Emperor’s Cup fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az Emperor’s Cup (japánul Tennōhai) a japán labdarúgás egyik legrangosabb és legrégebbi kupaversenye. Az 1900-as évek elején alapították, és azóta a japán futball történelmének meghatározó eseményévé vált. A Modern korra pedig az online sportfogadók figyelmét is felhívta magára, így egyre csak népszerűbb versenysorozattá avanzsálódott az évek során az Császár Kupa.

Ezzel együtt az Emperor’s Cup fogadás is egyre népszerűbb tevékenységgé vált. Mára már Magyarországon is jócskán begyűrűzött, és ezt a legjobb magyar internetes fogadóirodák sem hagyhatták szó nélkül. Így rendre jelentek meg a jobbnál jobb online bukmékerek, mi pedig itt vagyunk, hogy mindet bemutassuk, azzal együtt, hogy hogyan is érdemes fogadni erre a sorozatra.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Japán Emperor’s Cup fogadás alapjai

A következő néhány bekezdésben a Császár Kupa történelmét, lebonyolítási rendszerét, illetve a sorozat több mint 100 éves történelmének legsikeresebb klubcsapatait fogjuk bemutatni. Ha ti is készen álltok, akkor mi sem fogjuk vissza magunkat!

A legeleje

Az Emperor’s Cup története 1921-re nyúlik vissza, amikor az első hivatalos versenyt megrendezték, így egy 100 évnél is idősebb sorozatról beszélünk most itt. A kupa alapítója a Japán Labdarúgó-szövetség (Japan Football Association – JFA), ami azóta is irányítja és szervezi a kupát. Az első kiírásban 153 csapat vett részt, ami a nagy érdeklődést és az emberi erőforrások széles skáláját mutatta.

A legjobb sportok

A rendszer

Az EMperor’s Cup küzdelmeiben 88 csapat kap lehetőséget. Ez magába foglalja a J1 League 18, a J2 League 22, és a J3 League 20 csapatát, továbbá 28 alsóbb osztályú csapatot is, akik selejtezőkről kerülhetnek be. A Császár Kupa küzdelmeinek ideje évről évre váltakozik, áprilistól augusztusig bármikor elkezdődhet. Az évad végéig tart a kupa is, aminek győztese kvalifikálja magát a következő évi Ázsiai Bajnokok Ligája főtáblájára.

A történelem legjei

Magyar zászló

A japán Császár Kupa történelmének két legjobb csapata a Keio BRB és az Urawa Red Diamonds. Előbbi csapat legutóbb 1956-ban diadalmaskodott, azóta nem profi klubként, hanem egyetemként funkcionál. Utóbbi csapat viszont az újkorban nőtt naggyá, legutóbb 2021-ben hódították el a serleget.

A nyolcszoros bajnokokat közelről figyeli a hét kupagyőzelemmel rendelkező Yokohama F. Marinos és a Kwansei Gakuin University csapata. Utóbbi 1953-ban, előbbi 2013-ban nyert utoljára. Érdemes még megemlíteni a Sanfrecce Hiroshima csapatát, akik rekord számú 15 alkalommal jutottak be a döntőbe, ám ezek közül csak hármat tudtak megnyerni, legutóbb épp 2022-ben veszítették el az Emperor’s Cup fináléját.

Emperor’s Cup fogadási piacok

Az Emperor’s Cup fogadás előtt elengedhetetlen, hogy tisztában legyél, milyen fogadási piacok érhetők el egyáltalán. Ezek közül most a legnépszerűbbeket szeretnénk bemutatni mind rövid-, mind pedig hosszú távú fogadások esetében. Kezdjük az utóbbiakkal:

 1. Végső győztes. Amint véget ér az adott évad, már kezdhetsz is azonnal fogadásokat kötni a következő évad győztesére. Minél előbb teszed fel a szelvényedet, annál magasabb oddsokat kaphatsz egy-egy csapatra. Érdemes időben megkezdeni a fogadást éppen ezért, főleg ha van egy tuti (vagy legalábbis annak tűnő) megérzésed a legjobb csapatot illetően.
 2. Gólkirály. Ha nem a legjobb csapatról, hanem a legjobb csatárról van megérzésed, akkor sem fogsz Emperor’s Cup fogadás nélkül maradni. A legjobb japán foci fogadási oldalakon uyganis köthetsz olyan fogadást, amiben a torna legtöbb gólt szerző játékosát, azaz a gólkirály személyét tippelheted meg. Természetesen erre is akkor a legmagasabb az odds, mikor még mindenki 0 góllal áll.
 3. Továbbjutó. Ha nem a teljes tornára, csak egy-egy körre szeretnél fogadni, azon belül is inkább egy-egy párharcra fókuszálva, akkor a Továbbjutó piacát neked találták ki. Itt, ahogy a nevéből is láthatod, azt adhatod meg, hogy melyik csapat fog továbbjutni a kettő közül a következő körbe. Előnye, hogy nem feltétlenül az 1X2 piacon mozog, hiszen a hosszabbításban elért eredmény is játszik.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4
 1. 1X2. Az 1X2 egy rövid távú fogadási piac, ami csak a rendes játékidőre, azaz a 90 perc + ráadás eredményére vonatkozik. Ami a hosszabbításban történik, az ide már nem számít bele, ahogy megkezdődik a kétszer tizenöt perc, az 1X2 fogadásod már vagy nyert, vagy vesztett, de az biztoos, hogy eldőlt.
 2. Dupla esély. A Dupla esély fogadási piacát a kockázatokat kevésbé vállaló játékosoknak ajánljuk első sorban. Ez hasonló az 1X2 piachoz, itt is a rendes játékidő végeredményére tippelsz. Itt azonban a három lehetséges kimenetel (hazai csapat győz, döntetlen, vendég csapat győz) nem egyet, hanem kettőt választasz ki. Úgy is mondhatnánk, hogy egy olyan eseményt választasz ki, ami ha bejön, akkor vesztesz, ha viszont a másik kettő, akkor nyertél. Alacsonyabb oddsok, de magasabb nyerési esélyek jellemzik ezt a fogadási típust.
 3. Hendikep. Akkor érdemes hendikep fogadást kötni az Emperor’s Cup mérkőzéseire, hogyha két olyan csapat találkozik egymással, akik erőviszonyai nem feltétlenül kiegyenlítettek. Sőt. Ha az egyik csapat túlzó fölényből indul, és sima győzelemre számítunk, akkor érdemes ezt a piacot alkalmazni. Ilyenkor ugyanis alapból az oddsok elképesztően alacsonyak, így a profit is minimáis. A hendikep fogadással nagyobb ugyan a kockázat, de elgalább az oddsokat is tudod vele növelni.
 4. Pontos eredmény. A Pontos eredmény szintén kockázatos fogadási típus. Ez is a rendes játékidő végeredményére adott fogadást jelenti. Itt azonban nem elég megmondani, hogy melyik csapat nyer – azt is meg kell pontosan tippelni, hogy mennyi gólt lőnek a csapatok pontosan. Így tehát az X fogadás akkor is nyer, ha 0-0, és akkor is, ha 3-3 a végeredmény. A 3-3-as pontos eredmény fogadás bukik 2-2-nél. Ez persze az oddsokon is meglátszik.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Élő Emperor’s Cup fogadás

Az élő Császár Kupa fogadás számos előnnyel járhat, amik még izgalmasabbá teszik a fogadási élményt. Ilyenkor ugyanis valós idejű fogadásokat kötsz, miközben nézed a mérkőzést. Naprakész információ áll a rendelkezésedre, így pedig olyan tudás birtokában adhatod fel a szelvényeidet, amiknek a mérkőzés előtt még nem lehettél birtokában, hiszen nem láthattad előre, milyen formában fognak játszani az adott csapat játékosai a mérkőzés napján.

Ráadásul az Élő Emperor’s Cup fogadás rugalmas és gyors is. Azonnal reagálhatsz a pályán zajló eseményekre. Ha korábbi fogadásod dugba dőlni látszik, gyorsan tudsz javítani és nem történik semmi. Csak nyersz, már ha tudsz időben reagálni az eseményekre.

Ehhez fontos a gyors döntéshozatali készség is. Továbbá az is fokozza az élményeket és az izgalmakat, hogy gyakorlatilag interakcióban vagy a játékkal: ott történik valami, te pedig reagálsz rá és pénzt nyersz vele.

1Bet Bónusz_3

A legjobb fogadóirodák

Mielőtt játszani kezdenél és felladnád az első Emperor’s Cup fogadási szelvényedet, fontos tisztában lenni néhány egyszerű törvényszerűséggel. Ezek ismeretében regisztrálhatsz egy online sportfogadás oldalra, íme a legjobb tippjeink:

 • Felhasználói felület. Fontos, hogy olyan oldalon játssz, amit könnyen átlátsz és tudsz is kezelni. Így fogod hosszú távon könnyen megtalálni a kedvenc fogadási piacaidat és így tudod majd feladni a jobbnál jobb Emperor’s Cup fogadási szelvényeket. Sok oldalt túl bonyolult, ne pazarold azokra az értékes idődet.
 • Bónuszok és promóciós ajánlatok. Mindig csekkold le az adott fogadóiroda felületén, hogy milyen ajánlatok és lehetőségek várnak ott rád. Császár Kupa fogadást lehet ösztönözni ingyenes fogadási ajánlatokkal, újratöltő bónuszokkal, fogadási versenyekkel, pénzvisszafizetési garanciákkal, kockázat nélküli fogadási ajánlatokkal, stb. Ezeknek a lehetőségeknek mindig nézz utána.
 • Fogadási lehetőségek. Mindig nézz utána az elérhető fogadási piacoknak és sportágaknak is. Minek pazarolnád az idődet olyan oldalra, ahol egy rendes Emperor’s Cup fogadást se tudsz kötni? Na ugye. Csekkold le, hogy kedvenc sportágaid és bajnokságaid mindegyike elérhető-e. Ha nem, lehet, ideje jobb bukméker után kutatni. Van bőven – csekkold le az értékeléseinket!

Az Emperor’s Cup fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentiekben már számos kérdésre igyekeztünk választ adni, ám olvasóinkban mindezek ellenére is maradhatnak fontos kérdések az Emperor’s Cup fogadással kapcsolatosan. Ezeknek igyekeztünk utánajárni most egy gyors körben:

Labdarúgó stadion 1

Milyen csapatok vehetnek részt az Emperor’s Cup küzedlemeiben?

Az Emperor’s Cup küzdelmeiben értelemszerűen profi és félprofi japán csapatok vehetnek részt. Ez összesen 88 csapatot jelent, ezek közül 60 az első három osztályból kerül ki. A további helyekért a regionális ligákban versengő csapatok küzdhetnek meg egy kieséses rendszerben.

Tudom tévén vagy élő közvetítésen keresztül követni a Császár Kupa mérkőzéseit?

Sajnos televízión keresztül nem tudod követni a Császár Kupa mérkőzéseit, hiszen magyar sportcsatorna nem vásárolta meg az Emperor’s Cup közvetítési jogait – egyelőre legalábbis. Élő közvetítés segítségével viszont szerencsére tudod nézni a meccseket legálisan, akár HD minőségben is. Ehhez csak egy olyan sportfogadás oldalra kell regisztrálnod és befizetned, ahol elérhető ez az opció.

Mennyire fontos a japán kultúrában az Emperor’s Cup szerepe?

A japán kultúrában fontos szerepet tölt be az Emperor’s Cup. A Császár Kupája, nem hiába kapta ezt a nevet. A torna presztízsét magyarázza az a tény is, hogy aki elhódítja a serleget, az az Ázsiai Bajnokok Ligájába is kvalifikálja magát, ami a földrész legrangosabb sorozata klub szinten. A csapatok rendre komolyan veszik a tornát és a legerősebb csapataikat küldik ki a mérkőzésekre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Cikkünk során bemutattuk az Emperor’s Cup fogadás legnépszerűbb piacait, és természetesen azt is, hogy melyik oldalakon érdemes a japán foci mérkőzéseire fogadni. Ha más oldalak közül válogatnál inkább, akkor sem leszel elveszve, hiszen a legfontosabb szempontokat is ismertettük, amiket minding alaposan fontolóra kell venned egy-egy internetes bukméker kiválasztásakor.

Szó volt még a Császár Kupa történelméről, a kialakulásának körülményeiről, a legsikeresebb csapatairól és természetesen a lebonyolítási rendszeréről is. Bízunk benne, hogy cikkünk során minden fontos kérdést sikerült megválaszolnunk, ami csak felmerülhet az egyszeri japán foci fogadóban.

Ha maradt még benned kérdés, tedd fel bátran, és igyekszünk minél előbb megválaszolni. Ha pedig nincs, akkor már indulhat is a játék a legjobb Emperor’s Cup foagdási oldalak egyikén!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekli az Emperor’s Cup fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jár. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli