Liga 1 fogadás – Top 10 oldalak 2023

A lehető legjobb helyre jöttél, hogyha érdekel a Liga 1 fogadás. Ezen írásunkban nem csak a román labdarúgó élvonallal kapcsolatos legfontosabb fogadási tudnivalókat fogjuk ismertetni, hanem számos történelmi érdekességre és eseményre fel fogjuk hívni a figyelmet. Tarts velünk és olvass tovább, ha szeretnél megismerkedni a legjobb román foci csapatokkal, a bajnokság lebonyolításával, és sszámos egyéb érdekességgel.

Írásunkból szintén kiderül, melyek a legjobb magyar online és legális sportfogadás oldalak, ahol biztonságos keretek között fogadhatsz a Liga 1 küzdlemeire, illetve bemutatjuk a legjobb Liga 1 fogadási piacokat is. Számos érdekesség szóba fog még kerülni. Hogy mindre fényt deríthess, ahhoz sajnos tovább kell olvasnod, de ne aggódj, nekünk aztán nincsen rejtegetni valónk!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Liga 1 Fogadás

A Liga 1 fogadás megfelelő alkalmazásához nem árt tisztában lenni a liga történelmével, lebonyoíltási rendszerével és legsikiresebb csapataival kapcsolatosan sem. Ezekben szeretnénk most segítséget nyújtani.

A Liga 1 történelme

A Román labdarúgó szövetség 1921-ben alapította meg saját nemzeti bajnokságát. Ez a román foci piramis csúcsa, azaz az élvonal. Már 1909-ben is rendetem tornákat, de hivatalosan csak 1921-től ismerik el nemzeti bajnokságként a Liga 1-et.

A legjobb sportok

Szabályok és lebonyolítás

A Liga 1 jelenleg 16 csapatos bajnokság. A harmincadik forduló után két részre szakad a mezőny: bajnoki és kiesési ágra. A top hat csapat kerül a bajnoki csoportba, ahol még 10 mérkőzés vár rájuk. A kiesési csoport 10 csapata csak egy-egy márkőzést játszik egymással.

Ennek a csoportnak az utolsó két helyezettje automatikusan ki is esik a Liga 2-be, a 7-8. helyezettek pedig rájátszásban vívnak meg a másodosztály 3-4. Helyezettjeivel szemben a bentmaradásért. A bajnok a Bajnokok Ligájában, az európai rájátszás győztese pedig a Konferencia Ligában vitézkedhet a következő szezonban.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legsikeresebb klubcsapatok

Románia legsikeresebb klubcsapata a Steaua Bukarest, ehhez semmilyen kétség nem férhet. A fővárosi együttes 26 alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet, ráadásul 1986-ban még a Bajnokcsapatok Európa Kupáják is elhódították, nem kis részben Bölöni László vezérletével.

Legnagyobb kihívójuk a városi rivális Dinamo Bukarest, ők 18 szezonban bizonyultak a legjobbnak. A harmadik említésre méltó csapat a kolozsváro CFR Cluj, akik 8-szor hódították el a bajnoki címet.

Top bukmékerek

Magyar zászló

Sajnos nem lehet kijelenteni, hogy létezik egy tökéletes oldal, ami a legjobb fogadóiroda lenne Liga 1 fogadás szempontjából.

Sok ilyen oldal létezik ugyanis, az pedig már csak egyéni preferencia kérdése, hogy személy szerint Te melyiket tartod A Legjobbnak. Mi most abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy magabiztosan ki tudd választani ezt az oldalt. Ezek a legfőbb szempontok:

Így válassz magadnak online sportfogadás oldalt!

 1. Bónuszok. Olyan bukmékert válassz, ahol folyamatosan részesedhetsz bónusz ajánlatokban, ez ugyanis extra bevételt jelent neked. Meg különben is, miért ne kérnéd el, amit ajándékba akarnak Neked adni?
 2. Szorzók. Hasonlítsd össze az oddsokat más oldalak ajánlataival, és válaszd azt, amelyik általában a legmagasabb szorzókat kínálja – hiszen ezzel jársz a lehető legjobban.
 3. Ügyfélszolgálat. Hosszú távon olyan oldalt érdemes választani, ahol gyors, pontos, megbízható és kedves ügyfélszolgálat működik, ami ráadásul mindezeken felül még hatékony is. Ők segítenek megoldani a problémáidat. Használd ki.
 4. Mobil változat. Ha nincs sportfogadás app, az még nem feltétlenül baj. Viszont az oldal alkalmazkodjon ötkéletesen a mobil kijelzőhöz, hogy bárhol és bármikor akadály nélkül játszhass. Ez ma már az alap.
 5. Tranzakciós díjak. Na, azok ne legyenek. Egy jó bukméker oldalon ingyen intézheted pénzügyeidet, ráadásul azokon a fizetési módokon, amik számodra a legkényelmesebbek.
Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Román Liga 1 fogadási piacok

Liga 1 fogadás előtt nem árt tisztában lenni a legjobb bukméker oldalakon kívül a legnépszerűbb fogadási piacokkal sem. Ezek – olvasóink szavazatai alapján – az alábbiak lennének:

 1. Végső győztes. A végső győztes azt a fogadást jelenti, amelyben a bajnokság elején megtippeled, melyik csapat fogja megnyerni az adott évi kiírást. Minél korábban fogads, annál magasabb oddsokat találhatsz, és gyakran a szezon végén azonnal kezdhetsz is fogadni a következő évad eredményeire.
 2. Kiesők. Nem csak a bajnokra, az utolsó helyezettre is lehet fogadni. Illetve mindazokra, akik a következő szezont – idei borzasztó teljesítményüknek köszönhetően – már egy osztállyal alacsonyaban fogják megkezdeni. 
 3. Helyezés. Egy-egy csapat esetében előfordulhat, főleg a középcsapatoknál, hogy a kiesés sem jöhet szóba, de a bajnoki cím sem. Ilyenkor a pontos eredményeire is fogadhatsz ezen csapatoknak, pontosabban arra, hogy hanyadik helyen is fogják zárni az évadot. Ezt jelenti a helyezés fogadási piaca.
 4. 1X2. Az 1X2 minden hagyományos foci fogadási piac alapja: a rendes játékidő kimenetelére fogad ilyenkor a játékos. Melyik csapat nyeri a találkozót, a hazai (1), vagy a vendég (2)? Esetleg döntetlen lesz? Erre a három kimenetelre lehet fogadni.
 5. Dupla esély. A Dupla esély az 1X2 piac továbbfejlesztett változata, mondhatni. Itt a három kimenetelből kettővel is nyersz, és csak egy esetben veszíthtetsz. Ezért az oddsok is alacsonyabbak, hiszen a nyerési esélyeid is sokkal jobbak, mint a hagyományos 1X2 piac esetében lennének.
 6. Alatt/Fölött. Az Alatt/Fölött piac segítségével abból csinálhatsz pénzt, hogy megtippeled, melyik csapat (vagy esetleg a kettő együtt) hány gólt fog szerezni minimum vagy maximum az adott találkozó során. Fontos, hogy fél számokra (0,5; 1,5; 2,5, stb) fogadsz, azaz a fogadás mindig kétesélyes lesz: vagy alatta, vagy fölötte, harmadik opció nincs.
 7. Pontos eredmény. A Pontos eredmény fogadás az az 1X2 és az Alatt – Fölött piacok kombinálása. Nemcsak azt mondod meg, hogy mi lesz a mérkőzés végeredménye, hanem azt is, hogy pontosan hány gólt fognak lőni a csapatok. Ilyenkor csak akkor nyersz, ha telibe találod a mérkőzés végeredményét. A nyerési esélyeid nem túl jók, de ez tükröződik a magas oddsokon is – remek nyereményeket lehet ezzel felhalmozni, ha jól tippelsz!
Thrillsy Bónusz_3

Élő Liga 1 fogadás

A Liga 1 mérkőzéseire ma már élőben, azaz valós időben is fogadhatsz. Ez azt jelenti, hogy a fogadási határidő nem jár le a kezdőrúgás pillanatában, hanem akkor is adhatsz még fel Liga 1 fogadási szelvényeket egy adott mérkőzésre, mikor az már javában tart. Sőt, ezzel még gyakorlatilag növelheted is a saját nyerési esélyeidet, hiszen az előzetes várakozásokkal szembeni véletlen eseményekre tudsz reagálni élő fogadásaiddal.

Online bukméker oldalad kiválasztásakor tehát érdemes lecsekkolni az élő fogadási piacokat is. Ha elérhető a Liga 1 fogadás valós időben, akkor biztosan jó helyen jársz. Csökkentsd a ház előnyét és védd ki a váratlan kiállítások utáni felesleges bánkódást egy javított fogadással. Számos egyéb előnye is van még az élő fogadásnak. Használd ki mindet!

A Liga 1 fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben már fényt derítettünk a Liga 1 fogadás legfontosabb tudnivalóira. Az alábbiakban még szeretnénk megválaszolni nektek néhány kérdést, amiket meglepően sokan tettetek fel nekünk az utóbbi napokban. Íme, erre voltatok kíváncsiak Ti:

Labdarúgó stadion 8

Legális a román Liga 1 fogadás Magyarorság területéről?

Természetesen igen, legális a román Liga 1 fogadás Magyarország területéről. Ehhez csupán arra van szükséged, hogy egy legális és megbízható online sportfogadás oldalra regisztrálj be, amely elfogadja magyar játékosok regisztrációját, és amely lehetővé teszi a fogadást a román élvonal mérkőzéseire.

Hogyan fog nyerni a legtöbb Liga 1 fogadási szelvényem?

Nincs rá biztos megoldás, nem tudni, hogy hogyan fog nyerni minden, vagy legalább a legtöbb Liga 1 fogadási szelvényed. Ha azonban kitartóan és következetesen kitartasz egy működőképes online sportfogadási stratégia mellett, amit észszerűen vezetsz, akkor jó eséllyel fogsz hosszú távon profitra szert tenni. Ezeket a stratégiákat nálunk találhatod meg a legkönnyebben.

Tudom nézni élőben a Liga 1 mérkőzéseit?

Igen, szerencsére ma már viszonylag egyszerűen tudod nézni élőben a Liga 1 mérkőzéseit, és nem kell ezért Romániába utaznod a stadionokhoz. Csak regisztrálj egy olyan bukméker oldalon, ahol elérhető opció a legális élő közvetítés és a román Liga 1 is. Ha ez megvan – és nálunk bizton találhatsz ilyen fogadóirodát – akkor már mehet is a fogadás, az élő fogadás és az élő közvetítés is. Akár egyszerre is!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Fenti cikkünkben bemutattuk a Liga 1 fogadás legfontosabb tudnivalóit. Olvasóink megismerkedhettek a bajnokság történelmével, bemutattuk a liga – és az ország – legsikeresebb együtteseit, továbbá ismertettük a Liga 1 lebonyolítási rendszerét is. Számos egyéb hasznos tudás mellett a legjobb Liga 1 fogadási oldalakat és piacokat is megmutattuk hű olvasóinknak.

Bízunk benne, hogy segítségünkkel sikerült közelebb kerülni a Liga 1 fogadás csábító rendszeréhez. Ha így történt, akkor mától bátran fogadhatsz a román bajnokság küzdelmeire. Mi csak támogatni tudunk ebben, és persze reméljük, hogy busás jutalmakban lesz majd részed!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Liga 1 fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli