Eerste Divisie fogadás – Top 10 oldalak 2023

Az Eerste Divisie a második legmagasabb szintű labdarúgó-bajnokság Hollandiában. Egyben ez a legalacsonyabb szintű profi foci liga is. Itt már kiemelkedő játékosok játszanak, akik gondoskodnak arról, hogy minden mérkőzés rendkívül izgalmas legyen. Abban biztos lehetsz, hogy ez egy rendkívül versenyképes bajnokság, ahol nem kis tétje van annak, hogy egy csapat bajnok legyen.

Ezzel ugyanis feljuthat az Eredivisie bajnokságba, amely nem más, mint a holland profi liga. Az alábbiakban annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni az Eerste Divisie bajnokságról, illetve, azt is megnézzük, hogy ezzel kapcsolatban melyek azok a fogadási lehetőségek, amelyeket érdemes szem előtt tartani. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Az Eerste Divisie felépítése

Az Eerste Divisie hátteréről érdemes tudni, hogy az a második legmagasabb szintet követi a holland labdarúgó bajnokságban, két teljesen professzionális ligából áll. Az egyik a legmagasabb szintű Eredivise, amelyet a következő szinten követ az Eerste Divisie.

Emellett egy nyolc szintű amatőr labdarúgó-bajnokság is megtalálható a rendszerben. A három legmagasabb amatőr liga, a Tweede, Derde és Vierde Divisie félprofesszionális, és országos bajnokságokban játszanak, az öt alsóbb szint pedig regionális bajnokság.

Az Eerste Divisie bajnokságban 20 klub vesz részt. A klubok egyszer otthon és egyszer idegenben játszanak egymással, ami azt jelenti, hogy minden csapat 38 mérkőzést játszik egy szezonban.

A legjobb sportok

Egészen pontosan a szezon első felében minden klub egyszer játszik minden más klubbal, mielőtt a liga téli szünetet tart a karácsonyi és újévi ünnepek környékén. A szezon második felében ugyanazok a mérkőzések zajlanak, mint az első felében, csak a stadionok cserélődnek, bár a két félidőt nem ugyanabban a sorrendben játsszák le.

Minden szezon végén az Eerste Divisie bajnoka és második helyezettje automatikusan feljut az Eredivisie-be. További hét klub vesz részt a Nacompetitie elnevezésű feljutási/kiesési rájátszásban, amelybe az Eredivisie 16. helyezettje is bekerül. A Nacompetitie-be a következő csapatok kvalifikálják magukat:

 • A szezon „első időszakában” (8 forduló után) a legjobb mérleggel rendelkező klub.
 • A szezon „második szakaszában” (9-16. forduló) a legjobb mérleggel rendelkező klub.
 • A szezon „harmadik szakaszában” (17-24. forduló) a legjobb mérleggel rendelkező klub.
 • A szezon „negyedik szakaszában” (25-32. forduló) a legjobb mérleggel rendelkező klub.
 • A fennmaradó két helyet a szezon végén azok a klubok töltik be, amelyek a legjobb helyezést érték el, és még nem jutottak fel automatikusan, vagy nem kvalifikálták magukat a Nacompetitie-re.

Ha egy időszakot megnyerő klub egy korábbi időszak megnyerésével kvalifikálta magát a Nacompetitie-re, akkor a helyét az adott időszak következő legjobb klubja tölti be, amely még nem kvalifikálta magát. Általában a Nacompetitie-re kvalifikáló klubok a döntő táblázat 3-9. helyezettjei. A Nacompetitie-ben szereplő klubok az Eredivisie 16. helyezettjével kieséses rendszerben küzdenek meg egymással egy helyért a következő szezonban az Eredivisie-ben.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási piacok az Eerste Divisie fogadásban

Egy ilyen versenyképes bajnokságban, mint az Eerste Divise, természetesen hatalmas a küzdelem a továbbjutó helyekért. Ezzel együtt pedig remek lehetőséget kínálnak arra, hogy fogadjunk is ezekre a mérkőzésekre. Az Eerste Divisie azon ligák közé tartozik, ahol a mérkőzésre és a bajnokságra is többféle fogadási piac áll a rendelkezésre, sőt, az élő fogadások is rendkívül népszerűek. Nézzük is meg, hogy mit érdemes tudni az egyes fogadási típusokról. 

Mérkőzés fogadások

Magyar zászló

A különböző mérkőzésekre vonatkozóan a játékosok több fogadási piac közül is választhatnak. A következőkben a leginkább népszerűekről lesz szó.

 • Fogadás a mérkőzés eredményére – Ez lényegében egy háromesélyes fogadás, amikor azt tippeled meg hogy mi lesz a meccs eredménye. Fogadhatsz a hazai, vagy éppen a vendég csapat győzelmére, illetve arra, hogy döntetlen lesz a végeredmény. Egy ennyire kompetitív bajnokságban azonban es sokszor nem egyszerű feladat, így csak akkor érdemes belevágni, ha alapos ismeretekkel rendelkezel az Eerste Divisie csapatairól. 
 • Hendikep fogadások – Az olyan bajnokságokban, mint az Erste Divisie a hendikep fogadások további izgalmakat tudnak hozni. Ezzel ugyanis sokkal kiegyenlítettebbé teszi a tippeket. Bár nem egy kezdőknak való fogadásról van szó, ezzel együtt a remek oddsokat szokott kínálni. 
 • Fölött / alatt fogadások – Ez a foci fogadási típus azért igazán kedvelt, mivel itt nem kell a mérkőzés, vagy éppen a félidő eredményét megtippelni. Ebben az esetben ugyanis a bukméker kiválaszt egy adatot, például a gólok számát, a fogadóknak pedig azt kell megtippelni, hogy a tényleges gólok száma több, vagy éppen kevesebb lesz annál, mint amit a fogadóiroda megadott.

Bajnokság fogadások

A Eerste Divisie egy nagyon izgalmas bajnokság, amely folyamatosan változik. Éppen ezért remek fogadásokat kínál a bajnokság egészére. Ezekhez általában remek oddsok is tartoznak, de természetesen sokszor a kockázat is nagyobb. 

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást
 • Végső győztes – Ez a fogadási típus természetesen nem hiányozhat az Eerste Divisie fogadási kínálatából. Bár nem egyszerű fogadási típus, hiszen sok csapat küzd ezért, hogy az első helyen végezzen, és ezzel tovább juthasson a legmagasabb Eredivisie bajnokságba. 
 • Továbbjutás – Az Eerste Divisie esetében nemcsak a bajnok csapat juthat tovább, hiszen a rájátszásban több csapat is küzdhet azért, hogy bekerülhessen a legjobbak közé. Ez pedig azt jelenti, hogy számos érdekes és izgalmas továbbjutási lehetőséget kínál az, hogy melyik csapatnak lesz lehetősége a továbbjutásra. 
 • A legtöbb gólt lövő játékos – Ez talán az egyik legizgalmasabb fogadási lehetőség az Eerste Divisie tippelési lehetőségek között. Annak megjóslása ugyanis, hogy melyik játékos lehet az, aki a bajnokság ideje alatt a legtöbb gólt lövi, nem kis feladat.

Élő fogadások

A holland bajnokság esetében sokszor elérhetőek az élő fogadások is. Ezzel pedig új lehetőségek is várják a játékosokat, hiszen ezzel számos olyan fogadási piac is elérhető lesz, amely nem jellemző a mérkőzés előtti fogadások esetében.

Mindehhez pedig sokszor élő közvetítés is társul, amely remekül kiegészíti az élő fogadásokat. Ez ugyanis lehetővé teszi azt, hogy a mérkőzés közben fogadjunk, a döntés meghozatalában pedig segít az, hogy láthatjuk, mit történt a mérkőzés korábbi szakaszában. 

HotBet Bónusz

Ez a fogadási típus azonban nagyon sok figyelmet igényel. Fontos ugyanis, hogy megfelelő időben hozz döntést a fogadásról, és add azt fel. Az oddsok ugyanis percenként változhatnak, így egy picit hosszabb gondolkodási idő akár sokkal alacsonyabb nyereséget is eredményezhet.

Ezzel együtt arra is lehetőséged van, hogy időben kiszállj egy fogadásból. Ha azt látod, hogy az általad favorizált csapat nem úgy teljesít, ahogyan azt te vártad, akkor kiléphetsz a fogadásból, ezzel pedig csökkentheted a veszteségeidet is. 

Néhány tipp az Eerste Divisie fogadásokhoz

Mint ahogyan minden sportfogadás esetén itt is nagyon fontos, hogy megalapozott tippeket játssz meg. Ez azt jelenti, hogy fontos, hogy rendelkezz az alapvető ismeretekkel a bajnokságról, a csapatokról, a játékosokról. Nem árt ismerni a múltbéli tevékenységeiket, a jelenlegi formájukat, illetve minden fontos információt, amely befolyásolhatja az aktuális teljesítményüket. Ehhez pedig fontos a statisztikák, illetve az aktuális hírek nyomon követése. 

Amikor egy konkrét mérkőzésre fogadsz, akkor fontos az, hogy járj utána annak, hogy korábban milyen kimenetele volt a két csapat mérkőzéseinek. Sőt, az is lényeges információ lehet, hogy melyik csapat játszik éppen hazai pályán. 

Labdarúgó stadion 8

Abban az esetben pedig, ha a bajnokság egészére szeretnél tippelni, sokkal szélesebb körű ismeretekkel kell rendelkezned. Annak a megtippelése például, hogy melyik csapat fogja megnyerni a bajnokságot, nem egyszerű.

Nagyon összetett tudás szükséges ahhoz, hogy olyan tippet tudj megjátszani, amelyiknek van esélye a nyerésre. Itt ugyanis minden csapat korábbi teljesítménye fontos, kiegészítve az aktuális formával, a csapatok változtatásaival. Sőt, arról sem árt információt szerezni, hogy a legfontosabb játékosok életében történtek-e olyan változások, amelyek befolyásolhatják a teljesítményüket. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Az Eerste Divisie a második legmagasabb szintű bajnokság a holland nemzeti ligában. Ennek megfelelően az itt megrendezésre kerülő mérkőzések rendkívül izgalmasak, és mindig tartogatnak valamilyen meglepetést.

Mivel egy rendkívül versenyképes ligáról van szó, így természetesen nagyon sok fogadási lehetőség is kapcsolódik hozzá. Számos olyan fogadóiroda van, amelynek a kínálatában megtalálható ez a bajnokság. Ha tehát az Eerste Divisie mérkőzéseire szeretnél fogadni, akkor egészen biztosan nem lesz ennek akadálya.

És abban is biztosak vagyunk, hogy eközben remekül fogsz szórakozni, hiszen rengeteg fogadási piac áll rendelkezésre, amelyet még vonzóbbá tehetnek az élő fogadási lehetőségek is. Ha tehát egy izgalmas, gyorsan változó bajnokságot keresel, ahol megmutathatod a futball tudásod, akkor mindenképpen megéri kipróbálni az Eerste Divisie fogadásokat. 

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az Eerste Divisie fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli