Kínai Szuperliga One fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Kínai Superleague One, amelyet korábban a Kínai Másodosztályként is ismertek, a kínai labdarúgás második legmagasabb szintű bajnoksága. A következőkben a liga történelmének, lebonyolítási rendszerének és megalapítási körülményeinek bemutatására teszünk kísérletet, továbbá szó lesz még a legjobb csapatokról is.

Az alapok elsajátítását követően pedig kőkeményen rátérünk a Kínai Szuperliga One fogadás témakörére. Bemutatjuk a legjobb online bukméker oldalakat, és természetesen szó lesz a legnépszerűbb fogadási piacokról és a legális élő közvetítési lehetőségekről is. Tartsatok velünk és tudjatok meg mindent, amit a Kínai Szuperliga One fogadáshoz tudni érdemes lehet!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Kínai Szuperliga One fogadás alapjai

A Kínai Szuperliga One fogadás megkezdése előtt nem árt tisztában lenni a sorozat alapjaival. Ennek értelmében most ezzel fogjuk megismerkedtetni kedves olvasóinkat. Tartsatok hát velünk, és ismerkedjetek meg a Kínai Szuperliga One kialakítási körülményeivel, történelmével, lebonyolítási rendszerével, és nem utolsó sorban a legsikeresebb csapataival is.

A legjobb sportok

A kezdetek

A Kínai Superleague One hivatalosan 2004-ben alakult meg. Az előző másodosztályi bajnokság, a Jia B League utódja ez. Ennek köszönhetően a mai napig hivatkoznak rá Kínai Jia Ligaként, illetve Kínai másodosztályként is. A liga megalapításának célja az volt, hogy erősítse a kínai klubfutball másodosztályát és elősegítse a tehetséges játékosok fejlődését.

A lebonyolítási rendszer

Magyar zászló

A Kínai Szuperliga One egy 16 csapatos bajnokság. A kín ai futball piramis második fokán helyezkedik el ez a liga. Minden csapat játszik midnenkivel két-két meccset, így összesen csapatonként 30 mérkőzést játszanak.

A sorozat küzdelmei áprlis végén kezdődnek, és november elő hetében érnek véget. Nincsenek rájátszási meg kiesési szakaszok, csak sima bajnoki rendszer. A bajnok és az ezüstérmes feljut a Kínai Szuperligába, míg az utolsó két helyezett már a kínai harmadosztályban kezdi meg a következő évet. 

A legjobbak

A Kínai Szuperliga One történelmének legsikeresebb csapatai a Dalian Yifang, a Henan Jianye és a Guangzhou Evergrande. Ők mind kétszer nyerték meg a kínai másodosztály küzdelmeit. Érdemes még megjegyezni a korábban a Real Madridot is edző Juan Ramon Lopez Caro nevét, akit 2017-ben a Kínai Szuperliga One legjobb menedzserének választottak.

Akkor a fent említett Dalian Yifang csapatát irányította a spanyol szakember. A gólkirályok közül pedig a Sevillában is maradandót alkotó Luis Fabianot érdemes megjegyezni, aki 2016-ban 22 góljával hódította el a kínai másodosztály legjobb csatárjának megtisztelő címét.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kínai Szuperliga fogadási piacok

A Kínai Szuperliga One fogadás megkezdése előtt nem árt tökéletesen tisztában lenni a legnéopszerűtt sportfogadási piacokkal sem. Ezek ismerete elengedhetetlen ahohz, hogy a megfelelő döntéseket hozhassuk meg online vagy élő fogadás közben, ráadásul a tökéletes sportfogadási stratégia kialakításában is hatalmas segítségünkre lehetnek ezek az ismeretek. Ezért fogjuk most bemutatni a legnépszerűbb fogadási piacokat.

 1. Végső győztes. Már a szezon kezdete előtt előnyyt kovácsolhatsz a végső győztes fogadási piacból. Minél korábban adod fel a szelvényedet, annál nagyobb oddsokat tlaálhatsz, hiszen eleinte az esélyek és a formák még nem rajzolódtak ki egyértelműen. A Végső győztes az a bajnoki cím birtokosára utal: a szezon legjobb csapatára, aki meg fogja nyerni az évad végén a sorozatot.
 2. Gólkirály. Ha a legjobb csapatokkal nem is feltétlenül vagy tisztában, al egjobb játékosra biztosan van egy tipped, nem? Vagy mondjuk a legjobb csapar legjobb támoadójáról tudod, hogy kiemelkedik a liga mezőnyéből. Ebben az esetben érdemes lehet tenni rá gólkirályként egy fogadást, főleg ha még el sem kezdődött a szezon.
 3. Kiesők. Ha te nem a legjobb, hanem inkább a legrosszabb csapatokkal vagy tisztában, akkor a Kiesők fogadási piaca az, amit neked javaslunk. Itt ugyanis fogadhatsz arra a két csapatra, akik nem bizonyulnak a szezon végeztével méltónak arra, hogy a következő szezont is a másodosztályban kezdjék meg – és nem azért, mert a Szuperligába jutnának!
 4. 1X2. Az 1X2 a hagyományos foci fogadási piac alapja és csúcsa. Fogadj a rendes játékidő végeredményére: Hazai csapat nyer, döntetlen, vagy a vendég csapat nyer. Erre a fogadási piacra élőben is fogadhatsz, de mérkőzés előtt fizet a legtöbbet, így érdemes a forduló megkezdése előtt feladni a szelvényedet. Kivéve, ha a meglepetésben bízol.
 5. Dupla esély. A dupla esély a kockázatokat kevésbé vállaló sportfogadók kedvenc tevékenysége. Szintén három lehetséges kimenetel van, akárcsak az 1X2 piac esetében. Ám míg az 1X2-nél a háromból csak egy nyer, itt a háromból csak egy veszít.. A lehetséges fogadási opcióid az 1X, az 12 és az X2. Nyilván ez alacsonyabb oddsokkal jár, de ezzel együtt sokkal magasabbak a nyerési esélyeid is.
 6. Pontos eredmény. A pontos eredmény fogadás, a dupla eséllyel ellentétben, pontosan azoknak szól, akik szeretik a komoly kockázatokat. Nem elég, ha a nyertes csapatot megtippeled: mindkét csapat góljainak számát is, azaz a pontos végeredményt telibe kell trafálnod, különben veszítesz. A kockázat óriási és nehéz jól fogadni, de ez látszódik az oddsokon is, szóval ha szeretnél nagyon nagyot nyerni, akkor ez lesz a Te fogadási piacod.
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Élő Kínai Szuperliga fogadás

Az élő Kínai Szuperliga One fogadás számos előnnyel kecsegtethet. Ezek közé tartozik például a kiemelkedő izgalom. A meccsek alapból is izgalmasak, de ha a pénzed is múlik rajta, akkor még jobban izgulsz azért a gólért. Szintén plusz élményt nyújt a folyamatos taktikázás. Történt valami a pályán, a te gondolataid pedig csak azon járnak, hogy vajon milyen kihatással lehet midnez az eredményre és a fogadásaidra.

Vajon hogyan tudnád kamatoztatni a frissen megszerzett információt? Erre kiváló példa még hogy tényleg egyre frissebb infóval lát el az élő fogadás intézménye, hiszen nézed a mérkőzést valós időben. Gyors reakióidőre van szükséged, de ezzel előnybe kerülhetsz a házzal szemben, feltéve hogy ki tudod használni. Te ki tudod használni?

Kínai Szuperliga élő közvetítés

A kicsiny hazánkban is elérhető online bukmékerek széles választéka rengeteg előnnyel jár. Ezek egyike, hogy mára már több olyan oldal is létezik, ahol valós időben, legális, HD minőségű élő közvetítésen keresztül követheted az izgalmasabbnál érdekesebb mérkőzések egész sorát.

Ehhez általában mindössze annyira van szükségeed, hogy regisztrálj egy új felhasználói fiókot, és tedd meg az első befizetésedet. Ezzel már meg is kaptad a hozzáférésedet a legális élő közvetítéshez.

HotBet Bónusz

A legjobb fogadóirodák

A legjobb Kínai Szuperliga One fogadási oldalaknak számos ismérve van. Ezek közül a legnyilvánvalóbb az, hogy a bukméker egy biztonságos, hiteles és megbízható online sportfogadás oldal. Ezt a szerencsejáték engedélyeken és az adatvédelmi szabályzatokon keresztül tudod ellenőrizni.

Ha rajtunk keresztül regisztrálsz, ne aggódj: mi minden partnerünket alapos teszteléseknek vesszük alá, és csak a legmegbízhatóbbakkal maradunk kapcsolatban. Íme még néhány szempont, amiket érdemes szem előtt tartani a regisztráció folyamán.

 • Fizetési módok és tranzakciós díjak. Ma már a legtöbb létező fizetési mód elérhető az online sportfogadás oldalak. Ezért nem is kell beérned olyan fizetési móddal, amit nem szeretsz használni, mert túl bonyolult, vagy drága. Sok helyen tranzakciós díjak sincsenek – ilyen oldalakat keress, hiszen hosszú távon ezzel rengeteget spórolhatsz, és hát miért fizetnél olyasvalamiért, ami akár ingyen is a tied lehet?
 • Fogadási ajánlatok és bónuszok. Keress olyan online sportfogadási oldalt, ahol kellőképpen jutalmazzák az ott töltött idődet és az ott költött pénzedet egyaránt. Kérd ki a lehető legjövedelmezőbb online sportfogadási üdvözlő bónuszt, aztán csekkold le azt is, hogy van-e elég ajánlat a már meglévő ügyfeleknek. Ingyenes fogadások, újratöltő bónuszok, pénzvisszafizetési garanciák, stb. Ne érd be a legjobbnál rosszabb opcióval!
 • Fogadási piacok és oddsok. Minden onine sportfogadás oldal más és más oddsokat kínál ugyanarra az eseményre. Ezért is érdemes megnézni, hogy a kedvenc eseményeid, bajnokságaid, csapataid milyen oddsokat kapnak általában. Aztán érdemes összevetni egyéb oldalakkal is a kapott eredményeket. Arra az oldalra regisztrálj, ahol a legmagasabb oddsokat kínálják a preferált fogadási eseményeidre, hiszen így tudod garantálni a lehető legmagasabb profitokat. 

A Kínai Szuperliga fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben már igyekeztünk megválaszolni a legfontosabb kérdéseket, amik csak felmerülhetnek a Kínai Szuperliga One fogadással kapcsolatosan. Az alábbiakban összegyűjtöttünk még pár kérdést, amiket sok olvasónk tett fel nekünk. Ezeket szeretnénk most megválaszolni Nektek.

Labdarúgó stadion 13

Közvetíti a tv a Kínai Szuperliga One mérkőzéseit?

Sajnos erre csak Kínában van lehetőséged, Magyarországon egyik sport csatorna sem közvetíti a Kínai Szuperliga One mérkőzéseit. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne követhetnéd nyomon a sorozatot. Regisztrálj a legjobb online sportfogadás oldalakra, ahol a legális élő HD közvetítés is elérhető opció. Ezek segítségével élőben követheted a kínai másodosztály mérkőzéseit valós időben.

Hogyan lehet feljutni a Szuperligába, vagy kiesni a Szuperliga Oneból?

A Kínai Szuperligába két csapat jut fel minden évben: a Superliga One bajnoka, és a liga második helyezettje. Ugyanígy két csapat esik ki a harmadosztályba is: az utolsó helyezett, illetve az utolsó előtti.

Melyek a Kínai Szuperliga One legnagyobb stadionjai?

A Kínai másodosztályban (Kínai Superleague One) számos stadion található, amelyek különböző méretűek és befogadóképességűek. Ezek közül a legnagyobb a 30,000 néző befogadására alkalmas Jinzhou Stadium. Ennek otthonosa a pillanatnyilag egyébként a harmadosztályban tartózkodó Dalian Zhixing FC. Szintén érdemes még megemlíteni a Sichuan Jiuniu FC otthonát, a 27,000 néző befogadására alkalmas Chengdu Longquanyi Football Stadiumot.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A fentebbiekben bemutattok a Kínai Szuperliga One fogadás legfontosabb tudnivalóit. Ismertettük a kínai labdarúgás másodosztályának történelmét, lebonyolítási rendszerét és velük együtt a liga legsikeresebb csapatait is. Ezt követően pedig rátértünk az igazi lényegre: az online sportfogadásra. Bemutattuk, hogy hol, milyen fogadási piacokon és melyik online bukméker oldalakon érdemes fogadni a Kínai Szuperliga One mérkőzéseire.

Ismertettük azt is, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a tökéletes online sportfogadás oldal kiválasztásához, de szó volt még a legális kínai másodosztály élő HD közvetítéseiről és az élő fogadás intézményéről is. Cikkünk alapján bátran vetheti bele magát a figyelmes olvasó a Kínai Szuperliga One fogadás izgalmas világába. Bízunk benne, hogy segítséget nyújtottunk ehhez. Fogadásaidhoz előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Kínai Szuperliga One fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli