Major League Soccer fogadás – A legjobb oldalak 2023

A Major League Soccer az Egyesült Államok és Kanada legjobb profi labdarúgó-bajnoksága. Az MLS-meccsekre való fogadás nagyszerű profitlehetőségeket kínál. Ebben a bejegyzésben az MLS-meccsekre való fogadás néhány legjobb módját vesszük szemügyre. Akár gyors pénzt szeretnél keresni, akár hosszú távon szeretnéd felépíteni a bankrollodat, van egy futballfogadási stratégia számodra. Szóval kezdjük el!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A Major League Soccer és a fogadások története

A Major League Soccer (MLS) 1996 óta létezik, amikor is az Egyesült Államok és Kanada legmagasabb szintű labdarúgását létrehozták. Az évek során, ahogy nőtt a népszerűsége mind belföldön, mind nemzetközi szinten, úgy nőtt a fogadásokkal való kapcsolata is.

A Major League Soccer már 1997-ben elkezdte engedélyezni a legális fogadásokat a mérkőzéseire a résztvevő országok államhatárain belül. Azóta a fogadások hatalmas iparággá fejlődtek, és a szurkolók világszerte fogadásokat kötnek a mérkőzésekre és azok kimenetelére.

Ma már számos különböző típusú fogadást lehet elhelyezni a mérkőzésekre, beleértve az egyenes pénzvonalakat, a spread oddsokat, a teljes pontszámot, a félidőre szóló határidős fogadásokat és még sok mást. Mindezen fogadási lehetőségek mellett nem meglepő, hogy évente emberek milliói fogadnak a mérkőzésekre!

Mi az a Major League Soccer fogadás és hogyan működik?

A Major League Soccer fogadások izgalmas lehetőséget kínálnak a sportrajongóknak, hogy részt vegyenek kedvenc csapataik eseményeiben. Úgy működik, mint bármely más típusú sportfogadás, ahol egy csapat „győzelmét” vagy „vereségét” választhatja ki, de az MLS fogadásoknál ennél mélyebbre megy a dolog.

Az MLS-fogadással a mérkőzés szinte minden aspektusára fogadhatsz – a pontos pontszámtól kezdve egészen addig, hogy ki lövi a következő gólt.

A legjobb sportok

Ráadásul a foci fogadások általában a mérkőzés kezdete előtt történnek, és inkább a várható eredmények megjóslásán alapulnak, mint a mérkőzés kezdete utáni reagáláson. Ez azt jelenti, hogy a sportfogadóknak már a fogadások megtétele előtt kutatniuk kell, és fel kell készülniük arra, hogy melyik csapatra teszik fel a pénzüket, ha azt remélik, hogy nyerésre állnak.

Az MLS-fogadás előnyei

A Major League Soccer fogadása izgalmas és potenciálisan jövedelmező módja lehet a gyönyörű játék élvezetének. A sportághoz ügyességre, tudásra és megértésre van szükség, miközben a fogadóknak esélyt ad arra is, hogy pénzt keressenek.

A szerencsejátékok számos formájával ellentétben a fogadásokkal viszonylag kevesebb kockázat jár, mivel a fogadás során kevesebb változó játszik szerepet, mint más sportágak esetében. Ez teszi vonzóvá a fogadást azok számára, akik újak a szerencsejátékban, vagy akik további jövedelemhez szeretnének jutni.

Emellett a fogadások lehetőséget nyújtanak a fogadók számára, hogy interaktívabb élményben legyen részük, mintha csak néznék a meccset, és nagyobb betekintést nyerhetnek a csapatok által a győzelem érdekében alkalmazott stratégiákba. Ezért nyilvánvaló, hogy az MLS-fogadás nagyszerű platformot biztosít a szórakoztató és aktív sportolásra.

Az MLS-fogadás kockázatai

A Major League Soccer mérkőzésekre való fogadás szórakoztató és izgalmas módja lehet a játék élvezetének, de mint a szerencsejáték minden formája, ez is jár bizonyos kockázatokkal. Mindig fennáll az esélye annak, hogy a helytelen előrejelzések vagy a balszerencse miatt pénzt veszítünk, ezért a sikeres fogadáshoz elengedhetetlen ezeknek a potenciális veszteségeknek a megértése és a legjobb kezelésük.

Emellett ahelyett, hogy egyszerűen a bennfentes tudásra vagy a szerencsére hagyatkoznánk, fontos, hogy a sportág és a csapatok megértését fejlesszük ki annak érdekében, hogy az esélyeket a javunkra billentsük. Ez a stratégia segít csökkenteni a kockázatot, mivel biztosítja, hogy tájékozott legyen a játékról, mielőtt pénzt tesz rá, ami minden komoly fogadó számára létfontosságú.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan tegyen fogadást egy mérkőzésre

A Major League Soccer meccsre való fogadás tökéletes módja annak, hogy még lebilincselőbbé tegye a meccsnézést. Mielőtt belekezdene, győződjön meg róla, hogy tisztában van a különböző fogadási típusokkal és az egyes típusokhoz kapcsolódó esélyekkel.

Amellett, hogy kiválaszthatja azt a csapatot vagy játékost, amelyről úgy gondolja, hogy győzni fog, fogadásokat tehet az egyéni teljesítményre és még sok másra is. Miután eldöntötte, hogy melyik fogadást választja, meg kell határoznia, hogy mennyi pénzt – az úgynevezett tétet – hajlandó kockáztatni.

Ez néhány dollártól akár több száz dollárig is terjedhet, ezért mindenképpen tartsd magad a határaidhoz, és ennek megfelelően tervezz. Végül tegye meg a tétet, és élvezze a játékot!

Különböző típusú fogadások

A fogadás izgalmas módja lehet annak, hogy egy sporteseményt még drámaibbá és élvezetesebbé tegyen. Sokféle fogadást tehetsz egy mérkőzésre. A leggyakoribbak az egymeccses győzelemre vagy döntetlenre szóló fogadások, amelyekben a fogadók megjósolják, hogy ki lesz a győztes, vagy hogy a mérkőzés döntetlennel végződik-e.

A fogadások egyéb típusai közé tartoznak a point spread fogadások és a több mérkőzésre szóló parlay fogadások, ahol a fogadók több mérkőzést kombinálnak a nagyobb nyeremény és a hosszabb győzelmi esélyek érdekében.

A merészebb fogadók választhatják a totó- és javaslatfogadásokat is, amelyek olyan konkrét eseményeket vesznek figyelembe, mint például, hogy ki fog először gólt lőni, vagy hogy összesen hány gólt fognak lőni a mérkőzésen. A megalapozott döntés arról, hogy melyik fogadástípust választja, elengedhetetlen, ha szeretné learatni a fogadások által nyújtott előnyöket.

1X2 fogadás

Magyar zászló

Az MLS-fogadás egyre népszerűbb a sportfogadók körében, és az egyik leggyakoribb fogadási forma az 1X2-es fogadás. Ez a fogadás azt jelenti, hogy egy mérkőzés kimenetelét hazai győzelemként (az 1-es számmal jelezve), döntetlenként (X) vagy idegenbeli győzelemként (a 2-es számmal jelezve) jósolják meg.

Általában a szezon összes mérkőzésére kínálják, ami azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség van arra, hogy potenciálisan növeld a bankrollodat.

Tekintettel azonban arra, hogy a mérkőzések gyakran kiszámíthatatlan eredményekkel és sok góllal járnak, a győztes sikeres megjóslása meglehetősen nagy kihívást jelenthet. Akár ismeri a labdarúgást, akár csak most kezdi, minden sikeres fogadónak mindig időt kell szánnia a legfontosabb statisztikák és játékosinformációk tanulmányozására, mielőtt fogadást kötne.

Döntetlen nincs tét

A sportfogadás évek óta népszerű időtöltés a rajongók körében, de a Major League Soccer izgalmai még több lehetőséget adnak a fogadóknak. Az egyik legnépszerűbb fogadás, amelyet megtehetsz, a draw no bet, amelyben egy csapatot választasz, és ha a mérkőzés döntetlennel végződik, a téted visszakapod.

A fogadásnak ez az egyszerű, mégis izgalmas módja egyre jobban tetszik a hozzáértő fogadóknak, akik igyekeznek a dollárjaikat továbblendíteni, azonban néhány stratégiát be kell vetni, amikor a csapatok után kutatnak a fogadás előtt. Mint a sportfogadás minden formájánál, itt is mindig van kockázat, de ha bőséges kutatást végez, mielőtt elkötelezi magát a befektetés mellett, akkor szép nyereséggel távozhat.

Dupla esélyes fogadás

A Major League Soccerre való fogadás nagyszerű és izgalmas módja lehet annak, hogy részt vegyen az eseményekben, és kihasználja a potenciális nyereséget. Ha fogadásokról van szó, a dupla esélyes fogadás lehet az igazi minden olyan futballrajongó számára, aki minimalizálni szeretné a kockázatot a fogadások során.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A dupla esélyes fogadással két tétet tehetsz: az egyiket valamelyik csapat győzelmére, a másikat pedig döntetlenre. Ez segíthet megvédeni a fogadását az olyan váratlan eseményektől, mint a büntetőlövések vagy a meccs végén bekövetkező sérülések, így nagyobb kontrollt kaphat a siker esélyei felett. A dupla esélyes fogadással a tapasztalt veterán és a kezdő fogadók is nyugodtan pihenhetnek, hiszen már a mérkőzés kezdete előtt tudják, hogy mekkora az esélyük a nyerésre!

Félidő/teljes játékidő fogadás

Ha fogadásokról van szó, a félidő/teljes játékidő fogadás nagyszerű módja lehet annak, hogy részt vegyen az eseményekben. Ez a fajta fogadás a mérkőzés két elemét kombinálja: a félidőben elért eredményt, majd a végeredményt. Az eredmények különböző kombinációit is kombinálhatja, így számos lehetőség nyílik arra, hogy még a mérkőzés befejezése előtt tétje legyen a meccsnek.

Természetesen az MLS működésének megértésére és ismeretére van szükséged, mielőtt elkezdenél fogadni, ezért mindenképpen végezd el a kutatást minden olyan csapatról vagy játékosról, amelyre fogadást tervezel kötni. Ezzel az egyedi fogadási stílussal biztosíthatod, hogy a mérkőzések nem csak arról szólnak majd, hogy ki lő több gólt, hanem arról is, hogy ki teszi fel a félidőben a győzelmi esélyeit.

Over/under fogadások

Az over/under fogadások az egyik legnépszerűbb fogadási forma a futballrajongók körében. Ezeknél a fogadásoknál azt kell megjósolni, hogy a mérkőzésen szerzett gólok száma meghalad vagy nem halad meg egy bizonyos küszöbértéket. Ha egy szurkoló úgy véli, hogy két csapat kiegyenlített, és nem tudja eldönteni, melyik csapatra fogadjon, az over/under fogadás érdekes alternatívát jelenthet.

A gólok teljes számát megjósolva a szurkolóknak számos tényezőt, például a formát, a hazai pálya előnyét és a játékosok sérüléseit kell mérlegelniük, mielőtt fogadást kötnének. Ez izgalmas ajánlatot jelent, mivel a fogadások szerelmesei felhasználhatják futballtudásukat, hogy megpróbálják pontosan megjósolni a meccsek kimenetelét.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Gólszerző fogadás

A fogadási fanatikusok számára a gólszerzős fogadás izgalmas és kifizetődő módja annak, hogy részt vegyenek egy mérkőzésen. Nemcsak azt tudod pontosan meghatározni, hogy melyik játékos várhatóan gólt fog lőni, hanem különböző szintű oddsok is vannak, amelyek még szórakoztatóbbá teszik az élményt.

Akár egy biztonságos fogadást keresel alacsonyabb tétekkel, akár egy kockázatosabb fogadást, amely magasabb hozamot eredményezhet, a gólszerzős fogadások általában mindenki számára kínálnak valamit. Az a lehetőség, hogy elemezheted az egyes játékosok gólszerzésének valószínűségét, és kiszámíthatod a várható kifizetésedet, csak egy a fogadási stílus eme különleges stílusának számos izgalmas aspektusa közül.

Hendikep/spread fogadások

A hendikep- vagy spreadfogadás az MLS-meccsekre való fogadás népszerű módja. Ennél a fogadási típusnál a bukmékerek egy „spread” vonalat állítanak be, amely szerint az egyik csapatnak fedeznie kell a másikat ahhoz, hogy Ön megnyerje a fogadását. A hendikep vonal lehet a két csapat várható teljesítményszámai közötti különbség, és célja, hogy kiegyenlítse a játékteret.

Ez azt jelenti, hogy ha az esélyesebb csapat nem fedezi a bukmékerek által meghatározott hendikepet, akkor is nyerhetsz, így ez sok sportfogadó számára vonzó lehetőség. Egyedülálló vonzereje és potenciális jutalmai miatt a hendikep/spread fogadás remek módja lehet annak, hogy úgy kapcsolódjon be a szerencsejátékba, hogy nem kell pontosan megjósolni a végeredményt.

Csapatok pontszerző fogadások

A Major League Soccerre való fogadás nagyszerű módja annak, hogy beszálljon az akcióba, és szórakozzon, miközben követi a szezont. Az egyik legnépszerűbb fogadás a Teams to score fogadások, ami azt jelenti, hogy a fogadók még több pénzt kereshetnek, mivel minden gól számít.

1Bet Bónusz_3

Ahogy az egyes meccsek előrehaladnak, és az egyik csapat átveszi a vezetést, a különböző csapatok gólszerzésére való fogadás nemcsak izgalmas és izgalmas élményt jelenthet, hanem szemet gyönyörködtető jackpotokat is, ha a meccsek során sikerrel járnak. A sok különböző lehetőséggel, amelyekkel élni lehet, a csapatok góljaira való fogadás rengeteg lehetőséget kínál a szerencsejáték-kihívást kereső rajongóknak.

A legjobb fogadási oldalak

Ha az MLS-re szeretnél fogadni, akkor érdemes alaposan szemügyre venned a Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy kínálatát. Ezek az oldalak rendelkeznek a legjobb funkciókkal, amelyekkel egyszerűen és kényelmesen fogadhatsz a mérkőzésekre és a mérkőzésekre. Felhasználóbarát kialakításuk miatt a tapasztalt fogadók és a kezdők egyaránt nagyszerű értéket találhatnak a fogadási piacok átfogó választékában.

Akár nagy nyereményekre vadászik, akár csak egy szórakoztató kiegészítő szórakozási lehetőséget keres, miközben kedvenc csapatait nézi, a Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy mind fantasztikus választás. A nagy választék és a kiváló ügyfélszolgálat miatt ezeken az oldalakon biztosan mosolyogva távozik, még akkor is, ha a tippjei nem találnak be!

Tippek a sikeres fogadáshoz

Azok számára, akik sikeres fogadásokat szeretnének kötni, van néhány tipp, amely segíthet növelni a sikeres fogadás esélyeit. Először is, nézz utána a csapatoknak és játékosoknak, akikre fogadni szeretnél. Elemezd, hogyan teljesítettek az elmúlt mérkőzéseken, és nézz utána a teljesítményüket befolyásoló híreknek és rangsoroknak is.

Másodszor, nézze meg a sportfogadók által kínált promóciós ajánlatokat vagy bónuszokat, mivel ezek segíthetnek növelni a lehetséges hozamot. Végezetül, ha rendelkezésre állnak, használjon profi tippeket és tanácsokat, hogy extra előnyre tegyen szert. Ha ezeket a tippeket szem előtt tartod, akkor a Major League Soccer mérkőzésekre történő fogadások során megalapozottabb döntéseket kell hoznod.

GYIK

Ha új vagy a Major League Soccer fogadásokban, és kérdéseid vannak, ne félj! Az MLS-re való fogadás ugyanolyan, mint bármely más sporteseményre való fogadás – egyszerűen csak el kell sajátítania az alapokat. Az alábbiakban pedig összegyűjtöttük a ligával kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket.

Rally verseny fogadás

Fogadhatok az MLS-re Magyarországon?

A Major League Soccer mérkőzéseire való fogadás Magyarországon lehetséges lehet, a magyar kormány által meghatározott hatályos törvényektől és előírásoktól függően. Az egyre népszerűbbé váló online fogadásoknak köszönhetően világszerte számos fogadóiroda kezdte el bevezetni a különböző típusú fogadási lehetőségeket, amelyek kifejezetten az MLS-rajongókra szabottak.

Míg egyes szolgáltatók kizárólag Magyarország határain belül kínálnak fogadásokat, mások lehetővé tehetik, hogy az ügyfelek más országokból is fogadhassanak. Fontos ellenőrizni, hogy ezek a bukmékerek rendelkeznek-e engedéllyel és legálisak-e, mielőtt fogadást kötnénk. Ezen kívül bölcs dolog lenne a fogadási utazás megkezdése előtt utánanézni a lehetséges nyereményekkel kapcsolatos adóvonzatoknak és díjaknak.

Fogadhatok mobilon is?

A Major League Soccerre való fogadás a telefonoddal gyerekjáték! Mindössze annyit kell tennie, hogy keres egy olyan sportfogadást, amely mobil fogadást kínál, és létrehoz egy fiókot. Ha már be van állítva, gyorsan fogadhat a meccsekre bármikor és bárhonnan.

A mobilfogadással könnyen csatlakozhatsz az akcióhoz, bárhol is vagy, így akár otthon vagy távol, a pénzed oda teheted, ahol a szurkolók vannak. Vegyen részt az izgalmas MLS-szerencsejáték-akcióban még ma, és tegyen fogadásokat kedvenc csapataira a mobilfogadással!

Melyek a legnépszerűbb fogadások?

Ha Major League Soccer fogadásokról van szó, a legnépszerűbb fogadási típusok közé tartoznak az egyszerű pénzvonalas fogadások. A money line fogadásoknál a fogadóknak csak azt a csapatot kell kiválasztaniuk, amelyik megnyeri vagy elveszíti a mérkőzést, hogy meghatározzák a győztest. Az MLS fogadásokban azonban más típusú fogadások is elérhetőek, mint például a point spread és a proposition fogadások.

A point spread fogadók a mérkőzésen szerzett gólok számát használják a fogadásuk kimenetelének eldöntéséhez, míg a proposition fogadások lehetővé teszik a fogadók számára, hogy megjósolják, hogy ezek a gólok bizonyos játékosoktól vagy csapatoktól származnak-e majd. Tehát akár az alacsony kockázatú, akár a magas kockázatú fogadási lehetőségeket kedveli, mindig van valami mindenki számára!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Az MLS fogadások egész évben elérhetőek?

Major League Soccer rajongó vagy, aki szeret fogadni? A fogadások egész évben elérhetőek, így a lelkesedésed az alapszakasz vége után is kitarthat. Nem számít, mikor dönt úgy, hogy fogadni szeretne egy mérkőzésre – akár az alapszakaszban, akár a rájátszásban – rengeteg lehetőség és fogadási opció áll rendelkezésére.

Akár oddsokra, propsokra, parlayekre vagy a fogadások bármely más formájára fogadsz, a naptári év során egész évben érdekes és szórakoztató ajánlatokat találsz. Mivel széles körű fogadási lefedettség és megbízható platformok állnak a rendelkezésére, az MLS-fogadás mindig népszerű marad.

Következtetés

A Major League Soccer fogadások remek módja lehetnek a pénzkeresésnek, de fontos, hogy biztosan tudd, mit csinálsz. A csapatok, játékosok és stratégiák ismerete elengedhetetlen a sikeres fogadáshoz.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a sportfogadás kockázatokkal jár; a veszteségek gyorsan felhalmozódhatnak, ha nem gyakorolja a felelősségteljes játékot. Szerencsére számos ajánlott oldal létezik az MLS-meccsekre való fogadáshoz, mint például a Hot.Bet, az 1Bet és a Thrillsy.

Mindegyik biztonságos és megbízható fizetési módokat kínál nagyvonalú üdvözlő bónuszokkal, amelyek segíthetnek a kezdésben. Végső soron a megfelelő információk birtoklása és a játék megértése lesz a kulcs a megalapozott döntések meghozatalához, amikor a fogadásokról van szó – tehát szánjon időt, végezze el a kutatást, és élvezze az utazást!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Major League Soccer fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, hogy növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli