Major League Soccer fogadás – Top 10 oldalak 2023

Hogyha azt mondom, amerikai foci, vagy amerikai labdarúgás, akkor vajon egyről beszélünk? Valószínűleg nem, ezért most egyértelműsíteném a helyzetet: a szokásos labdarúgásról lesz szó, de azon belül az amerikai bajnokságról. Olvass hát tovább, hogyha érdekelnek a legapróbb, ám mégis fontos részletek a Major League Soccer fogadással kapcsolatban. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Major League Soccer fogadás alapjai

Mielőtt vadul belekezdenél a legjobb online sportfogadás oldalak felkutatásába, és nekilátnál a Major League Soccer fogadásba, előtte azért tanuld meg a liga alapjait. Ez fogja megalapozni a sikereidet, hiszen sikeres online sportfogadás nincs megfelelő felkészülés hiányában.

A legjobb sportok

Éppen ezért mi most azt fogjuk bemutatni neked, hogy hogyan alapult egyáltalán meg az MLS, mióta létezik, hogyan zajlanak a bajnokság mérkőzései, illetve hogy melyek a sorozat legsikeresebb együttesei és kik a leghíresebb sztárok az amerikai ligában. Már mutatjuk is!

A kezdetek

Magyar zászló

Az Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság, azaz az MLS 1996-ban került megalapításra. Az Egyesült Államokban előtte az amerikai foci volt az elsőszámú sportág, a klasszikus foci csak az elmúlt néhány évtizedben vált egyre népszerűbbé.

Ilyen például a Major League Soccer is, ami amúgy a az 1968-ban alapított North American Soccer League, azaz az NASL utóda.

Ebben a ligában akkora legendák is megfordultak, mint például Eusébio, Pelé, Beckenbauer, Cruyff, vagy éppen Best. Ez a liga a népszerűsége ellenére is azonban megszűnt 1984-ben. Az MLS népszerűségét végül David Beckham juttatta fel mai szintjére, azóta pedig további marketing igazolásokra is sor került, de erről bővebben később.

A lebonyolítás

Az MLS, akárcsak a többi amerikai major liga (NBA, NHL, MLB, NFL), az Amerikában szokásos alapszakasz – rájátszási szakasz felosztásban működik. A liga eleve két osztályra van osztva: Keleti és Nyugati főcsoportra. A Keletiben 15, a Nyugatiban 14 csapat versenyez. Az alapszakasz első fordulójára február végén került sor, az utolsóra pedig majd október végén lesz esedékes.

A rájátszás októbertől decemberig tart majd. Aki a legtöbb pontot gyűjti az alapszakasazban, az eleve az elődöntőben kezdi meg a rájátszást. A 2-7. helyezettek kezdenek a selejtező körben, a továbbjutók csatlakoznak az elődöntőhöz. A továbbjutás sorsáról egyetlen mérkőzés dönt.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

A legjobbak 

Minden idők legsikeresebb Major League Soccer csapata a Los Angeles Galaxy. Ők öt alkalommal hódították el a legjobb észak-amerikai foci csapatnak járó serleget. Ezekre 2002-ben, 2005-ben, 2011-ben, 2012-ben és 2014-ben került sor. Nagy ellenfelük a négyszeres bajnok DC United (1996, 1997, 1999, 2004).

Az MLS messze legnagyobb sztárja a kétezres évek elején a Galaktikus David Beckham volt, aki egymaga lendítette fel a labdarúgás népszerűségét az Egyesült Államokban. Őt zóta követte még Zlatan Ibrahimovic, Gonzalo Higuaín, Steven Gerrard, Frank Lampard, Andrea Pirlo, Kaká, Thierry Henry vagy épp Didier Drogba is.

Major League Soccer fogadási piacok

A sikeres Major League Soccer fogadás érdekében elengedhetetlen, hogy tökéletesen tisztában legyél az alapvető MLS fogadási piacokkal. Ezeket szeretnénk az alábbiakban ismertetni Veled. Ezekre érdemes fogadni az MLS meccsek előtt:

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást
 1. Végső győztes. Az MLS bajnoka. Erre már a szezon kezdetekor fogadhatsz, akkor még magasabb a szorzó, azaz még többet nyerhetsz, mintha csak a szezon felénél, vagy mondjuk a legvégénél fogadnál. Érdemes tehát jó előre megtenni ezeket a tippeket.
 2. Gólkirály. Az egyik csapat leigazolt egy Zlatan szintű klasszist? Vagy mondjuk Gazdag Dánielről érzed, hogy óriási szezont fog futni? Akkor tegyél rá egy pár forintot, hogy ő lesz a gólkirály. Erre is érdemes minél előbb fogadni, hiszen így szakíthatsz igazán nagyot a magasabb oddsokkal.
 3. 1X2. Egy-egy mérkőzés előtt az 1X2 piacon tudsz fogadni a rendes játékidő végeredményére. Ez a klasszikus foci fogadási piacok alapja, ez az online sportfogadás alfája és omegája. Három lehetséges kimenetel (hazai csapat győz, döntetlen, vendég csapat győz), de ezek közül csak egy lesz nyertes, így pedig viszonylag nagy a kockázat ugyan, de ezzel együtt magas az odds is.
 4. Dupla esély. A kockázatkerülő sportfogadók kedvence, és az 1X2 piac továbbfejlesztett változata. A három lehetséges kimenetel közül csak eggyel veszítesz, a másik kettővel nyersz. Így a nyerési esélyeid oskkal jobbak itt, mint az 1X2 esetében, viszont ezzel együtt az oddsok is alacsonyabbak, ezt érdemes figyleembe venni.
 5. Pontos eredmény. Ez is az 1X2-ből indul ki, itt azonban nem elég megtippelni, hogy melyik csapat fog nyerni: mindkét csapat pontos gólszámát meg kell adnod. Csak akkor nyersz, ha valóban az a végeredmény születik. Kockázatos fogadás amit nehéz pontosan megjósolni, de ha bejön, akkor a téted sokszorosát nyerheted vissza.
 6. Alatt/fölött. Népszerű fogadási piac, működik szögletek, lapok és gólok számára is. Ha két védekező csapat csap össze, érdemese az alatt piacot célozni. Ha két durva csapat, akkor a lapok számánál menj a fölöttre. Sok statisztika segít, ráadásul ez egy kétesélyes fogadási piac, jó nyerési esélyekkel. Rengeteg sportfogadási stratégia segít itt a helyes döntéseket meghozni, használd ki őket.

Élő MLS fogadás 

A fenti Major League Soccer fogadási piacok java részét élőben is kamatoztathatod. Ilyenkor valós időben fogadhatsz az éppen a szemeid előtt zajló eseményekre. Gyors és jó reakcióiddal megsokszorozhatod a bevételeidet, főleg mert ilyenkor előnybe kerülsz a fogadóirodával szemben.

HotBet Bónusz

Te ugyanis már láthatod, amit az oddsok még nem mutatnak meg, a játék képe alapján következtethetsz az eseményekre, így esetleg kihasználhatod a magasan maradt értékes oddsokat. Ezzel szép profitra lehet szert tenni, ha okosan csinálod. Már csak ezért is megéri a Major League Soccer élő fogadás. És akkor még az izgalom fokozásáról nem is beszéltünk.

Major League Soccer élő közvetítés

Az élő fogadás mellé elengedhetetlen egy stabil, megbízható és legális élő közvetítés megléte. Szerencsére ezt Magyarországon is kínálják a legojbb online sportfogadás oldalak, így ennek hiányára biztosan nem tudsz panaszkodni. Csak regisztrálj be egyilyen bukméker oldalra, tedd meg az első befizetésedet – és ezzel együtt zsebeld be az üdvözlő bónuszodat is. Ennyi az egész, aztán pedig már követheted is az MLS mérkőzéseit a legális élő HD streameken.

A legjobb bukik

A legjobb fogadási piacokról már volt szó ugyan, de még mindig nem tudjuk, hogy melyik oldalakon is érdemes fogadni az MLS mérkőzéseire. Ezen fogunk most változtatni. A legtöbb internetes bukmékernél elérhetőek a Major League Soccer fogadási piacai, már csak az a kérdés, hogy mi alapján válaszd ki a hozzád legjobban passzolót. Ezekre szeretnénk most adni néhány fontos szempontot.

 • Fogadási piacok és oddsok. Kell ezt magyarázni? Nyilvánvalóan eleve érdemes kizárni azokat az oldalakat, ahol MLS fogadásra nincs is lehetőséged. Ezt követően pedig élvezzenek elsőbbséget azok az oldalak, ahol a magasabb oddsokat találod, és ahol a további kedvenc sportágaid, csapataid, játékosaid eseményeire és mérkőzéseire is tudsz fogadásokat kötni.
 • Sportfogadási bónuszok. Új játékosként az a minimum, hogy egy busás üdvözlő bónusszal honorálják meg, hogy őket választottad. Ennek legyenek megfelelő körülményei (ne járjon le a bónusz két nap alatt és ne legyen százszoros forgatási követelménye). Legyenek további ajánlatok: ingyenes fogadások, pénzvisszafizetési garanciák, fogadási bajnokságok, jackpotok, stb.
 • Fizetési módok és tranzakciós díjak. Előbbiből minél több, utóbbiből pedig minél kevesebb legyen, vagy lehetőleg semennyi se. Legyen elérhető a számodra legkényelmesebb fizetési mód, hiszen ez hosszú távon sok fejfájástól fog megszabadítani. Ezt a fizetési módot pedig lehetőleg ingyenesen tudd használni ki- illetve befizetéseidhez egyaránt. Ha még azonnaliak is az utalások, az további plusz pont!
Labdarúgó stadion 1

A Major League Soccer fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben szóba kerültek már a Major League Soccer fogadáslegfontosabb tudnivalói. Az alábbiakban még néhány gyakran ismételt kérdést öszegyűjtöttünk, amiket Tőletek kaptunk meg kifejezetten gyakran. Természetesen nem maradtok válasz nélkül!

Legálisan találhatok MLS online élő közvetítést?

Igen, létezik legális live stream MLS mérkőzésekhez. Erre vannak előfizetéses opcióid is, de a legjobb, ha egy olyan online sportfogadás oldalra regisztrálsz, ahol élőben fogadhatsz a Major League Soccer mérkőzéseire, és közben élő közvetítést is találhatsz az oldalon. Erre több magyar internetes bukméker oldalon is van lehetőséged, csekkold le őket és válaszd ki a kedvencedet!

Hogy működik az MLS fizetési sapkája és szabályzata?

Az amerikai major sportokra jellemző a fizetési sapka rendszere. Ez azt jelenti, hogy minden szezonban egy előre megadott költségvetési keretből gazdálkodhatnak a csapatok, és hogyha kimerítik ezt a keretet, akkor nem tudnak többet igazolni.

Bizonyos játékosoknak lehet a fizetési sapkán felüli fizetést biztosítani, kivételes esetekben. Saját nevelésű játékosoknak kínálhatnak minimálbéren aluli fizetést a klubok, így támogatja az MLS az amerikai fociakadémiákat, hiszen a saját nevelésű játékosok előtérbe kerülésével a kluboknak megmarad a fizetési sapka egy része, amit a keret további erősítésére tudnak aztán fordítani.

Mely csapatok fognak még csatlakozni a Major League Soccerhez a közeljövőben?

A Major League Soccer jelen pillanatban 29 csapatos: 15 csapat versenyez a keleti, és 14 a nyugati főcsoportban. Hozzájuk fog még csatlakozni 2025-ben a San Diego MLS team, így ekkorra már 30 csapatos lesz a liga. További tervek szerint akár 32 csapatosra is duzzaszthatják, de ahhoz a két további csapat még nem született meg.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna összefoglaló írásunk a Major League Soccer fogadás legfontosabb részleteivel kapcsolatban. Figyelmes olvasóink ezen a ponton már magabiztosan tudják, hogy találhatják meg a legjobb MLS fogadási oldalakat, melyik fogadási piacokat érdemes figyelni és hogy hol érdemes MLS élő közvetítések után kutatni – legálisan, természetesen.

Továbbá ismertettük a liga lebonyolítási rendszerét, történelmét és persze a legsikeresebb klubok mellett a legnagyobb sztárokat is, akik megfordultak az észak-amerikai bajnokságban. Bízunk benne, hogy az újonnan megszerzett ismereteket bőven tudod majd kamatoztatni a bukmékerednél. A fogadásaidhoz előre is sok sikert kívánunk!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Major League Soccer fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli