League of Ireland Premier Division fogadás – Top 10 oldalak

Az ír válogatott mindenki szívébe belopja magát az Eb-k és Vb-k során, főként szórakoztató szurkolóiknak köszönhetően. Más azonban a helyzet a klubfoci kapcsán. Vagy mégsem? Ezt fogjuk most kideríteni, hiszen a League of Ireland Premier Division fogadás lesz most terítéken. Ennek minden részleteit be fogjuk mutatni ma nektek.

Tartsatok velünk, ha szeretnétek jobban megismerni az ír klubfoci minden csínját-bínját, na meg persze azt is, hogy melyik online sportfogadás oldalak kínálják rá a legjobb oddsokat és fogadási piacokat. Olvass tovább, és tanuld meg, hogy találhatod meg a legjobb League of Ireland Premier Division fogadási ajánlatokat, oddsokat, ráadásul sok minden más is kiderül még!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A League of Ireland Premier Division fogadás alapjai

A League of Ireland Premier Division az ír klubfoci csúcsa, az élvonal, ahol a legjobb ír klubcsapatok játszanak. A következő néhány fejezetben az újjászülető ír Premier Division történelme, lebonyolítási rendszere és a legsikeresebb csapatai lesznek terítéken.

A legjobb sportok

Így kezdődött minden

A megújult ír Premier Division 1985-ben jött létre. Ekkor alakult meg a League of Ireland, aminek következtében külön bajnokságban indulhattak az ír és az észak-ír csapatok. A League of Ireland Premier Divisionban jelen pillanatban egyetlen észak-ír csapat vesz részt, ez a Derry City. 

A lebonyolítás rendszere

Az ír Premier Division egy tíz csapatos bajnokság, amelyben a bajnok az UEFA Bajnokok Ligája selejtezőjének első körébe kerül be. A második helyezett a Konferencia Liga selejtezőjének első fordulójában kezdi meg a szezont. Az ír bajnokság a szokásos szeptembertől májusig tartó periódus helyett februárban kezdődik és novemberben ér véget. A tíz csapat négyszer találkozik egymással, így összesen 36 mérkőzést játszik a szezon végéig minden egyes csapat.

Értelemszerűen kétszer otthon és kétszer idegenben mind a kilenc ellenféllel szemben. A bajnokság utolsó helyezettje automatikusan kiesik a másodosztályba a következő szezonban. A kilencedik helyezett osztályozóban vív meg a másodosztály második helyezettjével, azon a párharcon dől el, ki hol folytatja a következő szezon során. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Sikerre átkozva

Az ír klubfoci történelmének két legsikeresebb csapata a Dundalk és a Shamrock Rovers. Mindkét együttes 8-8 alkalommal hódította el a bajnoki serleget. Őket a Shelbourne csapata követi 6 ír bajnoki arannyal. Menedzserként Pat Fenlon és Stephen Kenny a két rekorder, ők 5-5 alkalommal vezették bajnok címre csapatukat. 

League of Ireland Premier Division Fogadás

Magyar zászló

Számos oldalt tudunk ajánlani azon olvasóink részére, akik League of Ireland Premier Division fogadáson törik a fejüket. Olyan azonban, hogy egy kifejezett top oldal, olyan nincsen. Több szempont is van ugyanis, amelyeket érdemes szem előtt tartani a kiválasztáskor.

Ezen szempontok fontossági sorrendje pedig abszolút egyéni, személyes preferenciák kérdése, így mindenkinek más és más lesz a legjobb opció. Ezért mi nem is szeretnénk most megnevezni egy kifejezett League of Ireland Premier Division fogadás oldalt – inkább csak bemutatjuk Neked a legfontosabb szempontokat.

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

Magyar online sportfogadóknak óriási előny, ha az internetes bukméker elérhető Magyarországról, regisztrálhatnak magyar állampolgárok, sőt akár még az oldal rendelkezik is magyar nyelvű fordítással.

Szintén nagy előny, ha jó bónuszokat és rendszeres promóciós ajánlatokat biztosít az oldal ügyfelei részére. A fizetési módoknak és a tranzakciós díjaknak is érdemes alaposan utánanézni, hiszen az alapos tájékozódás hiánya okozhat kellemetlen pillanatokat e téren.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ezeken felül érdemes megnézni a mobil verziót is, illetve nem árt kipróbálni az ügyfélszolgálat hatékonyságát sem. Ha ezekkel megvagy, akkor már talán annyi fontos teendőd maradt, hogy mindenképpen megbízható, hiteles, biztonságos fogadóirodát válassz magadnak. Szerencsére nálunk csak ilyenek vannak, hiszen alaposan megszűrjük, kivel is dolgozunk együtt.

League of Ireland Premier Division fogadási piacok

Ha a League of Ireland Premier Division foci fogadás a téma, beszélhetünk hosszú- és rövid távú fogadási piacokról egyaránt. Előbbibe tartoznak a szezon végéig tartó tippeléseink, utóbbiba pedig az egy-egy mérkőzésre feladott szelvényeink, vagy akár az élő fogadás is. Ezek közül a legnépszerűbb, és Magyarországon is elérhető fogadási piacok lesznek azok, amelyeket részletesen is ismertetni fogunk az alábbiakban.

 1. Végső győztes. A legjobb foci fogadási oldalakon elérhető opció a League of Ireland Premier Division fogadás végső győztese piac. Itt akár már a szezon kezdete előtt megtippelheted, hogy szerinted ki fog az adott idény végén bajnoki aranyat ünnepelni. A fő esélyes persze általában a Shamrock Rovers, de néha azért akadhatnak meglepetések.
 2. 1X2. Az 1X2 a foci fogadás klasszikus piaca. Ez arról szól, hogy kinél magadnak az adott forduló mérkőzései közül egyet (vagy többet), és megtippeled a rendes játékidő végeredményét. Persze nem pontosan, csak azt, hogy a ahzai csapat nyer (1), döntetlen lesz (X), vagy esetleg a vendég csapat győzelmével (2) ér véget a találkozó. Három kimenetel, három esély, egy nyeremény, tiszta sor.
 3. Alatt/Fölött. Az Alatt/Fölött piacot azoknak találták ki, akik nem szeretik a háromesélyes fogadásokat. Ez egy kétesélyes fogadás, hiszen bármit teszel is, mindig vagy az adott szám alatt, vagy afölött leszel. Ez úgy védhető ki, hogy nem egész számokkal játszunk, hanem felekkel (pl: 1,5 gól fölött, 4,5 gól alatt, 9.5 sárga lap alatt, stb). Jó nyerési esélyek, ráadásul akár már a rendes játékidő vége előtt kérhetjük a kifizetést, ha a fölött piacot játszottuk meg.
1Bet Bónusz_3

Élő League of Ireland Premier Division fogadás 

Az ír Premier Division meccseire ma már szerencsére élőben is van lehetőséged fogadni. A legjobb online bukméker oldalakon ugyanis valós időben követheted le a mérkőzések alakulását, ráadásul ha tudod nézni az adott összecsapást, akár azonnal reagálhatsz is az eseményekre egy-egy igazán jól időzített szelvénnyel.

Így tudod a legjobban csökkenteni a ház előnyét, hiszen a bukiknak sincs feltétlenül elég ideje azonnal lereagálni egy-egy hirtelen jött változást. Ráadásul a jobb online sportfogadás oldalakon akár még League of Ireland Premier Division live streaming, azaz élő közvetítés opció is elérhető lehet.

PRO és KONTRA

A fentebbiekben már alaposan kielemeztük a League of Ireland Premier Division fogadás legfontosabb részleteit. Most már csak annyi maradt hátra, hogy gyorsan összegezzük annak legnagyobb előnyeit, és az objektivitás jegyében a legnagyobb hátrányait is. Ez következik most; olvasd tovább az alábbi két fejezetet is, aztán dönts az alapján, hogy érdemes lehet-e számodra belefogni az ír Premier Division fogadás lehetőségébe.

Labdarúgó stadion 10

PRO

 1. Kiváló oddsok. Kevesen fogadnak a League of Ireland Premier Division mérkőzéseire, így egyrészt a konkurencia is kisebb, másrészt nincsenek profi versenytársaink, akik hatalmas tétjeikkel lejjebb nyomnák az oddsokat, mint teszik azt Bajnokok Ligája vagy Premier League mérkőzések előtt.
 2. Számos fogadási piac érhető el. Akár még fogadáskészítőt is használhatunk az ír foci meccseire, így ha eléggé képben vagyunk a ligával, akkor igazán nagyokat tudunk szakítani. A bet365 oldalán például meccsenként kb 90-nél is több fogadási piac található, amiből azért bőven lehet szemezgetni.

KONTRA

 1. Nem elég népszerű, és ezért nem is érhető el. Sok kiváló online sportfogadás oldal van, amelyek mellett ez érv szól, azonban az ír foci fogadás még nem elérhető opció náluk. Ennek részben az is lehet az oka, hogy azért nem az ír klubfoci a legnépszerűbb tevékenységi kör a magyar sportfogadók berkeiben.
 2. Nehéz követni a csapatokat. Live streamen keresztül még csak-csak elcsíphetünk egy-egy League of Ireland Premier Division mérkőzést, azonban ha mi csak tévében szeretünk meccset nézni, akkor esélytelen, magyar csatorna ugyanis nem adja sajnos ezt a ligát. Stadionból még nézhetnénk, csak ahhoz meg sokat kell utazni…
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

League of Ireland Premier Division fogadás – Összefoglalás

Cikkünk során a League of Ireland Premier Division fogadás legfontosabb kérdéseit vettük alaposan górcső alá. Bemutattuk a liga történelmét, eredetének a részletes hátterét, ahogy a legsikeresebb csapatokról is írtunk egy rövidebb ismertetőt. Mivel mind sportfogadók vagyunk, értelemszerűen nem maradhattak ki a legjobb internetes bukmékerek sem, továbbá azt is megmutattuk, mi alapján érdemes kiválasztani az online sportfogadás oldalunkat.

Bízunk benne, hogy cikkünk megadta a kezdő löketet ahhoz, hogy innentől bátran foghass hozzá az ír foci fogadáshoz, azon belül is a League of Ireland Premier Division fogadáshoz. Olvass minket bátran, ha egyéb sportfogadási tippre, trükkre, tanácsra vagy stratégiára lenne szükséged. Nálunk mindent megtalálsz, ami csak kellhet!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a League of Ireland Premier Division fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli