Segunda Liga fogadás – Top 10 oldalak

Bár a Segunda Liga fogadás egy árnyalatnyival kevésbé népszerű, mint az elsőosztályú Primeira Liga-ra tett tétek, azért még mindig egy izgalmas és pezsgő fogadási lehetőségről van szó. Ha te is azért kerültél erre az oldalra, mert szeretnéd megtudni ennek a fogadásnak a menetét, akkor jó helyre érkeztél.

Ez a részletes cikk bemutatja, hogy hogyan is működnek az online fogadóirodák, és hogyan tudsz tétet tenni náluk. Ezután megismerheted a sportpiacokat és a legnépszerűbb fogadási lehetőségeket. Végül pedig elolvashatod, hogy melyek a témában a legnépszerűbb kérdések és a rájuk adott válaszok.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Segunda Liga, mit érdemes tudni róla a sportfogadás előtt?

A Segunda Liga a portugál foci második osztálya, ebben a formában 1990 óta létezik. Hívják még Liga Portugal 2 néven is, ezért néhány fogadóoldalon így is találkozhatsz vele.

18 csapat mérkőzik meg egymással a szezon során, és az első kettő mindig feljut az elsőosztályú Primeira Liga-ba, míg az utolsó kettő lecsúszik a harmadosztályba. Minden idők legsikeresebb fociklubjai közé tartozik ebben a szériában a Pacos de Ferreira, az Estoril, a Rio Ave vagy a Beira-Mar.

Ezek többször is megnyerték már az aktuális szezont, amivel felkerültek az első osztályba, majd később újra visszaesve ismét próbálkozhattak elnyerni az alsóbb osztály első helyét.

A legjobb sportok

A mérkőzéseket a csapatok stadionjaiban játsszák Portugáliában, melyek jellemzően 5-30 ezer főt képesek befogadni, de léteznek olyan helyek is, ahol mindössze 1000-1500 ember fér el a meccset nézve. A labdarúgó mérkőzéseket több sport televízió is nézi, így Magyarországról is hozzáférhetők a valós idejű közvetítések.

Hogyan rakj tétet az online bukmékereknél, amikor a portugál másodosztályról van szó?

A portugál másodosztályú foci mérkőzések szintén megtalálhatók az online fogadóirodák kínálatában, ahol rendszerint a Labdarúgás kategóriában kell keresned őket, ezen belül a Portugália, majd a Segunda Liga vagy a Liga Portugal 2 elnevezéseket keresve.

A tétek megtételéhez mindenképpen regisztrálnod kell, érdemes az általunk ajánlott listáról választani magadnak fogadóirodát. Amint megvan a fiókod, mindjárt pénzt is tölthetsz fel rá, hiszen lehetnek olyan esetek, amikor nem sok időd marad már a mérkőzés kezdetéig, bár maga a befizetési folyamat könnyedén megoldható.

A Segunda Liga mérkőzések listáját nézegetve sokféle opció áll majd rendelkezésedre, és a számítógéped egerével a vagy a mobiltelefonod kijelzőjére bökve adhatod hozzá a fogadási opciókat a szelvényedhez.

Ha egy dologra teszel tétet, akkor a várható nyereményed a téted és az odds szorzata lesz. Ha több dologra is fogadnál, akkor pedig előbb az odds-okat egymással összeszorozva alakítja ki a rendszer az eredő odds-okat, majd ezt megszorozva a téttel láthatod, mire számíthatsz. Vesztes tipp esetén a téted elúszik.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Sportpiacok a Segunda Liga-ban – ezeket használja a legtöbb fogadó

A Segunda Liga-ban többféle sportpiaccal találkozhatsz, hiszen akkora a verseny a bukmékerek között, hogy ma már egy-két lehetőséggel nem lehet kiszúrni a sportfogadók szemét. A leggyakrabban ezekkel a fogadási lehetőségekkel találkozhatsz:

Győztes megtippelése: Ez a klasszikus fogadási mód, mely 1X2 néven is ismert, csupán arról szól, hogy el kell találnod, ki nyeri a mérkőzést. Az 1-es a hazai csapat, a 2-es a vendég, az X pedig a döntetlent jelöli.

Gólok száma: Itt többféle lehetőséged nyílik, az alapvető opció az, hogy megtippeld, hány gól fog születni a mérkőzésen. De létezik olyan változat is, ahol az első félidő vagy a második félidő góljait, esetleg egy fix időtartam pl. az első 30 perc góljait kell eltalálnod. Fogadhatsz a csapatok által lőtt gólok számára is, vagy ha ez lehetséges, akkor egy-egy top játékos góljaira.

Eldöntendő fogadások: Nagyon kedvelt fogadási piac, amikor igen-nem alapon kell eltalálnod a bukméker által kijelölt események kimenetelét. Itt olyan kérdésekre tehetsz az igen-re vagy nem-re, mint hogy születik-e gól az első félidőben, a vendég csapat rúgja-e az első gólt, lesz-e sarokrúgás az első tíz percben és így tovább.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Hendikep fogadások: Ez a speciális fogadási mód arról szól, hogy a bukméker a gyengébbnek tartott csapatnak valamilyen előnyt ad, így nehezebb lesz a dolgod, ha az erősebb csapatra fogadnál. Például, a gyengébb csapat eredménye +2-ről indul, így az erősebb csapat csak akkor nyer a fogadásodban, ha legalább 3-mal több gólt lő az ellenfelénél. Természetesen ez csak a fogadószelvényen számít, a mérkőzésen a bukméker nem tud virtuális gólokat odaítélni.

Élő fogadás: Ha megfelelő tapasztalattal és gyorsasággal rendelkezel, akkor kihasználhatod a valós időben fogadás előnyeit. Ezek a tétek még a mérkőzés indulása után is feltehetők, és az odds-ok ilyenkor nagyon gyorsan változnak, amint történik valami a pályán, már lép a bukméker is, és beárazza.

Fogadás lapokra: A piros vagy a sárga lapokkal kapcsoltban tehetsz fel tétet. Itt is különféle változatok vannak, hány lapot osztanak ki, ebből mennyi lesz piros vagy sárga, a lapokat le lehet bontani félidőkre, csapatokra, sőt, játékosokra is.

Gyakran ismételt kérdések a portugál foci másodosztályával kapcsolatban

Az alábbiakban olyan kérdésekkel találkozhatsz, melyek gyakran felmerülnek a Segunda Liga fogadással kapcsolatban.

1Bet Bónusz_3

Melyik a jó stratégia a Segunda Liga fogadások során?

Többféle stratégia is érvényes lehet. Köztük a csapatok és játékosok előzetes leinformálása, a hírek követése, a statisztikák megismerése, az időjáráselőrejelzés figyelése, de akár a pálya állapotának felmérése is.

Milyen bankroll menedzsmentet használjak, hogy a lehető legtovább kitartson a pénzem, amikor a portugál focira fogadok?

Sokféle bankroll menedzsment-módszer létezik, és ezek felhasználhatók a Segunda Liga fogadások során is. Az első stratégia szerint a pénzed egyenlő részekre osztod, és mindegyiket felteszed egy-egy fogadásra. Mivel nem egyetlen eseményre fogadsz nagyobb összeggel, így nagyobb esélyed nyílik arra, hogy nem veszted el az egészet.

Egy másik módszer pedig leköveti a tét nagyságával a rendelkezésre álló pénzed. Eszerint, amikor nyerő szériában vagy, akkor növeled a téted mértékét. Ha viszont veszítesz, akkor egyre kisebb tétekkel játszol. Így arányaiban a tét mindig hasonló méretű, mint a bankrollod.

Mely top Segunda Liga csapatokra tegyek, hogy biztosan bejöjjön a fogadásom?

Biztos fogadás nincs, mivel a sportfogadásban bármikor bekövetkezhetnek véletlenek. Az előzetes informálódással, szakportálok követésével azonban képet kaphatsz arról, hogy melyik csapat az esélyesebb. Azt is figyelembe kell venned, ha valamelyik klub a közelmúltban nemzetközi vagy barátságos mérkőzésen vett rész, a nagyobb utazások ugyanis még a top csapatok erejét is visszavethetik egy időre.

Labdarúgó stadion 13

Mi a különbség a Segunda Liga és a Primeira Liga fogadások között?

Mindkét ligában 18-18 csapat mérkőzik meg egymással, és az évad is hasonló ideig tart. Mivel a Segunda Liga a másodosztály, ezért előfordulhat, hogy kevesebb fogadási lehetőséget találsz rá, mint az elsőosztályra, de ez sem kőbe vésett szabály. Alapvetően mindkét liga piacainál találsz kockázatosabb és kevésbé kockázatos lehetőségeket, ha fogadni szeretnél.

Több bukmékernél is fogadhatok ugyanarra a mérkőzésre?

Egy bevett sportfogadói stratégia, ha több fogadóirodánál is regisztrálsz fiókot, és mindig ott teszed fel a pénzed, ahol jobb odds-okat vagy feltételeket kapsz. Semmi sem tiltja, hogy egyszerre több bukmékernél is legyen élő téted, sőt, akár egyazon mérkőzés egyazon fogadási eseményére is fogadhatsz az eltérő bukiknál. Ezt alapvetően semmi sem tiltja, de azért az első fogadás előtt mindig olvasd el az adott online fogadóiroda általános szerződési szabályait.

Az olyan szisztémák, mint például a Martingale-módszer, nem tudják garantálni a nyereséget?

A Martingale és a többi szisztéma általában csak elméletben működnek. A Martingale módszere például az, hogy a vesztes fogadás után mindig duplázod a téted, és az első győztes fogadásból fedezed a veszteségeket, és még egy kis nyereséged is lesz.

Ez a szisztéma már az odds-ok eltérősége miatt is nehezen tartható, de a fő gond az, hogy a folyamatos duplázás miatt a téted egy idő után már csillagászati magasságokba emelkedik, és kifogysz a pénzből. Ráadásul a fogadóirodáknál is van maximális limit. Mindig csak akkora téteket tegyél fel, melyek esetleges elvesztése miatt nem fog felborulni a költségvetésed!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ebből a nagyon részletes leírásból mindent megtudhattál arról, hogy hogyan működik a portugál Segunda Liga fogadás. Megismerhetted az online fogadóirodák működését, a tétrakás menetét és a leggyakoribb sportpiacokat is. Végül pedig, a gyakran ismételt kérdések számos egyéb kérdésre is választ adtak.

Ha kedvet kaptál a fogadáshoz, akkor nincs más teendőd, mint választani az általunk kínált fogadóirodák közül, fiókot regisztrálni, majd szétnézni a kínálatukban. A Segunda Liga mérkőzései számos izgalmas lehetőséget kínálnak, így nem csak a sportfogadás miatt lesz izgalmas a napod, de a mérkőzés is kellemes elfoglaltságot nyújt majd.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Segunda Liga fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli