League of Ireland First Division fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ír foci, avagy League of Ireland First Division fogadás. Sokat gondolkodtunk már az ír foci piramisról, na meg persze arról is, hogy hol és hogyan tudnánk mindebből pénzt csinálni. Mi most ennek a megoldását szeretnénk tálcán kínálni számodra. Azokat az oldalakat és fogadási piacokat fogjuk bemutatni Neked, amelyek segítségével fogadásokat köthetsz az ír másodosztályú labdarúgó mérkőzések eseményeire.

Tarts velünk, hogyha szeretnél megtudni mindent, ami az ír foci fogadással kapcsolatos lehet. Szó lett itt a legjobb fogadóirodákról, a legnépszerűbb fogadási piacokról, és persze az ír másodosztály történelméről és lebonyolítási rendszeréről is. Ha Te is készen állsz, akkor mi már kezdenénk is; bízunk benne, hogy velünk tartasz, hiszen számos hasznos információt gyűjtöttünk össze csak Neked!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A League of Ireland First Division fogadás alapjai

Az alábbiakban az ír másodosztály lebonyolítása, illetve fontosabb történelmi eseményei kerülnek majd terítékre. Bemutatjuk, mióta létezik a liga, mettől meddig tartanak a mérkőzések, illetve hogy hogy lehet feljutni innen az élvonalba. Szó lesz a kiesés hiányáról is. Már mutatjuk is!

A legjobb sportok

A kezdetek – Az ír másodosztály történelme és eredete

A League of Ireland First Division fogadás 1985 óta érhető el, ekkor alapították meg ugyanis a tornát. Előtte League of Ireland B Division néven futott a közös ír másodosztály. A másodosztályból UEFA tornákra nem lehet kvalifikálni, hiszen nem élvonal. Többször is küldött azonban már másodosztályból csapatot Európába Írország, hiszen a nemzeti kupát nyerte már meg alsóbb osztályú együttes. 

A szabályok – Az ír második liga feljutói, kiesői és meccsnaptára

A League of Ireland First Division 2003 óta nyári ligaként működik. Ez azt jelenti, hogy a verseny, akárcsak az élvonalban, itt is februárban kezdődik a bajnokság, és október végéig, esetleg november elejéig tart a szezon. A bajnokságban 10 csapat vesz részt. Mindenki négyszer játszik mindnekivel, így összesen 36 fordulóból áll a szezon.

A League of Ireland First Division győztese automatikusan feljut a következő évben az élvonalba, a második helyezett pedig rájátszásba kerül, ahol az élvonal 9. helyezettjével vívott mérkőzéseken dől el, hogy ki melyik ligában folytatja. Közvetlen kiesés a másodoszályból nem igazán van egyelőre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

League of Ireland First Division Fogadás

Magyar zászló

Az ír foci nem a legnépszerűbb a világon, viszont online sportfogadás oldalakban a britek mellett az írek is abszolút világvezetők. Ennek pedig megvan az az előnye, hogy a saját nemzeti ligájukat elérhetővé tették többet között a bet365 oldalán is, így náluk biztosan fogadhatunk az ír másodosztály mérkőzéseire.

Ráadásul számos egyéb oldalon is. Nehéz Egy Legjobbat kiemelni, hiszen sok az opció, és mindenkinek más lesz a legjobb. Mutatjuk a legfontosabb szempontokat inkább!

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

Az alábbi néhány sorban a legfontosabb szempontokat szeretnénk bemutatni, amelyek alapvető fontosságúak lehetnek egy új online bukméker kiválasztásakor. Ezekre figyelj mindenképp oda:

 1. Csak biztonságos oldalt válassz. Érvényes szerencsejáték engedély megbízható helyről, eCOGRA tanúsítványok, és megfelelő hitelesítési és titkosítási csatornák. Nálunk csak ilyen oldalakat fogsz találni, úgyhogy partnereinkkel kapcsolatban emiatt ne (se) legyen benned félelem.
 2. Az elérhető sportágak és fogadási piacok. Ha a League of IReland First Division fogadás az, ami igazán érdekel, akkor értelemszerűen érdemes azon oldalak között kutatni, ahol fogadhatsz erre a ligára. Emellett az sem árt, ha a fogadási piacokkal elégedett vagy és fel tudod adni azt a szelvényt, amit előzetesen kigondoltál.
 3. Legyenek mindig bónuszok. A bónusz jó, a bónusz extra pénzt biztosít a fogadásaidhoz, vagy megjutalmaz a veszteségeid kárpótlásaként, így minimalizálva azokat. Keresd azt az oldalt, ahol a legjobb ajánlatokat veheted igénybe!
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Ezek lennének a legfontosabb tippjeink és trükkjeink, amiket minden online szerencsejátékos figyelmébe ajánlanánk, mielőtt játszani kezdenének. Ha ezeket szem előtt tartod, akkor biztosan jó bukméker oldalra fogsz regisztrálni.

League of Ireland First Division fogadási piacok

Az ír foci fogadás a másodosztállyal nem ér véget, sőt. A bet365 kínálatának köszönhetően nyugodtan játszhatunk a második vonalra, ráadásul igazán kiváló oddsokért. A játékosok rendre az alábbi League of Ireland First Division fogadási piacok közül szoktak leginkább válogatni:

Végső győztes. A bajnokság győztesére leadott fogadási szelvényt jelenti. Akár már a szezon kezdete előtt feladhatod ezt a szelvényt, ilyenkor még nagyobb oddsokban részesülhetsz, persze nehezebb is előre látni az erőviszonyokat.

1X2. A foci fogadás alapja, minden meccsre elérhető. A rendes játékidő eredményére vonatkozik. Az 1-es a hazai, a 2-es a vendég csapat győzelmét jelöli, míg az X a döntetlent. Három lehetséges kimenetel, egyetlen nyertes lehetőség.

HotBet Bónusz

Dupla esély. Az 1X2 továbbfejlesztett változata, ahol ugyanúgy három lehetséges kimenetel létezik (hazai csapat nyer, döntetlen, vendég csapat nyer), viszont itt nem csak 1, hanem két kimenetel esetén is nyersz, azaz csak egyet kell kizárni. A lehetséges fogadásaid: 1X, 12, X2.

Mindkét csapat szerez gólt. Az ír másodosztályú fogadásban abszolút favorit ez a fogadási piac. A neve elég egyértelmű: kétesélyes fogadás, amiben arra fogadsz, hogy betalál-e mindkét csapat az adott mérkőzésen, avagy sem. Előbbi esetben az 1-1-ért, utóbbi esetben pedig a 0-0-ért érdemes imádkozni.

Alatt / Fölött. Szintén kétesélyes fogadás, hiszen nem egész, hanem fél számokkal operál. Így tehát ha mondjuk arra fogadsz, hogy 1,5 gól fölött születik a mérkőzésen, akkor 1-0-ás végeredménynél még veszítesz, de ha a 10. percben már 1-1 az állás, akkor már meg se kell várni a rendes játékidő leteltét: a 10. percben már elkönyvelheted a nyereményt, és kérheted a kifizetést is.

Élő League of Ireland First Division fogadás

A fent említett League of Ireland First Division fogadási piacok élő, azaz valós időben leadott fogadásokra is érvényesek lehetnek. Ennek számos előnye van, amik közül csak egy az, hogy még izgalmasabbá teheted a mérkőzéseket, hiszen nemcsak az eredményért, hanem a pénzedért is kezdhetsz izgulni. Fontosabb előny azonban, hogy élő fogadáskor csökkentheted a ház előnyét.

Ilyenkor ugyanis azonnal tudsz reagálni a pályán zajló eseményekre. Ha látod, hogy az egyik játékos óriási formában van, és csak pillanatok kérdése, hogy mikor szerzi meg a vezetést, azt az oddsok még nem feltétlenül tudják lereagálni.

Még magasan találhatod őket, és így még többet nyerhetsz. Ugyanígy akkor is, ha látod, hogy az egyik védő még nem kelt ki az ágyból, és csak idő kérdése, mikor kapja róla a gólokat a csapata. Ezeket könnyen ki lehet használni élő League of Ireland First Division fogadáskor.

Gyakran ismételt kérdések

A fentebbiekben igyekeztünk megválaszolni minden fontos kérdést, ami csak felmerülhet benned egy-egy jól irányzott League of Ireland First Division fogadás előtt. Összegyűjtöttünk azonban pár érdekességeket, amiket még nem teljesen tisztáztunk.

HotBet Bónusz

Hány csapat jut fel a másodosztályból az első osztályba?

Az ír másodosztályból legalább egy, legfeljebb kettő csapat jut fel a következő évi élvonalba. Ez attól függ, hogy ki nyeri az osztályozó rájátszós párharcát. A másodosztály bajnoka ugyanis feltétel nélkül feljut, a második helyezett pedig rájátszásban dönti el az élvonal utolsó előtti helyezettjével, hogy melyikük érdemli meg jobban az első osztályt a következő évben.

Tényleg nem lehet kiesni az ír másodosztályból?

Tényleg nem lehet kiesni az ír másodosztályból, egyelőre legalábbis ez a helyzet. Ennek valószínűleg az az oka, hogy nincs elég profi csapat az országban, illetve a helyi szintű, harmadosztályú csapatoknak nem állna rendelkezésére elég anyagi forrás ahhoz, hogy részt vegyenek az országos szintű másodosztály küzfdelmeiben, ahova fejlettebb stadionokra és drága utazási költsgekre is szükség van már. Így pedig nem engedhetik meg maguknak, hogy feljussanak.

Lehet indulni az UEFA küzdelmeiben az ír másodosztályból?

Közvetlenül nem lehet indulni az UEFA kontinentális tornáin a League of Ireland First Divisionban elért eredmények alapján, viszont mégis volt már példa arra, hogy a másodosztályból küldött csapatot Írország Európába. Ennek az oka az volt, hogy a kupagyőzelemért jár kontinentális kvalifikáció, a kupát pedig másodosztályú csapat hódította el több alkalommal is, így őket illette a nemzetközi szereplés joga is.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

League of Ireland First Division fogadás – Összefoglalás

League of Ireland First Division fogadás – Igyekeztünk bemutatni mindent, amit csak érdemes tudni, mielőtt ír másodosztályú foci fogadásra adnád a fejd. Megmutattuk a legjobb bukméker oldalakat, ahol oddsokat kutathatsz, illetve a legfontosabb fogadási piacok is bemutatásra kerültek.

Részletesen kielemeztük a liga menetrendjét és lebonyolítási szabályzatát is, így figyelmes olvasóink akár már ma magabiztosan kezdhetnek fogadni a League of Ireland First Division mérkőzéseire. Bízunk benne, hogy ha így döntesz, sok sikerben lesz részed!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a League of Ireland First Division fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli