Montenegrói labdarúgókupa fogadás 2023

A montenegrói foci esetében is az országos kupa számít az egyik legnépszerűbb eseménynek, melyet minden évben nagyon sokan követnek. Meglepő módon, Magyarországon is vannak rajongói, akik közül sokan a sportfogadásban is érdekeltek. Az érdeklődők számát szorosan követik az online fogadóirodák is, akik ezzel egy újabb területen szerezhetnek ügyfeleket.

Ha téged is érdekel a Montenegrói labdarúgókupa fogadás, akkor jó helyen jársz, ebben a cikkben ugyanis ez lesz a fő téma. Megtudhatod, mi a különbség a kupa és a bajnokság között, hogyan tehetsz tétet a kupa mérkőzéseire, és milyen gyakran felbukkanó kérdésekkel találkozni még ezen a területen.

Amint végig olvastad a teljes cikket, sokkal nagyobb lesz a tudásod a témakörben, ez pedig remélhetőleg pozitív hatással lesz a sikereidre is.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Montenegrói labdarúgókupa, és miben különbözik a Prva Liga-tól és a Druga Liga-tól?

A Montenegrói labdarúgókupa vagy ahogy, a helyiek nevezik, a Kup Crne Gore egy 2006-ban indult focikupa, melynek győztese bekerül az UEFA Bajnokok ligája második selejtezőkörébe, vagy ha már kvalifikálta magát, akkor az Európa-ligába.

A kupa lebonyolítása viszonylag egyszerű mintát követ. 30 csapat indul benne, az elsőosztály 10 csapata, illetve a másodosztály 10 csapata automatikusan megszerzi az indulási jogot. A maradék 10 helyért a harmadosztály Északi-, Középső- és Déli-csoportjainak csapatai mérkőznek meg egymással.

A legjobb sportok

A Kup Crne Gore 28 csapattal indul, mivel az előző év győztese és második helyezettje automatikusan a második körbe kerül. A második körben már csak 16 csapat vesz részt, majd így tovább, míg a döntőben a két legjobb harcom meg egymással. A mérkőzéseken mindig hirdetnek győztest, ha ez nem sikerül a rendes játékidőben, akkor két extra hosszabbítás következik, végül pedig a büntetőrúgások.

A Montenegrói labdarúgókupa fogadás számos online bukmékernél elérhető, ezért nem lesz nehéz dolgod, ha tétet szeretnél tenni a mérkőzésekre. A pontos elhelyezkedése a kínálatban fogadóoldalanként eltérő, de általában a Labdarúgás kategóriában, a Montenegró országnév alatt lelheted fel.

Mi a különbség a kupa és a bajnokságok között?

Magyar zászló

A montenegrói labdarúgás témakörben a Kup Crne Gore mellett másik két elnevezés is gyakran felbukkan, de nem érdemes keverni őket.

A Prva crnogorska fudbalska liga jelenti az ország elsőosztályú bajnokságát, és 10 csapat vesz részt benne. Ennek első helyezettje játszik az UEFA Bajnokok Ligájában, illetve második és harmadik helyezettje megmérkőzik a Kupa győztesével a Konföderációs Ligában való indulásért.

A Druga crnogorska fudbalska liga az ország másodosztályú bajnoksága, szintén 10 csapattal, ahonnan a legjobb csapat felkerül az elsőosztályba, a második és harmadik csapat pedig megharcol az elsőosztály hátsó részével a feljutásért. Innen már a harmadosztályba lehet visszabukni.

Ha a három jeles focieseményt összehasonlítjuk fogadási szempontból, akkor az mondható el, hogy mindegyik mérkőzéseire tudsz tétet tenni valamelyik fogadóirodánál. A fociszövetségi elbírálás alapján, hivatalosan az elsőosztály a legmagasabb rangú, majd ezt követi a Kupa, végül a másodosztály.

Az odds-ok szempontjából ennek a virtuális sorrendnek semmi jelentősége, azt mindig a résztvevő csapatok ereje és más dolgok alapján számolják ki a fogadóiroda szakértői.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan tudsz tétet tenni a Montenegrói labdarúgókupa meccseire az online fogadóirodákban?

Ha a Kupa meccseire szeretnél fogadni, akkor csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül. Hozd létre a fiókod, majd erősítsd meg az emailben kiküldött linkre kattintva.

Ezután már be is tudsz lépni, és eléred a teljes kínálatot. A fogadáshoz szükséges lesz pénzfeltöltésre az egyenlegedre, melyhez sokféle bankolási mód áll rendelkezésedre. A banki átutalás, a betéti kártyák és hitelkártyák mellett elérhetők az e-pénztárcák és a prepaid kártyák. Egyes fogadóirodáknál kriptopénz is felhasználható, ezt mindig feltüntetik az adott honlapon.

Amint átnézted a fogadási lehetőségeket, és kiválasztottad a neked szimpatikusat, számítógépen az egereddel kattintva, mobilról pedig az ujjaddal rábökve az adott gombra tudok kijelölni az eseményt. Ez ekkor rákerül a fogadószelvényre, ahol még be kell írnod a tétedet is. Ha ez készen van, az odds-ból és a tétből már láthatóvá válik a várható nyeremény. Itt már nincs is más teendőd, mint az elküldéssel véglegesíteni a fogadást.

A legtöbb esetben, ha nem nyertes a tipped, illetve több tippnél, ha csak egyetlen egy nem jön be, akkor a teljes szelvény vesztesnek számít, és a tétedet elbukod.

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Milyen fő fogadási piacokkal találkozhatsz, amikor a montenegrói focicsapatokra fogadsz?

A Montenegrói labdarúgó kupa fogadás ebből a szempontból ugyanolyan, mintha más országok bajnokságaira tennél tétet. A leggyakoribb fogadási piacok között megtalálhatók a következők:

 • Győztesre fogadás: Itt azt tippelheted meg, hogy ki nyeri az adott összecsapást. Mivel mindenképpen hirdetnek győztest, ezért döntetlenre ebben az esetben nem lehet fogadni.
 • Félidős eredmény: Ez az előző fogadás félidői változata, azt kell eltalálnod, hogy a szünetre vonuláskor melyik csapat fog vezetni.
 • Gólok száma: Itt a mérkőzés góljainak számára adhatsz tippet. Léteznek olyan változatai is ennek a típusnak, ahol a gólok számát félidőkre vagy csapatra lebontva tippelheted meg.
 • Lapok száma: A piros- vagy sárgalapok száma félidőnként, a teljes játékidőre vagy egy-egy csapatra vetítve. Olyan fogadás is létezhet, amikor azt kell eldöntened, hogy egy megadott játékos kap-e lapot.
 • Élő fogadás: Ennél a fogadási típusnál a tétek megrakását nem zárják le a mérkőzés kezdetekor, hanem valós időben is lehet tétet tenni. Mivel ilyenkor a nyereményszorzók folyamatosan változnak, ezért ez egy nagyon izgalmas, de nagy szakértelmet követő típus.

Gyakran ismételt kérdések

Még mindig nincs vége a cikknek, hiszen most jönnek azok a kérdések, melyekkel a leggyakrabban találkozni az interneten. Ha ezeket végig olvasod, akkor olyan extra tudásra tehetsz szert, amit a későbbiekben sikeresen kamatoztathatsz.

Thrillsy Bónusz_3

Mikor rendezik a Montenegrói labdarúgókupa döntőjét?

A montenegrói Kupa döntőjét általában májusban rendezik. Ez az esemény minden évben komolyabb figyelmet kap az online fogadóirodák kínálatában is, így mindenképpen érdemes körbe nézned az odds-ok táján ezen időszakban.

Melyik csapat a legsikeresebb, amikor erről a kupáról van szó?

A két legsikeresebb csapat a Kupa történelmében a Buducnost és a Rudar. Érdemes figyelni a Decic, Grbalj és Igalo csapatokra is, mivel ezek többször is játszottak döntőt, és bár eddig még sohasem nyertek, bármikor esélyesek lehetnek.

Mely csapatok vesznek részt a kupában?

Az elsőosztály mind a 10 csapata, a másodosztály szintén összes, 10 csapata, illetve a harmadosztály harminc csapatából újabb 10, mely helyekért megmérkőznek egymással a formációk.

Milyen bónuszok érhetők el a montenegrói focira történő fogadáskor?

Amikor a montenegrói futballra fogadsz, akkor ugyanolyan bónuszok és promóciók érhetők el a számodra, mint más európai bajnokságok esetében. Ide tartozik az üdvözlő bónusz, melynek általában része egy elérési befizetési bónusz és ingyenes fogadások, illetve a rendszeres játékosoknak szóló promóciók.

Ez utóbbiakban ingyenes fogadásokat, ingyen pénzt, pénzvisszatérítést vagy a veszteségeid egy részének megtérítését szokták felajánlani. A promóciós összegek elfogadásakor minden esetben olvasd el a feltételeket is!

Labdarúgó stadion 11

Egyszerre hány élő fogadásom lehet a Kup Crne Gore esetében?

Nincs korlátozva, hogy hány fogadásod lehet egyszerre a Montenegrói Labdarúgó Kupa esetén. Sőt, a legjobb sportfogadók több bukmékernél is fenntartanak fiókot, így mindig ott tudnak tétet tenni, ahol a legjobb nyereményszorzókat kapják. Neked sem tiltja semmi, hogy több online fogadóirodát válassz az általunk ajánlottak közül, és válogass a jobbnál-jobb odds-ok közül.

Mekkora összegekkel lehet fogadni a kupamérkőzések során?

A kupamérkőzések fogadás szempontjából nem élveznek elsőbbséget, így ugyanolyan feltételekkel fogadhatsz rájuk, mint más eseményekre. Minden fogadóirodánál meg van határozva a minimális tét, melynél kisebb összeggel nem fogadhatsz.

Emellett találkozhatsz maximumokkal, akár egy-egy fogadásra vetítve, akár napi-, heti- vagy havi limitekkel. Ha nagyobb összegekben szeretnél játszani, akkor érdemes felkeresni a fogadóiroda ügyfélszolgálatát, ahol esetlegesen átállíthatják a számodra a limiteket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Milyen pénznemet kell használni a montenegrói meccsek esetében?

A pénznemet mindig az online fogadóiroda határozza meg, ilyen szempontból lényegtelen, hogy melyik ország mérkőzéseire fogadsz. A nemzetközi bukmékereknél alap az amerikai dollár és az euró, de emellett számos pénznemben, gyakran magyar forintban is elfogadják a befizetéseket.

Összefoglalás

A Kup Crne Gore minden évben tömegek érdeklődését tudhatja magának, pedig egészen kicsi országról van szó. A nemzeti kupák azonban mindig a legjobbak vetélkedéséről szólnak, és jól tudják ezt a fogadóirodák is.

Ha téged is érdekel a Montenegrói labdarúgókupa fogadás, akkor a fenti összefoglalóból számos dolgot megtudhattál. Most már nincs is más hátra, mint választani az általunk ajánlott fogadóirodák közül, létrehozni egy fiókot és szétnézni a fogadási lehetőségek között. A többi már csak rajtad múlik, de mindig fogadj felelősségteljesen!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Montenegrói labdarúgókupa fogadások és előrejelzések, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli