Gibraltár Football Cup fogadás – Top 10 oldalak

A gibraltári élvonal után most a Gibraltar Football Cup fogadás kerül górcső alá. Kielemezzük a legfontosabb részleteit, és bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, a kupa történelmét, lebonyolítási rendszerét és természetesen a legsikeresebb csapatait is megvizsgáljuk.

Ezen felül értelemszerűen szóba kerülnek még a legjobb magyar online sportfogadás oldalak is, ahol fogadhatunk a Gibraltári foci kupa mérkőzéseire és kimenetelére. Tarts velünk és tudj meg mindent, ami a sikeres gibraltári foci fogadáshoz szükséges lehet!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Gibraltár Football Cup fogadás alapjai

A Gibraltar Football Cup fogadás alapja, hogy tisztában legyünk a kupa lebonyolítási rendszerével és történelmével. Továbbá, a sikeres fogadás érdekében az sem árt, ha tudjuk, melyik klubok szokták leggyakrabban emgnyerni a tornát. Így most ezeket szeretnénk a következő néhány sorban bemutatni Nektek. Tartsatok velünk és alapozzátok meg a jövőbeli sikeres gibraltári foci kupa fogadásaitokat!

A legjobb sportok

A kezdetek – Íme a Gibraltár Football Cup történelme

A Gibraltár Football Cup a gibraltári nemzeti foci második legrangosabb és legfontosabb tornája. Már 1895 óta rendezi meg minden egyes évben a Gibraltári Labdarúgó Szövetség (GFA), így meglehetősen tisztességes történelemre tekint vissza a sorozat. A kupa 1935-ig The Senior Merchat’s Cup néven futott, ekkor nevezték át Rock Cup-pá, azaz a Szikla Kupájává. Ez a szokásokhoz hűen egy új kupával is járt.

A lebonyolítási rendszer – Így zajlik a Gibraltár Football Cup

Magyar zászló

A Gibraltári Labdarúgó Kupa lebonyolítása a jelenleginél nem is lehetne egyszerűbb. Mivel egy apró törpeállamról van szó, így értelemszerűen nincs elerestve profi labdarúgó csapatokkal az ország.

A Kupában is mindössze nyolc csapat indul, így már eleve a negyeddöntőkben kezdi meg a sorozatot mindenki. Az elődöntőbe jutás egy oda-visszavágós párharc során dől el. Ezeket a mérkőzéseket január és február közepén szokták megrendezni.

A következ körben, azaz az elődöntőben már csak egy meccsen dől el a döntőbe kerülés. Ennek lebonyolítása a következő: 90 perc, 2×15 perc hosszabbítás, büntetők. Értelemszerűen a döntő is egyetlen mérkőzésen dől el, erre rendre április vége, május eleje felé szoktak sort keríteni. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A siker kulcsa – A gibraltár foci kupa legjobb csapatai

Minden idők legsikeresebb gibraltári klub csapata minden kétséget kizáróan a Lincoln Red Imps. Bár az élvonalban is bemutattuk, hogy ők nyerték a legtöbb bajnoki címet. Nincs ez másképp a Rock Kupa keretein belül sem. A Lincoln Red Imps ugyanis 19 alkalommal hódította márá el a gibraltári foci kupát.

Legutóbb erre 2022-ben voltak képesek, de 2023-ban is a döntőig meneteltek, ott azonban buktak: A Bruno’s Magpies szerezte meg akkor történelme első kupa győzelmét. A Red Impsen kívül érdemes még megjegyezni az Europa FC nevét, ők 11-szer hódították el a kupát, a Gibraltar FC pedig 10 alkalommal bizonyosult sikeresnek a sorozatban. 

Gibraltár Football Cup fogadási piacok

A Gibraltar Football Cup fogadáshoz alapvető fontosságú, hogy teljesen tisztában legyünk az elérhető fogadási piacokkal kapcsolatban. Ezért szeretnénk most bemutatni öt különböző fogadási típust, amelyek mindegyike elérhető a kedvenc magyar online fogadóirodáinknál, és amelyekkel remek profitokra tudsz szert tenni, ha okosan kevered a lapjaidat – és persze a szelvényeidet.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5
 1. Végső győztes. A legkisebb odds mindig az örökös bajnok Lincoln Red Impsre lesz, viszont a végső fogadásban igazán szépen lehet kaszálni, ha másik csapatra teszel, és be is jön. A végső győztes a kupa nyertesére való fogadást jelenti. Minél korábban teszed meg a tétedet, annál nagyobb szorzót találhatsz.
 2. Kiesők. Nem csak a kupagyőzelemre, de az egyes körök kiesőire is lehiet ám fogadást kötni a legjobb online spoortfogadás oldalakon. Így ha nem mersz arra tenni, hogy ki lesz a végső győztes, de a soron következő körben fel tudod mérni az erőviszonyokat, akkor lehet érdemes erre fogadni.
 3. 1X2. A foci fogadás alapja, ami minden online sportfogadás oldalon elérhető. Nem ritkán ráadásul a Rock Kupa, azaz a Gibraltar Football Cup mérkőzéseire is fogadhatunk a magyar online bukméker oldalakon. Ezekkel egy-egy meccs soráná is szép kis összegeket lehet zsebre vágni, szóval érdemes lehet belevágni.
 4. Dupla esély. A dupla esély fogadást a kockázatkerülő sportfogadóknak ajánljuk elsősorban. Ezzel ugyanis alacsonyabb oddsokon fogadhatsz ugyanis, viszont ezzel együtt sokkal jobb nyerési esélyeid vannak, mint az 1X2 piacon. A lehetséges három kimenetel közül ugyanis kettővel is nyersz, ami óriási előny, ha okosan használod ki.
 5. Hendikep. Akkor érdemes hendikep fogadásba kezdeni, hogyha óriási fölényből vár egy adott mérkőzést az egyik csapat. Ilyenkor sok gólos győzelmet vár tőlük mindenki, az oddsok pedig iszonyatosan alacsonyak. Ezt tudod kihasználni, illetve kiküszöbölni a hendikep fogadásnak köszönhetően. Ezzel ugyanis gólelőnyt adsz a gyengébbik csapatnak, így ha bizonyos gólaránnyal kisebb arányú vereséget szenved a gyengébbik csapat, vagy minimum X góllal nyer az erősebbik, akkor tudsz nyerni.

Élő Gibraltár Football Cup fogadás

A Gibraltar Football Cup fogadás élőben is mehet. Ilyenkor csökkented a ház előnyét, hiszen élőben kkövetheted az eseményeket, és azonnal tudsz reagálni a váratlanul felmerülő események egész sorozatára.

Ez azért óriási előny, mert ezekre az oddsok csökkentésével még nem feltétlenül képes reagálni a fogadóiroda, így magasabb oddsokon fogadhatsz viszonylag valószínű események bekövetkeztére a látottak alapján. Így tehát maximalizálni tudod a profitodat, ami mindig jó hír.

Thrillsy Bónusz_3

Persze nehéz a gibraltári Rock Kupa mérkőzéseit folyamatosan követni, hiszen a magyarországi tévé szolgáltatók egyike sem közvetíti a tornát. Itt jön a képbe a legjobb online sportfogadás oldal, ahol live streaming, azaz HD élő közvetítés szolgáltatás segítségével nézhetjük élőben a mérkőzéseket. Valós időben fogadhatunk miközben szurkolunk és élvezzük a meccset. Mi kell még?

A legjobb fogadóirodák

Már szinte mindent tudunk, amit tudnunk kell ahhoz, hogy megkezdjük a Gibraltar Football Cup fogadást. Már csak annyi van hátra, hogy megtanuljuk, hogyan találhatjuk meg a legjobb internetes bukméker oldalakat, ahol Rock Cup fogadási piacokat és ajánlatokat is találhatunk.

Ehhez számos szempontot érdemes figyelembe venni, melyek közül az első és legfontosabb: a biztonság. Szerencsére emiatt nem kell aggódnod, hogyha rajtunk keresztül regisztrálsz, hiszen nálunk csak megbízható online sportfogadás oldalakat találhatsz.

Ezen kívül érdemes még lecsekkolni az elérhető fizetési módokat, és az azokhoz tartozó tranzakciós költségeket, hogy nehogy meglepetés érjen minket. Fontos tudni, milyen bónuszokra és promóciós ajánlatokra lehet számítani, és persze a mobil verziót is érdemes jó előre letesztelni.

Ezen felül számos szempont van még, amelyek jó vagy rossz irányba eldönthetik egy fogadóiroda értékelését. Ezekhez ajánljuk értékeléseink olvasását. Azok alapján azonnal megismerkedhetsz a kinézett bukmékerrel.

A Gibraltár Football Cup fogadás gyakran ismételt kérdései

A Gibraltar Football Cup fogadás érdekében igyekeztünk megválaszolni minden felmerülő kérdést a fentebbiekben. Persze tudjuk, hogy ez lehetetlen küldetés, ezért összeszedtünk még pár kérdést, amiket gyakorta láttunk a gibraltári foci kupa fogadással kapcsolatosan. Ezekre mutatjuk most meg a választ!

Labdarúgó stadion 11

Hol rendezik meg a Rock Cup (Gibraltar Football Cup) döntőjét?

A Rock Cup, azaz a Gibraltar Football Cup döntőjére rendre a legnagyobb gibraltári nemzeti stadionban, a Victoria Stadionban kerül megrendezésre. Leggyakrabban itt játszik a gibraltári nemzeti válogatott is, ráadásul terben van az építmény felújítása is. Ebben az esetben a portugál Faro városába költözne a gibraltári együttes – és ezzel együtt valószínűsíthetőleg a Rock Cup döntő is, ha elhúzódna az építkezés.

Mettől meddig tartanak a Gibraltar Football Cup mérkőzései?

Mivel nagyon kevés csapat vesz részt és nem lehet a végtelenségig elhúzni a sorozatot, ezért annak küzdelmei csak január közepén veszik kezdetüket. A sorozat rendre április végén ér véget, esetenként ez május elejéig húzódhat. Igazából az egész sorozat csapatonként maximum négy meccsben tudható le, hiszen a negyeddöntőben még két meccset játszanak, az elődöntő és a döntő pedig már csak egy meccsen dől el.

Mindig a Lincoln Red Imps nyeri a Rock Kupát?

Nem mindig a Lincoln Red Imps nyeri a Gibraltári foci kupát, de rájuk szokott a legkisebb odds (azaz a legnagyobb esély) lenni általában. Nem csoda, mégis csak ők nyerték meg legtöbbször a tornát, egészen pontosan 19 alkalommal. Fontos azonban megjegyezni, hogy azért veszteni is szoktak, például 2023-ban is elbukták a döntőt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Gibraltár Football Cup fogadás – Összefoglalás

A Gibraltar Football Cup foagdás egy kifejezetten jövedelmező tevékenység lehet, de csak akkor, ha azt a megfelelő stratégia mentén tesszük, és a legjobb online sportfogadás oldalakon. Ennek kiválasztásáért jött létre ezen cikkünk, amelyben bemutattuk a legfontosabb szempontokat. Ezek mentén tudod kiválasztani a számodra tökéletes internetes bukméker oldalt. Ha pedig ez megvan, már indulhat is a Gibraltar Football Cup fogadás.

Ennek érdekében természetesen ismertettük olvasóinkkal a Rock Cup legfontosabb ismérveit is. Így olvasóink tökéletesen tisztában lehetnek a gibraltári foci kupa történelmével, a legsikeresebb klubcsapatokkal és ezen kívül a lebonyolítási rendszerével kapcsolatosan is. 

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Gibraltár Football Cup fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli