Kínai Szuperliga fogadás – Top 10 oldalak

Érdekel a Kínai Szuperliga fogadás, de nem tudod, hogyan is kezdj hozzá? Akkor ezt a cikket személyre szabottan Neked írtuk. Tarts velünk és tanulj meg mindent, amit tudni érdemes, mielőtt kínai focira kezdenél fogadni. Az élvonal történelme, top csapatai, lebonyolítási rendszerei és persze a legnépszerűbb fogadási piacok és bukméker oldalak. Szó lesz itt élő foci fogadásról és legális hd live streamekről is. Olvass tovább a részletekért!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Kínai Szuperliga fogadás alapjai

A Kínai Szuperliga fogadás alapja, hogy megismerkedjünk a sorozat történelmével, lebyonyolítási rendszerével és persze a legjobb csapataival. Ezeket fogjuk most sorra venni, tarts velünk Te is!

A történelem

A Kínai Szuperliga (Chinese Super League), rövidítve CSL, Kína legmagasabb szintű labdarúgó-bajnoksága. A liga hivatalosan 2004-ben alakult meg, bár előtte is voltak különböző formációk és elnevezések a kínai klubfutballban. Az első Kínai Szuperliga szezon 2004-ben kezdődött, és az ország legjobb csapatai vettek részt benne.

A legjobb sportok

Az évek során a Kínai Szuperliga szerepe és népszerűsége folyamatosan nőtt. Az ázsiai és nemzetközi sztárok egyre inkább vonzódtak a liga iránt, és a kínai klubok jelentős összegeket költöttek a külföldi játékosok szerződtetésére. Emellett a kínai klubok befektetéseket hoztak létre az infrastruktúrába, az edzőközpontokba és a játékosképzésbe.

Az utóbbi években Kína továbbra is nagy erőfeszítéseket tett a labdarúgó fejlesztésére. A kínai kormányzat bevezetett olyan intézkedéseket, amelyek korlátozzák a külföldi játékosok számát a pályán, és ösztönzik a fiatal tehetségek képzését és fejlődését. Emellett a kínai tulajdonú vállalatok jelentős tőkét fektettek a klubokba, ami tovább erősítette a bajnokság gazdasági stabilitását és növekedését.

A lebonyolítás

Magyar zászló

A Kínai Szuperliga folyamatosan fejlődik. 2023-ban 16 csapatos formában indul a verseny. Mindenki kétszer találkozik egymással, így összesen 30 bajnki mérkőzésen dől el a cím sorsa.

A szezon április közepénz kezdődik és november elején ér véget, így nem si szezonokról, hanem évekről beszélhetünk a kínai fociban. Az utolsó két helyezett kiesik a másodosztályba.

A legjobb csapatok

A Kínai Szuperliga toronymagasan legjobb klubcsapata a Kuangcsou Evergrande. Ők nyolcszor is elhódították hazájuk bajnoki címét, erre legutóbb 2019-ben került sor. A klub vezetőedzői közé tartozott Luiz Felipe Scolari, Marcello Lippi és Fabio Cannavaro is. Játékosként megfordult itt Robinho, Paulinho és Jackson Martinez is. Fő riválisuk a Santung Tajsan, ők négyszeres bajnokok.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kínai Szuperliga fogadási piacok

A Kínai Szuperliga fogadás a sportfogadók kedvenc tevékenységei közé tartozik. A elgnépszerűbb fogadási piacok az alábbiak:

 1. Végső győztes. Fogadj a Kínai Szuperliga bajnokára, akár már az első forduló megkezdése előtt. Ilyenkor még jobb oddsokat találhatsz, szóval megéri!
 2. Kiesők. A legjobb helyett fogadj a legrosszabb csapatokra. Tippeld meg, ki búcsúzik az év végén az élvonaltól, és nyerj pénzt a legjobb bukméer oldalakon!
 3. 1X2. A tipikus foci fogadási piac. Egy mérkőzés, három lehetséges kimenetel, egy nyertes fogadás. Az 1 a hazai, a 2 a vendég csapat győzelmét, az X pedig a döntetlent jelöli. Magas oddsok, jó nyerési esélyek de viszonylag magas kockázat jellemzi.
 4. Dupla esély. A Dupla esély a kockázat kerülő játékosok 1X2 piaca. Itt ugyanis 1 helyett két kimenetellel is nyersz. Csak egyet zársz ki, és a másik kettő esetben tiéd a díj. Az oddsok alacsonyabbak, a nyerési esélyek magasabbak.
 5. Pontos eredmény. Az igazán merész játékosok kedvence. Tippeld meg, hogy konkrétan mi lesz a mérkőzés pontos végeredménye. Csak akkor nyersz, ha tényleg telibe trafálod, hogy mindkét csapat hány góllal fejezi be a rendes játékidőt. Nehéz nyerni, de ez az oddsokon is meglátszik, szóval ha sikeresen tippelgetsz, akkor mindenképp kifizetődő adni egy esélyt ennek a Kínai Szuperliga fogadási piacnak.
Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Élő Kínai Szuperliga fogadás

A Kínai Szuperliga élő fogadás számos előnnyel járhat. Itt van néhány indok, ami miatt érdemes lehet élőben fogadni a kínai foci meccsekre:

 • Jobb oddsok és piaci lehetőségek. Az élő fogadások során a fogadóirodák gyakran kínálnak változó oddszokat és széles választékot mialatt tart az összecsapás. A mérkőzés előrehaladtával az oddszok változhatnak a játék alakulásával és az eseményekkel összhangban. Ez lehetővé teszi, hogy a megfelelő időben megtaláld a legjobb értéket és kihasználd az esetleges piaci lehetőségeket.
 • Még izgalmasabb élmények. Az élő fogadások lehetővé teszik, hogy interaktív módon vegyél részt a mérkőzésekben. Izgalmas lehet a fogadások követése, miközben figyeled a játék alakulását. Ez fokozhatja az élvezetet és az izgalmat, miközben próbálsz nyerni a fogadásaiddal – lehetőleg sikeresen.

Kínai Szuperliga élő közvetítés

A legális HD live stream fogadási oldalak elérhetősége időről időre változhat, ezért mindig érdemes friss információkat keresni a témával kapcsolatban. Szerencsére azonban a legjobb magyar online sportfogadás oldalak némelyike kníál legális élő közvetítést.

Gyakran ez akár HD minőségben is elérhető, így a lehető legmagasabb minőségben követhetik nyommal am agyar foci rajongók és a Kínai Szuperliga fogadás szakértői is az eseményeket. Ez pedig óriási segítség lehet a sikeres fogadási szelvények feladásához.

A legjobb fogadóirodák

A Kínai Szuperliga fogadás oldalak számos előnnyel kecsegtetnek. A legjobb oldalak kínálnak lehetőséget és jobbnál jobb oddsokat Kínai Szuperliga fogadáshoz, de még így is tudunk különbséget tenni bukméker és bukméker között. Ezek között számos szempont lelhető fel. Ilyenek például az élő Kínai Szuperliga fogadási lehetőségek, az alapvető Kínai Szuperliga fogadási piacok, az oddsok, na meg persze a licenc és a megbízhatóság is.

Thrillsy Bónusz_3
 • Kínai labdarúgás specializáció. Keresd az online bukmékert, amelyik kiemelten foglalkozik a kínai labdarúgással, és azon belül is a Kínai Szuperligával. Ez azt jelenti, hogy mélyebb ismeretekkel rendelkezhetnek a csapatokról, a játékosokról és a liga dinamikájáról, ami pedig előnyt jelenthet számodra a fogadások megkötésekor.
 • Élő Kínai Szuperliga fogadási lehetőségek.Ellenőrizd, hogy az online bukméker kínál-e lehetőséget élő fogadásokra a Kínai Szuperliga mérkőzései alatt. Ez lehetővé teszi, hogy a mérkőzés közben fogadj, és reagálj a játék eseményeire. Így még az eredetinél is nagyobb izgalmat és interakciót nyújthat a játék élménye, és persze a nyereményeidre is pozitív hatással lehet a dolog.
 • Az ügyfélszolgálat ideje és hatékonysága.Érdemes megnézni azt is, hogy az adott online bukméker oldal mégis milyen gyorsan reagál az idő közben felmerülő esetleges kérdésekre és problémákra. Az élő chat vagy az e-mail támogatás elérhetősége és hatékonysága fontos lehet, ha segítségre van szükséged. Csekkold ezt le mindenképp!
 • Oddsok.Ellenőrizd az oddsokat, vagyis az ajánlott nyereményt, amit egy nyertes fogadás esetén kaphatsz. Fontos, hogy a bukméker versenyképes oddsokat kínáljon a Kínai Szuperliga mérkőzéseire, hogy jobb nyereménypotenciált biztosítson. Ha ugyanarra az eseményre magasabb oddsokat kínál egy oldal, mint a te bukmékered, akkor érdemes elgondolkodni a váltáson, hiszen ott jobb profithoz juthatsz…
 • Licenc és megbízhatóság.Ellenőrizd, hogy az adott online bukméker rendelkezik-e érvényes licenccel, és hogy megbízható és híres cég áll-e mögötte. Az olyan jelzések, mint például a jó hírnév, a pozitív visszajelzések és a hosszú távú jelenlét a piacon, segíthetnek megbizonyosodni arról, hogy megbízható és tisztességes szolgáltatást nyújtanak. Ha egy oldal évtizedek óta működik az adott piacon, az mindig pozitív előjel, hiszen a csalókat egy közösség se tűri meg maga között hosszú távon.

PRO és KONTRA

Ne feledd, a Kínai Szuperliga fogadás, akármilyen előnnyökkel jár is, mindig fontos megjegyezni, hogy ezt okkal nevezzük szerencsejátéknak. Főleg egy ilyen liga esetében, ahol a tökéletes mennyiségű információt kifejezetten nehéz beszerezni, főleg ha a nyelvet sem beszéled. Ennek ellenére is bőven szólnak érvek a Kínai Szuperliga fogadás mellett, ezeket fogjuk most bemutatni.

Labdarúgó stadion 3

PRO – Ezért érdemes Kínai Szuperliga fogadást kötni

 • Magasabb oddsok. A Kínai Szuperliga nemzetközi szinten még nem olyan ismert, mint például az európai vagy épp a dél-amerikai bajnokságok. Ennek köszönhetően a fogadóirodák általában magasabb oddsokat kínálhatnak a mérkőzésekre, hiszen nincsenek tömeg-fogadások, amik lenyomnák azokat. Ez lehetőséget teremthet arra, hogy megtaláld az értékes fogadási lehetőségeket és nagyobb nyereséget érhess el a sikeres fogadásokkal.
 • Kihasználhatod a piaci hiányosságokat. A kevésbé ismert bajnokságokban, mint a Kínai Szuperliga, általában kevesebb fogadó tesz fogadásokat. Ez azt jelenti, hogy kevesebb piaci verseny van, és a fogadóirodák esetleg kevésbé részletesen elemzik a mérkőzéseket. Ez lehetőséget teremthet arra, hogy saját kutatáson és elemzésen alapuló, jobban informált döntéseket hozhass, és kihasználhasd a piaci hiányosságokat.
 • Egyedi fogadási piacok. A fogadóirodák gyakran kínálnak különleges fogadási lehetőségeket a Kínai Szuperliga mérkőzéseire. Ez lehetőséget teremthet a kreatív fogadásokra, mint például a gólok száma, a sárga és piros lapok száma, az egyéni teljesítmények stb. Fogadhatsz a bajnokságban jelentkező különleges eseményekre is, ami további izgalmat és nyerési lehetőségeket jelenthet.

KONTRA – Ezért NEM érdemes Kínai Szuperliga fogadást kötni

 • Az információ áramlás korlátozottsága. A Kínai Szuperliga a nemzetközi futballpiacon kevésbé ismert és figyelemmel kísért bajnokság. Ennek eredményeként korlátozott lehet a rendelkezésre álló információk és statisztikák mennyisége. Ez nehezítheti a döntéshozatalt és az alapos elemzést a fogadásokhoz.
 • Az eredmények kiszámíthatatlansága. A Kínai Szuperligában számos váratlan eredmény és fordulat fordulhat elő. A csapatok közötti erőviszonyok változóak lehetnek, és az egyes mérkőzések eredményei nehezen előrejelezhetők. Ez kockázatot jelenthet a fogadások szempontjából, és megnehezítheti a sikeres stratégia kialakítását.
 • A nyelvi akadályok. A Kínai Szuperliga esetében a nyelvi és kulturális akadályok megnehezíthetik a fogadók számára az információk beszerzését és a csapatok, játékosok alapos megértését. Ezáltal nehezebb lehet a megfelelő információk és elemzések megszerzése a döntéshozatalhoz.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna részletes ismertetőnk a Kínai Szuperliga fogadással, illetve annak legfontosabb kérdéseivel kapcsolatban. A fentebbiekben ismertettük a kínai foci élvonal történelmét, lebonyolítási rendszerét, és a sorozat legsikeresebb klubjait is. Ezen felül bemutattuk a legfontosabb pro és kontra érveket a Kínai Szuperliga fogadás mellett és ellen is.

Szó volt még értelemszerűen a legnépszerűbb fogadási piacokról, az élő fogadási éls az élő közvetítési lehetőségekről és természetesen a legjobb online sportfogadás oldalakról is. Bízunk benne, hogy cikkünk segítségével sikerült kiválasztani a megfelelő online bukméker oldalt, a nyertes szelvényeidet pedig már ma fel tudod adni. Ehhez előre is sok sikert kívánunk, és a nyereményeidet követően lehetőleg rólunk se feledkezz majd meg!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Kínai Szuperliga fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli