljuk. Ehhez uyganis arra van szükség, hogy egyszerre legalább 4-5, vagy akár több online sportfogadás oldalon legyen regisztrált fiókod, amiken pénz is van – hogy azonnal fogadni tudj. Az arbitrázs fogadás ugyanis arról szól, hogy kipécézel magadnak egy bizonyos eseményt, és erre összeveted az oddsokat. Azokon az oldalakon fogadsz egymás ellen, ahol a legmagasabbak a szorzók – mégpedig olyan módon, hogy bármelyik esemény jöjjön is be, te biztosan profittal szállj ki. Ehhez persze az is kell, hogy kiszámold a tökéletes tét mértékét.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglaló az Egyptian FA Cup fogadásról

Ezek lettek volna a legfontosabb tudnivalók az Egyptian FA Cup fogadást tekintve. A cikkünket figylmesen olvasók mostmár tudják, hogy milyen sportfogadási stratégiákat érdemes használni, hogy hogyan lehet megtalálni a legjobb Egyiptomi FA Kupa fogadási oldalakat, mik annak fő szempontja, mire érdemes odafigyelni, és persze azt is, hogy milyen fogadási piacok állnak rendelkezésre mind mérkőzés előtti, mind pedig élő fogadás tekintetében.

Ezek alapján bízunk benne, hogy bárki el mer és el is tud indulni az Egyiptomi FA Cup fogadás rögös útján, ami nyertes szelvényekkel van kikövezve. Mi a játékhoz előre is sok sikert kívánunk. Ha persze a legjobb online sportfogadási bónuszokra, fogadási tippekre vagy esetleg fogadóiroda rtékelésekre vagy kíváncsi, térj vissza hozzánk bátran, ránk mindig számíthatsz az online szerencsejáték témakörében!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Egyptian FA Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli