Taça de Portugal fogadás – Top 10 oldalak

A Taça de Portugal egy igazi fociünnep, mely a teljes szezonon végig húzódik. Ha te is azért vagy itt, mert fogadni szeretnél a mérkőzéseire, akkor ez a cikk neked is szól.

Olvass tovább, és ismerd meg, hogyan lehet tétet tenni az online fogadóirodák felületén, és milyen lehetőségek szólnak a Taça de Portugal mérkőzésekre. Végül pedig, a gyakran ismételt kérdések áttanulmányozásával te is elérheted, hogy a tudásod még teljesebb legyen, és sokkal megalapozottabban vágj neki a fogadásoknak.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Taça de Portugal és mi köze van a portugál futballhoz?

A Taça de Portugal egy évente megrendezett futballverseny, ahol a résztvevők kieséses alapon játszanak egymással. Az indulók a portugál focirendszer első négy szintjéből (Liga Portugal, Liga Portugal 2, Liga 3, Campeonato de Portugal) érkeznek, és a profik mellett az amatőrök is labdába rúghatnak.

A megmérettetés története már majdnem egy évszázadra nyúlik vissza, augusztustól vagy szeptembertől zajlanak a mérkőzések, és májusig-júniusig tartanak. A döntőt hagyományosan az Estádio Nacional stadionban tartják.

A legjobb sportok

A mérkőzéseket nagyon sokan követik, Magyarországon is népes rajongótábort tudhat magának. A népszerűségnek köszönhetően a Taça de Portugal mérkőzéseket te is megtalálhatod az online fogadóirodák kínálatában, sokféle fogadási lehetőséggel.

A Taça de Portugal sorozatot megnyerni komoly ranggal jár, az elmúlt majdnem száz évben a legtöbbször a Benfica tudhat elhódítani a kupát, őket követi a képzeletbeli ranglétrán a Porto és a Sporting CP.

Hogyan tudsz fogadni erre a tornára az online fogadóirodáknál?

Magyar zászló

Mivel sokan keresik, ezért a Taça de Portugal számos fogadóiroda kínálatában megtalálható. Ha fogadni szeretnél, ahhoz nem kell mást tenned, mint választani az általunk ajánlott online bukmékerek közül, és létrehozni a saját fiókodat.

Ez csupán pár lépésből áll, és az adataid megadása után rendszerint már be is tudsz jelentkezni a fiókba. Amint ezzel megvagy, érdemes feltöltened pénzt a fiókodba, hogy ha szükség lesz rá, akkor már rögtön kéznél legyen. A következő lépés már a kínálat böngészése, a Taça de Portugal eseményeket általában a Labdarúgáson belül találod, a Portugália kategóriában.

Ha megtetszik egy foci fogadási lehetőség, akkor pár kattintással a számítógépeden vagy néhány pöccintéssel a mobilodon, rögtön játékba küldheted a fogadási szelvényt. Mivel a fogadóirodák is már a HTML5 szabvány segítségével működnek, így le sem kell töltened az applikációkat, hanem akármelyik modern böngésző megfelel a fogadáshoz.

Amint az adott portugál focimeccs véget ér, a fogadóiroda felületén is látod az eredményt és a fogadások sikerességét. Ha nyertél, akkor a pénz megjelenik az egyenlegeden. Ha vesztettél, akkor a feltett összeg elúszik.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen fogadási piacokkal találkozhatsz a Taça de Portugal mérkőzéseken?

A Taça de Portugal alapvetően hasonló foci fogadási piacokkal rendelkezik, mint más európai vagy világszerte elérhető focikupák- és versenyek. A leggyakrabban az alábbi fogadási lehetőségeket találod meg az online fogadóirodák felületén:

Mérkőzés végeredménye: Itt többféle opció is létezhet, melyek közül a legegyszerűbb az úgynevezett 1X2 fogadás. Itt csak azt kell eltalálnod, hogy a haza vagy a vendég csapat győz, esetleg döntetlen születik-e. Létezhetnek olyan kiegészítő fogadások is, mint a mindkét csapat gólt szerez, vagy csak az egyik, illetve másik csapat szerez gólt.

Gólok száma: Ennél a fogadásnál tétet tehetsz fel arra, hogy hány gól születik a mérkőzésen. Ebben az esetben is sokféle variáció létezhet, van, amikor csak az egyik vagy a második félidőt nézi a fogadás, esetleg egy megadott időtávot, mint az első 60 percet. Megtippelheted azt is, hogy az egyik vagy másik csapat hány gólt lő, de a közöttük lévő különbséget is. Néhány esetben a top játékosok gólszámára is telhetsz tétet.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Többes fogadások: Mivel a Taça de Portugal egy sorozat, így lehetőség nyílhat több mérkőzésre is fogadnod. Ilyen lehet, amikor a végeredményekre tippelsz, esetleg a szezon egy részének gólszámára, a top játékosok által rúgott gólok számára, de akár arra is, hogy ki lesz a gólkirály.

Handicap fogadás: Ennél a speciális fogadási típusnál a gyengébb csapat esélyeit a fogadóiroda virtuális gólokkal kiegyenlíti, így előfordulhat, hogy a meccsen győztes csapat nem nyer elég nagy különbséggel ahhoz, hogy a fogadásod is győztes legyen.

Speciális fogadások: A fogadóirodák találékonysága nem ismer határt, így akár egy mérkőzésre, akár a teljes szezonra is kialakíthatnak egyedi fogadási lehetőségeket. Ide tartozik például a piros vagy sárga lapok számára tett fogadás, a sarokrúgások, büntetők számára tett összeg, de akár olyan is, hogy hány alkalommal fog esni a meccsek alatt az évad során.

Élő fogadások: Ez a speciális kategória azokat a lehetőségeket foglalja magában, ahol a fogadás nem zárul le a mérkőzések elindulásakor. Mivel valós időben figyelheted az eseményeket, ezért az odds-ok is folyamatosan változnak, de ha gyorsan reagálsz, akkor előnyödre fordíthatod az élő téteket.

Gyakran ismételt kérdések – erre kíváncsiak a legtöbben a témakörben

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, melyek sokszor felmerülnek a Taça de Portugal fogadás témakörben, és meg is válaszoltuk őket. Ezeket elolvasva még teljesebbé teheted a tudásod a területen.

HotBet Bónusz

Mi szükséges ahhoz, hogy fogadhassak a Taça de Portugal mérkőzéseire?

Mindenképpen be kell töltened a törvény által előírt minimum életkort, és elérhetőnek kell lennie a sportfogadásnak abban az országban, ahonnan játszani kívánsz. Ezután szükséged lesz legalább egy fiókra egy online fogadóirodánál, és valamennyi pénzre, amelyet meg tudsz játszani.

Lehet pénz nélkül valódi összegeket nyerni a sportfogadás területén?

Sok online fogadóiroda kínál különféle promóciókat, melyek általában befizetéshez kötöttek (például elérési üdvözlő bónusz). Alkalmanként azonban találkozhatsz befizetés nélküli bónuszokkal, melyek pár tíz dolláros nagyságrendig terjednek. Ezeknél lehetőséged van arra, hogy kockázatok nélkül fogadj, hiszen, ha vesztes, akkor az ajándék pénzt bukod el.

Az ilyen promóciós összegek elfogadásakor azonban mindig olvasd el az általános szerződési feltételeket, és nézd meg, hogy milyen követelmények kötődnek az ingyen pénzhez. Tipikus kitétel, hogy a megkapott összeget megadott alkalommal meg kell fogadnod valamelyik sportágban, és ha a végén még marad pénz belőle, akkor azt akár ki is utalhatod magadnak.

Hogyan tudok 100%-ban biztos tétet tenni a Taça de Portugal meccsekre?

100%-ban biztos fogadás a Taça de Portugal mérkőzések esetében sincs, hiszen itt sportfogadásról van szó. Még a legjobb elemzés sem akadályozhatja meg a véletlenek bekövetkeztét, ami miatt a tutinak tűnő fogadást is elveszítheted. Mindig csak akkora összegeket tegyél fel a meccsekre, melyeket az elvesztésük esetén nem fogsz túlzottan megérezni!

Labdarúgó stadion 9

Mi a különbség a Taça de Portugal és a Supertaça Candido de Oliviera között?

A Taça de Portugal a Portugál Kupát jelenti, míg a Supertaça Candido de Oliviera a Portugál Super Kupát. A szuper kupáért a Taça de Portugal győztese mérkőzik meg a Primeira Liga, az elsőosztály győztesével.

Mindkét fociesemény rendkívül nézett Portugáliában és világszerte, de míg a szuper kupa a korábbi oda-visszavágó helyett ma már csak egyetlen mérkőzést jelent, addig a Taça de Portugal egy egész sorozatot a szezonban. Emiatt a Portugál Kupára több lehetőséged nyílik fogadni, mint a Szuper Kupára.

Lehetséges, hogy egy vesztes fogadás után is visszakapom a tétem?

Alapvetően a nyertes fogadási szelvény a tét és az odds szorzatát nyeri, a vesztes pedig elveszíti a tétet. De a nagy verseny miatt az online fogadóirodák alkalmanként kínálnak visszatérítési bónuszokat, melyek a vesztes tétek egy részét egy megadott összegig bónusz összegként jóváírják a számládon. Ha ilyet látsz, akkor rendszerint feltételek társulnak az ingyen pénzhez, például megadott alkalommal fel kell tenned, mielőtt kiutalhatóvá válik.

Kis összeggel is tehetek tétet a Taça de Portugal meccsekre?

Minden fogadóiroda meghatározza, hogy mekkora az a minimális tét, ami már megjátszható. Szerencsére ez viszonylag alacsony összeg szokott lenni, így akkor is van esélyed a sportfogadásra, ha nem vet fel a pénz.

Érdemes figyelned a bukmékerek promócióit még akkor is, ha azokhoz az ajándék összegekhez különféle feltételek társulnak. Arra is ügyelj, hogy csak akkor játssz, ha az esetleges veszteség nem dönti be a költségvetésed, és ne próbáld meg egyszeri, elkeseredett tétekkel megpróbálni visszaszerezni a korábbi veszteségeid!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Taça de Portugal népszerűségének köszönhetően korábban soha nem látott mértékben érhetők el a fogadási lehetőségek erre a szériára. Ebből a cikkből megismerhetted, hogyan tehetsz fel pénzt a mérkőzésekre, és milyen sportpiacok állnak a rendelkezésedre. Most már nincs más hátra, mint választani egy bukmékert, fiókot regisztrálni, és máris indulhat a megfelelő Taça de Portugal fogadási lehetőségek felkutatása!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Taça de Portugal fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli