Nemzeti Bajnokság II fogadás – Top 10 oldalak

A Nemzeti Bajnokság II, vagy ismertebb nevén az NB2 a magyar másodosztályt jelöli. Itt vannak a legizgalmasabb meccsek, ahol gyakran még a szülővárosunk csapatának is szurkolhatunk, amikor épp nem jön össze az NB1-es szereplés. Persze sokunknak ez is csak vágyálom marad (nekem Heves vármegyeiként főleg, nálunk az NB3 a csúcs), de azért az ország java részét lefedi a másodosztály.

Mára pedig már a Nemzeti Bajnokság II fogadásra is igen jó esélyeink vannak, köszönhetően a legjobb online sportfogadás oldalaknak Magyarországon. Ma erről lesz szó. Olvass tovább, ha érdekel, hol és mire tudsz fogadni az NB2-es meccsekkel kapcsolatban, vagy milyen stratégia mentén érdemes játszani. Minden kiderül, kezdjük!

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Kezdjük az alapoknál

A magyar másodosztályban 20 csapat verseng egymással a szezon során. Az első két helyezett automatikusan feljut az élvonalba a következő szezonban, míg az utolsó három a harmadosztályban kezdheti meg a következő szezont. Értelemszerűen a kettő közötti középmezőny a következő szezont is a második ligában kezdi meg. A három kiesőt az NB3 három csoportjának a győztese egészíti ki, a két feljutót pedig az NB1 két kiesője pótolja.

A legjobb sportok

Nemzeti Bajnokság II

A Magyar Nemzeti Bajnokság II fogadás az egyik legnépszerűbb tevékenység a magyar online sportfogadók körében, hiszen ez az egyik legnépszerűbb liga az országban. Szerencsére erre az internetes bukmékerek is ráéreztek, ezért bőven van elérhető kínálat NB2 fogadási piacok tekintetében is. Számos oldal ajánlatai közül válogathatunk, gyakran még bónuszokat is kaphatunk, ha hazánk másodosztályú mérkőzéseire kötünk fogadásokat.

A legjobb magyar sportfogadás oldalak kiválasztása

Magyar zászló

Számos szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt kiválasztanád az új online sportfogadás oldaladat Magyarországon. Szerencsére jut lehetőség bőséggel, úgyhogy nem kell kevesebbel beérned annál, amit jogosnak gondolsz.

Mindenképp nézz utána a foci fogadási piacoknak. Ha nincs elérhető NB2 fogadás, akkor állj tovább, és keress olyan oldalt, ahol tudsz is arra fogadni, amire szeretnél.

Ezen felül érdemes utánanézni az üdvözlő bónusznak, és az egyéb fogadási ajánlatoknak is, hiszen extra pénzzel mindig jobb játszani, mint nélküle. Szintén érdemes lecsekkolni az ügyfélszolgálatot is, hiszen ők azok, akik megoldják a problémáidat, ha elakadnál a játék folyamán.

Emellett a fizetési módokat és a tranzakciós díjakat kell még megnézni, továbbá ha nem rajtunk keresztül regisztrálnál, akkor a biztonságnak járj utána. Nálunk csak megbízható online sportfogadás oldalakat fogsz találni, úgyhogy ha általunk regisztrálsz, akkor egy feladatot biztosan kipipálhatsz a listádról.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

NB2 fogadási piacok

A legnéspzerűbb NB2 fogadási piacok közé a hosszú távú, végső fogadások tartokznak. Ez leggyarabban azt jelenti, hogy a szezon elején fogadsz arra a csapatra, aki szerinted feljut, vagy akár a bajnokságot is megnyeri. Kiváló példa erre az Unibet, ahol számos hosszú távú NB2 fogadási piac található. Ezeket érdemes is kihasználni, ha a hosszú távó fogadások a te asztalod. Minél előbb kötöd meg, annál magasabb szorzókat kaphatsz.

Rövid távú, mérkőzés előtti fogadásoknál a legközkedveltebb Nemzeti Bajnokság II fogadási piacok természetesen az 1X2, a Dupla esély, az Alatt/Fölött piacok, a hendikep fogadás, és a pontos eredmény.

Ezek a győztes csapatokra, a mérkőzések végeredményére, illetve a mérkőzésen egyik, másik, vagy mindkét csapat által szerzett gólok minimum, maximum, vagy pontos számára vonatkozó fogadások. Természetesen nem csak hosszú- és rövidtávú fogadásokra van azonban lehetőség a Nemzeti Bajnokság II mérkőzéseivel kapcsolatban, hanem ott van még az…

Élő NB2 fogadás

Hogyha lekéstél a mérkőzés előtti fogadásról, hiszen már javában tart a mérkőzés, szerencsére akkor sincs komoly gond – nyugodtan mehet az élő NB2 fogadás, hiszen számos online szerencsejáték oldalon ez is egy elérhető opció.

Ez azt jelenti, hogy a mérkőzés kezdetétől a mérkőzés végig köthetsz fogadásokat arra, hogy mi is fog történni az adott meccsen. Ennek számos előnye van. Ezek közül az első, és legfontosabb, hogy információ-többletbe kerülsz a fogadóirodával szemben.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Nézheted a meccset, és közben láthatod, hogy melyik csapat hogyan teljesít, kik azok az egyéni játékosok, akik bal lábbal keltek fel vagy csak simán rossz napot fogtak ki, és kik miatt fog bukni egyik vagy másik csapat. Ilyenkor ezt kihasználva megfogadhatod a magasan maradt oddsokat, és még nagyobb nyereményeket szakíthatsz, mintha meccs előtt fogadtál volna, főleg ha változtak a dolgok menet közben.

A másik nagy előnye az azonnali rendezés. Ha például meccs előtt fogadsz arra, hogy a mérkőzésen egyáltalán nem esik gól, akkor mindenképp meg kell várnod a mérkőzés végét, hogy kiderüljön, így lesz-e. Élőben azonban tudsz arra is fogadni például, hogy mondjuk a 10-20 perc között nem születik gól. Ha így van, a 21. percben már kérdehet is a téged megillető kifizetésedet. A sebesség és a gyors reakció is az élő NB2 fogadás mellett szól.

A siker érdekében

A Nemzeti Bajnokság II fogadás hosszú távú befektetés, és mint olyan, a Martingale stratégia egy magától értetődő opció, így mi is ezt javasoljuk. Válassz ki egy csapatot, akitől sok döntetlenre számítasz a szezon közben, és tedd meg őket az első fordulóban X-re.

Ha nem X-elnek, akkor a következő fordulóban tegyél ugyanígy – csak közben duplázd meg az előző fordulóban tett tétedet. Előbb-utóbb nyerni fogsz, és mivel duplázod a tétet, a döntetlen pedig szinte mindig 3.00 fölötti szorzóval bír, ezért szükségszerűen pluszban fogsz zárni.

Szintén hosszú távú NB2 fogadásokhoz javasoljuk még a különböző szisztematikusan feladott szelvényeket. A játékosok különösen kedvelni szokták a Yankee, a Lucky 15, vagy épp a Lucky 31 fogadásokat, de számos egyéb módon biztosíthatod magadnak a nyeremények nmaximalizálását. Ráadásul ez akkor is jó, ha egy szelvényre több meccset raksz fel. Attól még, hogy egy tipped elmegy, ilyenkor nem bukik az egész szelvényed.

PRO és KONTRA

Az alábbi sorokban szeretnénk bemutatni néhány érvet amellett, és azzal szemben, hogy érdemes-e egyáltalán a magyar maásodosztály mérkőzéseire fogadásokat kötni.

HotBet Bónusz

PRO – Ezért érdemes fogadni az NB2 meccseire

 1. Viszonylag könnyű nagyot szakítani. Gyakran óriási különbségek vannak a csapatok között, ami az oddsokban nem feltétlenül mutatkozik meg. Persze száz százalékos biztonság itt sincs, de gyakran jön a papírforma, ezért lehet akár nagyobb téteket is kockáztatni.
 2. Stratégiákkal még nagyobb nyereményeket halmozhatunk fel. Hogyha következetesen és ésszel felépítjük az NB2 fogadási stratégiánkat, az egyszerűen aranyat érhet. Még ha egyszer-egyszer borul is a papírforma, egy jól elhelyezett Lucky 63 stratégiával azt is ki tudtuk védeni. Ha pedig a Martingale-stratégiát követjük heti szinten, biztos profittal szállunk ki a szezon végén. Aztán nyáron indulhat újra minden!

KONTRA – Ezért NEM érdemes fogadni az NB2 meccseire

 1. Kiszámíthatatlan tud lenni. Gyakran előre tudjuk, hogy melyik csapat fogja nyerni a bajnokságot. Mindig a leggazdagabbra vagy a legnagyobb nevűre tippelünk. Ők azonban nem ritkán csalódást okoznak, több meccset buknak a vártnál. Ezt a pénztárcánk is megkeserülheti, nem csak a jóhiszemű szurkolók, ezért érdemes óvatosan kezelni az NB2-es meccseket fogadási szempontból.
 2. Nem minden oldalon találhatunk oddsokat. Igen, hiszen a magyar bajnokság eleve nem a legmagasabb színvonalat képviseli, hát még akkor a másodosztályunk. Nemzetközi játékosoktól nem is várhatjuk el, hogy ismerjék a magyar másodosztályú csapatokat, így ez inkább csak a magyar játékosoknak kedvez. Szerencsére azért akad oldal, ahol köthetünk NB2 fogadásokat, de közel sem mindegyiken.
Labdarúgó stadion 13

Gyakran ismételt kérdések az NB2-vel kapcsolatban

A fentiekben igyekeztünk bemutatni minden fontos tudnivalót az NB2 fogadással kapcsolatban. Még összegyűjtöttünk néhány gyakran felmerülő kérdést csak Nektek, íme.

Mettől meddig tart a Nemzeti Bajnokság II szezon?

Mivel a Nemzeti Bajnokság II-ben több csapat vesz részt, mint az elsőosztályban, ezért picit korábban el is kell kezdődnie. Erre rendre már július végén, vagy legkésőbb augusztus legelején sor kerül. Az utolsó fordulót május közepe-vége felé szokták megrendezni. Egy NB2-es szezon 38 fordulóból áll.

Ki szervezi az NB2 mérkőzéseit?

A Nemzeti Bajnokság II lebonyolításáért a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), azaz a fő magyar labdarúgó szervezet a felelős, akárcsak az élvonal lebonyolításáért is.

Közvetíti a tv az NB2 mérkőzéseit?

Igen, szerencsére a tévén is követhetjük a magyar másodosztály, azaz az NB2 mérkőzéseit. Erre a Duna TV-n van leggyakrabban lehetőségünk, de néha az M4 Sport is közvetíti őket.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Nemzeti Bajnokság II fogadás – Összefoglalás

Cikkünk során bemutattuk a Nemzeti Bajnokság II fogadás legnagyobb előnyeit és legnagyobb hátrányait is. Megmutattuk, hol és mire érdemes fogadni, ha a magyar másodosztály a téma. Adtunk tippeket is arra vonatkozóan, hogy milyen szempontokat nem érdemes figyelmen kívül hagyni a legjobb NB2 fogadási oldalak kiválasztásakor. Bízunk benne, hogy a figyelmes olvasó cikkünk alapján már ki tudja választani a számára optimális online bukmékert.

Továbbá bemutattuk még a számos fogadási opciót, amelyeket érdemes keresni a különböző online sportfogadás oldalakon, bemutattuk a rövid-, a hosszútávú, és az élő fogadás előnyeit és hátrányait is, és még NB2 sportfogadási stratégiákat is ismertettünk. Már csak annyi maradt hátra, hogy regisztrálj, add fel az első NB2 fogadási szelvényed, és nyerj. Lehetőleg minél többet!

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Nemzeti Bajnokság II fogadási tippek, akkor jó helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli