Horvát Kupa fogadás – Top 10 oldalak

Tudj meg mindent, hogyha Téged is érdekel minden, ami a Horvát Kupa fogadással kapcsolatos. Írásunknak köszönhetően megismerkedhetsz a kupa történelmével, lebonyolítási rendszerével, legjobb csapataival, de bemutatjuk Magyarország legjobb internetes bukméker oldalait is, ahol természetesen a Horvát Labdarúgó Kupa küzdelmeire is fogadhatsz.

Ezeken felül is számos érdekességben még lehet része annak az olvasónak, aki velünk tart. Hogy mi minden derül még ki? Olvass tovább, és megtudhatod!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Töri óra horvát fociból

Kezdjük a Horvát Kupa fogadás alapjaival. Hogy ezekkel tisztában lehessünk, annak érdekében most be fogjuk mutatni a Horvát Kupa történelmét, a lebonyolítási rendszerét, és persze azt is, hogy mely csapatok voltak a legsikeresebbek a Horvát Labdarúgó Kupa rövidke történelme folyamán eleddig. Kezdjük azért a töri órával!

A legjobb sportok

A kezdetek 

A Horvát Labdarúgó Kupa rövid történelemre tekint vissza, hiszen Horvátország sem létezik önálló államként túl régóta. A hivatalos nevén Hrvatski nogometni kup-nak nevezett kupát 1992-ben rendezték meg először, lebonyolításáért a Horvát Labdarúgó Szövetség (Hrvatski nogometni savez, HNS) a felelős szerv.

A Horvát Kupát megelőzően a Jugoszláv Kupában versenyezhettek a különféle horvát – és egyéb jugoszláv származású – csapatok. A horvát bajnokság után ez az ország legrangosabb foci sorozata.

A szabályrendszer

A sorozatban összesen 48 csapat vesz részt. A szerepléssel koefficiens pontokat lehet gyűjteni, az előző 5 év eredményei számítanak ebbe bele. Ez alapján a 16 legerősebb Horvát Kupa csapat az első fordulóban csatlakozik, a legjobb 32 között. Ez általában a 10 első osztályú klub mellett hat erősebbnek számító másodosztályú csapat szokott lenni.

Hozzájuk csatlakozik 21 regionális bajnok, akik megyei selejtezőkön keresztül juthatnak be a Horvát Kupa küzdelmeiben. Melléjuk társul még 11 regionális döntős, akik selejteznek egymással a legjobb 32-be kerülésért. Így tevődik össze a Horvát Labdarúgó Kupa mezőnye. A legjobb 32-től oda-visszavágós párharcok döntik el a továbbjutás sorsát, a döntő egyetlen mérkőzésen dől el.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Horvát Kupa fogadás

Cseppet sem meglepő módon Horvátország elgjobb csapata, azaz a Dinamo Zagreb a legsikeresebb klub a Horvát Labdarúgó Kupa történelmében. Ők eddig 6 ezüstérmük mellé 15 aranyat szereztek, ezzel messze ők a legjobb és legsikeresebb csapat Horvátországban.

A második helyen a Hajduk Split áll hat kupagyőzelemmel (és 5 ezüstéremmel), a harmadik pedig a HNK Rijeka egy ezüst- és négy aranyéremmel. Rajtuk kívül csak az Eszék (1999) és az Inter-Zapresic (1992) nyert egy-egy kupát.

Top bukmékerek

Magyar zászló

A legjobb online sportfogaád oldalt kiválasztani nem egy feltétlenül egyszerű tevékenység. Nem is lehet egy kifejezett oldalt megnevezni, ami A Legjobb lenne Horvát Kupa fogadás szempontjából.

Ehhez számos szempontnak kell érvényesülnie. Ezeket fogjuk bemtuatni Neked a következő fejezetben. Olvasd tovább, ha szeretnéd tudni, mi alapján és hogyan tudod kiválasztani a tökéletes Horvát Kupa fogadási bukméker oldalt.

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

 1. Biztonság. Az első a biztonság. Érvényes szerencsejáték engedély és adatvédelmi technológia, ezeknek mindig nézz utána. Nálunk csak megbízható oldalakat találhatsz, hiszen számunkra olvasóink vannak az első helyen.
 2. Oddsok. Egyrészt legyenek elérhetőek a kedvenc sportágaid, és azok a bajnokságok is, amikre fogadni szeretnél. Másrészt pedig legyen elég magasak a szorzók, és persze legyen elég választék fogadási piacok tekintetében. Ezek a Horvát kupa fogadás alapjai, ne engedj belőle!
 3. Fizetési módok. Legyen elérhető az általad preferált fizetési mód, és lehetőleg ne sázmítson fel tranzakciós díjakat be- és kifizetéseid után a fogadóiroda. Ezeket értékeléseinkből kiderítheted, már csak ezért is érdemes átolvasni őket.
 4. Ügyfélszolgálat. Hosszú távon érdemes olyan bukmékert választani, ahol gyors és működőképes az ügyfélszolgálat. Ők ugyanis azok, akik segítenek megoldani a problémáidat, ami igencsak fontos tevékenység.
 5. Mobil fogadás. A Horvát Kupa fogadás még nagyobb móka tud lenni, ha mobilról is elérhetőek a legjobb fogadási oddsok. Ezért érdemes tehát olyan fogadóirodát keresni, aminek vagy remek sportfogadás appja van, vagy kiváló mobil böngészős verzióval rendelkezik.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Horvát Kupa fogadási piacok 

A Horvár Kupa fogadást bemutató cikkünk nem lehetne teljes anélkül, hogy bemutatnánk a legnépszerűbb és legfontosabb fogadási piacokat. Így most ezeket gyűjtöttük össze Olvasinknak, azaz Neked, hogy tisztában lehess a legjobb nyerési esélyekkel, avagy szorzókkal, amikre igazán érdemes odafigyelni. Ezek lennének azok:

 1. Végső győztes. Már a szezon végeztével azonnal foagdhatsz is a következő szeton Horvát Kupa győztesére. Azért jó minél előbb megtenni ezeket a téteket, mert akkor még kevésbé vagy ugyan tisztában az erőviszonyokkal – de ugyanez igaz a fogadóirodára is, így magasabb oddsokat lehet megfogni.
 2. Továbbjutó. Ha nem szeretnél azonnal a teljes torna kimenetelére fogadni, akkor csak nézz ki magadnak egy párharcot, és ne a rendes játékidő eredményére fogadj, hanem a visszavágót követő továbbjutó csapatra. Ezzel jobbak a nyerési esélyeid, de persze az oddsok is alacsonyabbak általában.
 3. 1X2. Az 1X2 fogafás a foci fogadás alapja. A rendes játékidő kimenetelére fogadhatsz. Ez egy háromesélyes fogadás amiben vagy a hazai (1), vagy a vendég (2) csapat nyer, vagy egyik sem (X, azaz döntetlen). 
 4. Alatt/Fölött. A magyar online sportfogadók egyik kedvenc fogadási piaca ez, aminek számos előnye van. Már akár a mérkőzés elején kérhetsz kifizetést, ha hamar bejön a tipped a felett piacon. Elemezd a csapatokat, hogyan védekeznek, hogyan támadnak, milyen formában vannak, aztán tedd meg a tétjeidet. Megéri.
 5. Hendikep fogadás. A Horvát Kupa fogadás esetén nem ritka, hogy osztálykülönbség van a csapatok között. Ilyenkor az esélyesebbik félre sokkal alacosnyabbak az oddsok, hiszen mindenki sima győzelmet vár tőlük. Erre jött létre a hendikep fogadás, amivel izgalmasabbá teheted a dolgot, hiszen előnyből indítod az esélytelenebbik együttest.
1Bet Bónusz_3

Élő Horvát Kupa fogadás

A Horvát Kupa fogadás élőben is megérős sportág. Megy a mérkőzés, nézed, szurkolsz, és közben fogadsz. Ráadásul ilyenkor kihasználhatod a fogadóiroda lassú reakkcióidejét is, és előnyt kovácsolhatsz a magasan maradt oddsokból, miközben te csak arra reagálsz, ami épp a pályán zajlik. A legjobb online bukméker oldalakon ráadásul HD minőségű élő közvetítésben is részesülhetsz. Hogy hogyan, nálunk arról is találhatsz bővenn információt!

PRO és KONTRA

A fentiekben bemutattuk a Horvát Kupa fogadás legonfotsabb tudnivalóit. Olvasóink megismerkedhettek a legjobb bukméker oldalakkal, ahol érvemes feladni a Horvát Labdarúgó Kupa szelvényeket, és arra vonatkozóan is adtunk pár hasznos tanácsot, hogy milyen szempontok alapján érdemes meghozni a döntést, hogy melyikk fogadóirodánál is regisztráljunk.

Most a Horvát Kupa fogadás mellett és ellen szóló legfontosabb érveket szeretnénk egy csokorba gyűjtve bemutatni, hogy még könnyebben meghozhasd a döntésedet, illetve hogy minél pontosabb képet kapj arról, mire is számíthatsz. Lássuk hát, melyek a Horvát Labdarúgó Kupa fogadás legnagyobb előnyei, és mik a legnagyobb hátrányai, amiket mindig érdemes szem előtt tartani.

Labdarúgó stadion 9

PRO érvek

 • Valós ismeret óriási előnyt jelenthet. Valljuk be őszintén: nem sokan követik a Horvát Kupa eseményeit. Ez pedig óriási előny annak, aki rendszeresen, hsizen így több információval renldelkezik az átlagnál, ez pedig az online sportfogadás egyik alapfeltétele.

KONTRA érvek 

 • Nagyon kevés meccsre lehet fogadni. Hiszen összesen csak 48 csapatt indul, ráadásul az erősebb csapatok már csak a legjobb 16 között csatlakoznak. Igaz, legalább addig oda-visszavágós rendszerben dől el a továbbjutás, ami legalább picit növeli a meccsek számát, de azért érdemes másik ligákra és tornákra is fogadni, nem csak a Horvát Kupára.
 • Nem minden sportfogadás oldalon érhető el. Bizony, a Horvát Kupa fogadás még mindig nem vált az online fogadóirodák kedvenc kínálatává. Persze nem is ez a legnépszerűbb torna a világon, de sajnos még mindig csak néhány oldalon találhatunk rá oddsokat.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Horvát Kupa fogadás – Összefoglalás

A Horvát Kupa fogadás alapjaival ismerkedhettél meg fenti cikkünk során. Bemutattuk, hogyan alakul ki a legjobb 32 csapat mezőnye, és hogy összesen hány csapatot indít a Horvát Labdarúgó Szövetség a tornán. Természetesen ismertettük a sorozat történelmét és legsikeresebb csapatait, de szó volt még a legjobb bukméker oldalak legnépszerűbb Horvát Labdarúgó Kupa fogadási piacairól is.

Bízunk benne, hogy eddig eljutva már tudod, hogy melyik oldalra érdemes regisztrálni, hogy megkezdhesd a fogadásaidat Horvátország nemzeti kupájának eseményeire. Hisszük, hogy tanácsainkat megfogadva sikeres fogadásokban lesz részed. Ehhez előre is sok sikert kívánunk, reméljük, a nyereményeid után még bátrabban fogod olvasni cikkeinket!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Horvát Kupa fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli