Jupiler League fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Jupiler League nem más, mint a belga labdarúgás legmagasabb szintű bajnoksága. A belga futball valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a válogatott csapatuk szinte minden nagy nemzetközi tornán jelen van. Emellett a klubcsapatok, illetve az egyes játékosok is rendkívül népszerűek, és nagyon sok rajongó követi figyelemmel a mindennapjaikat.

Persze, az is igaz, hogy aki ezt a bajnokságot kíséri, nem fogja hiányolni az izgalmakat sem. Ez pedig egyaránt igaz a mérkőzésekre, illetve a fogadásokra is. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb információkat, amelyeket érdemes tudni a Jupiler League működésével kapcsolatban. Emellett pedig szó lesz a legfontosabb fogadási lehetőségekről is. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Jupiler League rövid bemutatása

A Jupiler League a belga labdarúgó klubok legmagasabb szintű bajnoki versenye. Azt érdemes tudni róla, hogy a 2020-21-es szezon óta 18 klub versenyez benne, a 2023-24-es szezontól kezdve pedig 16 csapatra csökken a résztvevő csapatok száma. Maga a szezon augusztus elejétől április végéig tartan. A bajnokság az alapszakasz mérkőzéseivel indul. Ennek a keretében a csapatok 34 mérkőzést játszanak.

Ezt követően az alapszakaszban elért helyezésüknek megfelelően a rájátszás I. vagy a rájátszás II. csoportkörébe jutnak. Az I. rájátszást az alapszakasz első négy helyezettje vívja, és minden klub kétszer játszik egymással. A 18. helyen végző csapat közvetlenül kiesik. A 17. helyezett azonban a belga első osztály egy csapatával küzd meg. A csapatok számára tét itt nem más, mint a kiesés, illetve a feljutás.

A legjobb sportok

A Jupiler Leauge egyébként igazán hosszú múltra tekint vissza, hiszen még 1895-ben hozta azt létre a Belga Királyi Labdarúgó Szövetség. A liga első nyertes az FC Liégeois volt. A bajnokság történetében eddig összesen 74 klub indult a bajnokságban. Közülük 16-nak sikerült az a bravúr, hogy megszerezték a bajnoki címet. A Jupiler League történetében a legeredményesebb csapat ezidáig a RSC Anderlech volt a maga 34 győzelmével.

A következő a sorban a Club Brugge KV 18 győzelemmel, az Union Saint-Gilloise 11 győzelemmel és a Standard Liège, amely 10-szer nyerte meg idáig a bajnokságot. Azt érdemes tudni erről a bajnokságról, hogy az UEFA rangsorában jelenleg a 8. helyen áll. Azt a rangsort pedig az alapján állítják össze, hogy az elmúlt öt évben rendezett európai bajnokságokban hogyan teljesítettek a ligák.

A kezdetekben, amikor először publikálták a ligát, a belga bajnokság a harmadik helyen állt, ezt azonban azóta sem sikerült megismételnie. Ha valaki ez iránt a bajnokság iránt érdeklődik tehát, akkor biztos lehet abban, hogy egy rendkívül versenyképes sorozatról van szó, amelyre igazán megéri figyelni. 

A Jupiler League működése

Ahogy azt fentebb említettük, a Jupiler League egy alapszakasszal kezdődik, amelyben minden csapat kétszer találkozik, azaz összesen 34 mérkőzés zajlik. A pontokat a szokásos módon kapják a csapatok. Ha valaki nyer egy találkozón, akkor három pontot kap. A döntetlen egy pontot ér, a vereség pedig nem jár ponttal. A végső sorrendet a szerzett pontok alapján állapítják meg. 

Az alapszakaszt követően kezdődik a bajnoki rájátszás. Ebben az esetben a pontrendszer ugyanaz, mint az alapszakaszban, azzal a különbséggel, hogy minden csapat az alapszakaszban szerzett pontjainak felével indul, a legközelebbi egész számra felkerekítve. A kerekítéssel szerzett pontokat döntetlen esetén levonják.

Az alapszakasz első négy csapata jut be a bajnoki rájátszásba, ahol az első helyezett csapat nyeri a belga bajnokságot. Minden csapat kétszer játszik ellenfelével, és a csapatokat az alapszakaszhoz hasonlóan a pontok alapján rangsorolják. Az alapszakaszban a tabella alján szereplő utolsó két csapat automatikusan kiesik a bajnokságból, hiszen a korábbi rájátszási rendszert ebben az esetben megszüntették. 

A bajnokság élén végző csapatok számára azonban van még egy tét, amelyért küzdenek. Ez pedig nem más, mint az európai versenyeken való részvétel lehetősége. A belga bajnok és a második helyezett ugyanis kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörébe. A Belga Kupa győztese az UEFA Európa Liga rájátszásában vehet részt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A Jupiler League mérkőzéseire való fogadás

Ahogy arról már volt szó, ez a bajnokság nemcsak akkor érdekes, ha a mérkőzéseket nézzük, hanem akkor is, ha fogadásokat kötünk rá. Ezzel természetesen a sportfogadási irodák is tisztában vannak, és rengeteg foci fogadási lehetőséget és piacot kínálnak.

Ezek között megtalálhatóak az egyes mérkőzésekre vonatkozó fogadások, illetve a teljes bajnokságra szóló lehetőségek is. Kezdjük is a mérkőzéseke szóló fogadásokkal, amelyek közül az alábbiak a leginkább kedveltek. 

 • A mérkőzés eredménye – Talán ez számít a legismertebb fogadási lehetőségnek, amely még azok számára is ismert, akik most vágnak bele a sportfogadások világába. Ezzel a fogadással arra kell tippelni, hogy a rendes játékidő alatt mi lesz a mérkőzés eredménye, azaz melyik csapat nyer, vagy esetleg döntetlen lesz-e az állás. Bár egyszerű fogadási lehetőségnek tűnik, mégis nagyon sok ismeret kell hozzá, különösen egy olyan versenyképes bajnokságban, mint a Jupiler League. 
 • Fölött / alatt fogadások – Ez a fogadási piac azok számára is kedvező lehet, akik kevésbé vannak képben a bajnokság történéseivel. Itt azt kell megtippelni, hogy a végleges eredmény a fogadóiroda által megadottnál kisebb, vagy nagyobb lesz a választott szempont szerint. Ez pedig lehet például a gólok száma, a sárgalapok száma stb. 
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást
 • Hendikep fogadások – Ez a fajta fogadás ma már alapvetőnek számít a futball tippek között. Ennek keretében az online bukméker iroda a kevésbé esélyes csapat számára előnyt ad annak érdekében, hogy a fogadás kiegyenlítettebb legyen. Ez pedig, bár nehezebb fogadásokat jelent, a szorzókban is tükrözdődik.

A bajnokság kimenetelére vonatkozó fogadások

A fogadási irodák kínálatából természetesen azok sem hiányozhatnak, amelyek a bajnokság egészére vonatkoznak. Ezek közül az alábbiak tartoznak a népszerű piacok közé. 

 • A bajnokság győztese – A hosszabb távú fogadási lehetőségek között nagyon sokan választják ezt a piacot. A cél pedig egyszerű. Itt ugyanis arra kell tippelni, hogy ki nyeri meg a bajnokságot, azaz ki lesz a végső győztes. Azt azonban szem előtt kell tartani, hogy ez egy kockázatos fogadásnak számít ebben a ligában. Nagyon sok erős csapat van itt ugyanis, amelyek a bajnoki címért küzdenek, nem is beszélve arról, hogy ez az európai színtéren való megjelenéshez is hozzájárul. ráadásul egy ilyen hosszú távú fogadás során számos szempontot figyelembe kell venni, amelyek befolyásolhatják az eredményeket. 
HotBet Bónusz
 • A bajnokság gólkirálya – Ez egy másik fogadási piac, ami bár népszerűnek számít, mégis nehéz. A belga bajnokság esetében ugyanis rengeteg a kiemelkedő játékos, akiknek mind lehetősége van arra, hogy megnyerjék a gólkirály megtisztelő címét. Ehhez pedig az kell, hogy az adott játékos szerezze a legtöbb gólt a bajnokság mérkőzésein. Az azonban biztos, hogy annak ellenére, hogy nem egy egyszerű fogadásról van szó, nagyon sok izgalmat fog tartogatni akkor, ha valaki ezen a piacon szeretne tippelni. 
 • Kieső / bejutó csapatok – Ahogy azt a bajnokság bemutatása során is említettük, a Jupiler League utolsó két helyezettje automatikusan kiesik, és helyettük két új csapat érkezik az alsóbb osztályból. Annak megtippelése pedig, hogy melyek lehetnek a kieső, illetve a bejutó csapatok, egészen biztosan sok kihívást tartogat. 

Élő közvetítések és in-play fogadások

A belga bajnokság népszerűségének köszönhetően számos lehetőség van arra, hogy a fogadók élőben követhesség a mérkőzéseket. Ma már számos olyan fogadási iroda van ugyanis, amelyeknek az oldalán ennek a ligának szinte minden mérkőzése elérhető. Arról nem is beszélve, hogy ezek a közvetítések kiváló, HD minőségűek, amelyek minden eszközön nézhetőek.

Labdarúgó stadion 10

Ez azt jelenti, hogy akár útközben, a mobilodon is végignézhetsz egy-egy meccset. Ha pedig élő közvetítések vannak, akkor nem hiányozhatnak az élő, azaz az in-play fogadások sem. Ezek olyan fogadási piacok, amelyek megjátszására a mérkőzés közben van lehetőség. Néhány esetében van átfedés a mérkőzés előtti piacokkal, az in-play fogadások azonban egy-két sajátos lehetőséget is kínálnak a játékosok számára.

Emellett az előnyük az, hogy sokkal megfontoltabb fogadási lehetőségeket kínálnak. A fogadásokat ugyanis úgy lehet megkötni, hogy látod azt, hogy az egyes csapatok, illetve a játékosok hogyan teljesítenek. Ez alapján változtathatsz a fogadásaidon, illetve akár ki is szállhatsz, ha úgy látod, hogy nem a számodra megfelelő eredmények várhatóak. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Jupiler League fogadás – Összegzés

A belga premier liga egy rendkívül népszerű bajnokságnak számít, amelynek számos rajongója van a magyar fogadók körében is. Ezt természetesen a fogadási irodák is tudják, és mindent megtesznek azért, hogy a legszélesebb körű szolgáltatásokat kínálják a fogadók számára.

Ha tehát erre a Jupiler League mérkőzéseire szeretnél fogadni, akkor számtalan lehetőséged van. Ezzel biztos lehetsz abban, hogy nemcsak a mérkőzések nézése okoz majd izgalmas perceket, de az is, hogy nyertes lesz-e a fogadásod.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Jupiler League fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli