Egyptian Second Division fogadás – Top 10 oldalak

Cikkünk végére érve az Egyptian Second Division fogadás nagymesterévé válhatsz, feltéve hogy pontosan követed az utasításainkat. Szó lesz a legjobb online sportfogadási oldalak értékelési szempontjairól, és a legkifizetődőbb foci fogadási piacokról is. Felelős szerencsejátékhoz is adunk pár hasznos tippet, amiket megfogadva biztos lehetsz benne, hogy nem fogod kiengedni az irányítást a kezeid közül.

Már csak annyi maradt hátra, hogy tanulmányozni kezdd az egyiptomi másodosztályú ligára fogadás hasznos tananyagát. Tudj meg mindent és kamatoztasd újdonsült ismereteidet sikeres fogadások formájában. Kezdjük, gyere velünk Te is!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az Egyptian Second Division fogadás alapjai

A sikeres Egyptian Second Division fogadás alapja, hogy tisztában legyünk annak történelmével, megalapítási körülményeivel és persze a lebonyolítási rendszerével. Így most ezt fogjuk bemutatni Nektek.

A legjobb sportok

Az Egyptian Second Division történelme

Az Egyiptomi Másodosztály az egyiptomi labdarúgó piramos második fokán helyezkedik el. Legjobb csapatai a Premier Leaguebe, a legrosszabbak pedig a harmadosztályba kerülhetnek. 1977 óta rendezik meg a másodosztály küzdelmeit. Lebonyolításáért az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség a felelős szervezet. 

A lebonyolítás rendszere

Magyar zászló

Az egyiptomi másodosztály küzdelmeiben összesen 48 csapat vesz részt. Őket három csoportba osztják: A, B és C csoportkba. Mindegyik csoport 16 csapatból áll.

A csoportok tagjai játszanak egymással egy-egy meccset: egyet otthon, egyet pedig idegenben, így a másodosztályú szezon összesen 30 bajnoki mérkőzésből áll. A harminc mérkőzést követően kialakul a három csoport végeredménye.

A bajnokok automatikusan feljutnak a másodosztályba, ahonnan pedig három csapat esik ki. Bizonyos években van kiesési rájátszási alapszakasz, ez annak a függvénye, hogy hány harmadosztályú csapat képes kiváltani a másodosztályú szereplés licencdíját és megszerezni az engedélyeket. Ha háromnál kevesebb, akkor a rájátszásban dől el, kik búcsúznak, alapból pedig a három csooport utolsó helyezettjei esnének ki.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Egyptian Second Division fogadási piacok

A sikeres Egyptian Second Division fogadás érdekében elengedhetetlen fontosságú megismerkedni a legfontosabb fogadási piacokkal. Ezek közé tartoznak a feljutókra és kiesőkre való hosszú távú fogadások mellett a rövid távú fogadások is, mint például az 1X2 piac, a Dupla esély, vagy épp a Pontos eredmény fogadás.

 1. Feljutók. A legjobb csapatokat általában azért előre lehet látni, hogy kik lesznek. Márpedig ha ezt átlátod, akkor pénzt is csinálhatsz belőle. Tedd meg, hogy mely csapatok jutnak fel az Egyptian Premier Leaguebe a következő szezonra, és nyerj a legjobb online sportfogadás oldalakon.
 2. Kiesők. A ligából ki is fog esni valaki, nem csak feljutnak a csapatok. Te pedig értelemszerűen a legjobb csapatok mellett a legrosszabbakra is fogadhatsz. Ha van megérzésed, hogy melyik csapatok fognak a csoportok alján zárni, mindenképp fogadj rá, aztán hátha bejön a tipp.
 3. 1X2. Az 1X2 piac a Martingale stratégia alapja, ezt pedig igazán érdemes kihasználni, főleg hosszú távon egy egyiptomi másodosztályhoz hasonló bajnkságban. Ezzel ugyanis biztos profitra tehetsz szert, ha elég kitartóan alkalmazod, és főleg ha a megfelelő csapatot választod ki. Fogadj a döntetlenre duplázó tétekkel és élvezd ki a 3.00 fölötti szorzókat hétről hétre! Fogadj a biztos profitra az 1X2 piacán.
 4. Dupla esély. Nem szeretsz nagy kockázatot vállalni? Akkor csekkold le a dupla esély fogadási piacot. Három lehetséges kimenetel létezik (hazai csapat győz, döntetlen születik, vendég csapat győz), ezek közül pedig csak egy veszít, azaz kettővel nyersz. Persze ilyenkor az oddsok jóval alacsonyabbak, mint az 1X2 piacon, de a nyerési esélyeid is nagyban feljavulnak.
 5. Pontos eredmény. Ha pont hogy szereted a kockázatot és nagyon pontosan szoktál tippelni, akkor a Pontos eredmény a neked való fogadási piac. Tippeld meg telibe a pontos végeredményt, találd el mindkét csapat pontos gólszámát, és arasd le a gazdagság babérjai. Óriási kockázat, de mellé óriási szorzók is – ezt tudja kínálni a Pontos eredmény fogadási piaca.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Élő Egyptian Second Division fogadás

A fent megnevezett Egyptian Second Division fogadási piacokat nemcsak mérkőzés előtt, hanem a mérkőzések ideje alatt, valód isőben is kamatoztatni tudod. Legalábbis egy részét. Élőben fogadni pedig megéri, hiszen ilyenkor csökkented a ház előnyét a lehető legnagyobb mértékben.

Élő fogadáshoz persze szükségesek bizonyos készségek: gyors reakcióidő, határozottság, döntéskészség, helyzetfelismerés… Ha ezek megvannak benned, akkor nézd a mérkőzéseket, és a kialakult összkép alapján hozd meg a döntéseidet és add fel a szelvényt. 

Élő Egyiptomi Másodosztály közvetítés

Ha az élő fogadás érdekel, akkor az számodra a pro tippünk, hogy olyan online sportfogadás oldalt keress, ahol élő közvetítés is található. Szerencsére számos szerencsejáték felületen van ehhez hasonló opciód. Ilyenkor csak regisztrálnod kell az oldalra, mamjd megtenned az első befizetést.

Ezt követően már aktiválódik is számodra az élő közvetítés lehetősége, és folyamatosan követheted a kedvenc csapataid mérkőzéseit. És ha pedig már nézed is őket, akkor értelemszerűen fogadásokat is köthetsz rájuk. Az információs többletednek köszönhetően pedig ráadásul akár még sikeresen is teheted mindezt.

A legjobb fogadóirodák

Egyptian Second Division fogadás előtt érdemes kiválasztani a legjobb bukméker oldalakat is. AZ alábbi szempontokat mindenképp vedd figyelembe, mielőtt meglenne a kiválasztott fogadóiroda.

1Bet Bónusz_3
 • Oddsok. Olyan oldalra regisztrálj, ahol vannak szorzók a kedvenc csapatod eseményeire, ráadásul azok lehetőleg legyen minél magasabbak is.
 • Bónuszok. Szerezz minél több bónuszt a játék folyamán. Üdvözlő bónusz, újratöltő bónusz, ingyenes fogadások, stb. Ne maradj le egy ajánlatról se – kövess minket a legjobb promókért!
 • Fizetési módok. Bankolj gyorsan, egyszerűen, kényelmesen és persze ingyenesen. Ne fizess feleslegesen, van elég “adó” a szerencsejátékon. Figyelj oda erre is!

Az Egyptian Second Division fogadás top tippjei és trükkjei

Az Egyptian Second Division fogadás jövedelmező tevékenység lehet, de ne feledd: elsősorban ez nem pénzkereseti lehetőség, hanem inkább szórakozásként kell tekinteni rá. Ennek több oka is van, de a fő, hgoy ez egy szerencsejáték.

Nincs biztos nyereség, ezért nem is szabad olyan pénzzel játszani, ami hiányozhat a nap végén a pénztárcádból. Csak azt tedd fel, ami nem baj, ha el is veszik. Íme néhány jótanács, melyeket megfogadva megtarthatod pénztárcád tartalmad mellett saját mentális egészségedet is.

 1. Határozd meg ak öltségvetésedet. És tartsd is be. Írd le magadnak előre, hogy mennyi pénzt tehetsz fel naponta, hetente, havonta. Ha ezt a keretet átléped, akkor vége a játéknak arra az időszakra. Ne tegyél fel még több pénzt, ne töltsd fel a számládat újra, csak ha újraindul a periódus. Ne ess át a ló túloldalára. Kerüld el a függőség kialakulásának a veszélyét, és tegyél meg mindent ellene.
 2. Fogadd el a veszteségeket. Megvolt a tuti tipped, de az utolsó pillanatban elment? Úgy érzed azonban, hogy mégis van egy másik odds, ami még az előzőnél is tutibb, ezért még több pénzzel megraknád, hgoy az előző veszteséget is kárpótold? Na, ilyet sose cisnálj, mert nyilvánvalóan érzelemből és nem értelemből cselekszel. Ne hagyd hogy átvegyék a játékod fölött az uralmat az érzelmek. Hideg fejjel, nyugodtan és higgadtan játssz, különben akár el is égethetnéd a pénzt, pontosan annyi értelme lesz annak is.
 3. Mindig felelősségteljesen játssz. Alkalmazd a felelősségteljes szerencsejáték legjobb praktikáit. Kövesd a költségvetésedet. Mindig csak józanul játssz. A fogadóiroda oldalán is állíts be magadnak befizetési limiteket, ha pedig úgy érzed, túlnőtt rajtad a játék, nyugodtan szállj ki egy időre. Mindig csak a felelősségteljes szerencsejáték vezéreljen, különben ördögi spirálba tudod sodorni magad, aminek csak ki tudja hogy hol a vége, de nem akarod megtapasztalni.
Labdarúgó stadion 3

Az Egyptian Second Division fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben igyekeztünk megválaszolni a legfontosabb kérdéseket és a legkézenfekfőbb, alapvető Egyptian Second Division fogadási tanácsokat átadni Neked. Ha jól sejtjük, azért maradtak benned további kérdések is a ligával kapcsolatosan.

Mi most ezeket a kérdéseidet szeretnénk megválaszolni, remélhetőleg az összeset. Ha lennének még kérdéseid, ne félj feltenni azokat szerkesztőségünknek, és amint tudunk, válaszolunk. Egyelőer azonban ezeket a kérdéseket válaszolnánk meg:

Hol tudom legegyszerűbben nyomon követni az Egyiptomi Second Division tabelláját?

Erre számos opció érhető el, és mindenkinek más és más jön be. Van, aki az eredmény követő alkalmazásokra és oldalakra esküszik. Mások szerint a legegyszerűbb, ha bepötyögöd a Googlebe hogy Egyptian Second Division, és ott csekkolok a mérkőzések eredményeit és a bajnoki tabellát.

Szerintünk oldalunk szolgáltatja azonban a legegyszerűbb és legfrissebb híreket, szóval akár itt is érdemes szemezgetned a hírekkel. Főleg ha sportfogadás tekintetében érdeklődsz az egyiptomi foci iránt.

Hány csapat jut fel az Egyptian Second Divisionből a Premier Leaguebe?

Összesen minden évben három csapat jut fel az egyiptomi másodosztályból az élvonalba, azaz a Premier Leaguebe. Az Egyptian Second Divisionnek három cosportja van, csoportonként 16 csapattal. A csapatok összesen 30 meccset játszanak (mindenkivel kétszer), így alakul ki a bajnokság végeredménye. A három csoport három bajnoka automatikusan feljut a következő szezonban a Premier Leaguebe.

Mettől meddig tartanak az Egyptian Second Division mérkőzései?

Az Egyptian Second Division 30 fordulóból áll, hiszen csoportonként 16 csapat vesz részt a tornán, és mindannyian 1-1 meccset játszanak az összes csapat ellen egyszer hazai pályán, egyszer pedig idegenben. Az első fordulóra rendre október közepén szokott sor kerülni, a szezon pedig általában június közepén ér véget.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Minden fontos tudnivaló az Egyptian Second Division fogadásról egy helyen

Egyptian Second Division fogadási cikkünkben bemutattuk, hogy hogyan jutthatsz egyről a kettőre a sportfogadás terén. Ha figyelmesen végigkövetted cikkünket, akkor már tudod, hogy hogyan találd meg a számodra tökéletes online sportfogadás oldalt és mik a legfontosabb szempontok.

Továbbá tisztában vagy a legnépszerűbb online fogadási piacokkal is, amiket az egyiptomi másodosztály mérkőzésein is megtalálhatsz – mind mérkőzés előtti, mind pedig élő fogadás idején. Ezen felül számos izgalmas kérdést felvetettünk, melyek mindegyikét meg is válaszoltuk.

Szó volt itt az Egyptian Second Division történelméről, lebonyolítási rendszeréről, a legjobb csapatairól, és számos egyéb infóról egyaránt. Bízunk benne, hogy segítségünkkel mostmár te is mersz majd fogadni az egyiptomi csapatokra és bajnokságokra. Mindehhez előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Egyptian Second Division fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli