Kipelo Elladas HOL fogadás -Top 10 oldalak 2023

A Görög Kupa a görög foci egyik legizgalmasabb tornája, amely számos magyar sportfogadó fantáziáját is felélénkíti szezonról szezonra. Minket is megmozgatott most, ezért elterveztük, hogy közelebb hozzuk olvasóinkhoz – Hozzád – a Kipelo Elladas HOL fogadás lehetőségét. Ezt a célt szolgálja mai cikkünk.

Tarts velünk és olvass tovább, ha szeretnél megtudni mindent a Görög Kupa fogadásról. Szó lesz arról, hogy milyen fogadási piacokat érdemes figyelni és hogy mely oldalakon kötheted a legjobb görög foci fogadásokat. Bemutatjuk még a Görög Kupa történelmét, lebonyolítási rendszerét és legsikeresebb klubjait is. Mi már készen állunk – és Te?

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Kezdjük a legelején

A Kipelo Elladas HOL torna a Görög Labdarúgó Kupa. Mint olyan, értelemszerűen a Görög Labdarúgó Szövetség, azaz a Hellenic Football Federation (HFF) feladat megszervezni a kupa lebonyolítását. Csak a profi klubokat engedélyezik szerepelni, így nagyjából 120-ra vehető a létszám évente. A nem profi klubok csak az Amatőr Kupában vehetnek részt, hogy ne legyenek megalázóan nagy arányú vereségek a torna elején.

A legjobb sportok

Történelmi kitekintés

A Görög Labdarúgó Szövetség a legelső Görög Kupát 1931-ben írta ki. Az azóta eltelt évtizedekben csupán egyetlen olyan év volt, amikor nem hirdettek győztest. Érdekesség, hogy az 1969-es döntőt érmefeldobással nyerte meg a Panathinaikos az Olympiakos ellen, ugyanis a hosszabbítást követően is döntetlen maradt az állás, a büntetőpárbaj intézményét pedig még nem ismerték. Máig 11 különböző klub hódította el a serleget. 

A Görög Kupa legsikeresebb csapatai

Talán nem meglepő hogy az ország leghíresebb klubcsapata, az Olimpiakosz Pireusz tartja a Görög Kupa abszolút rekordját. Ők összesen 28 alkalommal hódították el a serleget. Ráadásul 42 esetben jutottak el a döntőig, így 28 aranyérmük mellé 14 ezüst is párosul, aminek persze csorbul az értéke az arany mellett, de a teljesítmény azért dicséretes.

A második helyen a Panathinaikos áll 10 vesztes, és 19 nyertes döntővel, a harmadik legjobb klub pedig az AEK Athén 11 második helye mellé szerzett 15 kupa győzelmével.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kipelo Elladas HOL Fogadás

Hogy melyik a legjobb Kipelo Elladas HOL fogadás oldal, az mindenki számára egy szubjektív döntés. Nem is szeretnénk megmondani, hogy hol játssz, így mi csak arra szeretnénk rávilágítani, hogy a legjobb bukméker kiválasztásakor számos szempontot kell mérlegelned. Mi az alábbiakban ezeket a szempontokat – vagy legalábbis a leggyakrabban előforduló szempontok egy részét – szeretnénk megismertetni olvasóinkkal, azaz Veled.

A kiválasztás szempontjai

Magyar zászló

Elérhető sportágak, bajnokságok és tornák, bónuszok és promóciós ajánlatok, mobil változat, ügyfélszolgálat, be- és kifizetési módok, illetve a hozzájuk tartozó tranzakciós költségek… és még napestig sorolhatnánk, de talán ezek a legfontosabb tulajdonságai egy online sportfogadás oldalnak.

Ezek közül válaszd ki a saját top preferenciáidat, aztán ezek alapján válogass a bukmékerek között. A mi értékeléseink között minden oldalról megtudhatod azok legfontosabb információit. Regisztráció előtt kötelező olvasmány!

Élő Kipelo Elladas HOL fogadás

Az élő Kipelo Elladas HOL fogadás óriási előny, amelyet érdemes kihasználnod, hogyha minél nagyobb profit reményében kezdesz játszani. Főleg, ha találsz egy olyan online sportfogadás oldalt, ahol akár még követheted is élőben a Görög Kupa mérkőzéseit.

Ez ugyanis olyan információ többletet biztosít a számodra, amelyet érdemes kihasználni, hiszen nem gyakran kerül ekkora fölénybe a játékos a bukmékerrel szemben. Az élő fogadás ráadásul még a párharcot is izgalmasabbá varázsolja, szóval duplán megéri!

Kipelo Elladas HOL fogadási piacok

Az élő fogadáson felül persze van pár tuti fogadási piac még, amiket érdemes a lehető legalaposabban szemügyre venni. Ezek közé tartoznak a különböző hosszú távú fogadások is, amelyek közül számos elérhető áll rendelkezésre. Ilyen például a végső győztes, amikor már a szezon elején megtippeled, hogy tök mindegy mi lesz, úgyis a rekord bajnok Olympiakosz fogja megnyerni végül a serleget.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Vagy épp fogadhatsz a meglepetésre is. Ráadásul nem csak a győztesre lehet fogadni, hanem cisnálhatsz pénzt egy-egy csapatból is, pontosan megtippelve, hogy legalább vagy legfeljebb meddig jut az adott együttes. Ráadásul természetesen mérkőzés előtti fogadásokat is köthetsz.

Utóbbiak közül az 1X2 viszi a pálmát, ami egy sima háromesélyes fogadás, a rendes játékidő végére értve. Népszerűek még a hendikep fogadási piacok, az Alatt/Fölött, de egy-egy komolyabb rangadó előtt a Dupla esélyt is sokan meg szokták fontolni.

PRO és KONTRA

A fentebbi kérdésre nincs egyértelmű igen vagy nem válasz, ez egy sok tényezős dolog, mindenkinek más a helyes megoldás. Olvasd el az alábbi két bekezdést, bízunk benne, hogy azok alapján Te meg fogod tudni hozni a felelős döntést arra vonatkozóan, hogy neked való tevékenység-e a Kipelo Elladas HOL fogadás, avagy sem.

PRO

 1. Még izgalmasabb lesz. Egy kieséses mérkőzés, amelyben 90 perc alatt eldől egy-egy csapat teljes sorsa, már önmagában is elég izgalmat tartogat. Főleg ha mondjuk büntető párbajig húzódik az egész, ám még ezt is lehet tetézni. Még pedig egy jól időzített mérkőzés előtti, vagy akár élő fogadással; ezeknek köszönhetően még izgalmasabbá válik ugyanis az amúgy sem unalmas mérkőzés.
 2. Ha van elég infód, óriásit nyerhetsz. Ez ugyanis hatalmas előny, hiszen eleve nagyon nehéz megfelelő információt gyűjteni a Görög Kupával kapcsolatban. Ha neked birtokodban áll ilyen lehetőség, azt érdemes kegyetlenül kihasználni, hiszen ennek köszönhetően óriási előnybe kerülhetsz a fogadóirodáddal szemben, aki lehet hogy csak pletykákra vagy fordított hírekre alapozza a szorzóit is…
 3. Élőben is fogadhatsz. Bizonyos oldalakon élőben is köthetsz fogadást a Görög Kupa mérkőzéseire. Ritkán ráadásul akár még live stream segítségével nézheted is a mérkőzést, amelyikből éppen pénzt csinálsz, így tovább javítva az esélyeidet a helyes döntés meghozatalára.
HotBet Bónusz

KONTRA

 1. Nehéz értesülni a hírekről. Persze csak feltételezni merjük, hogy nem annyira beszélsz görögül. Ha igen, akkor előnyben vagy, de a többségünk sajnos nem. Így pedig nem tudunk megfelelő mennyiségű és minőségű információhoz a görög focival kapcsolatban, ez pedig hátrányos helyzetbe sodor bennünket a fogadóirodával szemben.
 2. Nem elérhető minden bukinál. Hiába egyre népszerűbb kicsiny hazánkban is a görög foci, azért be kell ismerni, hogy a Görög Kupa még mindig nem jutott el a Bajnokok Ligája vagy az FA Kupa szintjére, és valószínűleg soha nem is fog. Ebből kiindulva mindig fogunk olyan online sportfogadás oldalt találni, ahol nem elérhető opció a Kipelo Elladas HOL fogadás. Szerencsére azért számos helyen megoldható ez is!
 3. Ritka a speckó Kipelo Elladas HOL fogadási bónusz. Vagy itthon talán inkább nem is létezik. Görögországban persze más a helyet, de magyar játékosok ritkán részesülhetnek ingyenes fogadásban, vagy biztosítási bónuszban, ha a Görög Kupa a szelvényük alanya.

Gyakran ismételt kérdések

A fentebbiekben már remélhetőleg minden fontos dolgot bemutattunk neked, amit csak tudni szerettél volna a Kipelo Elladas HOL fogadással kapcsolatban. Az alábbiakban még néhány gyakran felmerülő kérdést szeretnénk megválaszolni, tarts velünk Te is!

Labdarúgó stadion 4

Hány csapat vesz részt a Görög Kupa küzdelmeiben és meddig tart a torna?

Kb 100-120 csapat vesz részt évente a Görög Kupa kiírásában. Csak profi csapatok számára engedélyezett a részvétel, azaz a kubok csak az első három ligából nevezhetnek. Az első forduló augusztus végén, szeptember elején kerül megrendezésre. Az elődöntők oda-visszavágós párharcban dőlnek el márciusban és áprilisban, a döntőre pedig májusban kerítenek majd sort.

Számít az idegenben lőtt gól a Görög Kupában?

Habár a Bajnokok Ligájában és a komolyabb versenyeken már beszüntették az idegenben lőtt gól intézményét, a Görög Kupa kiírásában még mind a mai napig fontos tényező maradt ez a szempont, így igen, számít az idegenben lőtt. Igaz, jelentősége csak az elődöntőben van, hiszen a többi mérkőzés egyetlen mérkőzésen dől el.

Hogy működik a Görög Kupa?

Az első három liga (Super League, Super League 2 és Gamma Ethniki) csapatai vehetnek részt. Minden forduló egy mérkőzésből áll, kivéve az elődöntő, az ugyanis kettőből. Rendes játékidős döntetlent követően hosszabbítás következik, ha azután sincs döntés, akkor pedig büntetőpárbaj dönt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Kipelo Elladas HOL fogadás – Összefoglalás

A fentebbiekben a Kipelo Elladas HOL fogadás világába kalauzoltuk el olvasóinkat. Bemutattuk,, hogyan is működik a torna lebonyolítása, hány csapat és milyen minőségben vehet részt a tornán, illetve milyen rendszerben is játszanak egymással a felek. Természetesen a legsikeresebb csapatokról is szó esett, ahogy a legjobb online sportfogadás oldalak sem maradtak említés nélkül.

A fogadási lehetőségeid bemutatása mellett hasznos és működő sportfogadási tippekkel is elláttunk, hogy még sikeresebb játékossá válhass hosszú távon. Bízunk benne, hogy fogadói karriered felívelése a Kipelo Elladas HOL fogadással indul. A játékhoz előre is sok sikert – a nekünk járó illetékről pedig majd küldjük a számlát!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Kipelo Elladas HOL fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli