JD Cymru Premier fogadás – Top 10 oldalak 2023

A JD Cymru Premier a Walesi elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz Wales legjobb klubjai versengenek itt egymással. Már azok közül, akik Walesben maradtak és nem mentek át az angol labdarúgásba, mint például a legerősebb walesi csapatok, így a Cardiff City, vagy épp a Swansea City. Mostani cikkünkben ezt a ligát vesszük górcső alá, még pedig a JD Cymru Premier fogadás legfontosabb szempontjain keresztül.

Tarts velünk, hogyha szeretnéd megismerni a bajnokság történelmét, a lebonyolítási rendszerét, legsikeresebb csapatait és legnépszerűbb fogadási piacait. Természetesen az online bukmékerekről is lesz szó, akiknél érdemes a walesi foci bajnokság mérkőzéseire fogadni. Természetesen számos egyéb hasznos infót rendelkezésedre bocsátunk még. Hogy felfedezd, mik is azok, ahhoz kénytelen leszel tovább olvasni!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A JD Cymru Premier fogadás alapjai

A JD Cymru Premier fogadás megértéséhez szükségünk lesz a ligával kapcsolatos alapismeretek elsajátítására is. Ezt a tudást szeretnénk most átadni nektek, így a következő néhány fejezetben a JD Cymru Premier történelme, legjobb csapatai, azt követően pedig a lebonyolítási rendszere kerül majd terítékre.

A legjobb sportok

A kezdetek – A JD Cymru Premier történelme

A Football Association of Wales (FAW), azaz a Walesi Labdarúgó Szövetség 1991-ben alapította meg a saját nemzeti bajnokságát. E mögött a fő motiváció az volt, hogy féltek a Walesi labdarúgó válogatott megszüntetésétől. 1992 előtt csak a Walesi Kupa került megrendezésre. Az erősebb walesi klubok 1992 után is maradtak az angol ligákban, hiszen onnan sokkal nagyobb bevételre tehetnek szert.

A legsikeresebbek – Wales legjobb csapatai

Magyar zászló

Az angol ligákban játszó csapatokat talán nem illik ide nevezni, de azért megnevezhetjük az angol másodosztály két szereplőjét, akik néha-néha még a Premier League küzdelmeibe is belepillanthatnak. Ők a Cardiff City és a Swansea City.

Továbbá Ryan Reynolds walesi csapatától, a Wrexhamtől hangos még a média, így talán azt is érdemes megjegyezni, hogy ők is amúgy egy walesi klub az angol ötödosztályban. Illetve, jövőre már a negyedosztályban.

Rajtuk kívül a Barry Town és a The New Saints csapatait érdemes megjegyezni. Előbbi hétszer szerzett aranyérmet, egyszer pedig ezüstöt. A szebb napokat is megélt Barry United legutóbb 2003-ban ünnepelhetett bajnoki címet. Azóta a The New Saints csapata ült fel Wales trónjára, ők már 14-szeres bajnokok, ráadásul emellé 7 ezüst is párosul. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A szabályzat – A JD Cymru Premier lebonyolítási rendszere

A JD Cymru Premier egy 12 csapatos nemzeti bajnokság, amelyet a Walesi Labdarúgó Szövetség (FAW) szervez 1992 óta. A bajnokság győztese a Bajnokok Ligája, a második helyezett pedig az UEFA Konferencia Liga selejtezőiben indulhat a következő szezonban. A másodosztály északi és déli divíziókból áll, a két bajnok jut fel, amennyiben tudják vállalni, illetve az élvonal utolsó két helyezettje távozik a másodosztályba.

A bajnokságot három szakaszra oszthatjuk fel. Az első fázis augustustól január közepéig tart, ez 22 mérkőzést jelent, azaz mindenki játszik mindenkivel kétszer. Ekkor kettészakad a mezőny bajnoki és rájátszási szakaszra, a pontokat megtarthatják. A második fázis februártól áprilisig tart. Mindenki játszik mindenkivel kétszer, ez +10 meccset jelent, hiszen hat fős csoportokról van szó.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Aki 32 mérkőzést követően az élen zár, az kvalifikálta magát a következő évi Bajnokok Ligája selejtezőjébe, hiszen megnyerte a bajnokságot. A második helyezett a Konferencia Liga selejtezőiben kap egy helyet. A bajnoki konferencia maradék négy csapata a szezon végi európai rájátszásban folytatják, akárcsak a rájátszási konferencia győztese.

A 7. helyezett a 6.-hoz látogat egy negyeddöntő erejéig. A győztes a harmadik helyezettel játszik elődöntőt, ahogy a 4. is az 5. ellen. Az európai rájátszás győztese is nyer egy helyet a Konferencia Liga selejtező szakaszában. A rájátszási konferencia utolsó két helyezettje pedig búcsúzik az élvonaltól. Ez a JD Cymru Premier fogadás lényege, nagyvonalakban.

JD Cymru Premier Fogadás – A legjobb fogadóirodák

Habár nyilvánvaló, hogy nem a walesi labdarúgó liga a magyar foci rajongók legnagyobb kedvence, szerencsére számos online bukméker oldalon fogadhatunk a torna eseményeire. Ahhoz, hogy kiválaszd a legjobb online sportfogadás oldalt, ahol megkezdheted a JC Cymru Premier fogadási tevékenységedet, ahhoz fontos több szempontot is figyelembe venni. Ezek közül a legfontosabbakat szeretnénk ismertetni veled az alábbiakban.

HotBet Bónusz

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

 1. Biztonság. Mindig csak megbízható és korrekt online fogadóirodához regisztrálj. Személyes és pénzügyi adataidat egyaránt kockáztatod egy hiteltelen oldalon. Túl nagy a kockázat, nem éri meg. Szerencsére, ha rajtunk keresztül regisztrálsz, akkor biztosan biztonságos weboldalra fogsz kerülni, hiszen mi alaposan ellenőriztünk minden online sportfogadás oldalt, és csak a megbízhatókat tettük ki oldalunkra.
 2. Fogadási lehetőségek. Legyenek elérhetőek a kedvenc sportágaid, amikre fogadni akarsz. Legyen elérhető a liga – a JD Cymru Premier –, amire fogadni akarsz. Legyenek megfelelő fogadási piacok. Ezeket érdemes már a regisztráció előtt átnézni, hogy megvan-e minden, amire szükséged lehet.
 3. Fogadási bónuszok. A fogadási piacok mellett a JC Dymru Premier fogadási oldalak másik nagy előnye a fogadási bónuszok intézménye. Ezek segítségével tudsz extra pénzekhez jutni, játékos módon növelni a pénztárcád mértékét, miközben csak jobban izgulhatsz a meccsek alatt. Mindig keresd az ingyenes fogadások, újratöltő bónuszok, pénzvisszafizetési garanciák, stb lehetőségét. Nálunk is mindig meg fogod találni a legjobb fogadási ajánlatokat!
 4. Fizetési módok. Hosszú távon főleg kincset ér, ha kényelmesen, gyorsan, és nem utolsó sorban ingyenesen tudod intézni pénzügyeidet. Csekkold le, támogatja-e a kedvenc fizetési módodat az adott buki oldal, és hogy számolnak-e fel tranzakciós költségeket.
 5. Mobil verzió. Ma már a mobilunkról intézünk mindent, és bőven lehet rá alkalom, hogy nem vagyunk otthon, amikor épp szeretnénk feladni egy tuti szelvényt. Ehhez nem árt, ha mobilról kényelmesen meg tudjuk tenni. A sportfogadás app a legnagyobb királyság, de az is nagy előny, ha a mobil böngészős változat jól le van fejlesztve.

JD Cymru Premier fogadási piacok – Ezekre érdemes fogadni

A JD Cymru Premier fogadás számos piacot rejt magában. Beszélhetünk itt hosszú és rövid távú fogadásokról, illetve az utóbbi kategóriába sorolható élő JY Cymru Premier fogadásról is. A magyar online szerencsjátékosok köreiben a legnépszerűbb foci fogadási piacok az alábbiak:

Labdarúgó stadion 11
 1. Végső győztes. A hosszú távú fogadási piacok királya. Már a szezon végén megkötheted a fogadásodat arra, hogy ki végez majd a bajnokság élén a következő szezon végén. Minél korábban adod fel a végső győztes fogadási piacon a szelvényedet, annál magasabb oddsokban részesülhetsz, így érdemes jó előre gondolkodni hosszú távú fogadások esetén.
 2. 1X2. A hagyományos foci fogadási piac, ahol a rendes játékidő végeredményét kell megtippelned. Persze nem a pontos eredményt (bár van olyan fogadási piac is!), elég csak a mérkőzés kimenetelét, azaz azt, hogy döntetlen lesz-e (X), vagy nyer a hazai (1) vagy a vendég (2) csapat.
 3. Alatt/Fölött. Kétesélyes fogadási piac, ahol a gólok vagy a lapok számára tudsz fogadni. A teljes mérkőzésre, egy adott félidőre, vagy akár egy adott csapatra is lehet kötni fogadásokat. A számokat nem egész számban adják meg, hiszen akkor háromesélyes lenne a fogadás, így olyan számokat fogsz itt látni, hogy 0,5; 1,5; 2,5; stb.
 4. Dupla esély. A Dupla esély fogadási piac az 1X2 egy olyan változata, ahol csökkentett oddsokkal, viszont megnövelt nyerési esélyekkel játszol. Ez is egy háromesélyes fogadás, viszont a három lehetséges kimenetel (1, X, vagy 2) közül kettővel is nyersz. A három kimenetel közül egyet kizársz, így növelve az esélyeidet és csökkentve a bukás lehetőségét. Kockázatkerülő játékosok kedvenc fogadási piaca.

Élő JD Cymru Premier fogadás

A legjobb online sportfogadás oldalakon ráadásul valós időben, élőben is fogadhatsz a walesi foci liga mérkőzéseire. Ilyenkor nem ritkán még akár HD élő közvettésen keresztül meg is nézheted teljesen legális módon az adott mérkőzést.

Ez azért jó, mert ilyenkor előnybe kerülsz a fogadóirodával szemben, hiszen nézheted az eseményeket, és azonnal reagálhatsz olyan dolgokra, amiket még az oddsok sem tudtak lereagálni. Persze nem egyszerű az élő fogadást jól csinálni, de a gyakorlott, profi játékosok nem hiába imádják ezt a fajta sportfogadást.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna tehát összegző ismertetőnk a JD Cymru Premier fogadásról. Bízunk benne, hogy a figyelmes olvasó cikkünk végére érve mindent megtudott a walesi labdarúgó bajnokságról, amit fogadás előtt meg szeretett volna tudni. Hisszük, hogy segítségünkkel és az okosan megválasztott online sportfogadási stratégiáddal nagy nyereményeket fogsz majd tudni bezsebelni.

A mi célunk ez, na meg persze az, hogy a győztes szelvényeid után se feledkezz meg rólunk. Ha pedig további foci fogadási tippekre, vagy a legjobb magyar online sportfogadás oldalakra szeretnél rájuk lelni, bátran térj vissza hozzánk. Nem fogsz csalódni!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a JD Cymru Premier fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli