National Soccer League fogadás – Top 10 oldalak

Így megy a National Soccer League fogadás, avagy tudj meg mindent az ausztrál másodosztály mérkőzéseiről – a profi sportfogadók szemszögéből. Bemutatjuk a liga megalapítási körülményeit, a lebonyolítási rendszerét, a várható résztvevő csapatokat, de szó lesz ezen felül még a legjobb sportfogadási oldalakról, piacokról és persze további érdekes tartalmakról egyaránt.

Tarts velünk és deríts ki mindent, amit csak meg szerettél volna tudni az ausztrál másodosztályú foci fogadással kapcsolatban!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A National Soccer League fogadás alapjai

A National Soccer League volt egykoron az ausztrál A-League elődje. Mára már teljes mértékben átalakult a liga, pedig egykor ez a liga vezette a népszerűségi listákat Ausztráliában – már ami a labdarúgást illeti persze. Ott azért klub szinten vannak a focinál népszerűbb sportok, amit mi nem is értünk, hogy hogyan lehetséges.

A legjobb sportok

Mindenesetre azért górcső alá vettük a National Soccer League fogadást is, és téged is ismertetnénk annak történelmével, a lebonyolítási rendszerével és a legjobb csapataival is. Íme hát az ausztrál klub foci történelme!

A kezdetek

National Soccer League ötlete 2017-ben született meg, ekkor vált ugyanis hivatalossá az igény arra, hogy Ausztráliának legyen egy másodosztályú bajnoksága is. Ennek lebonyolításáért az Ausztrál Labdarúgó Szövetség a felelős szervezet. Évek óta halogatják a projektet, de úgy tűnik, 2024-ben végre valahára valóban életre kel a National Second Division, azaz az ausztrál másodosztály. Az első mérkőzésekre márciusban kerül majd sor, ha minden a terv szerint alakul.

A lebonyolítási rendszer

Magyar zászló

Egyelőre 30 klub írta alá a szerződést, hogy hajlandóak és képesek lesznek részt venni a National Soccer League versenyében. Ausztrália minden egyes térségéből érkeznének csapatok ebbe az osztályba is. Az előzetes tervek alapján ez egy 12 csapatos bajnokság lesz, ami idővel akár 16 fősre duzzadhat.

A lebonyolítási rendszer még nem tiszta. A Bajnokok Ligája rendszere az egyik ötlet, azaz hogy csoportokban kezdenének a csapatok, mielőtt kialakulna a kieséses, rájátszási rendszer. A másik tervezet szerint sima oda-visszavágós bajnoki rendszerben játszanának egymással a csapatok.

A legjobbak

Ezt még nehéz megmondani, hiszen meg sem kezdődött még a torna. Arra majd csak 2024-ben kerül sor először. Azt tudjuk, hogy lesz pár csapat, akik korábban már versenyeztek az A-League, azaz az élvonal elődjében. Ilyenek például a Wollongong Wolves, a Sydney Olympic, a South Melbourne, az Adelaide City, vagy épp a Marconi Stallions. Ők bajnoki címet is ünnepelhettek már történelmük folyamán, így pedig okkal tarthatjuk őket számon a legjobb ausztrál klubok között.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

National Soccer League fogadási piacok

Habár a National Second Division fogadás még nem kezdődött el, arra már lehet következtetni, hogy mely foci fogadási piacokon arathatod majd a legnagyobb sikereket. Mi az alábbiakat ajánljuk:

 1. Végső győztes. Tedd meg már a szezon elején, hogy melyik csapat fogja behúzni a bajnoki aranyat. Minél korábban teszel, annál magasabb oddsokat találhatsz, persze így a kockázat is jóval nagyobb, hiszen kevesebb információd van a hosszú távú formákkal kapcsolatban.
 2. Gólkirály. A legjobb csapat helyett a legjobb játékosra szeretnél tippelni? A top online sportfogadás oldalakon ezt is megteheted a másik népszerű hosszú távú fogadási piacon: a gólkirály fogadáson. Tegyél némi aprót a legjobb csatárra, aztán élvezd a nyereméyneidet!
 3. 1X2. A hagyományos foci fogadás alapja az 1X2 fogadási piac. Ilyenkor a mérkőzés előtt egy rövid távú fogadást kötsz arra, hogy melyik csapat fog nyerni a rendes játékidő végeztével – illetve értelemszerűen a döntetlen eredményre is fogadhatsz, hisz ezt jelöli az X. Hárim lehetséges kimenetelből csak egy nyer, így viszonylag kockázatos ez a fogadás.
 4. Dupla esély. Ha a kockázatvállalás nem a legfőbb jellemződ és nem is szívesen csinálod, akkor a Dupla esély egy kiváló fogadási lehetőség a számodra. Ezzel ugyanis sokkal jobbak a nyerési esélyeid, igaz, ezzel arányosan az oddsok, azaz a lehetséges nyeremények is csökkennek.
 5. Alatt/felett. A kétesélyes fogadási piacok királya az Alatt/Fölött piac. Fogadhatsz a gólok, lapok, büntetők, szögletek, stb számára. Kevesebb vagy több lesz az adott számnál? Általában azért adnak meg feles számokat (pl 1,5 gól felett), hogy kétesélyes maradjon a fogadás: 1 az 1,5 alatt van, 2 az 1,5 felett, a kettő közt pedig nincs ugyebár opció.
Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Élő National Soccer League fogadás

Ha majd elindul végre valahára a National Soccer League, akkor természetesen az élő fogadásra is lesz lehetőségünk. Ehhez persze az is kell majd, hgoy regisztráljunk az olyan internetes bukméker oldalon, ami rendelkezik egy kiemelkedő élő fogadási felülettel.

Szerencsére magyar sportfogadók számára több ilyen oldal is elérhető, szóval ezzel nem lesz gon. Csak csekkold le a fogadási lehetőségeket és az egyéb segítségeket, mint például a blog oldalak, élő statisztikák, vagy épp az élő közvetítések…

National Soccer League live stream

A sportcsatornák közül nagy valószínűség szerint egy sem közvetíti majd Magyarországon az ausztrál másodosztályú bajnokság küzdelmeit. Egyet se félj azonban, hiszen mint mindenre, úgy erre is van megoldás, ezt pedig az online sportfogadás oldalakon érdemes keresni.

A legjobb online bukmékereknél ugyanis élő fogadásidhoz élő közvetítési szolgáltatás is társul, így befizetés után már nézheted is a kedvenc csapataid legfontosabb mérkőzéseit – akár még a National Soccer League esetében is. 

Top fogadóirodák

Kiválasztani a legjobb online sportfogadás oldalt fontos és felelősségteljes döntés, ami cseppet sem egyszerű. Éppen ezért szeretnénk adni némi támpontot kedves olvasóinknak. Ezekre figyeljetek oda mindenképpen, mielőtt kiválasztanátok a tökéletes fogadóirodát:

1Bet Bónusz_3
 • Oddsok. Legyen elérhető az általad választott sportfogadás oldalon a kedvenc sportágaid mindegyike. Így fogsz tudni fogadni a kedvenc csapataidra. Továbbá az is fontos, hogy összemérd a többi szereplővel a kínált oddsokat. Válaszd a legmagasabbat, hiszen ez a profitmaximalizálás alapja.
 • Bónuszok. Minél több, annál jobb. Na meg persze minél magasabb. Keresd az üdvözlő bónuszokat, újratöltőket, befizetési bónuszokat, ingyenes fogadásokat, fogadási versenyeket, jackpotokat, pénzvisszafizetési garanciákat és a további ajánlatokat is. Gyakran még a közösségi médián keresztül is kaphatsz extra jutalmakat. Használd ki őket!
 • Ügyfélszolgálat. Ha 24/7 elérhetőek, az egy jó kezdet. Ha még magyar nyelven is rendelkezésre állnak, akkor már haladunk a tökéletes megoldás felé. Legyen email cím, telefonszám és élő chates opció is. Ha pedig még le is teszteled őket és kedvesek, gyorsak, pontosak, segítőkészek és hatékonyak, akkor megfogtad az Isten lábát.
 • Fizetések. Legyen elérhető a számodra legkényelmesebb és legegyszerűbb fizetési mód. Hosszú távon ez rengeteg fejfájástól fog megkímélni. Lehetőleg ingyen intézd be- és kifizetseidet egyaránt, ezt pedig a pénztárcád fogja majd meghálálni.
 • Biztonság. Végül, de nem utoljára a biztonság és az adatvédelem szempontja, ami mellett egyszerűen nem lehet elmenni. Pénzügyi és személyes adataidat adod meg a bukidnak, szóval jól válassz. Nálunk csak és kizárólag megbízható oldalakat fogsz találni.

A National Soccer League fogadás gyakran ismételt kérdései

A fentebbiekben igyekeztünk a lehető legalaposabban utánajárni az ausztrál foci fogadásnak. Ha maradt még benned kérdés, ne szégyenlősködj, tedd fel azokat bátran: kivéve, ha elolvastad a lentebbieket és azokban sikerült megválaszolnunk, amit tudni akartál. Hiszen még összegyűjtöttnk pár kérdést, mikről korábban még nem volt szó. Ezeket szeretnénk most megválaszolni; már mutatjuk is.

Hogy nézhetek National Soccer League mérkőzéseket?

Ma még sehogy sem nézhetsz National Soccer League mérkőzéseket, hiszen még nem indult útjára az új sorozat. A bajnokság ötlete már 2017-ben megszületett, de úgy tűnik, a gyakorlatba csak 2024. márciusában fogják átültetni.

Ekkortól, ha magyar tévé csatornán keresztül nem is, de élő közvetítésekkel fogjuk tudni követni a mérkőzéseket remélhetőleg. Ehhez csak egy regisztrációra és egy befizetésre lesz szükségünk, na meg egy megbízható és fejlett online sportfogadás oldalra, aki lehetővé teszi a legális élő közvetítést.

Labdarúgó stadion 1

Hol találhatóak a legjobb National Soccer League fogadási ajánlatok?

Maradjunk egyelőre inkább az A-League fogadásnál, hiszen az a liga már ma is létezik. Arra a legtöbb magyar online sportfogadás oldalon találhatsz oddsokat, persze van pár szempont, amiket érdemes szem előtt tartani, ha a legjobb oldalt kutatod.

Csekkold le a fizetési módokat és az azokhoz tartozó tranzakciós költségeket. Nézz utána a bónuszoknak és fogadási ajánlatoknak. Csekkold le az ügyfélszolgálatot és persze az oddsokat is nézd meg. Ha ezekkel mind elégedett vagy, akkor már akár indulhat is az internetes sportfogadás.

Megéri az ausztrál másodosztály meccseire fogadni?

Persze, megéri az ausztrál másodosztály meccseire fogadni, persze csak a megfelelő oldalon, és csak akkor, ha tisztában vagy a sportfogadás alapjaival. Sikeres játékos csak akkor válhat belőled, ha rengeteg információ birtokában vagy. Minél többet tudsz, annál jobbak a nyerési esélyeid, így ha nem olvasol elég hírt az uasztrál másodosztályról, akkor talán érdemes másik ligára összpontosítani inkább.

Lesz kieséses rendszer Ausztráliában?

Egyelőre az A-League csapatai biztonságban és nyeregben érezhetik magukat, hiszen nincs még kiesés, zárt ligában küzdenek. A másodosztály bevezetésével együtt azonban tervezik a kiesés és a feljutás lehetőségét is, így idővel lehet, hogy hamarosan megszűnik a leggyengébb A-League klubok számára a jó világ.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

Ez lett volna összefoglaló írásunk a National Soccer League fogadás legfontosabb pontjairól. Cikkünknek köszönhetően olvasóink megismerkedhettek az ausztrál másodosztály megalapítási körülményeivel, várható indulási időpontjával és persze a legjobb csapatok közül is bemutattunk párat. Elmeséltük azt is, hogy milyen lebonyolítási rendszerben fognak zajlani a küzdelmek, így a fogadás is mehet mostmár.

Főleg, hogy a legjobb bukméker oldalak kiválasztási szempontjait is segítettünk kiválasztani, továbbá a legjövedelmezőbb fogadási piacokat is olvasóink rendelkezésére bocsátottuk. Bízunk benne, hogy ezek alapján már Ti is el tudtok indulni a sikeres sportfogadóvá válás rögös útján. Fogadásaidhoz előre is sok sikert kíván az egész csapat!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a National Soccer League fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli