Ligue 1 fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Ligue 1, vagy szponzorációs okokból Ligue de Football Professionnel Ligue 1 Conforama, a francia labdarúgás legfelsőbb osztálya. Ez az egyik legnépszerűbb bajnokság Európában, és a világ minden tájáról rengeteg fogadási aktivitást vonz a fogadók körében. Mivel 20 csapat küzd a bajnoki címért, rengeteg lehetőség van arra, hogy fogadásokkal pénzt keressünk.

A bajnoki szezon augusztustól májusig tart, és minden csapat 38 mérkőzést játszik az év során. Az első három helyezett csapat Bajnokok Ligája-részvételt szerez, míg a negyedik és ötödik helyezettek Európa Liga-kvalifikációt szereznek. Emiatt a Ligue 1 fogadási piacok gyakran arra összpontosítanak, hogy ki lesz a bajnok, valamint arra, hogy mely csapatok kvalifikálják magukat az európai versenyekre.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Minden a Ligue 1 csapatról

A Ligue 1 csapatai Európa legtehetségesebb csapatai közé tartoznak, számos olyan játékosuk van, akik világsztárokká váltak. A Paris Saint-Germain a legsikeresebb csapat, amely 2000 óta nyolc bajnoki címet nyert.

A bajnokságban szerepel a Lille is, amely az elmúlt évtizedben kétszer lett bajnok, és jelenleg a második helyen áll a tabellán. A további figyelemre méltó csapatok közé tartozik az Olympique Lyonnais, a Stade Rennais és a Monaco, amelyek mindegyike erős szezont futott az elmúlt években.

A legjobb sportok

Ami a fogadási piacokat illeti, számos lehetőség áll rendelkezésre. Az egyértelmű győztesektől az egyéni mérkőzésekig a fogadók megtalálhatják a stílusuknak megfelelőt. Például a Ligue 1 bajnokaira vagy a legjobb négy közé jutókra való fogadás nagy nyereményre ad lehetőséget, ha helyesen jósolja meg a szezon végkimenetelét.

Másrészt az olyan egy mérkőzésre vonatkozó piacok, mint a helyes gól vagy az első gólszerző, lehetőséget nyújtanak a fogadóknak arra, hogy gyakrabban keressenek pénzt a mérkőzéseken.

A Ligue 1 szerkezete

A fogadási struktúra meglehetősen egyszerű. Minden csapat kétszer játszik egymással egy szezonban, egyszer otthon, egyszer pedig idegenben. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak 38 mérkőzésre kell fogadniuk a szezon során, ami rengeteg lehetőséget biztosít a sikeres fogadási stratégiákhoz.

Amikor fogadási tippekről van szó, fontos, hogy figyeljünk a csapatok formájára és a fej-fej melletti eredményekre, hogy képet kapjunk arról, ki nyerheti meg az egyes összecsapásokat. Az olyan tényezők, mint a sérülések, eltiltások és az időjárás szintén befolyásolhatják az eredményeket, így ezeket is figyelembe kell venni a fogadások elhelyezésekor.

Emellett a fogadóknak mindig utána kell nézniük a csapatoknak és a játékosoknak, akikre fogadnak, hogy a legjobb esélyük legyen a profitra.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Európai kvalifikáció

Az európai kvalifikációra történő fogadásnál fontos megjegyezni, hogy csak az első három csapat kvalifikálhatja magát a Bajnokok Ligájába, míg a negyedik és ötödik helyezettek az Európa Liga-kvalifikációt szerzik meg. Ezért a fogadóknak a mérkőzésekre történő fogadáskor az ezekért a helyekért versenyben lévő csapatokra kell összpontosítaniuk a figyelmüket.

A fogadóknak az egyéni csapatok formája és a fej-fej mellett olyan tényezőket is figyelembe kell venniük, mint a közelgő mérkőzések és a közelmúltbeli sérülések, amikor eldöntik, hogy mely csapatokra fogadjanak. Ha a fogadók ezeket a tippeket alkalmazzák, és figyelik a tabellán bekövetkező változásokat, növelhetik a siker esélyeit.

A legjobb csapatok

Magyar zászló

Mint korábban említettük, a Ligue 1 Európa legjobb csapatainak ad otthont, és sok fogadó ezekből a klubokból merít ihletet a fogadások elhelyezésekor.

Paris Saint-German

A Paris Saint-German a legsikeresebb csapat, 2000 óta nyolc bajnoki címet nyert. Rendszeresen részt vesznek az európai bajnokságokban is, és erős játékoskerettel büszkélkedhetnek, ami vonzó foci fogadási opcióvá teszi őket a fogadók számára.

Olympique de Marseille

Az Olympique de Marseille a második legsikeresebb csapat, és 2000 óta négy bajnoki címet nyert. Emellett rendszeres résztvevői az európai bajnokságoknak, és tehetséges csapattal büszkélkedhetnek, ami egy másik vonzó fogadási opcióvá teszi őket.

AS Monaco

Az AS Monaco 2000 óta három bajnoki címet nyert, és rendszeresen részt vesz az európai versenyeken. Lenyűgöző játékoskerettel rendelkeznek, ami egy életképes fogadási opcióvá teszi őket.

Lyon

A Lyon a negyedik legsikeresebb csapat, és 2000 óta hét bajnoki címet nyert. Szintén rendszeresen szerepelnek az európai versenyekben, és tekintélyes csapattal büszkélkedhetnek, ami vonzó fogadási opcióvá teszi őket.

A Ligue 1 legjobb statisztikái

A topcsapatok figyelése mellett a fogadóknak a legfontosabb statisztikai mutatókat is figyelembe kell venniük a fogadások elhelyezésekor. Íme a Ligue 1 legfontosabb statisztikái közül néhány:

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Meccsenként lőtt gólok

Az átlagos csapatok meccsenként körülbelül 2,42 gólt szereznek, és ez a szám sokat elárul arról, hogy a csapatok mennyire sikeresek a gólszerzés terén. Amikor a mérkőzésekre fogadunk, fontos, hogy figyeljük ezeket a statisztikákat, és azonosítsuk, hogy mely csapatok lövik a legtöbb gólt.

Birtoklási statisztika

Az átlagos labdabirtoklási statisztika 56%-on áll. Ez az adat a fogadók számára támpontot nyújthat arra vonatkozóan, hogy mely csapatok uralják leginkább a mérkőzéseket, és ez alapján azonosítani lehet azokat a csapatokat, amelyek valószínűleg dominálni fognak ellenfeleik felett.

Összes lövés

A meccsenként leadott összes lövés átlaga 13,25. Ez a szám képet adhat a fogadóknak arról, hogy mely csapatok a legagresszívabbak támadásban, és segíthet a fogadóknak kiválasztani azokat a csapatokat, amelyek valószínűleg sok gólszerzési lehetőséget teremtenek.

Csapatok az európai bajnokságokban

A Ligue 1 csapatai rendszeresen részt vesznek európai bajnokságokban, és a fogadóknak érdemes odafigyelniük ezekre a mérkőzésekre, amikor fogadásokat kötnek. A csapatok általában jól teljesítenek Európában, és a fogadóknak a fogadások elhelyezése előtt mindenképpen utána kell járniuk, hogy milyen csapatokra és játékosokra fogadnak. Ez segíthet a fogadóknak növelni a fogadási siker esélyeit.

Ligue 1 és kupamérkőzések

A csapatok olyan kupaversenyeken is részt vesznek, mint a Ligue 1 Coupe de France és a Ligue 1 Coupe de Ligues, amelyek lehetőséget adhatnak a fogadóknak arra, hogy értékálló fogadásokat találjanak. A fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy alaposan utánanéznek ezeknek a mérkőzéseknek, mielőtt fogadásokat kötnének, mivel gyakran jelentős értéket lehet találni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A bajnokság története

A Ligue 1 fogadások évtizedek óta népszerűek, és a fogadóknak érdemes időt szánniuk a múltjának kutatására, hogy megértsék, hogyan teljesítettek a csapatok az évek során. Ez betekintést nyújthat a fogadóknak abba, hogy mely csapatok fognak valószínűleg jól teljesíteni a jövőbeli mérkőzéseken, így megalapozottabb fogadásokat tehetnek.

A legjobb fogadási esélyek

A fogadóknak mindig a legjobb fogadási oddsokat kell keresniük, amikor fogadásokat kötnek. A fogadási oldalak gyakran kínálnak különböző oddsokat, és a fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy összehasonlítják az összes lehetőséget, mielőtt elkötelezik magukat bármilyen fogadás mellett. Ez segíthet a fogadóknak növelni a fogadási siker esélyeit.

Ligue 1 Fogadás típusok

Amikor a fogadók készen állnak a fogadásokra, figyelembe kell venniük a különböző fogadási típusokat, hogy maximalizálják a siker esélyét. A fogadók számos fogadási piac közül választhatnak, mint például a mérkőzéseredmények, a hendikepek és a gólszerzői fogadások. A fogadóknak időt kell szánniuk arra, hogy a fogadások elhelyezése előtt az összes rendelkezésre álló fogadási lehetőségnek utánanézzenek, hogy megalapozott döntést hozhassanak.

Moneyline

A Ligue 1 mérkőzések esetében a moneyline fogadások a legnépszerűbb fogadási forma. A fogadóknak a mérkőzéseken részt vevő csapatok és játékosok utána kell nézniük, mielőtt fogadásokat kötnének, mivel ez segíthet a fogadóknak azonosítani a nagyobb sikerrel kecsegtető értékű fogadásokat.

1Bet Bónusz_3

Felül/alul

A fogadók körében szintén népszerűek a fent/alatt fogadások. A fogadóknak figyelembe kell venniük a mérkőzéseken szerzett gólok átlagos számát, amikor a fent/alatt fogadásokat kötik, hogy a legnagyobb esélyt adják maguknak a sikerre.

A spread ellen

Egy másik lehetőség a fogadók számára, hogy a spread ellen fogadnak. A spreadet a bukméker határozza meg, és a fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy a mérkőzéseken részt vevő csapatoknak utánanéznek, mielőtt fogadásokat kötnének, hogy meg tudják határozni, melyik csapatnak van nagyobb esélye a győzelemre.

Könyvelések és egyéb piacok

A fogadók dönthetnek úgy is, hogy más piacokra, például a foglalásokra és a szögletekre is fogadnak. A fogadóknak a fogadások elhelyezése előtt fel kell kutatniuk a csapatokat, hogy megállapíthassák, melyik csapat kap valószínűleg több lapot a játékvezetőtől, illetve melyik csapat végez el több szögletet a mérkőzéseken.

Ez az információ segíthet a fogadóknak abban, hogy megalapozottabb fogadásokat kössenek. A csapatok, játékosok és versenyek felkutatásával a fogadók a legnagyobb esélyt adhatják maguknak a fogadás sikerére.

Akár a megfelelő mérkőzéseredmény, hendikep- vagy gólszerzői fogadás kiválasztásáról van szó, akár arról, hogy a legjobb értéket kapják a fogadási esélyekből, a fogadóknak mindig meg kell győződniük arról, hogy megfelelően tájékozottak, mielőtt fogadásokat kötnek. A fogadók a legfrissebb hírekkel és eredményekkel is naprakészek lehetnek, hogy a fogadások terén mindig az élen járjanak.

A legjobb bukmékerek

A Hot.bet az egyik legjobb Ligue 1 fogadóiroda, mivel a fogadóknak fogadási piacok széles választékát, versenyképes oddsokat és egy könnyen használható mobilalkalmazást kínálnak a fogadáshoz útközben is.

Az 1Bet egy másik nagyszerű fogadóiroda, amely vonzó bónuszajánlatokat és a fogadási piacok széles választékát kínálja a fogadóknak.

Ligue 1 fogadás

A Thrillsy egy újabb bukméker, de máris az egyik legjobbnak bizonyult a szakmában a fogadási piacok átfogó választékával, versenyképes oddsaival és kiváló ügyfélszolgálati csapatával.

A fogadóknak mindenképpen érdemes összehasonlítaniuk a bukmékereket, hogy az elérhető legkedvezőbb fogadási oddsokat kapják. A fogadóknak figyelembe kell venniük a bukmékerek által kínált fogadási piacokat és azt is, hogy mennyire könnyű használni a mobilalkalmazásaikat, mielőtt eldöntenék, melyik bukméker a megfelelő számukra.

Ligue 1 fogadás – GYIK

Bár szinte minden részletet megvitattunk a ligával és a fogadásokkal kapcsolatban, lehet, hogy van néhány, amit kihagytunk. Ezért az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.

Milyen fogadási piacok állnak rendelkezésre?

A fogadók a Ligue 1 fogadási piacok széles skálájából választhatnak, beleértve a moneyline, az above/below, a spread ellen, a fogadás és egyéb piacok közül.

Versenyképesek az oddsok?

Igen, a legtöbb bukméker versenyképes oddsokat kínál, és a fogadóknak érdemes összehasonlítaniuk a különböző bukmékereket, hogy megtalálják az elérhető legkedvezőbb fogadási oddsokat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Mennyire egyszerű fogadásokat kötni?

A legtöbb fogadóiroda rendelkezik mobilalkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy gyorsan és egyszerűen tegyenek fogadásokat útközben. A fogadóknak össze kell hasonlítaniuk a bukmékereket és mobilalkalmazásaikat, hogy biztosan a számukra legmegfelelőbbet válasszák.

Mit kell figyelembe venniük a fogadóknak, mielőtt fogadásokat kötnek?

A fogadóknak utána kell nézniük a csapatoknak, a játékosoknak és a versenyeknek, hogy megalapozottabb fogadásokat tudjanak kötni. A fogadóknak össze kell hasonlítaniuk a különböző bukmékereket is, hogy a lehető legkedvezőbb fogadási oddsokat kapják, és győződjenek meg arról, hogy a felett/alatt fogadások elhelyezésekor figyelembe veszik a kapott gólok átlagos számát.

Ligue 1 fogadás – Következtetés

Összefoglalva, a Ligue 1 fogadások izgalmas és potenciálisan jövedelmező fogadásokat kínálnak a fogadóknak. A fogadóknak a fogadások elhelyezése előtt utána kell nézniük a csapatoknak, a játékosoknak és a versenyeknek, valamint össze kell hasonlítaniuk a bukmékereket, hogy megtalálják az elérhető legjobb értékű fogadási oddsokat.

A fogadók a piacok széles skáláját is kihasználhatják, mint például a moneyline, a fölött/alatt, a spread ellen, a fogadások és egyéb piacok. Ha a fogadók követik ezeket a tanácsokat, akkor a fogadások során a legjobb esélyt adhatják maguknak a sikerre. Sok szerencsét!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Ligue 1 fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli